2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
gogusumde benimde ben var cnm gogusler buyudugu icin extra onlarda buyumus gbi gozukuyor. takinti oluyor ister istemez

Allah allah ya ne ki bu böyle canım bilemedim hiç, sen git aynen bi sağlık ocağına bakalım ne dicek doktor

Kızlar selam herkese.İki gündür pek bakamadım umarım herkes iyidir ben artık baya baya hissediyorum oğluşu.Eşim de elini koyunca fark ediyor.Ama bu ara tuvalete çıkma konusunda biraz zorlanıyorum.tuvaletteyken Kasık ağrım oluyor.Normal mi sizce

Benzer birsey yasamisiz. Benimde 1 ay kadar ozellille ustune yatarsam ertesi gun tikali geciyor duymuyordum. Arta arta nerdeyse yuzde 10 duyma seviyesine gelmisimdir. Sonra ben dayanamadim biraz internetten arastirip eczaciya da sorup bi damla kullandim kulagima. Gecmedi gerci.. sonra da o kulagimin tam kulak memesi baslangic yerinde bi sivilce cikti. Top gibi sertti. Sonra biraz yumusadi biraz sikmis olabilirim bi kac gun once de kayboldu. Yeni olan bir durum ama bunlar.

Bana da kız gibi geldi canım sağlıkla doğsun inşallah

canim ayni seyi anlattin benle resmen 1 aydir tikanma vardi sabah kalkinca belli sure duymuyodu kulagm sonra aciliyodu tikaniklik gecti birden bu topluk ve agri olustu. top gibi sert suan. kulak meme tam alti benimde. kullandigin damlayi hatirliyormusun gebelikte mi kullandin

ben idrara cikarken eger uzun saat tutmus olursam o zmn agri oluyor sanci girip cikiyor cnm. ama.enfeksiyon vardi bende ilac kullandm gecip gecmedgni anlamadm acikcasi kasik agrim beni yokluyor arada 1 gun olmasa ertesi gun kesin oluyor

Evet evet daha 2 hafta ancak olmustur kullanali. Aslinda bizim bu minik sivilcemsi yapi cok cikar. Yani babamda ve bende cok cikar. Bazen kulak mememin icinde bile cikiyor. Bazen de o baslangic yerinde cikiyor. Ona cok takilmadim yani ama duymama seyi beni cildirtti acikcasi. Dusta bilerek suladim falan ustunde zipladim , sakiz cignedim. Burnumu kapatip nefes verdim. Baya ugrastim ama bana misin demedi. Ama en iyi gelen sey gene de damladir. En azindan 2 gun sonra gecti duzgun kullaninca. Damla doktor onerisi degil ama soyleyeyim. Oksibor diye bi damla. Ben hamilelerin kullanmasinda sakinca yoktur seyi gorunce sormadim doktoruma kullandim.

İnşallah ama geçecek emin ol. Eğer o ilaç fayda etmiyorsa doktoruna zofer ilacını sorabilirsin bana direkt onu verdi yarım yarım alıyorum epey fark etti tabi. O vitaminler seni dinç tutar en azından alamadığını yada çıkarttığın için sürekli damar yolundan almak kısa sürede etkili olur. Çabuk bitecek inan şıp diye kesilecek

ben idrara cikarken eger uzun saat tutmus olursam o zmn agri oluyor sanci girip cikiyor cnm. ama.enfeksiyon vardi bende ilac kullandm gecip gecmedgni anlamadm acikcasi kasik agrim beni yokluyor arada 1 gun olmasa ertesi gun kesin oluyor
Yarın bi doktoruma sorayım.benim idrarda sorun yok da öbürü mahvediyor artık

tamam canim sikinti yok insallah seninki gibi hemen gecer doktora gideyim ben bi bakalm

Hatırlarsın bi ara bende de vardı canım antibiyotikle geçmemiş geçen tam idrar testi bide idrar kültürü verdim tekrarlamış yine bakteri cıktı kültürde üreme olmadı yazıyor ama anlamadım. monural tek kullanımlık saşe verdiler artık iyice canımı sıkmaya başladı bu enfeksiyon herşeyi yaptım niye geçmiyor bu

evet hatirladm canim. yok benimde ikinci kez tek kullanimlik saşe. 1 ay arayla. ama gectimi gecmedi mi anlamiyorum. mukus var benimde. kultur temiz. ama enfeksiyon degeri cok yuksek cikmadi bu sefer. ama var gozukuyor genede. abartmiyorum akinti yuzunden gunde 3 kez camasir degisiyorum ütülüyorum. dikkat ediyorum ama tekrarliyor salcam bu gidisle cidden bikiyor insan

Ne illet birşeymiş bu daha önce hiç başıma gelmemişti bakmadığım yer kalmadı artık cranberry meyvesi iyi geliyormuş tableti falan var hatta bazı drlar veriyormuş gebelerine benim gitmeme daha cok var o yüzden soramıyorum kullan derse hemen alıcam, şimdilik kuru meyvesini buldum marketten ondan yiyorum bakalım iyi gelir inş

Kızlar 14+1 im birkaç gündür âdet sancısı gibi sancı oluyor normal mi sizce
Aynısı bende de oluyor hem bel hem kasıkta ara ara geliyor bazen bi kaç saat kalıyor sonra bitiyor. Doktor her şeyin normal dediği için rahatladım normalmiş
Canım geçmiş olsun bana sanki hamilelikten dolayı cildimiz kuruyo ya o yüzden egzama olmuş olabilir gibi geldi
Hoşgeldin canım kabızlıktan olabileceğini düşünüyorum. Kimle konuşsam sakın ıkınma dedi bana açıpta panik olmamak için bakmadım ne için öyle diyolar ama bende sana demiş olayım aşırı ıkınmaktan kaçın istersen. Gün kurusu ve activia combosu bende işe yarıyor denemek istersen aklında bulunsun canım

iyi gelir insallah canim.

ben kabiz oldugumda muhakkak bir avuc cig findik yiyip ustune su iceyim. ertesi gun kabizlik bitiyor cok denedm ise yariyor bende canim.
Çiğ fındık deneyeyim teşekkür ederim
Ay evet ıkınmaktan bende çok çekiniyorum.ama böyle de çok zorlanıyorum günlük hayatta .activia gün kurusu çiğ fındık hepsini karıştırıp yiyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…