2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yavaş yavaş alıştırcam kendimi ekmeksizliğe ama çok zorlandım bu sabah, tansiyonum çok düştü, kahvaltıdan mı oldu bilmiyorum ama çok fena oldum
Tamamen bırakma bence karbonhidrata da ihtiyaç var ben de bugün tam buğday ekmeğime geçtim sabah 2 dilim akşam 1 dilim yedim yemeseydim doymazdım. Pilav veya makarna yiyeceğim zaman ekmek yemicem öyle karar verdim. Beyaz ekmekte çok yiyordum şimdi buğdayda en azından ne kadar yediğimi biliyorum. Buğday yiyemiyorsan tam tahıllı deneyebilirsin. Bu hafta hedefim hiç tatlı yememek mesela ve akşam dokuzdan sonra yememek nasipse.
Ramazanıda tutma hedefim var en azından denicem o yüzden hafiften açlığa alışmam iyi olur

Urfada oturuyorum burdaki doktorlar bi acayip 12 arti 0 da erkek dediler sonra 15. Haftada gostermiyor diye kız denildi dün gittim göstermiyor diye kıza benziyo denildi

Hepimiz çok merak ediyoruz ama acele de etmemek lazım, daha bu yıl benim kuzen detaylıya da girmişti kız diye biliyordu erkek bebek dünyaya getirdi (bu sefer insanın aklı karışıyor özel hastane olmasa bebekler mi karıştı diye düşünecektik )

Yaaa gerçektenmi ben hep erkek hissediyorum ne biliyim elim hep erkek eşyalarına gidiyo 12. Haftada doktorum cikinti var erkek diyecem ama daha küçük dedi 15 te gittim bu pozizyondydi doktor organi görmediği için kızlar nazlı olur kıza benziyor dedi 17. Haftada da aynı şekil konuştu bu yüzden emin olamadım

Benim bir tanıdığıma da doğuma kadar erkek denmiş, doğuma gittiği gün kız olduğunu söylemişler. Erkek diye bi sürü mavi kıyafet almış. Nasıl 37 hafta boyunca cinsiyet yanlış söylenir bilmiyorum çok şaşırmıştım duyunca.

Kızlar ya benim iki gündür gastritim tuttu gece uykudan bile uyandırıyor gaviscon içtim fayda etmiyor benim gibi olan var mı çözümü yokmu ya

Kızlar selam,
Normalde annemlerin şehrinde kontrole gidiyordum. Sonra kayınvalidemlerin şehrinde doktora gittim (1 defa). Şimdi de istanbuldayım. 1 ay sonra kayınvalidemlerin şehrine taşınacağım. Devlet hastanesinden doktor adem Özden’e randevu aldım. Kan tahlili yaptıracam ve bir kaç soru soracam.

Doktor Adem Özden’i tanıyan var mı? İlk defa hastanesine gidecem. Biraz çekiniyorum. Cinsiyete bakarlar mı?
Bir de bir arkadaşım dedi ki çoğu doktor 20 haftalık hamilelikten sonra hamilelelere bakmıyorlar. Bilgi sahibi olan var mı? Gittiğim şehirde içime sinen doktor nasıl bulacam bilmiyorum. Ona da canımı sıkıyorum.

Erkek denip kız çıksa anlarımda detaylıda kız denip nasıl erkek çıkıyor ayy banada kız dediler şimdi değişir mi acaba baya bacakları açıktı yani ama doktor yinede detaylıda daha net belli olur dedi

İnan şok olduk bizde, bu dediğim kişi Trabzon da bende yazın oraya gitmiştim o zaman 6 aylık falandı kız ismi hera ve Aybüke arasında kaldığından bahsetmişti sonra hayırlı olsun diye aradım hangi isme karar verdim dedin Mehmet yağız dedi

Ayy çok zor valla hamilelikte değişse neysede doğumda öğrenmek daha zordur herhalde ayy ben bacak arasını gördüm birşey yoktu sonrada oluşmaz herhalde değişirse süpriz olur

Kızlar bugün biraz üzüldüm ağladım ondan beri karnım ağrıyo bebeğime bişey olur mu diye telaşlanıyorum bişey olsa hisseder miyim
Canım üzüntüyle zarar görecek kadar güçsüz değiller, sadece psikolojik olarak etkilenirler. Zarar verecek boyutta üzülmemişsindir diye düşünüyorum. Sen kasıldığın için ağrın olmuştur üzülme.

Ben 16 ama genelde 20 haftadan sonra hissediliyormus
Valla 20ye gelmeden hisseden arkadaşları okuyunca burda, bi telaş yapmadım değil
canim soluma veya sagima yatinca cok net hissediyorum bisi yedikden 15 20 dk sonra sag yada soluma yatinca pit pit atiyor ama.uzulme bende 2 gun oncesinenkdr uzuluyodum ama yavas yavas basladi seninkide baslar nasipse
Bizim seninle aramızda iki gün var beklenen doğum tarihi olarak. Demek bu günlerde başlayabilir yani umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…