2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yemin ederim hazir paket program al git daha napalim ki dünürlerimiz gelinlerimiz icin

taş atana kayayla koşarız yahu ne olacak ya bişi dicem 15 haftada devlette doktor çok net erkek dedi ama yarın özelde randevum var doktor kız derse ağzımdan salyalar saça saça gülerim ahahahahaha
Neeeee daha %100 olmadan mı sen kayınvalide moduna girdinn abowww netleşince seni piste davet edicem asıl

taş atana kayayla koşarız yahu ne olacak ya bişi dicem 15 haftada devlette doktor çok net erkek dedi ama yarın özelde randevum var doktor kız derse ağzımdan salyalar saça saça gülerim ahahahahaha
Bu arada senin kaç haftalık takvimin yok göremiyorum birden ağustos anası mısın canım sen temmuzda da görüyorum ben seni

ahahahahahaha off eşim pipisini yerim diyerek ortalıkta gezdikçe yavrumun elitliğine gölge düşürse de benim oğluşum rafine zevkleri olan bir salon beyefendisi olacak nerde bulacaklar böyle damat
Valla ne yalan soyliyim kontrole her gittigim de o pipiyi ekranda gordukce oyy anasi pipiye kurban diyip icimdeki anadolu kadinini bastirmakta cok zorlaniyorum

Neeeee daha %100 olmadan mı sen kayınvalide moduna girdinn abowww netleşince seni piste davet edicem asıl
çok net erkek dedi ben de birkaç mavi battaniye pijama falan almış olabilirim ya hep ayrıntılıdan önce güvenmem diyodum ama ilk gece rüyamda erkek gördüm kız aşığı olmama rağmen. yarın 14:15de %100 olsun pipiyi biz de görelim sirroovv diye giricem buraya

Eklentiler

• images.webp
    20 KB · Görüntüleme: 41
Hshdjjj hakkındır bence sen tam bir erkek anasısın dextercım başka türlüsü olmaz no kabul edemem

Yemin ederim kocam 2 kere uykundan uyandi gulme sesime

Oo maşallah sen ağustos annesi olursan en kıdemlimiz olcaksın gibi ama doğru söyle bizim grubumuz bir başka değil mi
öyle valla buraya daha bi ısındım gece gündüz burda olmamdan anlamışsınızdır bu arada sizin mesleklerinizi merak ettim bu kadar uyumluysak muhtemelen benzer şeylerle uğraşıyoruzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…