- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.401
Kizima iki kayinvalide cokahahahaha yaa deme öyle helal süt emecek oğlumböyle efendi çocuğu nerden bulacaksın
Yok yok ben sadece oglusuma bakarim gelinle isim yok hatta gelin hic olmasa da olur ben bakarim ogluma eglenirim onla gezerim tozarim evlenmesine gerek yokCanım zaten o kayınvalidelik o düşkünlük sebebiyle oluyor
Ayy bencede müthiş fikirerkek anaları grup kurup gelecekteki gelinlerimizi çekiştirelim yaa off çok zevkli
Hdhdjjj kayınvalidelik yapamayacak olan B baharr0035 a bak senYok yok ben sadece oglusuma bakarim gelinle isim yok hatta gelin hic olmasa da olur ben bakarim ogluma eglenirim onla gezerim tozarim evlenmesine gerek yok
sessiz yetiştirme valla son zamanlarda daha çok farkına vardım insanlara sakin ya da nezaketle yaklaştığında gerizekalı olduğunu falan sanıyorlar, biraz çirkef olmak lazım. ben de Allah nasip eder de istediğim gibi yetiştirebilirsem merhametli ama insanlara karşı kendini koruyup sesini çıkaran biri olsun istiyorum. ay ne diyorum ben gelin adaylarına akıl veriyorumKizima iki kayinvalide coksessiz biri olursa sanmiyorum basa cikabilecegini
Ben yazdim sandim bianahahaha yazık ya bazen çocuğuma üzülüyorumokul çağına kadar şekerin paketli gıdaların tadını bilmeyecek falan yazık yavruma kızlar çok iyi geldiniz ya valla uzun zamandır ilk defa böyle keyiflendim
Hdjsjj dexter yapma ama hani çekiştircektik akıl verirsen neyi çekiştircez yasessiz yetiştirme valla son zamanlarda daha çok farkına vardım insanlara sakin ya da nezaketle yaklaştığında gerizekalı olduğunu falan sanıyorlar, biraz çirkef olmak lazım. ben de Allah nasip eder de istediğim gibi yetiştirebilirsem merhametli ama insanlara karşı kendini koruyup sesini çıkaran biri olsun istiyorum. ay ne diyorum ben gelin adaylarına akıl veriyorum
Kahkaha attim gece geceKizim sizin oglunuzla karsilasmaz insallah hicbi zmaan
Her yerde başka başka uygulamalar var demek ki canım ya keşke standart olsaBizim burda da hiç tetanoz aşısı muhabbeti geçmiyor canım ya da başka bir aşı
hem de nasıl yakışıklı olacaklarKahkaha attim gece gecekiz bizden iyi dünür mu bulcan miss gibi ogluslarimiz var aşk olsun
Ay bende çok keyifle yazıyorum kocam şaşkınKahkaha attim gece gecekiz bizden iyi dünür mu bulcan miss gibi ogluslarimiz var aşk olsun
Yaa simdi elin kizini anasindan babasindan ayirmamak icin diyorum ben otursun anasinin yaninda oglumda benim yanimda dursun tamamen iyi niyet
Ayrıca ilkokul çağına kadar paketli gıda yememiş, yaşıtlarının ilerisinde cinsel eğitimini almış damatlar yetiştiricez size daha napalımKizim sizin oglunuzla karsilasmaz insallah hicbi zmaan
Ne geldiyse başımıza o iyi niyetlerden geldi ama olsunYaa simdi elin kizini anasindan babasindan ayirmamak icin diyorum ben otursun anasinin yaninda oglumda benim yanimda dursun tamamen iyi niyet
Demii yaahem de nasıl yakışıklı olacaklarolsun annesi öyle desin kız zaten bizimkileri görünce aşık olur
Dexter bizi taşlarlar yemin olsun emin misinkızlar aşırı iyi geldiniz ya, valla grup kurma konusunda ciddiydim kuran olursa seve seve dalarım, erkek anaları egemenliğimizi kuralım
ahahahahahahaAyrıca ilkokul çağına kadar paketli gıda yememiş, yaşıtlarının ilerisinde cinsel eğitimini almış damatlar yetiştiricez size daha napalımbizim gibi ağzı var dili yok dünürlerinizde olcak daha ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?