- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.181
gogusumde benimde ben var cnm gogusler buyudugu icin extra onlarda buyumus gbi gozukuyor. takinti oluyor ister istemezEvet öyle canım benimde biraz farklı nir benim var senelerdir var tabi yeni değil dün akşamdan beri bakıyorum engel de olamıyorum kendime gerçekten çok kötü şeyler yazıyor en iyisi hiç bakmamak dediğim givi insan hamilelikte ekstra hassas oluyor etkileniyor maalesef
Allah allah ya ne ki bu böyle canım bilemedim hiç, sen git aynen bi sağlık ocağına bakalım ne dicek doktorkizlar dünden beri kulak memesi alti aciyodu gece birden boyle sismis yasayan varmi ? korkuyorum internette kotu kotu seyler yaziyor agrimda var biraz. 1.5 aydr tikaniklik vardi kulagimda. gece ustune yatinca felan tikaniyodu. ama boyle olmamisti hic
Benzer birsey yasamisiz. Benimde 1 ay kadar ozellille ustune yatarsam ertesi gun tikali geciyor duymuyordum. Arta arta nerdeyse yuzde 10 duyma seviyesine gelmisimdir. Sonra ben dayanamadim biraz internetten arastirip eczaciya da sorup bi damla kullandim kulagima. Gecmedi gerci.. sonra da o kulagimin tam kulak memesi baslangic yerinde bi sivilce cikti. Top gibi sertti. Sonra biraz yumusadi biraz sikmis olabilirimayy sivilce cidden benimde.cogaldi canim benimki sivilce degilmis yalniz. kulak memesi alti yirtik gibi olmus ve elime sertlik geliyo sabah esime uyaninca baktirdm canm skldı o topluk neyse kafama takildi 1 aydir kulagimin ustune yatinca tikaniyodu duymuyodm mesela duzeliyodu umursamiyodm smdi boyle olunca korktum yarin saglik ocagina gidecegim
Bana da kız gibi geldi canımKızceler yarın cinsiyet ögrenmye gidiyorum 15+5 olucam.
11+2de Dr nubuna göre kız demisti alttaki ultrason o gune ait. Ben de ek olarak gobegimin simdiki halini atıyorum tahminleri alayım :)) (geridonus yapıcam buraya yarın>
canim ayni seyi anlattin benle resmen 1 aydir tikanma vardi sabah kalkinca belli sure duymuyodu kulagm sonra aciliyodu tikaniklik gecti birden bu topluk ve agri olustu. top gibi sert suan. kulak meme tam alti benimde. kullandigin damlayi hatirliyormusun gebelikte mi kullandinBenzer birsey yasamisiz. Benimde 1 ay kadar ozellille ustune yatarsam ertesi gun tikali geciyor duymuyordum. Arta arta nerdeyse yuzde 10 duyma seviyesine gelmisimdir. Sonra ben dayanamadim biraz internetten arastirip eczaciya da sorup bi damla kullandim kulagima. Gecmedi gerci.. sonra da o kulagimin tam kulak memesi baslangic yerinde bi sivilce cikti. Top gibi sertti. Sonra biraz yumusadi biraz sikmis olabilirimbi kac gun once de kayboldu. Yeni olan bir durum ama bunlar.
ben idrara cikarken eger uzun saat tutmus olursam o zmn agri oluyor sanci girip cikiyor cnm. ama.enfeksiyon vardi bende ilac kullandm gecip gecmedgni anlamadm acikcasi kasik agrim beni yokluyor arada 1 gun olmasa ertesi gun kesin oluyorKızlar selam herkese.İki gündür pek bakamadım umarım herkes iyidirben artık baya baya hissediyorum oğluşu.Eşim de elini koyunca fark ediyor.Ama bu ara tuvalete çıkma konusunda biraz zorlanıyorum.tuvaletteyken Kasık ağrım oluyor.Normal mi sizce
Evet evet daha 2 hafta ancak olmustur kullanali. Aslinda bizim bu minik sivilcemsi yapi cok cikar. Yani babamda ve bende cok cikar. Bazen kulak mememin icinde bile cikiyor. Bazen de o baslangic yerinde cikiyor. Ona cok takilmadim yanicanim ayni seyi anlattin benle resmen 1 aydir tikanma vardi sabah kalkinca belli sure duymuyodu kulagm sonra aciliyodu tikaniklik gecti birden bu topluk ve agri olustu. top gibi sert suan. kulak meme tam alti benimde. kullandigin damlayi hatirliyormusun gebelikte mi kullandin
İnşallah ama geçecek emin ol. Eğer o ilaç fayda etmiyorsa doktoruna zofer ilacını sorabilirsin bana direkt onu verdi yarım yarım alıyorum epey fark etti tabi. O vitaminler seni dinç tutar en azından alamadığını yada çıkarttığın için sürekli damar yolundan almak kısa sürede etkili olur. Çabuk bitecek inan şıp diye kesilecekBen de sürekli taktırıyom serum artık kollarımda damar yolu açacak yer de kalmadı. Prılam bende de gram fayda etmedi onzyd kullanıyorum o da bazen çok olunca hiç fayda etmiyor çok kusarsam direk seruma gidiyorum artık bende doktorumun verdiği reçeteye göre taktırıyorum hatta ilk defa bu sefer b ve c vitamini koydular. İnşallah geçer ya çok zor
Yarın bi doktoruma sorayım.benim idrarda sorun yok da öbürü mahvediyor artıkben idrara cikarken eger uzun saat tutmus olursam o zmn agri oluyor sanci girip cikiyor cnm. ama.enfeksiyon vardi bende ilac kullandm gecip gecmedgni anlamadm acikcasi kasik agrim beni yokluyor arada 1 gun olmasa ertesi gun kesin oluyor
tamam canim sikinti yok insallah seninki gibi hemen gecer doktora gideyim ben bi bakalmEvet evet daha 2 hafta ancak olmustur kullanali. Aslinda bizim bu minik sivilcemsi yapi cok cikar. Yani babamda ve bende cok cikar. Bazen kulak mememin icinde bile cikiyor. Bazen de o baslangic yerinde cikiyor. Ona cok takilmadim yaniama duymama seyi beni cildirtti acikcasi. Dusta bilerek suladim falan ustunde zipladim , sakiz cignedim. Burnumu kapatip nefes verdim. Baya ugrastim ama bana misin demedi. Ama en iyi gelen sey gene de damladir. En azindan 2 gun sonra gecti duzgun kullaninca. Damla doktor onerisi degil ama soyleyeyim. Oksibor diye bi damla. Ben hamilelerin kullanmasinda sakinca yoktur seyi gorunce sormadim doktoruma kullandim.
ben kabiz oldugumda muhakkak bir avuc cig findik yiyip ustune su iceyim. ertesi gun kabizlik bitiyor cok denedm ise yariyor bende canim.Yarın bi doktoruma sorayım.benim idrarda sorun yok da öbürü mahvediyor artık
Hatırlarsın bi ara bende de vardı canım antibiyotikle geçmemiş geçen tam idrar testi bide idrar kültürü verdim tekrarlamış yine bakteri cıktı kültürde üreme olmadı yazıyor ama anlamadım. monural tek kullanımlık saşe verdiler artık iyice canımı sıkmaya başladı bu enfeksiyon herşeyi yaptım niye geçmiyor buben idrara cikarken eger uzun saat tutmus olursam o zmn agri oluyor sanci girip cikiyor cnm. ama.enfeksiyon vardi bende ilac kullandm gecip gecmedgni anlamadm acikcasi kasik agrim beni yokluyor arada 1 gun olmasa ertesi gun kesin oluyor
evet hatirladm canim. yok benimde ikinci kez tek kullanimlik saşe. 1 ay arayla. ama gectimi gecmedi mi anlamiyorum. mukus var benimde. kultur temiz. ama enfeksiyon degeri cok yuksek cikmadi bu sefer. ama var gozukuyor genede. abartmiyorum akinti yuzunden gunde 3 kez camasir degisiyorum ütülüyorum. dikkat ediyorum ama tekrarliyor salcam bu gidisle cidden bikiyor insanHatırlarsın bi ara bende de vardı canım antibiyotikle geçmemiş geçen tam idrar testi bide idrar kültürü verdim tekrarlamış yine bakteri cıktı kültürde üreme olmadı yazıyor ama anlamadım. monural tek kullanımlık saşe verdiler artık iyice canımı sıkmaya başladı bu enfeksiyon herşeyi yaptım niye geçmiyor bu
Ne illet birşeymiş bu daha önce hiç başıma gelmemişti bakmadığım yer kalmadı artık cranberry meyvesi iyi geliyormuş tableti falan var hatta bazı drlar veriyormuş gebelerine benim gitmeme daha cok var o yüzden soramıyorum kullan derse hemen alıcam, şimdilik kuru meyvesini buldum marketten ondan yiyorum bakalım iyi gelir inşevet hatirladm canim. yok benimde ikinci kez tek kullanimlik saşe. 1 ay arayla. ama gectimi gecmedi mi anlamiyorum. mukus var benimde. kultur temiz. ama enfeksiyon degeri cok yuksek cikmadi bu sefer. ama var gozukuyor genede. abartmiyorum akinti yuzunden gunde 3 kez camasir degisiyorum ütülüyorum. dikkat ediyorum ama tekrarliyor salcam bu gidisle cidden bikiyor insan
Aynısı bende de oluyor hem bel hem kasıkta ara ara geliyor bazen bi kaç saat kalıyor sonra bitiyor. Doktor her şeyin normal dediği için rahatladım normalmişKızlar 14+1 im birkaç gündür âdet sancısı gibi sancı oluyor normal mi sizce
Canım geçmiş olsun bana sanki hamilelikten dolayı cildimiz kuruyo ya o yüzden egzama olmuş olabilir gibi geldikizlar dünden beri kulak memesi alti aciyodu gece birden boyle sismis yasayan varmi ? korkuyorum internette kotu kotu seyler yaziyor agrimda var biraz. 1.5 aydr tikaniklik vardi kulagimda. gece ustune yatinca felan tikaniyodu. ama boyle olmamisti hic
Hoşgeldin canım kabızlıktan olabileceğini düşünüyorum. Kimle konuşsam sakın ıkınma dedi bana açıpta panik olmamak için bakmadım ne için öyle diyolar ama bende sana demiş olayım aşırı ıkınmaktan kaçın istersen. Gün kurusu ve activia combosu bende işe yarıyor denemek istersen aklında bulunsun canımKızlar selam herkese.İki gündür pek bakamadım umarım herkes iyidirben artık baya baya hissediyorum oğluşu.Eşim de elini koyunca fark ediyor.Ama bu ara tuvalete çıkma konusunda biraz zorlanıyorum.tuvaletteyken Kasık ağrım oluyor.Normal mi sizce
iyi gelir insallah canim.Ne illet birşeymiş bu daha önce hiç başıma gelmemişti bakmadığım yer kalmadı artık cranberry meyvesi iyi geliyormuş tableti falan var hatta bazı drlar veriyormuş gebelerine benim gitmeme daha cok var o yüzden soramıyorum kullan derse hemen alıcam, şimdilik kuru meyvesini buldum marketten ondan yiyorum bakalım iyi gelir inş
Çiğ fındık deneyeyim teşekkür ederimben kabiz oldugumda muhakkak bir avuc cig findik yiyip ustune su iceyim. ertesi gun kabizlik bitiyor cok denedm ise yariyor bende canim.
Ay evet ıkınmaktan bende çok çekiniyorum.ama böyle de çok zorlanıyorum günlük hayatta .activia gün kurusu çiğ fındık hepsini karıştırıp yiyeyimAynısı bende de oluyor hem bel hem kasıkta ara ara geliyor bazen bi kaç saat kalıyor sonra bitiyor. Doktor her şeyin normal dediği için rahatladım normalmiş
Canım geçmiş olsun bana sanki hamilelikten dolayı cildimiz kuruyo ya o yüzden egzama olmuş olabilir gibi geldi
Hoşgeldin canım kabızlıktan olabileceğini düşünüyorum. Kimle konuşsam sakın ıkınma dedi bana açıpta panik olmamak için bakmadım ne için öyle diyolar ama bende sana demiş olayım aşırı ıkınmaktan kaçın istersen. Gün kurusu ve activia combosu bende işe yarıyor denemek istersen aklında bulunsun canım
Bende deneyim kabızlık maffetti beniben kabiz oldugumda muhakkak bir avuc cig findik yiyip ustune su iceyim. ertesi gun kabizlik bitiyor cok denedm ise yariyor bende canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?