- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.041
Inaniyorum basaricazBen de pazartesi deniyim bi böyle yemeyi, bu haftasonu eşim pizza yapcak onu da yiyim de öyle başlarımbenim sorunum ekmek ve makarna şu an, zaten tatlı bi şey yiyemiyorum hele çikolata falan görsem midem kalkıyo. Ara öğünde yoğurt yerim, bakalım
Bende de bu sorun var aşırı zorlanıyorum ve isteğim kaçıyor böyle olunca haliyle eşim de salmış durumda çözüm bulamadıkKızlar merhaba geçene gün yazmıştım başım çok ağrıyor diye. Demir ilacını kullanmıyordum. Kullanmaya başladıktan sonra ağrılarım azaldı. Halsizliğim de azaldı. Sizinle paylaşmak istedim:)
Benim şimdi sormak istediğim şey şu: cinsel ilişkiden sonra vajinamda çok ağrı oluyor. Mesela lavaboya gidemiyorum veya yürümekte zorlanıyorum. Bu durum hamileliğimin başından beri böyle. Anormal bir durum mu? Yoksa benzer durum yaşayanınız var mı acaba?
Vajinal agridan ben de muzdaribim cnm. Ustelik bizde iliski de yok, ben sakiniyorum basindan beri. Ona ragmen dedigin gibi yurutmeyen, oturdugum yerden kalkarken dimdik duramadigim bir agri oluyor. Once kemikte basladi, sonra kaslarda yogunlasti. Asagidan cekistiriyorlar gibi. Bu agri doktora gittigimde yoktu ama o zaman da legen kemiklerimde siddetli bir aci vardi yine yurutmeyen, topalliyordum resmen. Magnezyum (3 formu da var icinde) takviye yazdi. Bir hafta kullandiktan sonra siddeti biraz hafifledi. Ama hala normal degilim. Seninkisi enfeksiyondan olabilir, iliskiden sonra dedigin icin. Doktora sormakta yarar var.Kızlar merhaba geçene gün yazmıştım başım çok ağrıyor diye. Demir ilacını kullanmıyordum. Kullanmaya başladıktan sonra ağrılarım azaldı. Halsizliğim de azaldı. Sizinle paylaşmak istedim:)
Benim şimdi sormak istediğim şey şu: cinsel ilişkiden sonra vajinamda çok ağrı oluyor. Mesela lavaboya gidemiyorum veya yürümekte zorlanıyorum. Bu durum hamileliğimin başından beri böyle. Anormal bir durum mu? Yoksa benzer durum yaşayanınız var mı acaba?
Aynen ben de bulanti doneminde vakitli vakitsiz (gece uykudan uyanip yedigim bile oluyordu) ekmek, peynir, tost yedim hep ve hic kilo almadim cnm. Sonra bulantilar gecti ve 1-2 hafta icinde 3 kilo birden aldim. Aaa ne guzel yiyip yiyip almiyorum diyorsun, sonra bi anda tepene biniveriyorkilo alsak bi dert almasak bi dert cnm. ben haftaya 5 ayliktan gun alcam. hala ayni kilodayim 60 gr oynadi sadece. 78.65im hala korkuyorum bebek mi gelismiyor diye anlamadim. kilolu hamile kaldim.diye dikkat etcem diyordum ama bulantilardan dikkat etmedm bulanti olmasn diye tost vs cok yedim ama bende anlamadm boyle niye oldu. hem kendi evimde hemde muanede ayni cikiyorum gr onuyor sadece oda ust bas ayakkabidan
Yoook ne can acimasi hic ole bisi degil. Minik minik biri omzunuza seslenmek icin tiktik yapsa neyse o karninizda oluyor. Daha seri haliyle genelde ben dimdik oturursam daha net olmaya basladi. Icimden biri durtuyorMerhaba herkese, hareket hissedildiğinde can acıyor mu? Nasıl bir his? Aşırı merak ediyorum
Canım sen hareketini hissetmeye başladın mı?Yoook ne can acimasi hic ole bisi degil. Minik minik biri omzunuza seslenmek icin tiktik yapsa neyse o karninizda oluyor. Daha seri haliyle genelde ben dimdik oturursam daha net olmaya basladi. Icimden biri durtuyoraniden olunca korkuyorum sadece beklemiyordum diye. daha ileriki haftalardaysa kolu bacagi disardan gorunurkenki zamandaysa disarida olsa karniniza koysaniz hareketi nasil bi his verirse aynisinin icerideni oluyor. Hic acitan bisi degil yani cok keyifli
Ben bebek mi değil mi emin olamamıştım ama tam senin tarif ettiğin gibi bir his yalıyorum bebeği hissetmeye başladım sanırım benYoook ne can acimasi hic ole bisi degil. Minik minik biri omzunuza seslenmek icin tiktik yapsa neyse o karninizda oluyor. Daha seri haliyle genelde ben dimdik oturursam daha net olmaya basladi. Icimden biri durtuyoraniden olunca korkuyorum sadece beklemiyordum diye. daha ileriki haftalardaysa kolu bacagi disardan gorunurkenki zamandaysa disarida olsa karniniza koysaniz hareketi nasil bi his verirse aynisinin icerideni oluyor. Hic acitan bisi degil yani cok keyifli
Benim harika bi pizza tarifim var. Tavada yapiyorum, diyabetliyim, insülin kullaniyorum. Koca bi tava pizza yiyorum tokluk şekerim istenen aralikta cikiyorBen de pazartesi deniyim bi böyle yemeyi, bu haftasonu eşim pizza yapcak onu da yiyim de öyle başlarımbenim sorunum ekmek ve makarna şu an, zaten tatlı bi şey yiyemiyorum hele çikolata falan görsem midem kalkıyo. Ara öğünde yoğurt yerim, bakalım
Geçmiş olsun. Bu hafta doktora soracağım. Tatmin edici bir cevap alırsam size de yazarımBende de bu sorun var aşırı zorlanıyorum ve isteğim kaçıyor böyle olunca haliyle eşim de salmış durumda çözüm bulamadık
Çok geçmiş olsun, bu hafta doktora soracağım. Tavsiyesi olursa sizinle de paylaşırım. Gerçekten zor bir durum. Saatlerce dinlenmem gerekiyor ama çoğu zaman koşullar buna uygun olmuyorVajinal agridan ben de muzdaribim cnm. Ustelik bizde iliski de yok, ben sakiniyorum basindan beri. Ona ragmen dedigin gibi yurutmeyen, oturdugum yerden kalkarken dimdik duramadigim bir agri oluyor. Once kemikte basladi, sonra kaslarda yogunlasti. Asagidan cekistiriyorlar gibi. Bu agri doktora gittigimde yoktu ama o zaman da legen kemiklerimde siddetli bir aci vardi yine yurutmeyen, topalliyordum resmen. Magnezyum (3 formu da var icinde) takviye yazdi. Bir hafta kullandiktan sonra siddeti biraz hafifledi. Ama hala normal degilim. Seninkisi enfeksiyondan olabilir, iliskiden sonra dedigin icin. Doktora sormakta yarar var.
Yaa ne güzel tarif etmişsiniz, hamilelik öyle birşey ki hayal bile edemediğimiz duyguları yaşıyoruz.Yoook ne can acimasi hic ole bisi degil. Minik minik biri omzunuza seslenmek icin tiktik yapsa neyse o karninizda oluyor. Daha seri haliyle genelde ben dimdik oturursam daha net olmaya basladi. Icimden biri durtuyoraniden olunca korkuyorum sadece beklemiyordum diye. daha ileriki haftalardaysa kolu bacagi disardan gorunurkenki zamandaysa disarida olsa karniniza koysaniz hareketi nasil bi his verirse aynisinin icerideni oluyor. Hic acitan bisi degil yani cok keyifli
Evet hissediyorum. Hergün hissediyorum ama bazen daha sık bazen 1 2 kere.Canım sen hareketini hissetmeye başladın mı?
Evet cok güzel. Allah tüm isteyenlere versin insallah. Özellikle hamileligimden önce erkekleri bircok konuda cok avantajli gorurdum. Is hayati olsun , güçleri olsun vs vs sansli diyeyim aslinda. Biz bakim yapip guzellescez derken adamlar kıllarini bile almiyorlar mesela bu gibi seylerde demek istiyorum. Amaaa ne zaman ilk hamileligimi yasadim. Sadece aaa gel bak dokun diyorum ve sadece disaridan biseye dokunuyor benim icimden gecenleri icimde buyuttugumu tam anlamiyla hissedemez hakli olarak. Ve kesinlikle kadin olduguma inanilmaz memnunumYaa ne güzel tarif etmişsiniz, hamilelik öyle birşey ki hayal bile edemediğimiz duyguları yaşıyoruz.
Merhaba herkese, hareket hissedildiğinde can acıyor mu? Nasıl bir his? Aşırı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?