- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.161
Sen Almanya’da mıydın canım? Burda da normal doğumu diretiyolar kesinlikle. Seninki normal mi sezaryen mi olmuştu peki?Benim de kizim 41+1 de dogdu canim. Burda kakasini yapabilir falan gobi birsey söyleyip beni strese hic sokmadilar.bilmiyordum da. Beklicez dediler gelicek. 41+0 a kadar bekleyelim gelmezse suni sanciyls dogumu baslatiriz dediler. . Dogduktan sonra da tam 2 kez kakasini yapti üzerimeiyi tutmus valla cikana kadar kuzum Sezeryandan kesinlikle önceden bahsetmiyolar bormal dogum esnasinda bir sorun yasanirsa ancak o zaman sezeryana aliyorlar canim
Masallah minnakaBenim de kizim 41+1 de dogdu canim. Burda kakasini yapabilir falan gobi birsey söyleyip beni strese hic sokmadilar.bilmiyordum da. Beklicez dediler gelicek. 41+0 a kadar bekleyelim gelmezse suni sanciyls dogumu baslatiriz dediler. . Dogduktan sonra da tam 2 kez kakasini yapti üzerimeiyi tutmus valla cikana kadar kuzum Sezeryandan kesinlikle önceden bahsetmiyolar bormal dogum esnasinda bir sorun yasanirsa ancak o zaman sezeryana aliyorlar canim
Merhabalar bende astım bronşitBende astım ilacımı kullanıyorum ama hapa daha çok ihtiyacım oluyorsigarayı bırakınca astım ilacına olan bağımlılığım baya hafifledi.Ama alerjim durulmuyor
Merhabalar bende de aynı durum var geniz akıntısı şikayetim aşırı arttı bu zamanda bronşit astim oldum şimdi boğazımda gıcıklık hep temizleme isteği ses kısıklığı ilaçta çok veremiyorum dedi doktor antibiyotik verdi kokulardan yünlerden tozlardan falan uzak dur dedi alerjik astım kronik sinüzit onlar yapıyormuş geniz akıntısı nasıl geçerbenim de var alerjik rinit ve ona bağlı astım, nefes darlığı da ondan muhtemelen. şimdiye kadar polen zamanı hariç hiç zorlanmamıştım. bebişim doğunca onun için nelere katlandığımı başına kakıcam
Bende levmontu hamileliğimi. Basında beri 2-3 günde bir olacak şekilde kullanıyorum ama 3 ay bittiğinden beri her güne çıkardım çünkü beni zorlamaya başladı havalardan sanırımBende astım ilacımı kullanıyorum ama hapa daha çok ihtiyacım oluyorsigarayı bırakınca astım ilacına olan bağımlılığım baya hafifledi.Ama alerjim durulmuyor
Ben de sürekli taktırıyom serum artık kollarımda damar yolu açacak yer de kalmadı. Prılam bende de gram fayda etmedi onzyd kullanıyorum o da bazen çok olunca hiç fayda etmiyor çok kusarsam direk seruma gidiyorum artık bende doktorumun verdiği reçeteye göre taktırıyorum hatta ilk defa bu sefer b ve c vitamini koydular. İnşallah geçer ya çok zorKaç haftalık oldunuz? Benimde ikiz ve bulantılar çok erken başlayıp 8-9.haftalara kadar sürdü çok kötüydüm o sıralar ve bir kez serum taktırmıştım içerisinde b c vitamini olunca biraz kendime gelmiştim. 14.haftama giriyorum çok şükür kusmalar yok denecek kadar az yani. Prilam asla fayda etmedi hemen kestirdi Zofer ilacını vermişti hala alıyorum korkuyorum bırakırsam kusarım diye ama ilaç alırkende kusuyordum. Azalacak yada bir anda kesilecektir inşallah hemen kesilir rahat edersinÇok kusunca sıvı kaybettiğin için serumu düşün derim dr danışarak çünkü vücutta yoruluyor kiloda vermişsin iyice bitkin düşme. Bana kendi dr. bir reçete yazmıştı serumun içinde olması gerekenleri ben gidince hast. onu gösterip taktırmıştım. İnşallah kusmaların tez vakitte bitsin rabbim güç kuvvet versin
Avusturyadayim canim ben , evet normal oldu cok sükür sıkıntısız geçti canımSen Almanya’da mıydın canım? Burda da normal doğumu diretiyolar kesinlikle. Seninki normal mi sezaryen mi olmuştu peki?
Ben çok korkuyorum normal doğumdan, ilk doğum deneyimim olacak benim
Ay öyle deme canım daha kötü bi yer bulabilirKızlarr günaydınnn güzel bir gün olsun hepimiz icin insallah. Butün gece kulak agrisindan huzursuz yattim. Sabah farkettm kulak memesi altında elime top gibi bisi geldi kizarmis sivilce cikmis. ve kulak icimi agritiyo hafif boynumu etkiliyor bi sivilce bu kdr agri yapar mi yaa sinir oldum cikcak baska yer bulamadi
ayy sivilce cidden benimde.cogaldi canim benimki sivilce degilmis yalniz. kulak memesi alti yirtik gibi olmus ve elime sertlik geliyo sabah esime uyaninca baktirdm canm skldı o topluk neyse kafama takildi 1 aydir kulagimin ustune yatinca tikaniyodu duymuyodm mesela duzeliyodu umursamiyodm smdi boyle olunca korktum yarin saglik ocagina gidecegimAy öyle deme canım daha kötü bi yer bulabilir
Benim de burnumda çıktı 10 gün evvel gargamel gibi oldum ben böyle bir sivilce hatırlamıyorum daha önce abartmıyorum aynı anda 10 iri sivilceyi birleşmiş düşün, çıban gibi inanılmaz bişeydi acısı da cabası
Geçti şimdi ama izi kaldı burnumda kıpkırmızı hala çok kötü
Benimde benlerim artti büyüyenlerde oldu çok sorun etmedim kuzenim sirtti ful ben oldu bir şey olmadı İnternete bakma daha çok moralini bozar için rahat etmesini istersen cildiye gidebilirsin üniversite hastanesinde daha önce gittim aletle baktılar sorun yok dedi hatta 1 tane benim baya büyüdü kontrol ettiler sorun yok dedilerKızlar bir de gebelikte benlerde farklılaşma çoğalma vs olabiliyormuş. Yaşanınız oldu mu? Benim diğerlerinden farklı atipik biraz pürüzlü kabardık çift renkli bir benim var uzun senelerdir ama şimdi internette biraz bakınca cilt kanseri açısından gebelik döneminin riskli olduğunu okudum ve korktum haliyle yaşayan oldu mu böyle benlerde büyüme sıkıntılı bir durum vs
Oğlum 39+1 de doğmuştu ve önce suyu geldi, açılma yoktu, suyum da kakaliydi, ona rağmen nst de kalp atışı iyi olduğu için fitille açılma sağlayıp normal dogurttularBenim de kizim 41+1 de dogdu canim. Burda kakasini yapabilir falan gobi birsey söyleyip beni strese hic sokmadilar.bilmiyordum da. Beklicez dediler gelicek. 41+0 a kadar bekleyelim gelmezse suni sanciyls dogumu baslatiriz dediler. . Dogduktan sonra da tam 2 kez kakasini yapti üzerimeiyi tutmus valla cikana kadar kuzum Sezeryandan kesinlikle önceden bahsetmiyolar bormal dogum esnasinda bir sorun yasanirsa ancak o zaman sezeryana aliyorlar canim
Anladım canım teşekkür ederim, benim şuan artış büyüme vs yok sadece biraz riskli bir benim vardı ama onda da bir değişim yok eğer olursa giderim zaten şuan hamilelikte müdahale etmezler sanırımBenimde benlerim artti büyüyenlerde oldu çok sorun etmedim kuzenim sirtti ful ben oldu bir şey olmadı İnternete bakma daha çok moralini bozar için rahat etmesini istersen cildiye gidebilirsin üniversite hastanesinde daha önce gittim aletle baktılar sorun yok dedi hatta 1 tane benim baya büyüdü kontrol ettiler sorun yok dediler
Cok sevinirim cnm. Pek dinlenmeyle de gecen bisey degil benimkisi. Bikini bolgesi mi desem ön tarafta yani agrim. Biraz yuruyus yapiyim dedim, kagni arabasi formunda 2bin adim anca atmisimdir, lime lime dokuluyor yine. Internette hormonlara bagli olarak baglarin gevsemesi seklinde aciklaniyor ama gecsin artik cok kotu ya.Çok geçmiş olsun, bu hafta doktora soracağım. Tavsiyesi olursa sizinle de paylaşırım. Gerçekten zor bir durum. Saatlerce dinlenmem gerekiyor ama çoğu zaman koşullar buna uygun olmuyor
Ben erkek diye tahmin ediyorum Bi sonraki randevuda öğrenirsiniz inşallahKizlar 17 arti 5 olduk bebeğim hala bu pozizyondaa göstermiyor cinsiyetini çok merak ediyorum siz tahmin edermisiniz
Demek ki her hangi bir risk oluşturmamış durum. Bence de son ana kadar bebeği tehlikeye atmıcak şekilde normal doğum olursa daha iyi olur hem anne hem bebek için.Oğlum 39+1 de doğmuştu ve önce suyu geldi, açılma yoktu, suyum da kakaliydi, ona rağmen nst de kalp atışı iyi olduğu için fitille açılma sağlayıp normal dogurttular
Canım bana sivilce gibi geldi, internette hep felaket senaryoları var maalesef bir KBB görün istersenkizlar dünden beri kulak memesi alti aciyodu gece birden boyle sismis yasayan varmi ? korkuyorum internette kotu kotu seyler yaziyor agrimda var biraz. 1.5 aydr tikaniklik vardi kulagimda. gece ustune yatinca felan tikaniyodu. ama boyle olmamisti hic
randevusunu bulamadm cnm mecbur saglik ocagina bi gitcem oncesnde. hic sorma neler yaziyor ya nasil korktuttu beni. inan hamile olmasam bu kdr korkutmaz hamilelikte ×2 korkutuyor hersey insaniCanım bana sivilce gibi geldi, internette hep felaket senaryoları var maalesef bir KBB görün istersen
Evet öyle canım benimde biraz farklı nir benim var senelerdir var tabi yeni değil dün akşamdan beri bakıyorum engel de olamıyorum kendime gerçekten çok kötü şeyler yazıyor en iyisi hiç bakmamak dediğim givi insan hamilelikte ekstra hassas oluyor etkileniyor maalesefrandevusunu bulamadm cnm mecbur saglik ocagina bi gitcem oncesnde. hic sorma neler yaziyor ya nasil korktuttu beni. inan hamile olmasam bu kdr korkutmaz hamilelikte ×2 korkutuyor hersey insani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?