2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yavaş yavaş alıştırcam kendimi ekmeksizliğe ama çok zorlandım bu sabah, tansiyonum çok düştü, kahvaltıdan mı oldu bilmiyorum ama çok fena oldum

Sağolasın... Sen hangi şehşrdeydin. İyi yapmışsın uzaklaşarak ben gidemedim bırakamadım burayı... Her gün bir kere hissedilir derecede sallanıyoruz, çadırda yaşıyoruz evlere girilmiyor...

Bende hayırlısı bu diye düşünüyorum sağlıklı olsunda bebişlerimiz insallah

Bende her gördüğümde inşallah geçersiniz diye söyleniyorum. Şimdi kışdiye atkı, boğazlı kazak derken biraz saklanıyor da yazın napıcaz bilmiyorum.

Abooo, hamilelik, doğum, emzirme derken 2 sene falan bizimle mi bu meretler şimdi kız. Tövbelerim gelsin...

Yani en son kontrolumde 14 subatta 15+4iken 16+1 cıktı bebişim, ama doktorum ortalama 15 haftalık dedi ve tam 1 ay sonra randevu almami soyledi,ozelikle bir kac kere söyledi,bende 17marta aldim,o gun tam 20hafta olucaz bakalım

Kızlar ya benim gibi hala bulantısı devam eden var mı ne geçiyor, ne de hafifliyor bu gidişle doğuma da istirfa ederek giricem sanırım
Ben... dün doktorum ilk kez kendini hazırla doğuma kadar geçmeyebilir dedi hem reflüm var hem ikiz bu yüzden çok sürebilir dedi tamamen çöktüm

Yavaş yavaş alıştırcam kendimi ekmeksizliğe ama çok zorlandım bu sabah, tansiyonum çok düştü, kahvaltıdan mı oldu bilmiyorum ama çok fena oldum
Canim tam buğday denesen? Ben hep onu yiyorum ve 1 -2 dilimden fazla yiyemiyorsun,beyaz ekmek gibi degil...daha besili cabuk doyuruyor,ve sağlıklı

Kızlar 14+2 yiz hamile taytı aldınız mı benim pantolonlar daha yeni yeni olmamaya başladı eşofman, tayt almak istiyorum dışarda da giyilebilecek bişey arıyorum öneriniz var mı?
canım lcw onlineda karın panelli hamile taytları efsane %95 pamuklu ve çok güzel, ben kotlarından da aldım kuponlarla çok uyguna geliyo

Eklentiler

• Screenshot_20221202-102158_LC Waikiki.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 85
Canim tam buğday denesen? Ben hep onu yiyorum ve 1 -2 dilimden fazla yiyemiyorsun,beyaz ekmek gibi degil...daha besili cabuk doyuruyor,ve sağlıklı
Tam buğdayın tadını hiç sevmiyorum maalesef. Zaten şu an beyaz ekmek de yemiyorum, aldığım ekmekler hep kahverengi, tam olarak ne unundan yapılıyor bilmiyorum. Tam buğday ve kepek değil ama. Gittiğimde doktorla konuşcam bu konuyu, belki de ekmeği bırakma ama az ye der. Burda herkes ekmeği kestim diyince tamamen çıkarmak mı gerek diye düşündüm. Ama başka türlü tutmuyor kahvaltı beni hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…