2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende içgüdüsel olarak herşeyin kolaylıkla mutlulukla olacağını düşünüyorum inşallahta ötle olur hepimiz için. Ay bu erkek anaları ya ayol herşeyi de biliyorlar maşallah

Eyvahlar olsun ana gibi analıkta 2. Favorim artık sensin ilki 22 cmlik oğluşuna sünmet doktoru bakan B baharr0035
ahahaha görüyorum ve arttırıyorum doktor net erkek dedi hastaneden çıktık daha bahçedeyiz, eşim dedi ki sünneti konuşalım doğunca mı yaptıralım sonra mı valla şu güne kadar aman erkek anneleri de bi onlarda çocuk var gibi davranıyolar diyodum Allah lafımı böyle yedirir işte boyu haftasına göre uzun diye eşime dedim 190 falan olur 150lik kızlar bayılır artık falan annem de dedi uzakta bayılsınlar yem etmeyiz oğlumuzu ahahahaha zavallı gelinim 2 fena kaynanası olacak

Sjsjjsjjj gerçekten senin gelinde yazar artık kk da kayınvaliden ve annesini nereye bırakabilirim diye anane gibi anane ama bayıldım ya uzakta bayılsınlar ne demek yok ya oluyor insanda kız annesi olsam da böyle olacak mıydım acaba ama içgüdüsel kayınvalidelik yükleniyor bana

kız annesi olsaydım eşime de söyledim 18 yaşına kadar sevgili yasak ve gerekirse fanusta büyütürüm diye büyük şehirde yaşıyoruz ve kız çocuğunu korumak çok zor ilkinin erkek olmasına da o yüzden sevindim ikinci kız olursa abisi tepesinde olur benim gelin kk bdvnin müptelası olur

B baharr0035 canımcığım bizlerden iyi kayınvalide mi olur ya bir bak allah aşkına biz fena grubuna dahil değiliz tabimkiiii ağzımız var dilimiz yok
Kaynanalik konusunu bilemem yapamam sanirim ama ogluma cok duskun olcagim kesin simdiden cok baska hissetmeye basladim erkek annelerine hak veriyorum düskünlük konusunda

Jajsjj oğluşuna da yasak mı 18 ine kadar sevgili

Bence alsalardı senin damatta oranın müptelası olurdu kendine haksızlık etme

Bence alsalardı senin damatta oranın müptelası olurdu kendine haksızlık etme
ahahaha yazık ya bazen çocuğuma üzülüyorum okul çağına kadar şekerin paketli gıdaların tadını bilmeyecek falan yazık yavruma kızlar çok iyi geldiniz ya valla uzun zamandır ilk defa böyle keyiflendim

Kizim sizin oglunuzla karsilasmaz insallah hicbi zmaan

Jsjsjjj bende öyle düşünüyorum ne münasebet ben yiyo muyum bak şuanda oda yemesin bişey olmaz. Valla bende bugün keyiflendim biraz iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…