- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.901
Yaa çok geçmiş olsun. Kendini bu kadar kasma ve iyi görünmek için uğraşma vücudumuz büyük bir değişim geçiriyor anı baş dönmeler bayılmalar göz kararmaları yaşanıyor. Yolun yarısına yaklaştık en geç 20.haftada bitiyor kusmalar geçecek tek değilsin kendini yalnız hissetmeBen yetişemedim canım kalmamış. Bu akşam çok kötü oldum en yakın arkadaşım doğum yaptı yanına gittik orda kulaklarım birden uğuldamaya başladı soğuk terler boşalttım gözlerim karardı zor çıktık geldiğimde de ağlaya ağlaya uyuya kalmışım sanırım artık bünyem dayanmıyo hiçbişey yapamamaktan iyi olmaya çalışmaktan çok fazla yoruldum istifralarım geçmiyo zorladıkça karnım acıyo bilmiyorum
Gönlünden geçen cinsiyet olur canım inşallahGünaydın kızlar saat 10.40ta randevum var 16.haftadayız inşallah bu sefer cinsiyetini kesin olarak öğrenicez ilk gittiğimizde kız, sonrakinde erkeğe benziyor demişti bakalım ne olacak çok heyecanliyim
İnşallah canım benimGönlünden geçen cinsiyet olur canım inşallahsen ne hissediyorsun anneler hissediyor genelde
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı güzel bir oğluş haberi alırsın diyeyim o zamanİnşallah canım benimben hep ilk çocuğumu erkek ikincisini kız hayal ettim o yüzden erkek olmasını çok istiyorum ve erkek hissediyorum ama tabi hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter
Benim de bugün randevum saat 13.00 de inşallah öğreniriz çok heycanlıyımm☺Günaydın kızlar saat 10.40ta randevum var 16.haftadayız inşallah bu sefer cinsiyetini kesin olarak öğrenicez ilk gittiğimizde kız, sonrakinde erkeğe benziyor demişti bakalım ne olacak çok heyecanliyim
Amin inşallahHayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı güzel bir oğluş haberi alırsın diyeyim o zamanhaber ver cinsiyetini belli olunca gönlünce olsun inşallah
Ben de çok heyecanliyim gönlümüzce olsun inşallahBenim de bugün randevum saat 13.00 de inşallah öğreniriz çok heycanlıyımm☺
Yaa masallahh ne mutlu sanaGünaydın kızlar biz kontrolden çıktık ikiside kızbirde büyümüşler artık tek ultrasonda görünmüyorlar biri 14 biri 15 cm olmuş ve tekmelerken yakaladık
İş yerinde çok zorlanıyorum canım malesef halden anlamıyorlar kendimi sürekli zorluyorum doktor da bugün tansiyon düşüklüğü olur hemen bi yere oturman gerek o zaman kendini hiç aç bırakma falan dediYaa çok geçmiş olsun. Kendini bu kadar kasma ve iyi görünmek için uğraşma vücudumuz büyük bir değişim geçiriyor anı baş dönmeler bayılmalar göz kararmaları yaşanıyor. Yolun yarısına yaklaştık en geç 20.haftada bitiyor kusmalar geçecek tek değilsin kendini yalnız hissetme
Ben çok memnunumda erkek bekleyenlerimiz biraz üzüldü yaa öyle olsa daha iyi olurdu gibi cümleler duydum malesef sağlıkla gelsinlerde ben memnunum kızlarımdan sanki seçmece ürün alıyolar markettenYaa masallahh ne mutlu sanabiz bir kizi bulamamisken sen iki kiz bulmuşsun Allahim nazarlardan saklasin onca bulantın oldu yine de kocaman olmus sıpacıklar sağlıkla doğsunlar insallah
Ya maşallah. Saglikla kavuş insGünaydın kızlar biz kontrolden çıktık ikiside kızbirde büyümüşler artık tek ultrasonda görünmüyorlar biri 14 biri 15 cm olmuş ve tekmelerken yakaladık
senin ki kaç gr Allah ım neleri hesaplıyoruz ama merak ettim :)İri dedi benim doktor benim kıza
:) normal sanırım kılosuBenimki 15 te 108 grdı buradakilerin bebişleri 120 gr civarı olunca bende benimki zayıf sanmıştım
:):):) ya yok daha mınık degısır herhalde15+2 yken 117 gr dedi boyu da 10 cm dedi. Burda okuyorum 17 cm yazan oldu iki kisi, bizim kiz 1.50 olcak heralde
Ben biraz hissediyorum dün çok hissettim .kedim de kucağımdaydı o da bi garip baktı yüzümeo da hissetti galiba
Benim de 12 cm dedi.benim oğlan da kısa olacak galiba
yok bende ıntetnette bakıp ıkı katını gorunce kafam karıstı ama ıyı kı sormusum ınternette az dıyorlar gram a :) ama ınsan merak edıyor ılk dıye mı bılmıyorum :)Canım ben hamilelikle ilgili 2 uygulamayı takip ediyorum uygulamanın biri aşırı az olması gerektiğini yazıyı diğeri doktorun söylediğine yakın. Yani doğru değil hepsi. Ben 15+1 di gittiğimde 117 gram dedi. Gayet iyi dedi uygulamada 70 falan yazıyodu meselaama dogru gösterende 100 gram yazıyo ona takılma fazla olsun zaten daha iyi
sağlıklı ve hayırlı olmasından sonra kız bebek hayalım bakalım benım haftaya bellı olucak saglıkla al kucagına ınsallahGünaydın kızlar biz kontrolden çıktık ikiside kızbirde büyümüşler artık tek ultrasonda görünmüyorlar biri 14 biri 15 cm olmuş ve tekmelerken yakaladık
102 gram dedi bana da 14+6 idi normalde ama 15+1 çıktısenin ki kaç gr Allah ım neleri hesaplıyoruz ama merak ettim :)
:) normal sanırım kılosu
Bu işyerleri neden anlayışlı ölmüyorlar anlamıyorum ya ama öyle gözün karardıpında otur hemn banada çok oluyor ayaktaysak biryere yaslanıyorum yada oturuyorum hemenİş yerinde çok zorlanıyorum canım malesef halden anlamıyorlar kendimi sürekli zorluyorum doktor da bugün tansiyon düşüklüğü olur hemen bi yere oturman gerek o zaman kendini hiç aç bırakma falan dedi
O zaman vermemisti cnm oyle hatirliyorumAa 20 haftadan sonra kullanilmiyo mu
Bende aynı senin gibiyim kuzum Malatya da aynı şeyi yaşıyorum iş için sürekli rapor alıyorum gittiğim her farklı şehirde farklı doktora gitmek zorunda kalıyorumKuzum panik yapma bak benim halime hastane yok, doktorum var çalışacağı hastane yok hasarlı heryer. Ben bir Ankara'dayim bir İskenderun'da bazı tetkikleri Ankara'da yaptırdım devamında nereye giderim hiç bilmiyorum belki Adana'ya gidip gelmem gerek. Doğumda yatacağım hastane yok Ank da kayınvalidemlerde kalıp bir hastane mi bulsam Eskişehir de annemlerin yanında mi dogursam, bizim daha kaç seneye tayin olacagimiz belli de değil
İki aynı karedeyken hayretle izliyordum gerçekten bir dönem alt üstlerde artık yan yanalar hatta doktor sağdakine 1 soldakine 2 diye bahsetmeye başladıYa maşallah. Saglikla kavuş ins
Tek karede görünmelerine bayiliyorum. Bende dün devlete gidip gördüm ikizlerimi 10+2 deyim. Cihaz kaliteli olsa daha güzel tabi. İki hafta sonra özel takipli oldugum doktora gidicem. 12+3 olacahiz ins, 4 boyutlu bile göstermesini istiycem
Çok heyecanli tek karede bebek görüntüsüyle ikisini görmek
Dün devlette ikizlerimden birinin hareketini de gördüm çok acayipti ya
İnşallah önce sağlıklısı sonra gönlünüzdeki oluryok bende ıntetnette bakıp ıkı katını gorunce kafam karıstı ama ıyı kı sormusum ınternette az dıyorlar gram a :) ama ınsan merak edıyor ılk dıye mı bılmıyorum :)
sağlıklı ve hayırlı olmasından sonra kız bebek hayalım bakalım benım haftaya bellı olucak saglıkla al kucagına ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?