2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar ya benim iki gündür gastritim tuttu gece uykudan bile uyandırıyor gaviscon içtim fayda etmiyor benim gibi olan var mı çözümü yokmu ya
Benim de var simdiden basladi. Gaviscon icip dik duruyorum yatinca basliyor maalesef.

Kızlar 14+1 im birkaç gündür âdet sancısı gibi sancı oluyor normal mi sizce
Canım benimde arada kasık ağrılarım ve göbek deliği etrafında ağrılarım oluyor. Geçenlerde adet olcakmışım gibi ağrı oldu sanki ama o zamanda adet tarihimdi. Bebişler büyüyor rahim büyüyor onun ağrılarıdır sanırım

Valla ben acıbademde Aytaç yükseli duymuştum ona bakıyorumda sırf muayene 1800 dediler artı bide detaylısı 3 ü bulcak sanırım
Canım ben atıl yüksele randevu aldim istanbul avrupa yakasında, cok önerildi arkadaslarim tarafindan, doktorumuza danistik, alaninda en iyilerdendir diye onayladi o da. 3000 ya da 3500 ucreti tam emin degilim esim aldi randevuyu

Ben... dün doktorum ilk kez kendini hazırla doğuma kadar geçmeyebilir dedi hem reflüm var hem ikiz bu yüzden çok sürebilir dedi tamamen çöktüm
Benimde ikiz ne yesem istirfa ediyorum artık öğürmekten kusmaktan kasıklarım ağrımaya başladı ağzıma lokma koyamıyorum nerdeyse 10 kilo verdim

Benimde ikiz ne yesem istirfa ediyorum artık öğürmekten kusmaktan kasıklarım ağrımaya başladı ağzıma lokma koyamıyorum nerdeyse 10 kilo verdim
Kaç haftalık oldunuz? Benimde ikiz ve bulantılar çok erken başlayıp 8-9.haftalara kadar sürdü çok kötüydüm o sıralar ve bir kez serum taktırmıştım içerisinde b c vitamini olunca biraz kendime gelmiştim. 14.haftama giriyorum çok şükür kusmalar yok denecek kadar az yani. Prilam asla fayda etmedi hemen kestirdi Zofer ilacını vermişti hala alıyorum korkuyorum bırakırsam kusarım diye ama ilaç alırkende kusuyordum. Azalacak yada bir anda kesilecektir inşallah hemen kesilir rahat edersin Çok kusunca sıvı kaybettiğin için serumu düşün derim dr danışarak çünkü vücutta yoruluyor kiloda vermişsin iyice bitkin düşme. Bana kendi dr. bir reçete yazmıştı serumun içinde olması gerekenleri ben gidince hast. onu gösterip taktırmıştım. İnşallah kusmaların tez vakitte bitsin rabbim güç kuvvet versin

Olabilir kuzum bende hesaplama yaptım da bugünler regl günüymüş bebislerimiz iyi olsun da

ay bu ikilem beni delirtecek 13+2 de kesin olmamakla beraber kiz dedi. 16+2de kesin kız dedi simdi gene supheye dustum ben ne zmn gonul rahatligyla pembis seyler alcammm yaAllahtan detayliyi yaptirirken akraba dr yanimda olcak onu darlarim cinsiyette eminlik konusunda

Kızlarr günaydınnn güzel bir gün olsun hepimiz icin insallah. Butün gece kulak agrisindan huzursuz yattim. Sabah farkettm kulak memesi altında elime top gibi bisi geldi kizarmis sivilce cikmis. ve kulak icimi agritiyo hafif boynumu etkiliyor bi sivilce bu kdr agri yapar mi yaa sinir oldum cikcak baska yer bulamadi

Benim de kizim 41+1 de dogdu canim. Burda kakasini yapabilir falan gobi birsey söyleyip beni strese hic sokmadilar.bilmiyordum da. Beklicez dediler gelicek. 41+0 a kadar bekleyelim gelmezse suni sanciyls dogumu baslatiriz dediler. . Dogduktan sonra da tam 2 kez kakasini yapti üzerime iyi tutmus valla cikana kadar kuzum Sezeryandan kesinlikle önceden bahsetmiyolar bormal dogum esnasinda bir sorun yasanirsa ancak o zaman sezeryana aliyorlar canim

İki kontrolde de kız demiş canım doktora bilgiside önemli doktoruna güveniyorsan kızdır alısvers yapabilirsin. Herkesın kesin olmıcak doktora yanılacak diye bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…