- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.341
Hahaaha aynen öle canımBakk askerliği düşünmemiştim artık onuda düşünürümtabi allah hayırlı ahlaklı saygılı ve sevgili evlatlar nasip etsin gerekirse kayınvalide de olurum napayım
Kayınvalidemle aramda birşey yoktu aslında ama sadece fazlaca sevgi pıtırcığıHahaaha aynen öle canımbelki kayınvalide olunca kaynanalara hak vermeye başlarız
Benimde sorun yok şükür çok seviyorum uysaldır karısmaz etmezKayınvalidemle aramda birşey yoktu aslında ama sadece fazlaca sevgi pıtırcığıonu anlamak için mi kayınvalide olucam acaba hayat nelere kadir işte
Bizimki fırsat versek karışabilir emin değilimBenimde sorun yok şükür çok seviyorum uysaldır karısmaz etmezinşallah bir de kız cocuk nasip olur Rabbim hayırlısını versin
Çok şükür kaygılarını hatırlıyorum ama geçip girmesine de bu güzel habere de çok mutlu oldumben ilk öğrendiğimde nasıl ya kayınvalide mi olucam modundaydım yeni yeni alışıyorum ay neden bilemiyorum ama çok saçma bir şekilde erkek evlat deyince aklıma bunlar sünnetler istemeler geliyor
Hahahah canım resmen iç sesim oldun bende aynı duygu ve düşüncedeyim şuan
Şimdiden başladık kaynana ön yargısı yüzünden bunlarAy alemsiniz yaahiç aklıma gelmemişti bu, hakikaten kaynana olcam ben haha
Şimdiden başladık kaynana ön yargısı yüzünden bunlarAy alemsiniz yaahiç aklıma gelmemişti bu, hakikaten kaynana olcam ben haha
Empati kurarak yaklaş artık canım oğlunu kaybetme geline tamamen kaptırma düşüncesi var demekki sende kaynanana Olcan unutmaBizimki fırsat versek karışabilir emin değilimama kendisini severim çok büyük birşeyini görmedim. Oğullarına duygu sömürüsüyle iş yaptırır o var birtek bana daha cesaret edemedi restci bir insan olduğumdan dolayı muhtemelen bilemedim amin sağlıklı sıhhatli olsunda evlatlarımız
TabikiBenimde 10 martta doktor randevum var. Bi konusacagim kendisiyle. Olmalisin diyecek gibi geliyor ama bilemiyorum. En azindan fikirlerini aliriz. Sizde doktorunuza danisirsaniz buraya yazar misiniz ne dedigini vs bir kac doktorun goruslerini de ogrenmis oluruz..
Şimdiden başladık kaynana ön yargısı yüzünden bunlargelinler
Empati kurarak yaklaş artık canım oğlunu kaybetme geline tamamen kaptırma düşüncesi var demekki sende kaynanana Olcan unutma
Gerçekten çok büyük bir aydınlanma olmuyor muAy alemsiniz yaahiç aklıma gelmemişti bu, hakikaten kaynana olcam ben haha
En azından hatasını anlamış başka öyle konulara girmemis canım buda önemli bence hayırlısı olsun artıkBence benimkisi gelin önyargısı sebebiyle de olabilir bilemedim şuanyok bişey demiyorum kalbini kırmıyorum ben iyi bir insan sadece çok duygusal ve biraz duygu sömürüsüyle iş yaptırıyor. Yeni evlendiğimizde eşimle tartıştılar ama bence eşim haklıyken tavırlarıyla haksız duruma düştü sonra annem işte herkes haddini bilcek vs dedi eşim yokken teyzelerine söylesem konuşmazlar onunla vs dedi bende çokta umrumuzda dedim. Evet hata yaptı ama bu kadar büyütülecek birşey değildi abartmaya gerek yok bundan dolayı bizimle konuşmayacak olanda konuşmasın gerek yok deyince usulca geri çekildi o gün bugündür hiç öyle konularla gelmez
Cerito sende kayınvalide olucaksınOo kaynana konularını kaçırmışım misafirim vardı üzüldüm
Tabi tabi o yüzden gönüllerini kırmıyorum 3 günlük dünya gerek yok büyük birşey olmadığı sürece kendimi de onları da üzemeyeceğim. Gerek olursa düşünürümEn azından hatasını anlamış başka öyle konulara girmemis canım buda önemli bence hayırlısı olsun artık
Oldu valla ama neyse ona daha çok var ohoooGerçekten çok büyük bir aydınlanma olmuyor mu
Yok önerilmedi sadece tetanoz dediler bana. Yapılmaması çok ilgincime gitti o zaman biz niye yaptırıyoruz acabaKızlar size boğmaca aşısı önerildi mi?? Bana grip ve boğmaca aşısı olmalısın dedi hemşire. Tetanozu burda gebelere yapmıyorlarmış onu olmıcam
O kız çocuktada olabileceği için düşünmedimOldu valla ama neyse ona daha çok var ohooobenim aklıma da ileride okumak yaşamak için yurtdışına gider mi diye gelmişti
Valla anlamıyorum niye bir standardı yok bu işlerin. Burda doğumdan sonra bebeğe yapılıyormuş bi kaç haftalıkken. Bana da bu garip geldi, küçücük bebek nasıl dayansın tetanoza, çok ağrıtıyo o aşıYok önerilmedi sadece tetanoz dediler bana. Yapılmaması çok ilgincime gitti o zaman biz niye yaptırıyoruz acaba
Bugün tetanozu araştırırken söyle bir bilgi vardı göbek kordonundan bulaşabilir. Ben onu paslı vs kesilmelerde olan birşey sanıyordum açıkcası ama bu açıklama aklımı karıştırdı. Kesilen alette sorun olursa mı problem yoksa göbek kordonu mu o bakteriyi üretebilir anlayamadım tam. O sebeple sende bunu deyince acaba mı dedim. Belkide ondan risk görüp vuruyorlardır.Valla anlamıyorum niye bir standardı yok bu işlerin. Burda doğumdan sonra bebeğe yapılıyormuş bi kaç haftalıkken. Bana da bu garip geldi, küçücük bebek nasıl dayansın tetanoza, çok ağrıtıyo o aşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?