- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.381
Bende içgüdüsel olarak herşeyin kolaylıkla mutlulukla olacağını düşünüyorum inşallahta ötle olur hepimiz için. Ay bu erkek anaları ya ayol herşeyi de biliyorlar maşallahEn önemlisi cabuk iyilesmesi zaten. Hic korkma insan baskasinin bebegini tutarken tedirgin oluyor ama kendi bebeginde oyle olmaz benim de ilk bebeğim olcak insallah ama ben kardesimden tecrubeliyim dogdugu gunden 11 yasina gelene kadar ben baktim annem calisiyordu onun icin simdi hic cekinmiyorum hatta kaynanam sen bakamazsin ben bakarim diyorda gülüyorum sadece
ahahaha görüyorum ve arttırıyorumEyvahlar olsunana gibi analıkta 2. Favorim artık sensin ilki 22 cmlik oğluşuna sünmet doktoru bakan B baharr0035
Sjsjjsjjj gerçekten senin gelinde yazar artık kk da kayınvaliden ve annesini nereye bırakabilirim diyeahahaha görüyorum ve arttırıyorumdoktor net erkek dedi hastaneden çıktık daha bahçedeyiz, eşim dedi ki sünneti konuşalım doğunca mı yaptıralım sonra mı valla şu güne kadar aman erkek anneleri de bi onlarda çocuk var gibi davranıyolar diyodum Allah lafımı böyle yedirir işte boyu haftasına göre uzun diye eşime dedim 190 falan olur 150lik kızlar bayılır artık falan annem de dedi uzakta bayılsınlar yem etmeyiz oğlumuzu ahahahaha zavallı gelinim 2 fena kaynanası olacak
Demeee öyle erkek analari fena deme hepsi cok iyi cok cici insanlarBende içgüdüsel olarak herşeyin kolaylıkla mutlulukla olacağını düşünüyorum inşallahta ötle olur hepimiz için. Ay bu erkek anaları ya ayol herşeyi de biliyorlar maşallah
B baharr0035 canımcığım bizlerden iyi kayınvalide mi olur ya bir bak allah aşkına biz fena grubuna dahil değiliz tabimkiiiiDemeee öyle erkek analari fena deme hepsi cok iyi cok cici insanlar
Canım bence çok fazla sabırsızlanma bu günlerin keyfini çıkart zira uykusuz yorgun viran geceler bizi bekliyorSjsjjsh her ailede bir sonuç odaklı var iştezamanında güzellikle doğsunlar ama biran önce gelsin ağustos dayanamicam
Bizim burda da hiç tetanoz aşısı muhabbeti geçmiyor canım ya da başka bir aşıKızlar size boğmaca aşısı önerildi mi?? Bana grip ve boğmaca aşısı olmalısın dedi hemşire. Tetanozu burda gebelere yapmıyorlarmış onu olmıcam
kız annesi olsaydım eşime de söyledim 18 yaşına kadar sevgili yasak ve gerekirse fanusta büyütürüm diyeSjsjjsjjj gerçekten senin gelinde yazar artık kk da kayınvaliden ve annesini nereye bırakabilirim diyeanane gibi anane ama bayıldım ya uzakta bayılsınlar ne demek yok ya oluyor insanda kız annesi olsam da böyle olacak mıydım acaba ama içgüdüsel kayınvalidelik yükleniyor bana
Kaynanalik konusunu bilemem yapamam sanirim ama ogluma cok duskun olcagim kesin simdiden cok baska hissetmeye basladim erkek annelerine hak veriyorum düskünlük konusundaB baharr0035 canımcığım bizlerden iyi kayınvalide mi olur ya bir bak allah aşkına biz fena grubuna dahil değiliz tabimkiiiiağzımız var dilimiz yok
İnş canım ya demezsem fikrimi paylaşıcamCanım bence çok fazla sabırsızlanma bu günlerin keyfini çıkart zira uykusuz yorgun viran geceler bizi bekliyor
Jajsjjkız annesi olsaydım eşime de söyledim 18 yaşına kadar sevgili yasak ve gerekirse fanusta büyütürüm diyebüyük şehirde yaşıyoruz ve kız çocuğunu korumak çok zor ilkinin erkek olmasına da o yüzden sevindim ikinci kız olursa abisi tepesinde olur benim gelin kk bdvnin müptelası olur
Canım zaten o kayınvalidelik o düşkünlük sebebiyle oluyorKaynanalik konusunu bilemem yapamam sanirim ama ogluma cok duskun olcagim kesin simdiden cok baska hissetmeye basladim erkek annelerine hak veriyorum düskünlük konusunda
ona yasak değil ama cinsel eğitimi vericez evlenene kadar o da yapmasınJajsjjoğluşuna da yasak mı 18 ine kadar sevgili
Bence alsalardı senin damatta oranın müptelası olurdu kendine haksızlık etmekız annesi olsaydım eşime de söyledim 18 yaşına kadar sevgili yasak ve gerekirse fanusta büyütürüm diyebüyük şehirde yaşıyoruz ve kız çocuğunu korumak çok zor ilkinin erkek olmasına da o yüzden sevindim ikinci kız olursa abisi tepesinde olur benim gelin kk bdvnin müptelası olur
ona yasak değil ama cinsel eğitimi vericez evlenene kadar o da yapmasınofff analık çok zor
ahahaha yazık ya bazen çocuğuma üzülüyorumBence alsalardı senin damatta oranın müptelası olurdu kendine haksızlık etme
Kizim sizin oglunuzla karsilasmaz insallah hicbi zmaanahahaha görüyorum ve arttırıyorumdoktor net erkek dedi hastaneden çıktık daha bahçedeyiz, eşim dedi ki sünneti konuşalım doğunca mı yaptıralım sonra mı valla şu güne kadar aman erkek anneleri de bi onlarda çocuk var gibi davranıyolar diyodum Allah lafımı böyle yedirir işte boyu haftasına göre uzun diye eşime dedim 190 falan olur 150lik kızlar bayılır artık falan annem de dedi uzakta bayılsınlar yem etmeyiz oğlumuzu ahahahaha zavallı gelinim 2 fena kaynanası olacak
Jsjsjjj bende öyle düşünüyorum ne münasebet ben yiyo muyum bak şuanda oda yemesin bişey olmaz. Valla bende bugün keyiflendim biraz iyi geldiahahaha yazık ya bazen çocuğuma üzülüyorumokul çağına kadar şekerin paketli gıdaların tadını bilmeyecek falan yazık yavruma kızlar çok iyi geldiniz ya valla uzun zamandır ilk defa böyle keyiflendim
ahahahaha yaa deme öyle helal süt emecek oğlumKizim sizin oglunuzla karsilasmaz insallah hicbi zmaan
Mikimini senceKizim sizin oglunuzla karsilasmaz insallah hicbi zmaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?