2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
O zaman kilo alimi dogumda sorun cikarmiyo doktorum oyle konustu ki, kilo almaman gerekiyodu hem dogum zor olur hem bebek cok iri olur hem sana zarar falan korktum cok ama sizin hikayeniz iyi geldi suan bana

Kızlar 14+2 yiz hamile taytı aldınız mı benim pantolonlar daha yeni yeni olmamaya başladı eşofman, tayt almak istiyorum dışarda da giyilebilecek bişey arıyorum öneriniz var mı?

O zaman kilo alimi dogumda sorun cikarmiyo doktorum oyle konustu ki, kilo almaman gerekiyodu hem dogum zor olur hem bebek cok iri olur hem sana zarar falan korktum cok ama sizin hikayeniz iyi geldi suan bana
Siz gene de kontrollu gidin bence. 2017 de dogum yaptim 2020 de ancak eski kiloma geldim. Hemde nisan ayi bi yaz sicagi yoktu. Simdi agustosta dogum yapacagiz kismetse. En agir oldugumuz zamanlar sicaklarin top noktasi zamanlari. Ne kadar az kilo alimi o kadar bi tik konfor diye dusunuyorum bende. Insallah almayiz ya. Dogurunca gider 0 lariz. Kendime 70 hedefi koydum ben ama pek inanmiyorum

Kızlar detaylı usg için doktor bakıyomusunuz ? Ücretler biraz pahalı sanırım bilgisi olan var mıdır ?
bana kadin dogum dr kuzenim ayarlicak istanbulda perinatolog. fiyatlar pahali evet malesef 2000i gozden cikardm suanlik ama genelde 1 1500 diyorlar bakalim

bana kadin dogum dr kuzenim ayarlicak istanbulda perinatolog. fiyatlar pahali evet malesef 2000i gozden cikardm suanlik ama genelde 1 1500 diyorlar bakalim
Valla ben acıbademde Aytaç yükseli duymuştum ona bakıyorumda sırf muayene 1800 dediler artı bide detaylısı 3 ü bulcak sanırım

Benim o kadar şiddetli değil ama iki gece kramp girdi ağrısına uyandım resmen şok oldum gece gece
Benim de ilk gebeliğimde 7 ayda falan hepte gece mi girer, ayak parmaklarım yamularak uyanırdım ben ostaracare miydi neydi o vitamin den kullanmama rağmende geçmemişti, ara ara doguma kadar devam etti

Kızlar 14+2 yiz hamile taytı aldınız mı benim pantolonlar daha yeni yeni olmamaya başladı eşofman, tayt almak istiyorum dışarda da giyilebilecek bişey arıyorum öneriniz var mı?
Valla mağazadakiler hep çok ince.ben işe giderken giyiyorum ama donuyorum.Trendyolda artış collection ın taytlarını herkes çok övüyor.ben 17+6 yım uzun zamandır giyiyorum ama gönlüme göre bulamadım açıkçası

yaa çok tatlısın benim ilk 3 ay bir şeyim yoktu ne zaman ilk trimester bitti sonra doymamaya başladım ekmekten falan uzak duruyorum ama fazla yiyorum sen de sebze ve brokoli, lahana gibi salatalar yapıp istediğin kadar yiyebilirsin bayağı tutuyo

Kizlar simdi size bi sey sorucam ama gulmeyin tamam mi
Pazar, sali, carsamba gunleri sadece 1 defa bebegin kipirdamasini hissettim ama persembe cuma cumartesi hicbi sey hissetmedim NEDEEEEEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…