2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
canım benim de bağırsak hareketi ve kalp atışı olarak hissettiğim zamanlar var. sürekli olmuyo günde 20 saat uyuyolarmış bir de zaten daha çok küçükler 100 kere hareket etseler belki birini hissediyoruz. yemek yedikten sonra soluna yat dinlen uyanıksa hareket etmesi yüksek ihtimal. normalde de her gün hissedilmiyo zaten.

Allah yardimciniz olsun insallah canim. Zor günlerde gececek elbet...Insallah gönlüne göre bir ev bulursun tez zamanda

mydreams93 Canim daha gecen sen bana dedin cevreye kulak tika diye simdide ben sana diyorum tika o kulaklari şişersen şisersin 2 can tasiyorsun kolay mi. Anlamadan bilmeden karsisindaki insani uzermiyim.uzmezmiyim diye dusunmeden konusan insanlardan oyle sogudum ki bu hamilelikte. Bugun sabahtan beri kolumu kaldircak halim yok nefes darligi yasiyorum tansiyonum baya dusuk cunku dengem yok bugun cidden. her gunumuz enerjik olmicak canim. bol su ic azcik limon kat eger tansiyon problemin yoksa. ödem gecer 3 kilo ne ki aldigin. iyi gidiyosun gayet ayrica kilo alsan bile bu kimseyi ilgilendirmez alcaz illaki bebislerde saglikli olsun yeterki hic o tatli canini skma. anliyorum her lafa alinma bende de cok var. sinirden gözlerm.doluyor cevap veremiyorum bazen ama o insanlarinda gercek yuzunu gormus oluyosun oyle dusun iki kiz anasi olcannn 2 en yakinnn sirdasin olcak Allahin izniyle hayali bile cok guzel ne guzelMASALLAH...

Canım ben bu ülkeye taşınıp jinekoloğa kaydolduğum ilk hafta smear için randevu verdiler hemen. Aşırı önemsiyorlar hpvyi. Trde ben bir kaç kez smear verdim ama düzenli değil ve kimse bana yıllık vermen lazım diye önemini anlatmadı.
Ben de hiç sevmiyorum jinekolojik muayeneyi, hele o spekulum içeriye girince içim bi fena oluyo. Ama ilerde pişman olmaktansa yılda bir o rahatsızlığı çekmek çok daha iyi.

Leepde elektrokoterle lezyonlu kısım alınıyo, sonra patolojiye gidiyo. Sınırlara bakıyorlar temiz mi diye. Benim ilk leepde sınırlar temiz geldi çok şükür şimdi sadece smear veriyorum. 3 gün istirahat ettim sadece 4. Gün işteydim. Ama psikolojik olarak bitirdi beni. Başıma geldiği için çok önemsiyorum canım o yüzden herkese sürekli diyorum mutlaka smear verin diye

Su iç ve hareket et canım, tuzlu fazla tuketmemeye çalışabilirsin
Hareketim hiç yok nerdeyse canım masa başı çalışıyorum evde de bulantıdan sürekli yatıyorum
Yahu nasıl güldürdün beni inan kilodan değil korkum bebişlerim için sağlıklısı olsunda ondan tedirginliğim sağlık açısından birşeyi var mıdır bu kadar erken ödemin diye
Yok valla hamilelikte bence hususi yapıyolar diye bazen düşünüyorum kilodan değil korkum canım istersem 30 kilo alıyım doktor sağlıklısınız desin yeter zaten midem bulana bulana istifra ede ede yiyorum onlara vitamin gitsin diye ödemin erken olması korkuttu beni biraz sağlık açısından sorun olmasında istersem yuvarlanıyım cimcimlerin peşine zaten gitcek hepsi bu dönemde konuşanlara yav he he deyip geçiyoruz

kız bi de ikiz mi seninkiler? e ne olacaktı çok normal kilo alman ki ben dikkat ettiğim halde tek bebekle senle aynı durumdayım. Allah kucağımıza almayı nasip etsin boğum boğum eller ayaklar ayy

Kizlar selam , saglik ocagindan aradilar tetenoz asisi icin. Ama ben haberlerde gormustum simdi de biraz bakindim yakin zamanda tetenoz asilari toplanmis. Hemsire de zaten suan elimizde yok 15 ine kadar bekleyelim. Eger gelmezse paranla satin alip gelir misin diye seni gene ararim dedi. Bi kafam karisik neden toplatildi bu asilar vs diye. Bilgisi olan var mi ?

Sağol canım. Arada böyle bir çırpınış gibi oluyordu bir de senin dediğin gibi deneyeyim akşam

kız bi de ikiz mi seninkiler? e ne olacaktı çok normal kilo alman ki ben dikkat ettiğim halde tek bebekle senle aynı durumdayım. Allah kucağımıza almayı nasip etsin boğum boğum eller ayaklar ayy
Evet teyzesi iki cimcimeler ay sağlıkla gelsinler vallahi 9 ay çokmuş ya hele bişeyler aldıkça hiç sabredemiyorum zaman hemen geçsin istiyorum

Aynı soruyu ben de merak ediyorum canım geçen hafta ilaç yazdırmak için gittim ebeyle de görüştüm gitmişken aşı günü verdi 14 marta. Aşılar toplatılmış neden acaba falan diye sordum alakasız bi cevap verdi bana deprem bölgesine gönderildi aşılar dedi halbuki aşıların toplatılması yılbaşından beri okuyordum sağda solda deprem daha bir aylık bir olay nerdeyse

Hayir hayir ben de kesin eminim bu yilbasindan once olan bi konuydu. Eksi sozlukte falan bile basligi var. Bi sikinti mi var asilarda gebelere vs etkisi olmasin tarzi yazilar var. Endise ediyor insan ister istemez. Hayir teknoloji gelismis tabiki bizi hastaliklardan koruyacak dogum aninda makas kullanildigi icin vs gerekiyormus tetenozda bunun icin asisini olmaya okeyim ama benim ilkokulda bi sinif arkadasimin abisi 6 7 yasindayken yapilan yanlis bi asi sonucu yatalak kaldi. Bizzat sahidim yani. Sonra o yil o asilar toplatildi. Aklima bole seyler geliyor sonra. Goz gore gore toplatilmis olani da ne bileyim..

Ayy Allah korusun yaa insanın aklına türlü türlü şey geliyor işte birşey varsa da söylenilse keşke bu sebepten topladık diye niye böyle konuları muallakta bırakıyorlar anlamadım ben aşı karşıtı değilim olucam tabiki ama belki birçok insan sırf kafasına takıldığı için olmamayı tercih edicek. Çevremde de aşı olanları görüyorum bir sıkıntı yok diyorlar ama insanın içine şüphe düşürüyor işte hatta daha yeni eşim hem kuduz hem tetanoz olmak zorunda kaldı sokakta kedi tırmaladığı için

Evet teyzesi iki cimcimeler ay sağlıkla gelsinler vallahi 9 ay çokmuş ya hele bişeyler aldıkça hiç sabredemiyorum zaman hemen geçsin istiyorum
Ay bende hamilelik o kadar hoşuma gitti ki tabiki görmek ilgilenmek öpmek koklamak çok istiyorum.Ama şimdi de çok tatlı.Her akşam hareket etti mi diye eşimle dikkat kesilmemiz,eşimin heyecanı ,tatlı bi Alışveriş telaşı,odasıydı arabasıydı koşturmamız.bunlar da çok güzel

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Aile Hekimliği Kolu (AHEK,) Sağlık Bakanlığınca dağıtılan tetanoz-difteri ve hepatit B aşılarının bir bölümünü üreten şirketin izin belgesinin askıya alındığını, tüm faaliyetlerinin durdurulduğunu ve tüm aşıların toplatıldığını açıkladı.29 Ara 2022
Diye bi yazi gordum mesela suan bilemiyorum..

Benim de aynı soru aklımda.Yaptırmak istemiyorum açıkçası.Ama henüz doktoruma da danışmadım.Aşının sonuçları gerçekten kötü olabiliyor.toplatılması noktası akılları perişan ediyor

Benimde 10 martta doktor randevum var. Bi konusacagim kendisiyle. Olmalisin diyecek gibi geliyor ama bilemiyorum. En azindan fikirlerini aliriz. Sizde doktorunuza danisirsaniz buraya yazar misiniz ne dedigini vs bir kac doktorun goruslerini de ogrenmis oluruz..

yaa bi de kızz off iki kokoş olcak ne güzel ben de erkek çocuk hiç sevmezdim hamileliğimi öğrendiğim gece rüyamda topalak suratlı bi erkek gördüm hep içime erkek doğdu, öyleymiş şu an erkek çocukları çok seviyorum 15+3de devlette erkek dediler yarın özelde randevum var bakalım kesinleştiricez. renklide ağzı burnu görünür artık bu gece uyuyamam

ben de o konuda şüpheliyim ama bir de doğumda Allah korusun tetanoz kaptığımı düşününce aşı olmak mantıklı geliyo tek tesellim canlı aşı olmaması. zararı varsa da bize var, bebeğe olcağını sanmıyorum.

dün eşime keşke istediğimizde çıkarıp sevip tekrar yerine koyabilsek dedim hiç sabrım gelmiyo eşimle birbirimize instadan bebek videoları atıp duruyoruz deliricem

R rosemoon17 kizzlar o olayi biliyorum ben. aralikta ocakta takip ettm. Tarihi gecmis asilar oldugu icin toplatildi. o donemde 1..dozu olanlar cok endise etti ortada cok bilgi kirliligi olustu yok agir metal.iceriyomus ileride otizm oluyomus cocuklar felan diye. baya gundem oldu.ama simdi yeniden yapilmaya baslanmis. olsak bi dert olmasak bi dert. cok ikilemdeyim. bebegin kordonu makasla kesiliyor biliyosnz ve tetanos kaparsa cok kotu sonucu Allah korusun bide bu soylentiler bi kenarda. cidden napicami bilmiyorum bende. ama cevrenizde ablaniz kuzeniniz yengeniz olmadimi sanki hamileyken oldu sonucta. cocuklarda bi sikintida olmadi yani benim cevremde oyle. bunca yildir yapiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…