- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.081
O zaman kilo alimi dogumda sorun cikarmiyoBen sezeryan yaptim.39 +6 da. Doktorum 40. Haftaya kadar beklemeyi kesinlikle öneriyor ama sonrasinda bebekte pek minik degilse stres olup kakasini yapabiliyor bu riski sana birakiyorum dedi. 39 +1 dik konusmayi yaptigimizda. 5 gun sonrasina sezeryan yazdik. Gelirse gelir dedik. Ama bana 37. Haftadan itibaren her hafta randevu yazdi sen haftaya kalmazsin bebek kanala girmis bugun yarin gelicek diyorduk. Hatta yuzunun fotosunu bile cekemedi. Kanaldaydi cunku. Ama son hafta yukari cikti maalesef ve gelmedi. Bende riske girmedim acikcasi. Saglikli gelsinde nasil dogdugu cokta sey degil dedim. Simdi de sezeryan sonrasi normal dogum yapabilirsin son ayinda kontrol ederiz sezeryan dikislerin 1 cm kalinligina geldiyse normal dogum yapabilirsin dedi ayni doktorum. Ama konusmak icin erken bakariz dedik. Bakalim gene ayni mantiktayim. 40 a kadar beklerim. Oglumda 3605 gr. Dogdu ne kocamaaandi ne de minicik iriye yakin sayilir bile. Gercekten beklesem belki 4 kilo olcakti. Hizli aliyorlar son haftalarda kiloyu. Isabetli olmus diyorum
Siz gene de kontrollu gidin bence. 2017 de dogum yaptim 2020 de ancak eski kiloma geldim. Hemde nisan ayi bi yaz sicagi yoktu. Simdi agustosta dogum yapacagiz kismetse. En agir oldugumuz zamanlar sicaklarin top noktasi zamanlari. Ne kadar az kilo alimi o kadar bi tik konfor diye dusunuyorum bende. Insallah almayiz ya. Dogurunca gider 0 lariz. Kendime 70 hedefi koydum ben ama pek inanmiyorumO zaman kilo alimi dogumda sorun cikarmiyodoktorum oyle konustu ki, kilo almaman gerekiyodu hem dogum zor olur hem bebek cok iri olur hem sana zarar falan korktum cok ama sizin hikayeniz iyi geldi suan bana
Ben randevu aldim ozel hastanede 1750 tlKızlar detaylı usg için doktor bakıyomusunuz ? Ücretler biraz pahalı sanırım bilgisi olan var mıdır ?
Hangi hastane canımBen randevu aldim ozel hastanede 1750 tl
bana kadin dogum dr kuzenim ayarlicak istanbulda perinatolog. fiyatlar pahali evet malesef 2000i gozden cikardm suanlik ama genelde 1 1500 diyorlar bakalimKızlar detaylı usg için doktor bakıyomusunuz ? Ücretler biraz pahalı sanırım bilgisi olan var mıdır ?
Valla ben acıbademde Aytaç yükseli duymuştum ona bakıyorumda sırf muayene 1800 dediler artı bide detaylısı 3 ü bulcak sanırımbana kadin dogum dr kuzenim ayarlicak istanbulda perinatolog. fiyatlar pahali evet malesef 2000i gozden cikardm suanlik ama genelde 1 1500 diyorlar bakalim
Ben de hissetmedim daha. Moralim bozuluyoray evet dün bi meyve yedim 15 20 dk sonra icimde gobek deligi azcik altinda sag tarafimda pit pit atip durdu meyveyi sevdi mi sevmedi mi anlamadim ama hissi cok guzeldi dün cok net hissettm. 2 gun oncesine kdr hissetmiyorum diye uzuluyodum kizim anladi sanki
VM Medikal Park KocaeliHangi hastane canım
Benim de ilk gebeliğimde 7 ayda falan hepte gece mi girer, ayak parmaklarım yamularak uyanırdım ben ostaracare miydi neydi o vitamin den kullanmama rağmende geçmemişti, ara ara doguma kadar devam ettiBenim o kadar şiddetli değil ama iki gece kramp girdi ağrısına uyandım resmen şok oldum gece gece
Hangi tarihe aldın canım, yani hafta olarak tam hangi haftaya denk gelecek?Ben randevu aldim ozel hastanede 1750 tl
Ben üniversite hastanesine gideceğim 14 marta randevu aldım.28 martta da doktorum ayrıca kendisi bakacakKızlar detaylı usg için doktor bakıyomusunuz ? Ücretler biraz pahalı sanırım bilgisi olan var mıdır ?
Valla mağazadakiler hep çok ince.ben işe giderken giyiyorum ama donuyorum.Trendyolda artış collection ın taytlarını herkes çok övüyor.ben 17+6 yım uzun zamandır giyiyorum ama gönlüme göre bulamadım açıkçasıKızlar 14+2 yiz hamile taytı aldınız mı benim pantolonlar daha yeni yeni olmamaya başladı eşofman, tayt almak istiyorum dışarda da giyilebilecek bişey arıyorum öneriniz var mı?
Hayır,herhangi bir uzuv kaybı,hastalık vs var mı diye detaylı inceleniyor bebek.Yine siyah beyaz ultrasondaDetaylı ultrason dediğiniz 4d dört boyutlu ultrason mu kızlar
yaa çok tatlısınBu sabah 10a kadar bekledim, 10da ekmeksiz bi kahvaltı yaptım, şu an o kadar açım ki saat 11.22 burda. Gözümün önünden kızarmış ekmekler, poğaçalar, pankekler geçiyo. Karnım gurulduyo. Şimdi bi zencefil çayı içicem yanına da bi iki kuruyemiş mi yesem diyorum, başk türlü dayanamıcam, öğle yemeği 13.30dan önce hazır olmıcak
Aman allahım, nere oraDetaylı ultrason 2900 fiyat aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?