2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende insan konuşurken biraz düşünmeli duyduklarında olsun dendi az önce de arayıp yüzde 90mıymış dedi hayır yüzde yüzmüş ve istediğim oldu zaten dedim bilmiyorum belki hamilelikten duygusal bakıyorum ama rahatsız etti bu tutum

Ayyy ben ne zaman ogrencem yyyaaa daha çok Varr
Ben bugn gittim doktora hala öğrenemedim ya çünkü bugün bakmıcam dedi, başka bir işimiz vardı onu halletti, kontrol için 2 hafta sonrasına çağırdı 17+0 olcak o gün kısmetse anca o zaman öğrencem heralde

Ben çok memnunumda erkek bekleyenlerimiz biraz üzüldü yaa öyle olsa daha iyi olurdu gibi cümleler duydum malesef sağlıkla gelsinlerde ben memnunum kızlarımdan sanki seçmece ürün alıyolar marketten
Ahh ahh şu cinsiyetçi yaklaşımları olan insanlar nefret ediyorummmm benim de kaynıyor etrafımda, edeciğiniz bir güzel dua ya ‘sağlıkla gelsin’ bu kadar rmı zor sadece bunu söylemek..
artık anlatmak da istemiyorum ama çok yaralıyım bu konuda o yüzden dillendiriyorum, 2. Bebeğimi kaybettiğimde herkes özellikle elimin tarafı sürekli tek bişey söyledi istisnasız ama.. inşallah bu kez oğlun olur dediler.. bir kızım var hamd olsun bir Allahın kulu da demedi ki sağlıklı olsun.. çocuğum erkekmiş fakat sağlıklı değildi.. ben ağızdan çıkan kalpten gelen sözlere çok inanırım. Allah sağlıkla kavuştursun kızlarına inşallah arkadaşım hiç kafana takma

13 haftada 4 kilo almışım. Moralim çok bozuldu. 17 şubatta tartıldım 60,80 kiloydum bugün 62,05. Bir haftada bu kadar çok kilo almam normal mi? 58 kiloyla hamile kaldım.

kızlar ben her hafta bunları okuyup ağlıyorum psikopat mıyım acaba bir de geçen gün karnımın sağ tarafında mısıt patlaması gibi bir şey oldu bi kere ve çok güçlüydü başka olmadı. ama uzun zamandır sertlik hep sol tarafta, bu bebek midir ne diyorsunuz?

Eklentiler

• Screenshot_20230223-043348_Chrome.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 103
Ay o zaman hiç geçmez şimdi sağlıkla gelsin kendini göstersin inşallahh
Başınız sağolsun kesinlikle ama bugün sondu artık konuştırmıcam erkek isteyen erkek doğursun dicem zaten içerden duyduklarına inanıyorum bu sefer kötü hissediyorum kendimi

Yaaa annelik bugün bende doktora sordum pıtpıt hissediyorum artık sanki diye hissetmeye başlarsın artık bebek o hissettiğin dedi 16+4üz şu an

Yaaa annelik bugün bende doktora sordum pıtpıt hissediyorum artık sanki diye hissetmeye başlarsın artık bebek o hissettiğin dedi 16+4üz şu an
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ya çok farklı bir şey bağırsak hareketi hissediyorum tam ortada böyle titreme gibi oluyo ama o pıt pıt olayını bayağıdır hissediyorum herkes göbekten damar geçiyo bebek değil o diyo emin olamıyorum. elimi koyunca da göbek deliğinin altında bazen yanlarda derinden bi atım hissediyorum

Kızlar şuraya bakarmısınız video koyabilsem keşke nasıl tekmeliyo daha 14 cm boyuyla sığınamıyo hanfendi yerine
yaa kız mıııı ayy ben lcwda kız bebek katından çıkamamıştım benimki de 11 haftada ayaklarını çırpıyodu kuduruk olacaklar

Seni merak ediyordum ne yaptin diyeHayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda iki hafya sonra öğren ne olacak,hem daha kesin olur ozaman

Seni merak ediyordum ne yaptin diyeHayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda iki hafya sonra öğren ne olacak,hem daha kesin olur ozaman
Aynen kuzum hiç fark etmez beklerim sabırla kuşumu dediğin gibi yeter ki sağlıklı olsun
Sen nasılsın canım? Senin ne zaman bir sonraki randevun?
Bu arada eşim hiç bir randevuya gelememişti şimdiye kadar, ilk defa bugünküne denk geldi. Şansına göremedi bebbişi
Ben de zaten hiç böyle hayal etmemiştim balon aldım da o patlatmalı ben öğrenirim eve gelince kızımla eşime balon patlatır video çekerim hatıra kalır güzel diyordum yine ona nasipmiş

13 haftada 4 kilo almışım. Moralim çok bozuldu. 17 şubatta tartıldım 60,80 kiloydum bugün 62,05. Bir haftada bu kadar çok kilo almam normal mi? 58 kiloyla hamile kaldım.
Canım ben de 58 ile hamile kaldım şuanda 64,5 im. Bilemiyorum benimki de normL mi ama bence hiç değil.. aldım başımı gidiyorum. Yatmadan ye kalkınca ye ye allah ye.. her fırsatta canım bişeyler istiyo

Canım ben de 58 ile hamile kaldım şuanda 64,5 im. Bilemiyorum benimki de normL mi ama bence hiç değil.. aldım başımı gidiyorum. Yatmadan ye kalkınca ye ye allah ye.. her fırsatta canım bişeyler istiyo
Doktorum bi şey der mi diye gerildim. Gider gitmez ilk iş beni tartıya çıkarıyo Ben çok yediğimi düşünmüyorum eskiye göre ama çok hareketsizim. Bi de sürekli gaz ve kabızlık problemi yaşıyorum. Bu aldığımız kiloların tamamı yağ değildir diye düşünüyorum ya inşallah öyle değildir

Bende bendee daha dün sordum doktor da bebek kalp atışı değil dedi ama bence o çok ta güzel bir his

Benimki de beni çıkartıyor geriliyorum her seferinde üç ayda bir baksa keşke

kızlar iyi akşamlar, ikili tarama testi sonucuna e nabız dan baktım da anlamadım , ilk gebeligimde hastaneden verilen sonuç böyle değildi. rica etsem bakabilir misiniz,

Eklentiler

• Screenshot_20230224_180322_Microsoft 365 (Office).webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…