2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
off ben de yürüyüşe başlasam kontrol edebilirim diye düşünüyodum. Bulantılarım geçse en azından şu ekmeği makarnayı bırakırım. Sebze falan çok yiyemiyorum içim almıyo hiç.
Canım elinden geliyosa yap tabi, ama canın çekiyor sa da sıkma kendini abartmadan ye herşeyden. Sonuçta bir daha bu kadar rahat olmucaksın

Sakal dediğiniz tüylenme önceden varmiydi yeni mi cikiyo
Şöyle ki, ben pcosluydum ve buna bağlı hormon problemim vardı ergenlikte. Sonrasında evliliğime kadar olan sürede kilo verdim, ilaç kullandım derken pcoslarım kayboldu, hormonlarım düzeldi ve ben tüm her şeyiyle lazere gittim yüz de içinde. Tüm her yerim bitti, tek tük ince tüyler kaldı bacağımın kemikli yerinde ve kollarımda. Anam bi hamile kaldım, göbeğim ayva gibi tüylendi, gıdığım sakallandı ben benden geçtim. Doğuma kadar artarak gidecek mi böyle?

Hamilelikte hormonlar yapıyormuş diye duydum ama doğumdan sonra geçer umarim

Kızlar en son 7. Haftada benden kan alınmıştı bir buçuk ay oluyor genel chekup tarzı enzim değerleri vitamin Demir vs☺. Siz şuana kadar kaç kez verdiniz ? Veya kaç ayda bir bakılıyor
ben 6. haftadan beri her kontrolde yaptirdim. 4 kez yaptirmisimdir cnm

Bizde bugün cinsiyeti öğrendik kızım oluyorrr hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallah ☺ doktorda 3 kilo almış çıktım ama evde sabah aç karnına 1.5 kilo almış çıkıyordum bu kadar fark eder mi bilmiyorum ama ekmek konusuna dikkat etmeye karar verdim birde havalar soğuk evde yürüyüş yapıcam video ile bakalım

off ben de yürüyüşe başlasam kontrol edebilirim diye düşünüyodum. Bulantılarım geçse en azından şu ekmeği makarnayı bırakırım. Sebze falan çok yiyemiyorum içim almıyo hiç.
kilo alsak bi dert almasak bi dert cnm. ben haftaya 5 ayliktan gun alcam. hala ayni kilodayim 60 gr oynadi sadece. 78.65im hala korkuyorum bebek mi gelismiyor diye anlamadim. kilolu hamile kaldim.diye dikkat etcem diyordum ama bulantilardan dikkat etmedm bulanti olmasn diye tost vs cok yedim ama bende anlamadm boyle niye oldu. hem kendi evimde hemde muanede ayni cikiyorum gr onuyor sadece oda ust bas ayakkabidan

gozunaydin canim ckk sevindiiim hayirli olsun prensesin

Oww kızlar çoğalıyor hoşgelsin bir prenses daha geliyor sağlıkla kucağına al inşallah canım ayakkabı kıyafet falan farkeder sabahki tartım doğrudur canıma ama yürüyüş tabiki ileriye yatırım olur ben de başlıcam inşallah

Canım seninki normal bence, ideal kilon kaç? İdeal kilondan yüksek kiloyla hamile kaldıysan almaman doğal. Doktorun ne diyor bu konuda? Yani okuduklarıma göre yüksek kiloda hamile kalanlar az kilo alımıyla tamamlıyo, çok zayıf ideal kilosundan düşük hamile kalanlar normalden çok kilo alıyomuş.

Bende de var canım zaten çıkıyolardı ama şimdi aldıktan sonra dönüp aynaya baksam çıkmış oluyolar sanki geçen ultrasona girdiğimde farkettim göbeğim baya tüylüydü sanki güçlenmişler mi artmışlar mı anlayamadım inş geçicidir

gozunaydin canim ckk sevindiiim hayirli olsun prensesin
Teşekkürler hepimizinkisağlıkla gelsin inşallah ☺ evet sanki kızlar çoğalıyor gerçekten

Kızlar en son 7. Haftada benden kan alınmıştı bir buçuk ay oluyor genel chekup tarzı enzim değerleri vitamin Demir vs☺. Siz şuana kadar kaç kez verdiniz ? Veya kaç ayda bir bakılıyor
Benim dr hic bakmadi simdia kadar

Dedim cinsiyeti erkek geni belirliyor diye aman neyse ne benim yanımda konuşmasınlar da ne konuşuyolarsa konuşsunlar ben alıcağını almışım
Hoşgelsin prenseesss sağlıkla gelsin inşallahh
Canım kendin mi rica ettin yoksa doktorun mu yaptı hep? Ben 8. Haftada verdim 1 kere hastanede birde bu hafta kendi isteğimle sağlık ocağında verdim yani daha kadın doğumcum 2.yi istemedi
Canım benimde ilk 6. Hafta da yaptılar birde bugün test istedi 16+4teyim

kesin benim doktor da bi şey diyecek gidince. Hiç istemiyorum diyet yapmak falan ama mecbur kalırsam yaparım Sen kendin mi yapıyorsun yoksa diyetisyen kontrolünde mi? Ne yiyosun mesela günlük? Kalori takibi yapıyor musun?
Diyetisyen takibiyle yapiyorum karbonhidrat kesinlikle yasak sebze ve proteinle besleniyorum. En sevdigim sey hamur isidir, hamile kaldiktan sonra bulantimi bastiran tek sey makarnaydi. Bi de beni hamilelik sekeri korkuttu cunku gercekten hic iyi beslenmiyodum insallah cikmaz ilerde
Sabah 1 yumurta yagsiz peynir yesillik oglen hafif yiyecek aksam da evde ne piserse ama yagsiz haslama ya da izgara seklinde bu sekilde. Bunu yazarken gozumun onunden oyle hamur isleri geciyo kiiiii

Canım bunlarla doyuyor musun? Ben hayatta doymam bunla şu an , 2 saatte bir acıkıyorum. Ara öğün falan yapmıyor musun hiç?

Canım bunlarla doyuyor musun? Ben hayatta doymam bunla şu an , 2 saatte bir acıkıyorum. Ara öğün falan yapmıyor musun hiç?
Ara ogun kahve ve kuru yemisim var (kahvaltidan sonraki ogun) bi tane de bitki cayi yanina meyve var (aksam yemeginden sonra) tam uyguluyorum dersem yalan olur ama ben de 2 saatte bir acikiyodum dr beni korkutunca dedim basaririm, suan daha iradeliyim 2 saatte bir acikmiyorum hic degilse. Ya da iste hamur isini kestim, tatli yemiyorum, asitli icecek icmiyorum gibi gibi

Canım kabızlık çok etkiler ben diyetisyenle devam ediyorum mesela 3,5 kilo civarı aldım dahada alman lazım diyor mesela kalori arttırdı. Cok rahatszsan sende bi diyetisyen ile ilerleyebilirsin aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…