- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.221
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinler de cinsiyet hiç önemli değilTesekkurler insallah nazli bebek geliyor diyelim :) cin takvimine gore ocakta yumurtlama ise
Kiz geliyor ama tutaemi bilmem ilki oglan:)))
Insallah kuzum Allahim olmayanlara da ver, bebislerimiz saglikla depremsiz bir ulkeye dogsun insallahHayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinler de cinsiyet hiç önemli değil
Benim 6 haftalik olana kadar kasigim hep agridi, cok normal, bebek tutunuyor. Bu arada bende myom var, o da agri yapiyor olabilir dedi doktor. Ama sunu fark ettim burda aktif yorum yapan 50 anne vardir, her annenin hamileligi kendine özel ilerliyor. Herkeste farkli yerinde farkli bir sey oluyor her hafta. O yüzden kanaman olmadigi sürece her seyi normal olarak karsila bence canimKizlar asiri kasik agrisi neden olur beta hcg 23 bini gecti bu agri normal mi asiri kiloluyum ondan mi?
Adet günün gelmiş ağrı yapabilir o günlerde. Ama çoksa doktora görünmekte fayda varKuzum bat 30 aralik. Yani o tarihten beri regl gormedim adet orograminda 8-9 haftalik gozukuyor bata gore beta neredeyse 24bin. Acaba bu donemde bile yerlesme agrisi olur mu? Uzandim cam sildim cuma gunu ondan mi oldu acaba ama cumadan pazra iki gun var. bilmiyordum hamis olsugumu
Çok güzel bir isimKızım Umay hanım geliyorcinsiyet öğrendmmm
sezaryenden sonra normal doğum yapmak isterseniz dikişlerin belli bir kalınlığa gelmesi bekleniyormuş sanırım çok emin değilim bu tarz şeyler okudum. iki sezaryen de benim için fazla ne bileyim ameliyat sonuçta ve iyileşme sürecim kolay mı zor mu geçecek bilmiyorum. normal doğumda da kesiden korkuyorum sürekli nemli kalan bir yer orda dikiş olması da zor ay ne bileyim Allah kolay doğum nasip etsin hepimizeSmear bende yaptırmadım hiç inşallah enfeksiyon durumu yoktur ... Sezaryenr gelince benim çevremde bir sene arayla doğuran var hiçte bir şey olmadı ama kadının bünyesi sağlık durumu cok önemlidir diye düşünüyorum bu konuda...
Bende öyle duymuştum birkaç yıl geçmeli diye. Ama normalde de geçmeli bence. Beni geriyor sanki biraz sezaryen hafiften korkuyorumsezaryenden sonra normal doğum yapmak isterseniz dikişlerin belli bir kalınlığa gelmesi bekleniyormuş sanırım çok emin değilim bu tarz şeyler okudum. iki sezaryen de benim için fazla ne bileyim ameliyat sonuçta ve iyileşme sürecim kolay mı zor mu geçecek bilmiyorum. normal doğumda da kesiden korkuyorum sürekli nemli kalan bir yer orda dikiş olması da zor ay ne bileyim Allah kolay doğum nasip etsin hepimize
Bende öyle duymuştum birkaç yıl geçmeli diye. Ama normalde de geçmeli bence. Beni geriyor sanki biraz sezaryen hafiften korkuyorumkolaylıkla sağlıkla doğumlarımızı yapalım inşallah
evet aynen kafana takma bir şey olmaz inşallahAnladım canım teşekkür ederim, benim şuan artış büyüme vs yok sadece biraz riskli bir benim vardı ama onda da bir değişim yok eğer olursa giderim zaten şuan hamilelikte müdahale etmezler sanırım
Günaydınn, kesinlikle öyle bende bi ara normal olsun istiyordum sezaryen ihtiyaç durumunda olsun gönlümden geçen buydu ama sadece şuna dikkat edicem doğru bir doktor baştan direkt sezaryene yönlendirmeyen ihtiyaç durumunda geçen. Gerisi artık olması gerektiği gibi olacak çokta şeyyapmanın alemi yokGünaydın herkesesezaryenle de normal doğumla da ilgili hiç bi fikrim yok benim.İkisine karşı da biraz ürkerek bakıyorum .ve nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.artı eksilerini biraz tartmam gerek.Gerçi çocuk nasıl gelmek isterse öyle gelir biz boşa plan yapıyoruz galiba
Bu arada Cerito dicem dicem atlıyorum hep, 13 kg vermişsin sen helal olsun arkadaşımGünaydın herkesesezaryenle de normal doğumla da ilgili hiç bi fikrim yok benim.İkisine karşı da biraz ürkerek bakıyorum .ve nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.artı eksilerini biraz tartmam gerek.Gerçi çocuk nasıl gelmek isterse öyle gelir biz boşa plan yapıyoruz galiba
Oy maşallah sağlıkla gelsinKızım Umay hanım geliyorcinsiyet öğrendmmm
Arkadaşım geç gördüm ama kan sulandırıcıya ara vermiş olman lazım 24 saat.Kızlar bişey sormak istiyorum yarın nipty için kan vereceğim kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum kesmemiz lazım mı 24 saat öncesinden bilgisi olan yazabilir mi
Adetim hic agriliolmazdi cnm ne kasik ne bisi bitek bel bacak biraz.sancisiz gecerdi. Smdi doktora geldik bakicaz uktrasondaAdet günün gelmiş ağrı yapabilir o günlerde. Ama çoksa doktora görünmekte fayda var
Dogru kuzum cok sukur kanama yok. Alti hafta civari benim de oyle dusunuyiruz birazdan ultrasonda belli olacak ama boyle bir agri gormedim ilk oglumda yaBenim 6 haftalik olana kadar kasigim hep agridi, cok normal, bebek tutunuyor. Bu arada bende myom var, o da agri yapiyor olabilir dedi doktor. Ama sunu fark ettim burda aktif yorum yapan 50 anne vardir, her annenin hamileligi kendine özel ilerliyor. Herkeste farkli yerinde farkli bir sey oluyor her hafta. O yüzden kanaman olmadigi sürece her seyi normal olarak karsila bence canim
Güzel haberlerinizi bekliyorumAdetim hic agriliolmazdi cnm ne kasik ne bisi bitek bel bacak biraz.sancisiz gecerdi. Smdi doktora geldik bakicaz uktrasonda
Evet biz hazırlık yapalım da gerisi artık minnaklara bağlıGünaydınn, kesinlikle öyle bende bi ara normal olsun istiyordum sezaryen ihtiyaç durumunda olsun gönlümden geçen buydu ama sadece şuna dikkat edicem doğru bir doktor baştan direkt sezaryene yönlendirmeyen ihtiyaç durumunda geçen. Gerisi artık olması gerektiği gibi olacak çokta şeyyapmanın alemi yokama don ay hurmalarımı yerim. Doktor artık spor yapabilirsin dedi. 2 gün pilatesime giderim, merdivenleri çıkarım. Vücudumu güçlendirmek adına ne gerekiyorsa yaparım gerisi tamamen fındıkkuşuna bağlı
Ay çok teşekkür ederim.86dan 71e kadar gördüm..hamile kaldığımda 75dim.şimdi yine 81-81,5 çıkıyorum .hemen almışım.Çünkü kilom oturmadan hamile kaldım verme evresindeydim.bebeği öğrenince diyeti bırakınca hoooop doldu benim bacaklar kollar.Artık doğum sonrasına saklıyorum kendimiBu arada Cerito dicem dicem atlıyorum hep, 13 kg vermişsin sen helal olsun arkadaşımkilo takviminde gördüm maşallah
Kese sagliksiz kan da olabolir icerde alti haftalik saglikli gebelik degil ultrasona yolladi sikismami bekliyoruz bu ne demek basima geliyor bunlar ilk hamileligimde yoktuHayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinler de cinsiyet hiç önemli değil
Kese sagliksiz kan da olabolir icerde alti haftalik saglikli gebelik degil ultrasona yolladi sikismami bekliyoruz bu ne demek basima geliyor bunlar ilk hamileligimde yoktuGüzel haberlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?