2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende levmontu hamileliğimi. Basında beri 2-3 günde bir olacak şekilde kullanıyorum ama 3 ay bittiğinden beri her güne çıkardım çünkü beni zorlamaya başladı havalardan sanırım
Gebelikten once ben de levmont ve hava cekiyordum. Gebelik olursa kullanmamam gerektigini soylemisti doktor. Kullanmiyorum ama burun iptal, zor nefes aliyorum. Heleki ders anlatirken nefesimi kontrol etmek cok zor. Doktor kontrolunde mi kullaniyorsunuz levmontu.

Evet

ben kabiz oldugumda muhakkak bir avuc cig findik yiyip ustune su iceyim. ertesi gun kabizlik bitiyor cok denedm ise yariyor bende canim.
Ah ne guzel, ben ne yapsam care yok. Zaten kronik problemim. Simdi cok zorluyor beni. Bastan beri dupalac kullaniyorum yine de haftada 10gunde bir anca, o da tam bosaltma olmuyor. Gluten hassasiyetim var muhtemelen. Ekmegi kestigim donemlerde fark oluyor ama henuz ekmegi kesemedim Kabizlik yasayanlar, yapabiliyorlarsa ekmek ve unu kessinler.

Bende gebelik den önce kullanıyordum levmont ve hava gögüs doktoru raporlamıştı. Bu gittiğim randevu da kadın doğumcuya sordum 3 ay doldu artık kullanabilirsin dedi benımde alerjik astımım var doktor rahatlıkla kullanabilrisin sıkıntı olmaz dedi bilginiz olsun

Sen Almanya’da mıydın canım? Burda da normal doğumu diretiyolar kesinlikle. Seninki normal mi sezaryen mi olmuştu peki?
Ben çok korkuyorum normal doğumdan, ilk doğum deneyimim olacak benim
aynı korku bende de var bir de ben hayatımda hiç smear testi yaptırmadım eğer varsa bebeğin enfeksiyon kapmasından da korkuyorum. doktor her şeyi ayarlar ve normale ikna ederse epidural yaptırıcam çünkü sezaryende dikiş olayı sıkıntı hemen tekrar doğum yapmak istesen bekletiyolarmış sanırım

Smear bende yaptırmadım hiç inşallah enfeksiyon durumu yoktur ... Sezaryenr gelince benim çevremde bir sene arayla doğuran var hiçte bir şey olmadı ama kadının bünyesi sağlık durumu cok önemlidir diye düşünüyorum bu konuda...

İlk gebeliğimde bende 23 kilo civarında almıştım.. bana kilo kalmadı nasıl olduysa.. şimdide 18. Haftadayım ve gebe kaldığımda 76 kiloydum şimdi 73 geriye gidiyorum anlamadım halbuki yiyorum kusmuyorum ve iyi hissediyorum.. depremin etkisimidir nedir doktara gitcem korkmaya başladım. Bu arada bebeğim 200 grammış normal demişti ama doktor en iyisi bir diyetisyen göreyim diyorum hastane kalmadı memlekette

Kızım Umay hanım geliyor cinsiyet öğrendmmm
çok sevindim canım benim de kızım olacak
Nasılsın bu arada toparlanabildin mi biraz daha ?
Çok zor gerçekten yaşadıklarınız inşallah bir an önce toparlanırsın bebeğini düşün üzülme kilo almaya başlayacaksın inşallah bu günlerden sonra

Kizlar asiri kasik agrisi neden olur beta hcg 23 bini gecti bu agri normal mi asiri kiloluyum ondan mi?
Çok çok aşırı ise ağrın bi doktora görün derim canım
Kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum
Ama yerleşme ağrısı olabilir

Kuzum bat 30 aralik. Yani o tarihten beri regl gormedim adet orograminda 8-9 haftalik gozukuyor bata gore beta neredeyse 24bin. Acaba bu donemde bile yerlesme agrisi olur mu? Uzandim cam sildim cuma gunu ondan mi oldu acaba ama cumadan pazra iki gun var. bilmiyordum hamis olsugumu

Bir de cok hapsuruyorum gorumcem kayinvaldem dedi dun yalinayak gezdin evde hava sicakti askiliyla durdum korende kaldin dediler alti yedi defa hapsurdum burnum
Akiyor alakasi ooabilir mi ki

Evet olur yerleşme ağrısı Rahime tutunuyor bebek
Bir de cok hapsuruyorum gorumcem kayinvaldem dedi dun yalinayak gezdin evde hava sicakti askiliyla durdum korende kaldin dediler alti yedi defa hapsurdum burnum
Akiyor alakasi ooabilir mi ki
hayır bence hapşurmayla da ilgisi yok
Ama hapşırıkken kasıkların acıması normal bende hep oluyo hapşırıkken kasıklarımı tutuyorum

Ama hapşırıkken kasıkların acıması normal bende hep oluyo hapşırıkken kasıklarımı tutuyorum
Insallah yerlesme agrisidir cnm
Ilk 13 hafta oluyormus diye okudum. Ilk dogumum 29 da hamile kaldim boyle agrim sizim yoktu sasiriyorum
Kizlar :) korktum hani benim hamileligim rahat gecer dusun bulanti falan olmadi anlamadim hamile kaldigimi 6 haftaya yaklasiyir kasik agrisi olmasa anlamicaktim

Hani usutme agrisi mi nezle grip oluyor giviyim ya usudum kasigimi da belki ayaktan usuttum.. agri saplandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…