2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Inaniyorum basaricaz saglikli dogum ve seker hastaliksiz bir hamilelik icin

Kizlar selam ben ilk hamileligimde yaklasik 25 kilo aldim. 60 la kaldim. 78 gordum ve son 3 hafta tartilmadim korkudan. Ama tartildigim son haftalarda haftada 3 kilo civari aliyodum. 25 kg. Ustu vardir alti yoktur dogum yaptim eve geldim tartida 78 kg geldim en son gordugum rakamdi. Emzirirken 68 e kadar dustum yavas yavas. Ama kalan 8 kg ben kendime almisim. Ems diye bir spora gittim elektrik verilerek kaslariniza 20 dk da hizli kalori yakiyorsunuz ama bildiginiz spor yapiyosunuz yani. Yatmali degil. 12 seans gittim 6 hafta boyunca tavuk gogsu yedim. 58 kg oldum. simdi gene 60 la hamile kaldim. Basa dönmüşüm hissim var bu arada tüylenme bende de var. Özellikle yüzüm gibi geliyor. Favorilerim cıktı.

Bende de bu sorun var aşırı zorlanıyorum ve isteğim kaçıyor böyle olunca haliyle eşim de salmış durumda çözüm bulamadık

Vajinal agridan ben de muzdaribim cnm. Ustelik bizde iliski de yok, ben sakiniyorum basindan beri. Ona ragmen dedigin gibi yurutmeyen, oturdugum yerden kalkarken dimdik duramadigim bir agri oluyor. Once kemikte basladi, sonra kaslarda yogunlasti. Asagidan cekistiriyorlar gibi. Bu agri doktora gittigimde yoktu ama o zaman da legen kemiklerimde siddetli bir aci vardi yine yurutmeyen, topalliyordum resmen. Magnezyum (3 formu da var icinde) takviye yazdi. Bir hafta kullandiktan sonra siddeti biraz hafifledi. Ama hala normal degilim. Seninkisi enfeksiyondan olabilir, iliskiden sonra dedigin icin. Doktora sormakta yarar var.

Aynen ben de bulanti doneminde vakitli vakitsiz (gece uykudan uyanip yedigim bile oluyordu) ekmek, peynir, tost yedim hep ve hic kilo almadim cnm. Sonra bulantilar gecti ve 1-2 hafta icinde 3 kilo birden aldim. Aaa ne guzel yiyip yiyip almiyorum diyorsun, sonra bi anda tepene biniveriyor kilo almamak guzel bence. Zaten 6.aydan sonra cok hizli kilo aliniyor. Bazilari yapi geregi almiyor, sadece karinlarina top baglamis gibi oluyor ne guzel

Merhaba herkese, hareket hissedildiğinde can acıyor mu? Nasıl bir his? Aşırı merak ediyorum
Yoook ne can acimasi hic ole bisi degil. Minik minik biri omzunuza seslenmek icin tiktik yapsa neyse o karninizda oluyor. Daha seri haliyle genelde ben dimdik oturursam daha net olmaya basladi. Icimden biri durtuyor aniden olunca korkuyorum sadece beklemiyordum diye. daha ileriki haftalardaysa kolu bacagi disardan gorunurkenki zamandaysa disarida olsa karniniza koysaniz hareketi nasil bi his verirse aynisinin icerideni oluyor. Hic acitan bisi degil yani cok keyifli

Canım sen hareketini hissetmeye başladın mı?

Ben bebek mi değil mi emin olamamıştım ama tam senin tarif ettiğin gibi bir his yalıyorum bebeği hissetmeye başladım sanırım ben

Benim harika bi pizza tarifim var. Tavada yapiyorum, diyabetliyim, insülin kullaniyorum. Koca bi tava pizza yiyorum tokluk şekerim istenen aralikta cikiyor
Mercimekten krep yapip, üstüne malzemeleri koyuyorum. Eşim bile böyle seviyor. Kg almaktan ve hamur isinden endise edenler icin bulunmaz tarif

Bende de bu sorun var aşırı zorlanıyorum ve isteğim kaçıyor böyle olunca haliyle eşim de salmış durumda çözüm bulamadık
Geçmiş olsun. Bu hafta doktora soracağım. Tatmin edici bir cevap alırsam size de yazarım

Çok geçmiş olsun, bu hafta doktora soracağım. Tavsiyesi olursa sizinle de paylaşırım. Gerçekten zor bir durum. Saatlerce dinlenmem gerekiyor ama çoğu zaman koşullar buna uygun olmuyor

Yaa ne güzel tarif etmişsiniz, hamilelik öyle birşey ki hayal bile edemediğimiz duyguları yaşıyoruz.

Yaa ne güzel tarif etmişsiniz, hamilelik öyle birşey ki hayal bile edemediğimiz duyguları yaşıyoruz.
Evet cok güzel. Allah tüm isteyenlere versin insallah. Özellikle hamileligimden önce erkekleri bircok konuda cok avantajli gorurdum. Is hayati olsun , güçleri olsun vs vs sansli diyeyim aslinda. Biz bakim yapip guzellescez derken adamlar kıllarini bile almiyorlar mesela bu gibi seylerde demek istiyorum. Amaaa ne zaman ilk hamileligimi yasadim. Sadece aaa gel bak dokun diyorum ve sadece disaridan biseye dokunuyor benim icimden gecenleri icimde buyuttugumu tam anlamiyla hissedemez hakli olarak. Ve kesinlikle kadin olduguma inanilmaz memnunum Allah kismet etti 2. Yi yasiyorum. Insallah saglikla buyuyup gelirler. Cok guzel bi his gercekten..

Merhaba herkese, hareket hissedildiğinde can acıyor mu? Nasıl bir his? Aşırı merak ediyorum

Kuzum şimdi zaten çok küçük oldukları için kıpırtı gibi anca hissederiz, 9 ayda bile karnında sadece gerilme olarak yada kapı tıklama gibi hissedeceksin hiçbir zaman canın acımayacak ama rabbim inşallah hepimize nasip etsin son aylara dogru benim karnım hep açıkta gezmiştim, hep onu gözlemliyordum

Bu sabah 10a kadar bekledim, 10da ekmeksiz bi kahvaltı yaptım, şu an o kadar açım ki saat 11.22 burda. Gözümün önünden kızarmış ekmekler, poğaçalar, pankekler geçiyo. Karnım gurulduyo. Şimdi bi zencefil çayı içicem yanına da bi iki kuruyemiş mi yesem diyorum, başk türlü dayanamıcam, öğle yemeği 13.30dan önce hazır olmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…