- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.201
Gebelikten once ben de levmont ve hava cekiyordum. Gebelik olursa kullanmamam gerektigini soylemisti doktor. Kullanmiyorum ama burun iptal, zor nefes aliyorum. Heleki ders anlatirken nefesimi kontrol etmek cok zor. Doktor kontrolunde mi kullaniyorsunuz levmontu.Bende levmontu hamileliğimi. Basında beri 2-3 günde bir olacak şekilde kullanıyorum ama 3 ay bittiğinden beri her güne çıkardım çünkü beni zorlamaya başladı havalardan sanırım
EvetGebelikten once ben de levmont ve hava cekiyordum. Gebelik olursa kullanmamam gerektigini soylemisti doktor. Kullanmiyorum ama burun iptal, zor nefes aliyorum. Heleki ders anlatirken nefesimi kontrol etmek cok zor. Doktor kontrolunde mi kullaniyorsunuz levmontu.
Ah ne guzel, ben ne yapsam care yok. Zaten kronik problemim. Simdi cok zorluyor beni. Bastan beri dupalac kullaniyorum yine de haftada 10gunde bir anca, o da tam bosaltma olmuyor. Gluten hassasiyetim var muhtemelen. Ekmegi kestigim donemlerde fark oluyor ama henuz ekmegi kesemedimben kabiz oldugumda muhakkak bir avuc cig findik yiyip ustune su iceyim. ertesi gun kabizlik bitiyor cok denedm ise yariyor bende canim.
Bende gebelik den önce kullanıyordum levmont ve hava gögüs doktoru raporlamıştı. Bu gittiğim randevu da kadın doğumcuya sordum 3 ay doldu artık kullanabilirsin dedi benımde alerjik astımım var doktor rahatlıkla kullanabilrisin sıkıntı olmaz dedi bilginiz olsunGebelikten once ben de levmont ve hava cekiyordum. Gebelik olursa kullanmamam gerektigini soylemisti doktor. Kullanmiyorum ama burun iptal, zor nefes aliyorum. Heleki ders anlatirken nefesimi kontrol etmek cok zor. Doktor kontrolunde mi kullaniyorsunuz levmontu.
aynı korku bende de var bir de ben hayatımda hiç smear testi yaptırmadım eğer varsa bebeğin enfeksiyon kapmasından da korkuyorum. doktor her şeyi ayarlar ve normale ikna ederse epidural yaptırıcam çünkü sezaryende dikiş olayı sıkıntı hemen tekrar doğum yapmak istesen bekletiyolarmış sanırımSen Almanya’da mıydın canım? Burda da normal doğumu diretiyolar kesinlikle. Seninki normal mi sezaryen mi olmuştu peki?
Ben çok korkuyorum normal doğumdan, ilk doğum deneyimim olacak benim
Smear bende yaptırmadım hiç inşallah enfeksiyon durumu yoktur ... Sezaryenr gelince benim çevremde bir sene arayla doğuran var hiçte bir şey olmadı ama kadının bünyesi sağlık durumu cok önemlidir diye düşünüyorum bu konuda...aynı korku bende de var bir de ben hayatımda hiç smear testi yaptırmadım eğer varsa bebeğin enfeksiyon kapmasından da korkuyorum. doktor her şeyi ayarlar ve normale ikna ederse epidural yaptırıcam çünkü sezaryende dikiş olayı sıkıntı hemen tekrar doğum yapmak istesen bekletiyolarmış sanırım
İlk gebeliğimde bende 23 kilo civarında almıştım.. bana kilo kalmadı nasıl olduysa.. şimdide 18. Haftadayım ve gebe kaldığımda 76 kiloydum şimdi 73 geriye gidiyorum anlamadım halbuki yiyorum kusmuyorum ve iyi hissediyorum.. depremin etkisimidir nedir doktara gitcem korkmaya başladım. Bu arada bebeğim 200 grammış normal demişti ama doktor en iyisi bir diyetisyen göreyim diyorum hastane kalmadı memleketteKizlar selam ben ilk hamileligimde yaklasik 25 kilo aldim. 60 la kaldim. 78 gordum ve son 3 hafta tartilmadim korkudan. Ama tartildigim son haftalarda haftada 3 kilo civari aliyodum. 25 kg. Ustu vardir alti yokturdogum yaptim eve geldim tartida 78 kg geldim en son gordugum rakamdi. Emzirirken 68 e kadar dustum yavas yavas. Ama kalan 8 kg ben kendime almisim. Ems diye bir spora gittim elektrik verilerek kaslariniza 20 dk da hizli kalori yakiyorsunuz ama bildiginiz spor yapiyosunuz yani. Yatmali degil. 12 seans gittim 6 hafta boyunca tavuk gogsu yedim. 58 kg oldum. simdi gene 60 la hamile kaldim. Basa dönmüşüm hissim var bu arada tüylenme bende de var. Özellikle yüzüm gibi geliyor. Favorilerim cıktı.
Kızım Umay hanım geliyorcinsiyet öğrendmmm
Çok çok aşırı ise ağrın bi doktora görün derim canımKizlar asiri kasik agrisi neden olur beta hcg 23 bini gecti bu agri normal mi asiri kiloluyum ondan mi?
Kuzum bat 30 aralik. Yani o tarihten beri regl gormedim adet orograminda 8-9 haftalik gozukuyor bata gore beta neredeyse 24bin. Acaba bu donemde bile yerlesme agrisi olur mu? Uzandim cam sildim cuma gunu ondan mi oldu acaba ama cumadan pazra iki gun var. bilmiyordum hamis olsugumuÇok çok aşırı ise ağrın bi doktora görün derim canım
Kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum
Ama yerleşme ağrısı olabilir
Bir de cok hapsuruyorum gorumcem kayinvaldem dedi dun yalinayak gezdin evde hava sicakti askiliyla durdum korende kaldin dediler alti yedi defa hapsurdum burnumÇok çok aşırı ise ağrın bi doktora görün derim canım
Kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum
Ama yerleşme ağrısı olabilir
Evet olur yerleşme ağrısı Rahime tutunuyor bebekKuzum bat 30 aralik. Yani o tarihten beri regl gormedim adet orograminda 8-9 haftalik gozukuyor bata gore beta neredeyse 24bin. Acaba bu donemde bile yerlesme agrisi olur mu? Uzandim cam sildim cuma gunu ondan mi oldu acaba ama cumadan pazra iki gun var. bilmiyordum hamis olsugumu
hayır bence hapşurmayla da ilgisi yokBir de cok hapsuruyorum gorumcem kayinvaldem dedi dun yalinayak gezdin evde hava sicakti askiliyla durdum korende kaldin dediler alti yedi defa hapsurdum burnum
Akiyor alakasi ooabilir mi ki
Insallah yerlesme agrisidir cnmEvet olur yerleşme ağrısı Rahime tutunuyor bebek
hayır bence hapşurmayla da ilgisi yok
Ama hapşırıkken kasıkların acıması normal bende hep oluyo hapşırıkken kasıklarımı tutuyorum
Hani usutme agrisi mi nezle grip oluyor giviyim ya usudum kasigimi da belki ayaktan usuttum.. agri saplandiEvet olur yerleşme ağrısı Rahime tutunuyor bebek
hayır bence hapşurmayla da ilgisi yok
Ama hapşırıkken kasıkların acıması normal bende hep oluyo hapşırıkken kasıklarımı tutuyorum
Ondandır muhtemelen korkma inşallah her gebelik aynı belirti vermez bu da böyle belirti veriyo demek kiHani usutme agrisi mi nezle grip oluyor giviyim ya usudum kasigimi da belki ayaktan usuttum.. agri saplandi
Tesekkurler insallah nazli bebek geliyor diyelim :) cin takvimine gore ocakta yumurtlama iseOndandır muhtemelen korkma inşallah her gebelik aynı belirti vermez bu da böyle belirti veriyo demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?