- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.021
Ben de pazartesi deniyim bi böyle yemeyi, bu haftasonu eşim pizza yapcak onu da yiyim de öyle başlarımAra ogun kahve ve kuru yemisim var (kahvaltidan sonraki ogun) bi tane de bitki cayi yanina meyve var (aksam yemeginden sonra) tam uyguluyorum dersem yalan olurama ben de 2 saatte bir acikiyodum dr beni korkutunca dedim basaririm, suan daha iradeliyim 2 saatte bir acikmiyorum hic degilse. Ya da iste hamur isini kestim, tatli yemiyorum, asitli icecek icmiyorum gibi gibi
Düşünüyorum aslında diyetisyeni, seninki online mı yoksa yüzyüze mi görüşüyorsun.Canım kabızlık çok etkiler ben diyetisyenle devam ediyorum mesela 3,5 kilo civarı aldım dahada alman lazım diyor mesela kalori arttırdı. Cok rahatszsan sende bi diyetisyen ile ilerleyebilirsin aslında
Ideal kilomdan uzagim baya canim. boyum 1.65 kilo 78 iste. doktor ilk kontrolde cok keskin net sekilde uyardi kilo konusunda. ailemde seker genetigini duyunca 3 ay sonunda kilo almadan karsima bekliyorum dedi. bazen dikkat ettim bazen saldim ama hep bi denge icinde goturdum. bide kiz cinsiyet etkisi var mi bilmiyorum tatliyi biraktim canim hep ekşili seyler istedi onlara sardim eksili salata felan. belkide onun etkisidr bulantimda cok oldu. yeni yeni 1 aydir istahim acildi. ama 4 aylik donemde fast foodda yedim ama asiri kacmadan hep. bide aksam 6 dan sonra sadece süt iciyorum yada ceviz yiyorum. sabah 2 yumurtam garanti oluyor peynir asigiyim o yuzden ekmegi cok yiyorum sabah onu azaltmam lazim benimde. strese sokma kendini havalar isiniyor yuruyuslere baslarsin canim kafana takma bol su derken artisi sabitlersin bebise yararli protein agirlikli beslenirsin. insallah dogrudur o kilolulr az kilo alir hamilelikte lafiCanım seninki normal bence, ideal kilon kaç? İdeal kilondan yüksek kiloyla hamile kaldıysan almaman doğal. Doktorun ne diyor bu konuda? Yani okuduklarıma göre yüksek kiloda hamile kalanlar az kilo alımıyla tamamlıyo, çok zayıf ideal kilosundan düşük hamile kalanlar normalden çok kilo alıyomuş.
Online da yapabiliyorsun ben önce yüzyüze gidiyordum simdi online geçtim. Sana örnek listemi atayım bir bak. Gayet yeterliDüşünüyorum aslında diyetisyeni, seninki online mı yoksa yüzyüze mi görüşüyorsun.
Online da yapabiliyorsun ben önce yüzyüze gidiyordum simdi online geçtim. Sana örnek listemi atayım bir bak. Gayet yeterli
Online da yapabiliyorsun ben önce yüzyüze gidiyordum simdi online geçtim. Sana örnek listemi atayım bir bak. Gayet yeterli
Gönlünüze göre sağlıklısı ve hayırlısı olsun amin ☺Darısı sağlıkla başıma inşallah. Bir oğlum var bir de kizcem olsun ama hayırlısı olsun tabi ki.
Dietway canım ordan bakabilirsin instagramda ben memnunum gebelikten once kilo vermek için yazılmıstım kısa sürede 12 kilo falan verdim birde aç kalmadan zorlanmadan. Karbonhidrat protein kalsiyum her seyden alıyorsun mutlaka. Ekmek mesela yazdı ekmek yerine söylediği ölçülerde makarna,pilav,bulgur pilavı tüketebiliyorsun arada börek vs hamurişi yiyebiliyorsun ona göre dengeliyorOlur canım teşekkür ederim, ben de biraz araştırdım ama kim işinin ehlidir bilemedim. Bana adını da yazar mısın websitesi falan varsa bakayım. Ben sadece online görüşebilirim. Sen memnun musun genel olarak?
Birde tartılırken mutlaka tuvalete cıktıktan sonra hiçbi şey yemeden tartılmak gerekiyorOlur canım teşekkür ederim, ben de biraz araştırdım ama kim işinin ehlidir bilemedim. Bana adını da yazar mısın websitesi falan varsa bakayım. Ben sadece online görüşebilirim. Sen memnun musun genel olarak?
Öyle yapıyorum canım ama bazen hiç tuvalete çıkamıyorum maalesef, bir süre tartılarak anlamaya çalışcam gerçekten kilo mu yoksa gaz kabızlıktan dolayı mı böyle. Söylediğin sayfaya da bakıcam teşekkür ederimBirde tartılırken mutlaka tuvalete cıktıktan sonra hiçbi şey yemeden tartılmak gerekiyor
Ben çok uzun zamandır böyleyim.2 aydır yaklaşık.asla nefes alamıyorum burnumdan.burun bandı,nazal yıkama,buhar makinesi herşeyi denedim.bi çaresini bulamadım.Bulursanız nolur bana da söyleyin.burnumu özledimKızlar selam burun tıkanıklığına çare var mı burun duşu da fayda etmiyor canım otrivine çekiyor ama sakıncalı vallahi delircem 3 haftadır grip vs derken böyle hamilelik nezlesine mi döndü bu iş çözemedim hayat kalitemi çok etkiledi sesim bile bir garip
İnşallah canım benim geçer gibi oldu başa döndüm sonra yine geçer oldu hormonlardan aşırı gergin ve ağlak olduğum için ağladım ve tekrar tıkandı, bulursam haber ederim umarım geçer ya offBen çok uzun zamandır böyleyim.2 aydır yaklaşık.asla nefes alamıyorum burnumdan.burun bandı,nazal yıkama,buhar makinesi herşeyi denedim.bi çaresini bulamadım.Bulursanız nolur bana da söyleyin.burnumu özledim
Bana ilk gittiğimde 6 haftalıkken baktı sonra bi daha hiç bakmadıKızlar en son 7. Haftada benden kan alınmıştı bir buçuk ay oluyor genel chekup tarzı enzim değerleri vitamin Demir vs☺. Siz şuana kadar kaç kez verdiniz ? Veya kaç ayda bir bakılıyor
Ben de aynı durumdayım öncesinde lazer yaptırmıştım çok az kalmıştı şimdi çenemde falan çıkıyor doktora bugün sordum gebelikte olabiliyormuş emzirme döneminden sonra dökülür dediKızlaarr selammm, bizim cinsiyetimiz kesinleşti 15+4te yani dün. Kızçemiz olacak, içimiz kıpır kıpır. Günümüzden 2 gün ileride ve 127 gr çıktık, boyu da 12 cm kadar. Yani binlerce kez şükürler olsun ki her şeyimiz yolunda, Rabbim acısını göstermesin. Beden, ruh, akıl sağlığı yerinde bir evlat olarak gelsin inşallah.
Yalnız aranızda orman kaçkını gibi tüylenen var mı? Ben o biçim tüyleniyorum da çünkü. Yani alıyorum mesela, fıt diye 2 güne uç veriyo bıyıkşar. Hayır sakal da çıkmaya başladı boynuma doğru, aldıkça kalın kalın geliyo yerine. Gördükçe ağlamaya başlıyorum. Nabıcas ya bu minnaklar her gün yeni bir dğeişiklik yapıyor bizim vücutta...
Ben 100. Yıl hastahanesinde doğum yapacagim çankayada şuan gitmiyorum hem eve uzak hem maddiyat olarak zorlamasın diye 15+2 haftaligim 6 martta kontrolum var devlete gidiyorum yine cinsiyeti soracağım bakalım netleşsin alışverişe çıkacağımo ihtimalde var aklimda canim mesela izinli olur dogum zamani yaz cunku. yada nobetci o gun olmaz vs. ya suan 17 haftadayim 22. haftada istanbulda detayliya gircem nasipse. sonra bidaha döncem seker yuklemesi icin gitcem 25 26. haftalarda felan bide genel kontrol. sonrasi nasipse beklemek oluyor. özelde yapmak bende istiyorum kafam karisti sadecehayirlisi bakalim canim. senin durumun nasil ?
Moral oldu valla çok sağolHanımlar kiloyu dert etmeyin ama sağlıklı besinleri tüketin mümkün olduğunca
İlkinde 16 kilo aldım 5 ay sonra eski kiloma döndüm
İkincisinde 19 kilo aldım 1 sene içinde eski kiloma döndüm
Şimdi yine aynı kiloda hamile kaldım.
Doğumdan sonra bir 6.5 kilo gitmişti.
Emzirmek çok hızlı kilo verdiriyor. Ama o dönemde kilo alan da var o yüzden az biraz dikkat etseniz eski kilonuza dönersiniz merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?