- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.981
Herşeyde bir hayır vardır diyelim canımAynen kuzum hiç fark etmez beklerim sabırla kuşumu dediğin gibi yeter ki sağlıklı olsun
Sen nasılsın canım? Senin ne zaman bir sonraki randevun?
Bu arada eşim hiç bir randevuya gelememişti şimdiye kadar, ilk defa bugünküne denk geldi. Şansına göremedi bebbişi
Ben de zaten hiç böyle hayal etmemiştim balon aldım da o patlatmalıben öğrenirim eve gelince kızımla eşime balon patlatır video çekerim hatıra kalır güzel diyordum yine ona nasipmiş
Yaa ne güzel bende ozledim iştahlı birsey yiyemeye,benim mide bulantilarim yok ama iştah da yok,zorla kahvaltı ve akşam yemeği yiyorum,geri kalani bazen zorlaniyorum sut içiyim meyve yiyim ama ağız tadıyla değilCanım ben de 58 ile hamile kaldım şuanda 64,5 im. Bilemiyorum benimki de normL mi ama bence hiç değil.. aldım başımı gidiyorum. Yatmadan ye kalkınca ye ye allah ye.. her fırsatta canım bişeyler istiyo
sağlıkla gelsin prensesin maşallahKızlaarr selammm, bizim cinsiyetimiz kesinleşti 15+4te yani dün. Kızçemiz olacak, içimiz kıpır kıpır. Günümüzden 2 gün ileride ve 127 gr çıktık, boyu da 12 cm kadar. Yani binlerce kez şükürler olsun ki her şeyimiz yolunda, Rabbim acısını göstermesin. Beden, ruh, akıl sağlığı yerinde bir evlat olarak gelsin inşallah.
Yalnız aranızda orman kaçkını gibi tüylenen var mı? Ben o biçim tüyleniyorum da çünkü. Yani alıyorum mesela, fıt diye 2 güne uç veriyo bıyıkşar. Hayır sakal da çıkmaya başladı boynuma doğru, aldıkça kalın kalın geliyo yerine. Gördükçe ağlamaya başlıyorum. Nabıcas ya bu minnaklar her gün yeni bir dğeişiklik yapıyor bizim vücutta...
ay ben suan hissediyorum ve dikkat ettim bisi yedikten 15 dk sonra atiyor benimki genelde mesela suan yedim az.once yattim bildigin pit pit atiyor suannAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ya çok farklı bir şey bağırsak hareketi hissediyorum tam ortada böyle titreme gibi oluyo ama o pıt pıt olayını bayağıdır hissediyorum herkes göbekten damar geçiyo bebek değil o diyo emin olamıyorum. elimi koyunca da göbek deliğinin altında bazen yanlarda derinden bi atım hissediyorum
yaaa hahaha prensesssKızlar şuraya bakarmısınız video koyabilsem keşke nasıl tekmeliyo daha 14 cm boyuyla sığınamıyo hanfendi yerine
olsun canimm benimde 17 de netlesti zaten daha iyi olur netlesir iyice saglikli olsundaBen bugn gittim doktora hala öğrenemedim ya çünkü bugün bakmıcam dedi, başka bir işimiz vardı onu halletti, kontrol için 2 hafta sonrasına çağırdı 17+0 olcak o gün kısmetse anca o zaman öğrencem heralde
Canım ben de 58 ile hamile kaldım şuanda 64,5 im. Bilemiyorum benimki de normL mi ama bence hiç değil.. aldım başımı gidiyorum. Yatmadan ye kalkınca ye ye allah ye.. her fırsatta canım bişeyler istiyo
kikelomo malesef normal degilmis ben de 7 kilo almisim her gittigimde doktor kiloyla ilgili konusma yapiyodu ama bu sefer uzun uzun konustu hem dogumun zorlasir hem bebek icin iyi bi sey degil kilo alman dedi. Diyete basladim ben
Ya boş yere rahatsız olmuyorsun arkadaşım ne demek yüzde 90 mıymışş. Vallahi ağzıma laflar geliyoda kalıyo boğazımda böyle insanlara. Eşinin tarafındaysa bu söyleyen kişiler cinsiyeti erkek belirliyor hani bilmiyosanız öğrenin falan de vallahi sinir bozucu. Çokta iyi demişsin arkadaşım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızlarını gerisi fasa fisoBende insan konuşurken biraz düşünmeli duyduklarında olsun dendi az önce de arayıp yüzde 90mıymış dedi hayır yüzde yüzmüş ve istediğim oldu zaten dedim bilmiyorum belki hamilelikten duygusal bakıyorum ama rahatsız etti bu tutum
İnşallah canım ama korkma ya veriliyor kilolar, ben bir kere verdim yine veririm kafasındayım onyğzden kafama takmıyorum, önemli olan şey sağlığımıza etki etmesin deDoktorum bi şey der mi diye gerildim. Gider gitmez ilk iş beni tartıya çıkarıyoBen çok yediğimi düşünmüyorum eskiye göre ama çok hareketsizim. Bi de sürekli gaz ve kabızlık problemi yaşıyorum. Bu aldığımız kiloların tamamı yağ değildir diye düşünüyorum ya inşallah öyle değildir
Hissedersin yakında canımHerşeyde bir hayır vardır diyelim canımBen iyiyim cok şükür,kulağım hep bebiste acaba nezaman hareketleri hissederim diye,ayin 17sinde ayrıntılı ultrasonumuz var baska bir hastanede,da bilmiyorum benim dr da randevu almama gerek var mi Ne guzel surpriz yaparsınız babaya benim eşim hep geliyor,bizim doktor da birden söyleyince ikimizede sürpriz oldu,daha ne balon ne bisey gerek kalmadı
Korkuyorum valla bu kilolar kalır diye, emzirirken verirsin diyo herkes. Önceki hamilelikte kaç kilo almıştın canım?İnşallah canım ama korkma ya veriliyor kilolar, ben bir kere verdim yine veririm kafasındayım onyğzden kafama takmıyorum, önemli olan şey sağlığımıza etki etmesin de
Valla canım ben emzirirken vermedim, ki emzirmenin hakkını sonuna kadar verdim. Hareket hareket hareket verirken ve sağlıklı beslenme. Emzirme döneminde hiç uğraşmadım vermek için, 22 aylıktı kızımı sütten kestim. O 18 aylıkken başladım artık spora diyete falan. Öyle öyle verdim. Valla canım onda 56 ile başlamıştım 81 kg ile doğuma girdim. İlk etapta hiç bişey yapmadan ekstra kendi kendine bi 8 kg falan gitti birkaç ay içindeKorkuyorum valla bu kilolar kalır diye, emzirirken verirsin diyo herkes. Önceki hamilelikte kaç kilo almıştın canım?
Bir de doğumum normal olmuştu canım, kilo bana sıkıntı yaratmadı. Son haftalarda günde 8-9 km yürüyüşler yapıyodum dipçik gibiydimKorkuyorum valla bu kilolar kalır diye, emzirirken verirsin diyo herkes. Önceki hamilelikte kaç kilo almıştın canım?
Sakal dediğiniz tüylenme önceden varmiydi yeni mi cikiyoKızlaarr selammm, bizim cinsiyetimiz kesinleşti 15+4te yani dün. Kızçemiz olacak, içimiz kıpır kıpır. Günümüzden 2 gün ileride ve 127 gr çıktık, boyu da 12 cm kadar. Yani binlerce kez şükürler olsun ki her şeyimiz yolunda, Rabbim acısını göstermesin. Beden, ruh, akıl sağlığı yerinde bir evlat olarak gelsin inşallah.
Yalnız aranızda orman kaçkını gibi tüylenen var mı? Ben o biçim tüyleniyorum da çünkü. Yani alıyorum mesela, fıt diye 2 güne uç veriyo bıyıkşar. Hayır sakal da çıkmaya başladı boynuma doğru, aldıkça kalın kalın geliyo yerine. Gördükçe ağlamaya başlıyorum. Nabıcas ya bu minnaklar her gün yeni bir dğeişiklik yapıyor bizim vücutta...
Bir de doğumum normal olmuştu canım, kilo bana sıkıntı yaratmadı. Son haftalarda günde 8-9 km yürüyüşler yapıyodum dipçik gibiydimona rağmen 81 kg ile girdim doğuma hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?