2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kayınvalidemle aramda birşey yoktu aslında ama sadece fazlaca sevgi pıtırcığı onu anlamak için mi kayınvalide olucam acaba hayat nelere kadir işte
Benimde sorun yok şükür çok seviyorum uysaldır karısmaz etmez inşallah bir de kız cocuk nasip olur Rabbim hayırlısını versin

Benimde sorun yok şükür çok seviyorum uysaldır karısmaz etmez inşallah bir de kız cocuk nasip olur Rabbim hayırlısını versin
Bizimki fırsat versek karışabilir emin değilim ama kendisini severim çok büyük birşeyini görmedim. Oğullarına duygu sömürüsüyle iş yaptırır o var birtek bana daha cesaret edemedi restci bir insan olduğumdan dolayı muhtemelen bilemedim amin sağlıklı sıhhatli olsunda evlatlarımız

Hahahah canım resmen iç sesim oldun bende aynı duygu ve düşüncedeyim şuan

Ay alemsiniz yaa hiç aklıma gelmemişti bu, hakikaten kaynana olcam ben haha

Ay alemsiniz yaa hiç aklıma gelmemişti bu, hakikaten kaynana olcam ben haha
Şimdiden başladık kaynana ön yargısı yüzünden bunlar gelinler
Empati kurarak yaklaş artık canım oğlunu kaybetme geline tamamen kaptırma düşüncesi var demekki sende kaynanana Olcan unutma

Tabiki sizde yazın lütfen doktorunuz ne derse .bi fikir Alışverişi olsun

Şimdiden başladık kaynana ön yargısı yüzünden bunlar gelinler

Empati kurarak yaklaş artık canım oğlunu kaybetme geline tamamen kaptırma düşüncesi var demekki sende kaynanana Olcan unutma

Bence benimkisi gelin önyargısı sebebiyle de olabilir bilemedim şuan yok bişey demiyorum kalbini kırmıyorum ben iyi bir insan sadece çok duygusal ve biraz duygu sömürüsüyle iş yaptırıyor. Yeni evlendiğimizde eşimle tartıştılar ama bence eşim haklıyken tavırlarıyla haksız duruma düştü sonra annem işte herkes haddini bilcek vs dedi eşim yokken teyzelerine söylesem konuşmazlar onunla vs dedi bende çokta umrumuzda dedim. Evet hata yaptı ama bu kadar büyütülecek birşey değildi abartmaya gerek yok bundan dolayı bizimle konuşmayacak olanda konuşmasın gerek yok deyince usulca geri çekildi o gün bugündür hiç öyle konularla gelmez

En azından hatasını anlamış başka öyle konulara girmemis canım buda önemli bence hayırlısı olsun artık

Kızlar size boğmaca aşısı önerildi mi?? Bana grip ve boğmaca aşısı olmalısın dedi hemşire. Tetanozu burda gebelere yapmıyorlarmış onu olmıcam

Yok önerilmedi sadece tetanoz dediler bana. Yapılmaması çok ilgincime gitti o zaman biz niye yaptırıyoruz acaba
Valla anlamıyorum niye bir standardı yok bu işlerin. Burda doğumdan sonra bebeğe yapılıyormuş bi kaç haftalıkken. Bana da bu garip geldi, küçücük bebek nasıl dayansın tetanoza, çok ağrıtıyo o aşı

Bugün tetanozu araştırırken söyle bir bilgi vardı göbek kordonundan bulaşabilir. Ben onu paslı vs kesilmelerde olan birşey sanıyordum açıkcası ama bu açıklama aklımı karıştırdı. Kesilen alette sorun olursa mı problem yoksa göbek kordonu mu o bakteriyi üretebilir anlayamadım tam. O sebeple sende bunu deyince acaba mı dedim. Belkide ondan risk görüp vuruyorlardır.

Bizim ülkemiz içinde standart yok ki orayla standart olsun muhtemelen orda tüm kurallar bellidir nereye gidersen git aynı şeyleri öneriyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…