- 11 Ocak 2021
- 93
- 172
- 23
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.141
Tamam canım çok sağolyok canım 3 xl a kadar beden var ama bayağı esniyo kendi bedeninden en fazla 1 beden büyük al
Benim de var simdiden basladi. Gaviscon icip dik duruyorum yatinca basliyor maalesef.Kızlar ya benim iki gündür gastritim tuttu gece uykudan bile uyandırıyor gaviscon içtim fayda etmiyor benim gibi olan var mıçözümü yokmu ya
Canım benimde arada kasık ağrılarım ve göbek deliği etrafında ağrılarım oluyor. Geçenlerde adet olcakmışım gibi ağrı oldu sanki ama o zamanda adet tarihimdi. Bebişler büyüyor rahim büyüyor onun ağrılarıdır sanırımKızlar 14+1 im birkaç gündür âdet sancısı gibi sancı oluyor normal mi sizce
Canım ben atıl yüksele randevu aldim istanbul avrupa yakasında, cok önerildi arkadaslarim tarafindan, doktorumuza danistik, alaninda en iyilerdendir diye onayladi o da. 3000 ya da 3500 ucreti tam emin degilim esim aldi randevuyuValla ben acıbademde Aytaç yükseli duymuştum ona bakıyorumda sırf muayene 1800 dediler artı bide detaylısı 3 ü bulcak sanırım
Yeni geldim aranıza 37 yaşındayım 3. Gebeliğim
Hepimize hayırlı olsun
Benimde ikiz ne yesem istirfa ediyorum artık öğürmekten kusmaktan kasıklarım ağrımaya başladı ağzıma lokma koyamıyorum nerdeyse 10 kilo verdimBen... dün doktorum ilk kez kendini hazırla doğuma kadar geçmeyebilir dedi hem reflüm var hem ikiz bu yüzden çok sürebilir dedi tamamen çöktüm
Kaç haftalık oldunuz? Benimde ikiz ve bulantılar çok erken başlayıp 8-9.haftalara kadar sürdü çok kötüydüm o sıralar ve bir kez serum taktırmıştım içerisinde b c vitamini olunca biraz kendime gelmiştim. 14.haftama giriyorum çok şükür kusmalar yok denecek kadar az yani. Prilam asla fayda etmedi hemen kestirdi Zofer ilacını vermişti hala alıyorum korkuyorum bırakırsam kusarım diye ama ilaç alırkende kusuyordum. Azalacak yada bir anda kesilecektir inşallah hemen kesilir rahat edersinBenimde ikiz ne yesem istirfa ediyorum artık öğürmekten kusmaktan kasıklarım ağrımaya başladı ağzıma lokma koyamıyorum nerdeyse 10 kilo verdim
Aynen kuzum ya şimdi aklıma geldi de kan ilacına başladım o mu tetikledi acabaBenim de var simdiden basladi. Gaviscon icip dik duruyorum yatinca basliyor maalesef.
Olabilir kuzum bende hesaplama yaptım da bugünler regl günüymüşCanım benimde arada kasık ağrılarım ve göbek deliği etrafında ağrılarım oluyor. Geçenlerde adet olcakmışım gibi ağrı oldu sanki ama o zamanda adet tarihimdi. Bebişler büyüyor rahim büyüyor onun ağrılarıdır sanırım
ay bu ikilem beni delirtecekErkek denip kız çıksa anlarımda detaylıda kız denip nasıl erkek çıkıyorayy banada kız dediler şimdi değişir mi acaba baya bacakları açıktı yani ama doktor yinede detaylıda daha net belli olur dedi
normall canim ben 17lerdeyim hala arada oluyor geciyor bazen saatlerce suruyor bazen az bi sure. vajina agrisida oluyor bazenKızlar 14+1 im birkaç gündür âdet sancısı gibi sancı oluyor normal mi sizce
Benim de kizim 41+1 de dogdu canim. Burda kakasini yapabilir falan gobi birsey söyleyip beni strese hic sokmadilar.bilmiyordum da. Beklicez dediler gelicek. 41+0 a kadar bekleyelim gelmezse suni sanciyls dogumu baslatiriz dediler. . Dogduktan sonra da tam 2 kez kakasini yapti üzerimeBen biraz akışına bırakan biriyim acikcasi. 40. Haftadan sonra saglikla dogum yapanlar yok mu elbette var. Ama bi risk varsa illa normal dogum olsun diye diretmek sonrasinda uzulcek sonuclari goze almak bana gore degil. Bekle dedikleri haftaya kadar her ikimizde beklemisiz. Bebislerimiz nasil gelmek istedilerse de ole gelmisler. Zaten az biraz hemoroidim de var ben ona da korktum. Cok ikinirsam sonra daha da artar mi gibisine. Sezeryanda cok kolay degilmiste olcagi varmis oldu.(kimseyi korkutmayayim da) Her iki durumunda artisi eksisi var. Simdide akışındayim belki 40. Haftaya sezeryan koyariz ama 39 da kendi gelir. Belli olmaz yani diye dusunuyorum. Hayirlisi..
Canım bende bugun 14+3 üm benimde oluyordu doktora sormuştum kasılma sancı olur büyüyor yer açıyor gayet normal bir durum korkma dediKızlar 14+1 im birkaç gündür âdet sancısı gibi sancı oluyor normal mi sizce
İki kontrolde de kız demiş canım doktora bilgiside önemli doktoruna güveniyorsan kızdır alısvers yapabilirsin. Herkesın kesin olmıcak doktora yanılacak diye bişey yokay bu ikilem beni delirtecek13+2 de kesin olmamakla beraber kiz dedi. 16+2de kesin kız dedi simdi gene supheye dustum ben ne zmn gonul rahatligyla pembis seyler alcammm ya Allahtan detayliyi yaptirirken akraba dr yanimda olcak onu darlarim cinsiyette eminlik konusunda
Teşekkür ederim kuzumCanım bende bugun 14+3 üm benimde oluyordu doktora sormuştum kasılma sancı olur büyüyor yer açıyor gayet normal bir durum korkma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?