2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de 13ünde gidiyorum kontrole canım aşı olmadan önce bi sorucam mutlaka ama dr kesinlikle aşı olmamız yönünde konuşacaktır olumsuz veya şüpheli konuşcağını hiç sanmıyorum kafamda soru işaretleriyle ayrılcağıma eminimsiz de bi sorun bakalım sizinkiler ne diyecek

Bu konuda ne diyecegimi bilemiyorum Cok cok uzgunum, hatta kizginim da. Allah kolaylik versin, işlerinizi rastgetirsin, icinize ferahlik versin. Yavrunun kokusu herseyi unuttursun insallah

ben 16 haftalik kontrole gittgmde kesinlikle olmami soyledi. kararsizim cok

Çok güzel tam bana göre,kafam okadar karışık ki ne alacağım ne almayacağım

Kızlar mesajları alıntılamamışım okurken, şimdide geri dönemedim toplu yazacağım.

ÖDEM PROBLEMİ:
Bende ödem problemi oluyor geçtiğimiz hafta farkettim işyerinde çok ayakta kaldım sahaya çıkmıştım akşam eve gelince bir baktım bileklerim x2 olmuş. Tabi işte yoğun olunca su içmeyide unuttuğum oluyor ikisi birleşince ödem yaptı. Suya dikkat ettiğimde olmadığını farkettim. Tuzu normal yiyorum abartmamaya çalışıyorum bir değişiklikte yapmadım tuz oranımda o yüzden benimkisi tuzdan değildi ama konu sahibesi tuz konusunda bir değişiklik olduysa veya suyu ihmal ettiyse ondan olabilir. Çok hareketsizlikte yapar ama baş etken kesinlikle su. Doktora sorduğumda direkt suyu düzenli iç demişti. İşe gider gelirken yemekhaneye bilmem nereye mutlaka yürünüyor direkt yatmadığın için onunla çok alakası yoktur diye düşünüyorum.

İkiz bebişlere hamile bir kadına şişkinlikten bahsedecek kadar vazgeçtim ikizi hamile bir kadına bahsedecek kadar şuursuz insanlardan nefret ediyorum daha önce söylemiş miydim çok saydırmak istemiyorum malum bugünlerde sinirimi törpülemeye çalışıyorum annem devanlı saçlarını dikip bize ters ters bakacak torun istemiyorum biraz sakin ol diye telkinlerde bulunuyor

AŞI KONUSU:
Ben olucam doktorumla konuştum 1 doz ol dedi. Olmazsam ve birşey olursa kendimi affedemem. Sadece konuyu iyi anlamak istiyorum hangi firma yasaklanmış hangisi gelmiş ne olmuş bunu araştırıcam ve doğrusunu bulduğumda olucam. Bu tarz şeyler benim gözümde pek riske atılacak konular değil ama şüpheli olan arkadaşlarımda çok haklılar. Bu ülkede neye güvenicez ben şaştım kaldım. Herşeyin bir üçkağıdı var ya doğrusunu bulana kadar paranoyak oluyoruz ben anlamadım. Madem aşıda ve şirkette sorun var neden zamanında kontrol etmiyorsun hadi ettin diyelim neden piyasaya sürüldü ve o şirkete ne ceza kesildi. Sebep neydi mesela? Olan insanları ne bekliyor. Ama yok illa kapalı kapılar ardında iş götürsünler.

Hamileliği sevmek:
Ya ben sevmedim acaba bende mi bir sorun var. Belki tamamen hissedince değişir muhtemelen değişicek ama şuan mutsuz değilim ama çok hoşuma da gitmedi

Canim zaten bende 2017 deki hamileligimde oldum 2 doz. Asi karsiti degilim yani. Suan yakin zamanli bi toplatilma oldu ya suandaki asilara karsi bi guvensizligim oldu. Napcagimi bilmiyorum bu sefer

Allahım yar ve yardımcınız olsun. Zor olduğunu düşünüyorum ama yaşamayan bilemez allahım kolaylıkla sağlıkla mutlulukla düzeninizi kurmanıza yardım etsin. Yapabileceğim birşey olursa pozitifbiri mutlaka söyle olur mu? İşe başlamakta iyi mi oldu kötü mü bilemedim bir tarafım kafanı dağıtmak iyi gelmiştir diyor bir tarafım nasıl çalışıcak aklı çocuklarda evdedir diyor bilemedim. İnşallah bu günleri de atlatacağız.

Canim zaten bende 2017 deki hamileligimde oldum 2 doz. Asi karsiti degilim yani. Suan yakin zamanli bi toplatilma oldu ya suandaki asilara karsi bi guvensizligim oldu. Napcagimi bilmiyorum bu sefer
Canım doktorum bana 10 yıl içinde oldun mu dedi yok deyince ol dedi. Senin 6 yıl olmuş ve 2 doz olmuşsun olmana gerek kalmayabilir

Slm cnm, oncelikle hislerin gayet normal bence. Depremin oldugu gun sabah 6.30da kahvalti sirasinda sabah haberlerinde depremi ogrendikten sonra 15gun tvyi kapatamadim. Bebek karnimda buzusup kaliyordu sanki. O kadar cok uzuldum, 1 saat tvyi kapatsam twitterdan alamadim kendimi. Sonra kendimi de sucladim, bebege eziyet ediyormusum gibi geldi cunku agrilarim cok artmisti. Esim de dediki uzulmen cok normal, digeri anormal olurdu. Goz yaslarimizi birbirimizden saklamaya calistik, cogu kez banyoya gidip agladigimi biliyorum. Bu kadar cok izlemememi soyledi. Hemen birakamasam da uzaktan egitim baslayinca ders telasi, gunluk rutin olusmaya basladi. Hala takip ediyorum hem uzuluyorum hem kiziyorum hem bikkin ve yilgin hissediyorum fazla geliyor olanlar. Yardimlarimizi yaptik, yapmaya devam edecegiz. Bol bol dua ediyorum. Ben en batida olmama ragmen depremin ilk gunleri cok soguk gunlerdi. Evde usudukce o insanlar icin kahroldum. O enkazlarin altinda ben nefes alamadim sanki. Yaptigim yardimlar ulasacak da birinin derdine deva olacak da, nerdeee. Yasayan bilir ancak ama ben de o caresizligi o kimsesizligi iliklerime kadar hissettim. 99 depreminde de kahrolmustuk. Onca yil sonra hicbiseyin degismedigini bu sekilde gormek cok aci, cok agir oldu. Dilerim bundan ders alinir diyecegim ama toplumun secen-secilen arasindaki iliskinin tamamen ters olmasi gerektigini anlamasi gerekiyor artik. Insanimiz teba degil vatandas olma, talep etme, hesap sorma hakkini hatirladigi vakit belki biseyler degisir. Yoksa yukaridakiler mutlu olsunlar diye susup oturursak, biz bilmeyiz herseyi onlar daha iyi bilir dersek cok da surmez, biteriz. Bu konuda cok doluyum. Ulkece belli azinlik haric yasamiyoruz, sadece nefes aliyoruz ve takvimimizden sayfa eksiltiyoruz. Benim genel hissim ve fikrim boyle. Kafa sisirdim kusura bakmayin.

Canım doktorum bana 10 yıl içinde oldun mu dedi yok deyince ol dedi. Senin 6 yıl olmuş ve 2 doz olmuşsun olmana gerek kalmayabilir
Hmmm sorayim bunu da bir ozaman. 3 doz olursam 10 yilmis korumasi diye okudum. Eee ebe de biliyor 2017 de oldugumu saglik ocaginda olmustum gene sistemden goruyordur. Gene asi icin aradigindan korumasi gecti heralde diye dusunmustum. Doktoruma kesinlikle soracagim gene bilgi veririm.

Belki en son ne zaman olduğuna bakmak aklına gelmemiştir vide önerilen birşey ya yapalım daha iyi diye düşünmüş olabilir sorunca netleşir zaten

Kızlar bebek bezi kovası aldım sonunda. Tommee tippee twist & click küçük boyunu aldım. Bezi attıktan sonra çeviriyorsunuz bez plastik içinde sıkışıyo üstten alttan. Benim hoşuma gitti, kokuyu daha çok hapseder diye düşünüyorum. Buna da bakabilirsiniz

Benim cuma günü randevum vardı o zaman sordum sana bırakıyorum dedi yaptırsan zararı yok faydası olur yaptırmazsanda artık hastaneler hijyenik sende bahçe işleriyle uğraşmıyosun ya da tadilat yapmıyosun sonuçta tamamen sana kalmış dedi ama yaptırıcam sanırım riski göze alamıyorum
Yaa erkekleride bir cooo giydiriyolar ekranı ısırasım geliyo ay o heyecanı bilirim alarmı ya duymazsam diye kaç kere gece uyanmıştım bize de at
Yaa ne güzel yazmışsın ağzına sağlık hamileliği bende tamamen sevemedim çünkü bulantılarım hatsafada işe zorla gidiyorum evde yalnızca yatıyorum bebişlerimin alışverişi için bile 1-2 saat zar zor çıkıyorum ama ufak ufak onları hissetmeye başladığımda ya da ultrasonda izlediğimde hepsine değer diyorum Allah en azından çalışmam için güç kuvvet versin diye hep dua ediyorum herşey x2 çünkü ama tüm çocuğu olan annelerden duyduğum tek şey var insan hamilelik hallerini çok özlüyor diyorlar inşallah artık keyfini sürceğimiz zamanlar gelir

İnşallah tez zamanda güzellikle o zamanlar gelir çünkü ben şuan keyif alamıyorum aslında mucizevi birşey bunun farkındayım ama hissedemiyor olmak beni bir miktar boşluğa sürüklüyor birde ben sonuç odaklıyımdır hemen öpüp okşamam sevmem lazım. Süreçten değil sonuçtan keyif alınca böyle oluyor sanırım

ahahahaha düşünsene hamile kalıyosun ertesi gün kucağında

Bende bugun gittim saglik ocagina tetenoz icin konustuk 20. Haftada yapilcak ama oda aşi gelirse asilarin yarisi tarihi gecmis oldugu icin toplanmis kalanlar da deprem bolgelerine gonderilmis bana oyle soyledi saglik ocagindaki doktor

Erkek çocukları anne aşığı oluyor onun duygusu da apayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…