2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende bugun gittim saglik ocagina tetenoz icin konustuk 20. Haftada yapilcak ama oda aşi gelirse asilarin yarisi tarihi gecmis oldugu icin toplanmis kalanlar da deprem bolgelerine gonderilmis bana oyle soyledi saglik ocagindaki doktor
Hmmm heralde tarih olarak sorunlu ve toplandi deniliyor ozaman. Yenisi duzgun gelicekse tabi oluruz. Tek sorun o olsun

İyi akşamlar kızlar. Bu yersiz korkularım sürekli bir şey olacak korkum ölüm korkum derken bugün kendimi psikiyatrimde buldum. Zaten panik bozukluk ve anksiyetem vardı ama malum ilaç kullanamıyoruz. Yine ilaç vermedi ama çok güxel bir terapi geçirdim hatta gebelerin bir çoğunda böyle gebelik depresyonu olabileceğini belirtti nefes egzersizleri meditasyon önerdi umarım işe yarar bende eski neşemle aranıza dönerim

Merhaba yaşım 28 3.gebeligim 2 oğlum var bunun cinsiyet bilmiyorum. Ankara dayım. Eklerseniz sevinirim. Birde bu uygulama Adı var mıydı buranın pozitifbiri

Bu ihtimali dusunmek istemiyorum insallah oyle bisey olmaz
Ben çok tetiklenmiş halde olduğum için asla birşeye güvenemiyorum. Milletin dini imanı para olmuş ben maalesef bizim insanımızda ahlaki bir çöküş olduğunu düşünüyorum istisnai olanları tenzih ederim. O yüzden ona bile güvenemem

Ben yurtdışında yaptırdım, Türkiye’deyseniz Cicekcicek20 ve ffestinalente yardımcı olabilir. Yaptıran başka arkadaşlar da vardı ama isimlerini hatırlayamadım.
Panaroma hill de yaptırdım 9 gün gibi bir sürede sonuçlarım çıktı memnun kaldım. Orta paketi seçtik, 450 dolardı. penelopem

Kikelom çok mutlu oldum sağlıkla sıhhatle gelsin minikkuş

Az önce doktorumdan mail geldi nifty sonuçlarım çıkmış. Her şey yolunda ve bir oğlumuz olacak Artık rahat rahat söyleyebilirim, ben zaten hissetmiştim erkek olduğunu
Hayırlısı olsun canım çok sevindim sağlıkla gelsin minik prens

Teşekkür ederim kızlar biz de çok mutlu olduk öncelikle sağlıklı olmasına. Çok şükür kaygılarım gitti
Çok şükür kaygılarını hatırlıyorum ama geçip girmesine de bu güzel habere de çok mutlu oldum ben ilk öğrendiğimde nasıl ya kayınvalide mi olucam modundaydım yeni yeni alışıyorum ay neden bilemiyorum ama çok saçma bir şekilde erkek evlat deyince aklıma bunlar sünnetler istemeler geliyor

Hahahah canım resmen iç sesim oldun bende aynı duygu ve düşüncedeyim şuan

Benimde öyle canım direk kaynanami olucam dedim. Sünet, askerlik, isteme vs düşündüm direk. Sağlıkla gelsinlerde tatlı kaygılar bunlar Rabbim hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin

Benimde öyle canım direk kaynanami olucam dedim. Sünet, askerlik, isteme vs düşündüm direk. Sağlıkla gelsinlerde tatlı kaygılar bunlar Rabbim hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin
Bakk askerliği düşünmemiştim artık onuda düşünürüm tabi allah hayırlı ahlaklı saygılı ve sevgili evlatlar nasip etsin gerekirse kayınvalide de olurum napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…