2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de pazartesi deniyim bi böyle yemeyi, bu haftasonu eşim pizza yapcak onu da yiyim de öyle başlarım benim sorunum ekmek ve makarna şu an, zaten tatlı bi şey yiyemiyorum hele çikolata falan görsem midem kalkıyo. Ara öğünde yoğurt yerim, bakalım

Canım kabızlık çok etkiler ben diyetisyenle devam ediyorum mesela 3,5 kilo civarı aldım dahada alman lazım diyor mesela kalori arttırdı. Cok rahatszsan sende bi diyetisyen ile ilerleyebilirsin aslında
Düşünüyorum aslında diyetisyeni, seninki online mı yoksa yüzyüze mi görüşüyorsun.

Ideal kilomdan uzagim baya canim. boyum 1.65 kilo 78 iste. doktor ilk kontrolde cok keskin net sekilde uyardi kilo konusunda. ailemde seker genetigini duyunca 3 ay sonunda kilo almadan karsima bekliyorum dedi. bazen dikkat ettim bazen saldim ama hep bi denge icinde goturdum. bide kiz cinsiyet etkisi var mi bilmiyorum tatliyi biraktim canim hep ekşili seyler istedi onlara sardim eksili salata felan. belkide onun etkisidr bulantimda cok oldu. yeni yeni 1 aydir istahim acildi. ama 4 aylik donemde fast foodda yedim ama asiri kacmadan hep. bide aksam 6 dan sonra sadece süt iciyorum yada ceviz yiyorum. sabah 2 yumurtam garanti oluyor peynir asigiyim o yuzden ekmegi cok yiyorum sabah onu azaltmam lazim benimde. strese sokma kendini havalar isiniyor yuruyuslere baslarsin canim kafana takma bol su derken artisi sabitlersin bebise yararli protein agirlikli beslenirsin. insallah dogrudur o kilolulr az kilo alir hamilelikte lafi

Online da yapabiliyorsun ben önce yüzyüze gidiyordum simdi online geçtim. Sana örnek listemi atayım bir bak. Gayet yeterli

Olur canım teşekkür ederim, ben de biraz araştırdım ama kim işinin ehlidir bilemedim. Bana adını da yazar mısın websitesi falan varsa bakayım. Ben sadece online görüşebilirim. Sen memnun musun genel olarak?

Hanımlar kiloyu dert etmeyin ama sağlıklı besinleri tüketin mümkün olduğunca
İlkinde 16 kilo aldım 5 ay sonra eski kiloma döndüm
İkincisinde 19 kilo aldım 1 sene içinde eski kiloma döndüm
Şimdi yine aynı kiloda hamile kaldım.
Doğumdan sonra bir 6.5 kilo gitmişti.
Emzirmek çok hızlı kilo verdiriyor. Ama o dönemde kilo alan da var o yüzden az biraz dikkat etseniz eski kilonuza dönersiniz merak etmeyin

ailede seker oldugu icin bide tiroid hamilelikte cok onemli oldugu icin ben yaptirdim goturdum cnm ama 16. hafta kontrolunde dr kendisi istedi bu sefer tsh hemogram ve idrar tetkiti. hemogram sonuclara bakarak kan ilaci baslatti. idrarda enfeksiyoj oldgundanda ilac verdi. mesela bidaha detayli ultrasona girmeden yaptircam surekli takipte olmakta yarar var bence dr istesede istemesede

kizlar 17+2 yim. son 2 3 gundur karnım taş gibi aksamlari ozellikle oluyor sertlesiyor. sabah daha yumusak oluyor ama cokta yumusak degil artik. ama mesela suan cok sert. boyle olan var mi?

Dietway canım ordan bakabilirsin instagramda ben memnunum gebelikten once kilo vermek için yazılmıstım kısa sürede 12 kilo falan verdim birde aç kalmadan zorlanmadan. Karbonhidrat protein kalsiyum her seyden alıyorsun mutlaka. Ekmek mesela yazdı ekmek yerine söylediği ölçülerde makarna,pilav,bulgur pilavı tüketebiliyorsun arada börek vs hamurişi yiyebiliyorsun ona göre dengeliyor

Birde tartılırken mutlaka tuvalete cıktıktan sonra hiçbi şey yemeden tartılmak gerekiyor

Birde tartılırken mutlaka tuvalete cıktıktan sonra hiçbi şey yemeden tartılmak gerekiyor
Öyle yapıyorum canım ama bazen hiç tuvalete çıkamıyorum maalesef, bir süre tartılarak anlamaya çalışcam gerçekten kilo mu yoksa gaz kabızlıktan dolayı mı böyle. Söylediğin sayfaya da bakıcam teşekkür ederim

Kızlar selam burun tıkanıklığına çare var mı burun duşu da fayda etmiyor canım otrivine çekiyor ama sakıncalı vallahi delircem 3 haftadır grip vs derken böyle hamilelik nezlesine mi döndü bu iş çözemedim hayat kalitemi çok etkiledi sesim bile bir garip

Ben çok uzun zamandır böyleyim.2 aydır yaklaşık.asla nefes alamıyorum burnumdan.burun bandı,nazal yıkama,buhar makinesi herşeyi denedim.bi çaresini bulamadım.Bulursanız nolur bana da söyleyin.burnumu özledim

İnşallah canım benim geçer gibi oldu başa döndüm sonra yine geçer oldu hormonlardan aşırı gergin ve ağlak olduğum için ağladım ve tekrar tıkandı, bulursam haber ederim umarım geçer ya off

Kızlar en son 7. Haftada benden kan alınmıştı bir buçuk ay oluyor genel chekup tarzı enzim değerleri vitamin Demir vs☺. Siz şuana kadar kaç kez verdiniz ? Veya kaç ayda bir bakılıyor
Bana ilk gittiğimde 6 haftalıkken baktı sonra bi daha hiç bakmadı
Ben de aynı durumdayım öncesinde lazer yaptırmıştım çok az kalmıştı şimdi çenemde falan çıkıyor doktora bugün sordum gebelikte olabiliyormuş emzirme döneminden sonra dökülür dedi

Ben 100. Yıl hastahanesinde doğum yapacagim çankayada şuan gitmiyorum hem eve uzak hem maddiyat olarak zorlamasın diye 15+2 haftaligim 6 martta kontrolum var devlete gidiyorum yine cinsiyeti soracağım bakalım netleşsin alışverişe çıkacağım

Kızlar merhaba geçene gün yazmıştım başım çok ağrıyor diye. Demir ilacını kullanmıyordum. Kullanmaya başladıktan sonra ağrılarım azaldı. Halsizliğim de azaldı. Sizinle paylaşmak istedim:)

Benim şimdi sormak istediğim şey şu: cinsel ilişkiden sonra vajinamda çok ağrı oluyor. Mesela lavaboya gidemiyorum veya yürümekte zorlanıyorum. Bu durum hamileliğimin başından beri böyle. Anormal bir durum mu? Yoksa benzer durum yaşayanınız var mı acaba?

Moral oldu valla çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…