2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar asiri kasik agrisi neden olur beta hcg 23 bini gecti bu agri normal mi asiri kiloluyum ondan mi?
Benim 6 haftalik olana kadar kasigim hep agridi, cok normal, bebek tutunuyor. Bu arada bende myom var, o da agri yapiyor olabilir dedi doktor. Ama sunu fark ettim burda aktif yorum yapan 50 anne vardir, her annenin hamileligi kendine özel ilerliyor. Herkeste farkli yerinde farkli bir sey oluyor her hafta. O yüzden kanaman olmadigi sürece her seyi normal olarak karsila bence canim

Adet günün gelmiş ağrı yapabilir o günlerde. Ama çoksa doktora görünmekte fayda var

sezaryenden sonra normal doğum yapmak isterseniz dikişlerin belli bir kalınlığa gelmesi bekleniyormuş sanırım çok emin değilim bu tarz şeyler okudum. iki sezaryen de benim için fazla ne bileyim ameliyat sonuçta ve iyileşme sürecim kolay mı zor mu geçecek bilmiyorum. normal doğumda da kesiden korkuyorum sürekli nemli kalan bir yer orda dikiş olması da zor ay ne bileyim Allah kolay doğum nasip etsin hepimize

Bende öyle duymuştum birkaç yıl geçmeli diye. Ama normalde de geçmeli bence. Beni geriyor sanki biraz sezaryen hafiften korkuyorum kolaylıkla sağlıkla doğumlarımızı yapalım inşallah

Günaydın herkese sezaryenle de normal doğumla da ilgili hiç bi fikrim yok benim.İkisine karşı da biraz ürkerek bakıyorum .ve nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.artı eksilerini biraz tartmam gerek.Gerçi çocuk nasıl gelmek isterse öyle gelir biz boşa plan yapıyoruz galiba
Bende öyle duymuştum birkaç yıl geçmeli diye. Ama normalde de geçmeli bence. Beni geriyor sanki biraz sezaryen hafiften korkuyorum kolaylıkla sağlıkla doğumlarımızı yapalım inşallah

Günaydınn, kesinlikle öyle bende bi ara normal olsun istiyordum sezaryen ihtiyaç durumunda olsun gönlümden geçen buydu ama sadece şuna dikkat edicem doğru bir doktor baştan direkt sezaryene yönlendirmeyen ihtiyaç durumunda geçen. Gerisi artık olması gerektiği gibi olacak çokta şeyyapmanın alemi yok ama don ay hurmalarımı yerim. Doktor artık spor yapabilirsin dedi. 2 gün pilatesime giderim, merdivenleri çıkarım. Vücudumu güçlendirmek adına ne gerekiyorsa yaparım gerisi tamamen fındıkkuşuna bağlı

Bu arada Cerito dicem dicem atlıyorum hep, 13 kg vermişsin sen helal olsun arkadaşım kilo takviminde gördüm maşallah

Dogru kuzum cok sukur kanama yok. Alti hafta civari benim de oyle dusunuyiruz birazdan ultrasonda belli olacak ama boyle bir agri gormedim ilk oglumda ya

Evet biz hazırlık yapalım da gerisi artık minnaklara bağlı sağlıkla gelsinler de inşallah
Bu arada Cerito dicem dicem atlıyorum hep, 13 kg vermişsin sen helal olsun arkadaşım kilo takviminde gördüm maşallah
Ay çok teşekkür ederim.86dan 71e kadar gördüm..hamile kaldığımda 75dim.şimdi yine 81-81,5 çıkıyorum .hemen almışım.Çünkü kilom oturmadan hamile kaldım verme evresindeydim.bebeği öğrenince diyeti bırakınca hoooop doldu benim bacaklar kollar.Artık doğum sonrasına saklıyorum kendimi

Kese sagliksiz kan da olabolir icerde alti haftalik saglikli gebelik degil ultrasona yolladi sikismami bekliyoruz bu ne demek basima geliyor bunlar ilk hamileligimde yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…