2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim 25 temmuz dogum nasipse ve ben bi kere bile temmuz annelerine girip bakmadim

Hdhdjj sen direkt buraya çekilmişsin arkadaşım ne güzel benimde 18 ağustos nasipse

öyle valla buraya daha bi ısındım gece gündüz burda olmamdan anlamışsınızdır bu arada sizin mesleklerinizi merak ettim bu kadar uyumluysak muhtemelen benzer şeylerle uğraşıyoruzdur

Jdjjs evet biraz belli oluyor ben mühendisim canım sen

Hdhdjj sen direkt buraya çekilmişsin arkadaşım ne güzel benimde 18 ağustos nasipse

yok tamamrn farklı bölümlerin insanlarıymışız ben edebiyat öğretmeniyim ama atama stresini bir kez yaşayıp boşverdim. home office içerik editörlüğü yapıyorum uzun süre evden çıkamayacağım da belli zaten

Zıt kutuplar birbirini çeker mutluysan yöneldiğin bu alanda ne mutlu hem bebişinle daha fazla zaman geçirebilirsin müthiş birşey bence bu

Normal dogum zamanima yada ultrason zamanima bakarsak agustos anasiyim ama doktorum 25 bilemedin 29 temmuzda dogurmus olursun diyip durdugu icin buralardayim. Seninde tam ayin ortalarindaymis yaa

Zıt kutuplar birbirini çeker mutluysan yöneldiğin bu alanda ne mutlu hem bebişinle daha fazla zaman geçirebilirsin müthiş birşey bence bu
öyle valla ben aşırı detaycı ve duygusalım çalışıyo olsaydım da istifa ederdim muhtemelen, yanında olmadığımda vicdan yapardım öyle bi kafa benimki

öyle valla buraya daha bi ısındım gece gündüz burda olmamdan anlamışsınızdır bu arada sizin mesleklerinizi merak ettim bu kadar uyumluysak muhtemelen benzer şeylerle uğraşıyoruzdur
Ben protez tirnak uzmaniyim ama 3 aydir calismiyorum bulantilar falan yogunlasinca biraktim dogumdan sonra insallah devam edicem

Kızlar benim 30 Ağustos görünüyor doğum, Eylül annesi olma ihtimalim var mı sizce
Tam haftasini doldurursa belki bi gunle iki gunle olabilirsin normal dogum olursa sezeryan falan olursa 30 agustosa bile kalcagini sanmam benim normalde 3 agustos gorunuyor ama benim sezeryan olcagi icin 25-29 temmuz arasi dogum olucak muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…