- 23 Kasım 2021
- 2.082
- 3.294
- 83
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.921
Canım senin bebişin bacak arası fotosu var mı bana da şimdiye kadar tahmin yapmadı doktor ben video dan izlediğim kadarıyla kıza benzettim seninkiyle aynı mi diye bakacam varsa eğer102 gram dedi bana da 14+6 idi normalde ama 15+1 çıktı
Aynen ya bence iri de değil normal kilosu
Ahh olur muu ben de dahil cok insanin hayalidir iki kizinin olmasi. Rabbimin mucizesi senin minnoslarınBen çok memnunumda erkek bekleyenlerimiz biraz üzüldü yaa öyle olsa daha iyi olurdu gibi cümleler duydum malesef sağlıkla gelsinlerde ben memnunum kızlarımdan sanki seçmece ürün alıyolar marketten
Günaydın kızlar saat 10.40ta randevum var 16.haftadayız inşallah bu sefer cinsiyetini kesin olarak öğrenicez ilk gittiğimizde kız, sonrakinde erkeğe benziyor demişti bakalım ne olacak çok heyecanliyim
Kiiiiz ben sana dün ne yazdim hatta dur ekran goruntusu alayim dedim hatirlamak icinGünaydın kızlar biz kontrolden çıktık ikiside kızbirde büyümüşler artık tek ultrasonda görünmüyorlar biri 14 biri 15 cm olmuş ve tekmelerken yakaladık
Ozele gitme imkanin varsa ozele git devlette ayni doktora randevu alsan da mubarek doktoru bulamiyorsun hep asistanlar bakiyor yani Ankarada bu şekilde ben biraz daha devlete devam edip 25 haftadan sonra özele gidicem dogumum ozelde olacak insallah mesela devlette dogumum kime denk gelirse cnm zor yaniKizlar dün doktorumun hastaneden istifa ettigini soylemistim size. yazdim dün doktora iste kendi yerinizi acmayi dusunuyormusunuz diye. biraz dinlenip devlete gececegim demissasirdim dogrusu devlete geccek olmasina. simdi napsam cok kararsizim. ozelde baska bi doktorla devam mi etsem devlette kendi doktorumla mi devam etsem
Çıktın mı cnm ne dedilerGünaydın kızlar saat 10.40ta randevum var 16.haftadayız inşallah bu sefer cinsiyetini kesin olarak öğrenicez ilk gittiğimizde kız, sonrakinde erkeğe benziyor demişti bakalım ne olacak çok heyecanliyim
Cok şükür kuzum ikiside iyiler senin ogluusn nasılSağol balım napıyon oğluşların nasıl
o ihtimalde var aklimda canim mesela izinli olur dogum zamani yaz cunku. yada nobetci o gun olmaz vs. ya suan 17 haftadayim 22. haftada istanbulda detayliya gircem nasipse. sonra bidaha döncem seker yuklemesi icin gitcem 25 26. haftalarda felan bide genel kontrol. sonrasi nasipse beklemek oluyor. özelde yapmak bende istiyorum kafam karisti sadeceOzele gitme imkanin varsa ozele git devlette ayni doktora randevu alsan da mubarek doktoru bulamiyorsun hep asistanlar bakiyor yani Ankarada bu şekilde ben biraz daha devlete devam edip 25 haftadan sonra özele gidicem dogumum ozelde olacak insallah mesela devlette dogumum kime denk gelirse cnm zor yani
kan ilacini ac karnina icince benim midem butun gun agriyor. ama simdi kahvaltidan 2 saat sonra tok aliyorum gecti agrim. kan ilaci kullaniyor musunuzAçken mide agrisi yasayan var mi? Genelde herkes mide yanmasindan sikayet etmis. Bende ki yanma degil ağri gibi
Canım iyi doktor kolay bulunmuyor. Eger gececegi hastaneyle ilgili sikayetler falan yoksa, sartlari iyiyse ben doktorumla devam etmek isterdim gibi geliyor. Gececegi hastane cok kalabalik olur mu ki?Kizlar dün doktorumun hastaneden istifa ettigini soylemistim size. yazdim dün doktora iste kendi yerinizi acmayi dusunuyormusunuz diye. biraz dinlenip devlete gececegim demissasirdim dogrusu devlete geccek olmasina. simdi napsam cok kararsizim. ozelde baska bi doktorla devam mi etsem devlette kendi doktorumla mi devam etsem
Ah canim sorma. Bitliste yasiyorum biliyorsun buralarda cocuk sayisi her ailede fazla genellikle ve kadin dogum polikinikleri cok yogun. Devlete 2 kere gittim kalabaliktan basim döndü. dedigin gibi iyi dr da kolay bulunmuyor bakalim canim Hayirlisi neyse o olsun hakkimzda.Canım iyi doktor kolay bulunmuyor. Eger gececegi hastaneyle ilgili sikayetler falan yoksa, sartlari iyiyse ben doktorumla devam etmek isterdim gibi geliyor. Gececegi hastane cok kalabalik olur mu ki?
Vizeci06 A Acemianne42 kızlar bebeğim kımıl kımıl zıplayıp duruyor bacaklarını da kendime çekmiş doktor yine emin olamadı yüzde 80 90 erkek dedi eşimle de bu akşam kendimiz küçük bi parti yapacaktık inşallah değişmez bu arada üçlü tarama için bebeğinin kafa çapı biraz küçük çıktı sistem kabul etmeyebilir tekrar yapabiliriz dedi kötü bişey mi var dedim hayır hayır önemli bişey değil sadece sistem bazen daha sağlıklı sonuç için kabul deneyebiliyor dedi ama ben yine de korktum inşallah kötü bişey değildir
Hahah evet dün pasta börek bişeyler hazırladım bi balon patlatıcam eşime ☺Cinsiyet partisi gibi birşey mi
bacak ara fotosu var mii canimHahah evet dün pasta börek bişeyler hazırladım bi balon patlatıcam eşime ☺
Amin canım hakkımızda hayırlısı olsunBende aynı senin gibiyim kuzum Malatya da aynı şeyi yaşıyorum iş için sürekli rapor alıyorum gittiğim her farklı şehirde farklı doktora gitmek zorunda kalıyorumRabbim geleceğimizi güzel eylesin beterinden korusun inşallah
Yok bacım sadece bacak varbacak ara fotosu var mii canim
Allah razı olsun canımm önce sağlıklı olsunlar sonra hayırlı evlat olsunlarda hep aynı cinsiyet istemiştim kimseye ihtiyaçları olmasın kendi kendilerine yetsinler dostlukları da kardeşlikleri de diye rabbim çok şükür nasip ettiAhh olur muu ben de dahil cok insanin hayalidir iki kizinin olmasi. Rabbimin mucizesi senin minnoslarınbüyürken birbirlerine destek olacak, kol kanat gerecekler, büyüdükten sonra da anne babalarina
canım doktorun dinlenmesi geçmesi bence uzun sürer o süreçte doktor araştır yine derim iyi doktor da tamamen şans işi gerçektenKizlar dün doktorumun hastaneden istifa ettigini soylemistim size. yazdim dün doktora iste kendi yerinizi acmayi dusunuyormusunuz diye. biraz dinlenip devlete gececegim demissasirdim dogrusu devlete geccek olmasina. simdi napsam cok kararsizim. ozelde baska bi doktorla devam mi etsem devlette kendi doktorumla mi devam etsem
haha evettt içine doğdu resmenn hepsi sağlıkla gelsin yavrularımızınnKiiiiz ben sana dün ne yazdim hatta dur ekran goruntusu alayim dedim hatirlamak icinçoook sevindiiim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?