- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.961
Bende insan konuşurken biraz düşünmeli duyduklarında olsun dendi az önce de arayıp yüzde 90mıymış dedi hayır yüzde yüzmüş ve istediğim oldu zaten dedim bilmiyorum belki hamilelikten duygusal bakıyorum ama rahatsız etti bu tutumHadsizler dicem olmayacak. Vallahi sinir oluyorum insanların şöyle rahatça akıllarındakini düşünmeden dile getirmelerine. Canım ben 2 kız kardeşim şuan ilk gebeliğim ve kızım olcak Allah nasip ederse 2. Çocuğumda kız olsun isterim. İnsanların ağzı torba değil büzesin. Fikirlerini kendilerine saklasalar keşke. Beğenmeyen gitsin kendi doğursun doğurtsun. Allahım ailesine hayırlı evlat nasip etsin ama kızın yeri başka bence ne şanslısın ki 2 tane aynı anda yol arkadaşı geliyo sanaAllah yollarını bahtlarını açık etsin
Ben bugn gittim doktora hala öğrenemedim ya çünkü bugün bakmıcam dedi, başka bir işimiz vardı onu halletti, kontrol için 2 hafta sonrasına çağırdı 17+0 olcak o gün kısmetse anca o zaman öğrencem heraldeAyyy ben ne zaman ogrencem yyyaaa daha çok Varr
Ahh ahh şu cinsiyetçi yaklaşımları olan insanlar nefret ediyorummmm benim de kaynıyor etrafımda, edeciğiniz bir güzel dua ya ‘sağlıkla gelsin’ bu kadar rmı zor sadece bunu söylemek..Ben çok memnunumda erkek bekleyenlerimiz biraz üzüldü yaa öyle olsa daha iyi olurdu gibi cümleler duydum malesef sağlıkla gelsinlerde ben memnunum kızlarımdan sanki seçmece ürün alıyolar marketten
Ay o zaman hiç geçmez şimdiBen bugn gittim doktora hala öğrenemedim ya çünkü bugün bakmıcam dedi, başka bir işimiz vardı onu halletti, kontrol için 2 hafta sonrasına çağırdı 17+0 olcak o gün kısmetse anca o zaman öğrencem heralde
Başınız sağolsunAhh ahh şu cinsiyetçi yaklaşımları olan insanlar nefret ediyorummmm benim de kaynıyor etrafımda, edeciğiniz bir güzel dua ya ‘sağlıkla gelsin’ bu kadar rmı zor sadece bunu söylemek..
artık anlatmak da istemiyorum ama çok yaralıyım bu konuda o yüzden dillendiriyorum, 2. Bebeğimi kaybettiğimde herkes özellikle elimin tarafı sürekli tek bişey söyledi istisnasız ama.. inşallah bu kez oğlun olur dediler.. bir kızım var hamd olsunbir Allahın kulu da demedi ki sağlıklı olsun.. çocuğum erkekmiş fakat sağlıklı değildi.. ben ağızdan çıkan kalpten gelen sözlere çok inanırım. Allah sağlıkla kavuştursun kızlarına inşallah arkadaşım hiç kafana takma
Yaaa annelikkızlar ben her hafta bunları okuyup ağlıyorum psikopat mıyım acababir de geçen gün karnımın sağ tarafında mısıt patlaması gibi bir şey oldu bi kere ve çok güçlüydü başka olmadı. ama uzun zamandır sertlik hep sol tarafta, bu bebek midir ne diyorsunuz?
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ya çok farklı bir şey bağırsak hareketi hissediyorum tam ortada böyle titreme gibi oluyo ama o pıt pıt olayını bayağıdır hissediyorum herkes göbekten damar geçiyo bebek değil o diyo emin olamıyorum. elimi koyunca da göbek deliğinin altında bazen yanlarda derinden bi atım hissediyorumYaaa annelikbugün bende doktora sordum pıtpıt hissediyorum artık sanki diye hissetmeye başlarsın artık bebek o hissettiğin dedi 16+4üz şu an
yaa kız mıııı ayy ben lcwda kız bebek katından çıkamamıştımKızlar şuraya bakarmısınız video koyabilsem keşke nasıl tekmeliyo daha 14 cm boyuyla sığınamıyo hanfendi yerine
Tammm sabah çikolata yedim belki o da yapmıştır bilmiyorum ama o tekmelediğin duvar değil diye söylenip durdumyaa kız mıııı ayy ben lcwda kız bebek katından çıkamamıştımbenimki de 11 haftada ayaklarını çırpıyodu kuduruk olacaklar
Seni merak ediyordum ne yaptin diyeBen bugn gittim doktora hala öğrenemedim ya çünkü bugün bakmıcam dedi, başka bir işimiz vardı onu halletti, kontrol için 2 hafta sonrasına çağırdı 17+0 olcak o gün kısmetse anca o zaman öğrencem heralde
Aynen kuzum hiç fark etmez beklerim sabırla kuşumu dediğin gibi yeter ki sağlıklı olsunSeni merak ediyordum ne yaptin diyeHayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda iki hafya sonra öğren ne olacak,hem daha kesin olur ozaman
Canım ben de 58 ile hamile kaldım şuanda 64,5 im. Bilemiyorum benimki de normL mi ama bence hiç değil.. aldım başımı gidiyorum. Yatmadan ye kalkınca ye ye allah ye.. her fırsatta canım bişeyler istiyo13 haftada 4 kilo almışım. Moralim çok bozuldu. 17 şubatta tartıldım 60,80 kiloydum bugün 62,05. Bir haftada bu kadar çok kilo almam normal mi? 58 kiloyla hamile kaldım.
Ben 18 haftada 2 kilo aldım13 haftada 4 kilo almışım. Moralim çok bozuldu. 17 şubatta tartıldım 60,80 kiloydum bugün 62,05. Bir haftada bu kadar çok kilo almam normal mi? 58 kiloyla hamile kaldım.
Doktorum bi şey der mi diye gerildim. Gider gitmez ilk iş beni tartıya çıkarıyoCanım ben de 58 ile hamile kaldım şuanda 64,5 im. Bilemiyorum benimki de normL mi ama bence hiç değil.. aldım başımı gidiyorum. Yatmadan ye kalkınca ye ye allah ye.. her fırsatta canım bişeyler istiyo
Bende bendee daha dün sordum doktor da bebek kalp atışı değil dedi ama bence o çok ta güzel bir hisAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ya çok farklı bir şey bağırsak hareketi hissediyorum tam ortada böyle titreme gibi oluyo ama o pıt pıt olayını bayağıdır hissediyorum herkes göbekten damar geçiyo bebek değil o diyo emin olamıyorum. elimi koyunca da göbek deliğinin altında bazen yanlarda derinden bi atım hissediyorum
Benimki de beni çıkartıyor geriliyorum her seferinde üç ayda bir baksa keşkeDoktorum bi şey der mi diye gerildim. Gider gitmez ilk iş beni tartıya çıkarıyoBen çok yediğimi düşünmüyorum eskiye göre ama çok hareketsizim. Bi de sürekli gaz ve kabızlık problemi yaşıyorum. Bu aldığımız kiloların tamamı yağ değildir diye düşünüyorum ya inşallah öyle değildir
Bi yorum yapıyor mu peki doktor, bazı doktorlar kilo konusuna çok takık çok acımasız konuşuyorlarBenimki de beni çıkartıyor geriliyorum her seferinde üç ayda bir baksa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?