- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.101
Medipol hast. İstanbulAman allahım, nere ora
Maşallah gerçektenMedipol hast. İstanbul
Yavaş yavaş alıştırcam kendimi ekmeksizliğe ama çok zorlandım bu sabah, tansiyonum çok düştü, kahvaltıdan mı oldu bilmiyorum ama çok fena oldumyaa çok tatlısınbenim ilk 3 ay bir şeyim yoktu ne zaman ilk trimester bitti sonra doymamaya başladım ekmekten falan uzak duruyorum ama fazla yiyorum sen de sebze ve brokoli, lahana gibi salatalar yapıp istediğin kadar yiyebilirsin bayağı tutuyo
Sağolasın... Sen hangi şehşrdeydin. İyi yapmışsın uzaklaşarak ben gidemedim bırakamadım burayı... Her gün bir kere hissedilir derecede sallanıyoruz, çadırda yaşıyoruz evlere girilmiyor...Başınız sağolsun bende deprem bölgesinden geldim farklı bir şehirdeyim pazar günü döneceğim bakalım nasıl olacak Burda bile her gece rüyam da deprem oluyor korkuyla uyanıyorum sonra rüyaymış çok şükür diyorum ama tekrar çok zor uyuyorum Allah yaşayan herkese sabır güç versin kimseye de yaşatmasın inşallah
Bende hayırlısı bu diye düşünüyorum sağlıklı olsunda bebişlerimiz insallahYok sanirim en az 3 4 sene istiyorlar normal olabilmesi icin. Kalinlasma suresi aslinda dikis yerlerinin. Ben 2017 nisanda dogum yaptim. Birazcik aramiz olmus oldu abisiyle. Ancak cesaret edebildimmakatta yirtikta zordur agri yapiyordur diye dusunuyorum. Zaten belki normal yapsaniz iyice felaket olcaktir. Vardir bi hayir bunda da.
Umarım, yoksa yeniden lazer yolları...Hamilelikte hormonlar yapıyormuş diye duydum ama doğumdan sonra geçer umarim
Bende her gördüğümde inşallah geçersiniz diye söyleniyorum.Bende de var canım zaten çıkıyolardı ama şimdi aldıktan sonra dönüp aynaya baksam çıkmış oluyolar sankigeçen ultrasona girdiğimde farkettim göbeğim baya tüylüydü sanki güçlenmişler mi artmışlar mı anlayamadım inş geçicidir
Abooo, hamilelik, doğum, emzirme derken 2 sene falan bizimle mi bu meretler şimdi kız. Tövbelerim gelsin...Bana ilk gittiğimde 6 haftalıkken baktı sonra bi daha hiç bakmadı
Ben de aynı durumdayım öncesinde lazer yaptırmıştım çok az kalmıştı şimdi çenemde falan çıkıyor doktora bugün sordum gebelikte olabiliyormuş emzirme döneminden sonra dökülür dedi
Bursa’da annemlerde iken cinstiler öğrenmek için sormuştum Bursa’dan doktor canımMaşallah gerçektensen bursada doktor bakıyordun yanlış hatırlamıyorsam gelecek misin buldun mu doktor
Yani en son kontrolumde 14 subatta 15+4iken 16+1 cıktı bebişim, ama doktorum ortalama 15 haftalık dedi ve tam 1 ay sonra randevu almami soyledi,ozelikle bir kac kere söyledi,bende 17marta aldim,o gun tam 20hafta olucaz bakalımHangi tarihe aldın canım, yani hafta olarak tam hangi haftaya denk gelecek?
İstanbuldakiler için Ben Perinatoloji doktoru olarak Haseki ye gidiyornum bana 5 ayda ayrıntılı ultrasonda görüşürüz dedi dediği bu oluyor Di mi
Ben... dün doktorum ilk kez kendini hazırla doğuma kadar geçmeyebilir dedi hem reflüm var hem ikiz bu yüzden çok sürebilir dedi tamamen çöktümKızlar ya benim gibi hala bulantısı devam eden var mıne geçiyor, ne de hafifliyor bu gidişle doğuma da istirfa ederek giricem sanırım
Canim tam buğday denesen? Ben hep onu yiyorum ve 1 -2 dilimden fazla yiyemiyorsun,beyaz ekmek gibi degil...daha besili cabuk doyuruyor,ve sağlıklıYavaş yavaş alıştırcam kendimi ekmeksizliğe ama çok zorlandım bu sabah, tansiyonum çok düştü, kahvaltıdan mı oldu bilmiyorum ama çok fena oldum
canım lcw onlineda karın panelli hamile taytları efsane %95 pamuklu ve çok güzel, ben kotlarından da aldım kuponlarla çok uyguna geliyoKızlar 14+2 yiz hamile taytı aldınız mı benim pantolonlar daha yeni yeni olmamaya başladı eşofman, tayt almak istiyorum dışarda da giyilebilecek bişey arıyorum öneriniz var mı?
Tam buğdayın tadını hiç sevmiyorum maalesef. Zaten şu an beyaz ekmek de yemiyorum, aldığım ekmekler hep kahverengi, tam olarak ne unundan yapılıyor bilmiyorum. Tam buğday ve kepek değil ama. Gittiğimde doktorla konuşcam bu konuyu, belki de ekmeği bırakma ama az ye der. Burda herkes ekmeği kestim diyince tamamen çıkarmak mı gerek diye düşündüm. Ama başka türlü tutmuyor kahvaltı beni hiçCanim tam buğday denesen? Ben hep onu yiyorum ve 1 -2 dilimden fazla yiyemiyorsun,beyaz ekmek gibi degil...daha besili cabuk doyuruyor,ve sağlıklı
Ben 16 ama genelde 20 haftadan sonra hissediliyormusKızlar 17+ hafta olup da daha bebeği hissetmeyen var mı benim gibi?
Çok hoş modern bi isim, çok beğendim benKızlar selam
İsim konusunda fikrinize ihtiyacım var
Lidya ismi nasıl sizce
Teşekkür ederim canımmÇok hoş modern bi isim, çok beğendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?