- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.441
Bizim hayatlar gelinsiz hava sahası gibi olacak bence deSonumuz iyi hic merak etme ogluslarimizla mutluu uzuun bi hayat
ahahaha bol bol sirke alalım belli ki turşularını kurucazSonumuz iyi hic merak etme ogluslarimizla mutluu uzuun bi hayat
Benim 25 temmuz dogum nasipse ve ben bi kere bile temmuz annelerine girip bakmadim
öyle valla buraya daha bi ısındım gece gündüz burda olmamdan anlamışsınızdırbu arada sizin mesleklerinizi merak ettim bu kadar uyumluysak muhtemelen benzer şeylerle uğraşıyoruzdur
İyi oldu birazda olsa gulduk keyfimiz yerine geldiHdhsjj adamcağız şok içindedir tahmin edebiliyorumama gerçekten iyi geldi ya 2-3 haftadır böyle değildim gülecek birşey bulamıyordum diplerden çıktım yeminle
yok tamamrn farklı bölümlerin insanlarıymışızHdhdjj sen direkt buraya çekilmişsin arkadaşım ne güzelbenimde 18 ağustos nasipse
Jdjjs evet biraz belli oluyorben mühendisim canım sen
Tursulari bile guzel olur diyerek konuyu daha da ogluna asik anne moduna sokmak istemiyorum yaaahahaha bol bol sirke alalım belli ki turşularını kurucaz
Zıt kutuplar birbirini çekeryok tamamrn farklı bölümlerin insanlarıymışızben edebiyat öğretmeniyim ama atama stresini bir kez yaşayıp boşverdim. home office içerik editörlüğü yapıyorum uzun süre evden çıkamayacağım da belli zaten
Aboww boşuna analıkta 1. Favorim sen değilsin işteTursulari bile guzel olur diyerek konuyu daha da ogluna asik anne moduna sokmak istemiyorum yaa
Normal dogum zamanima yada ultrason zamanima bakarsak agustos anasiyim ama doktorum 25 bilemedin 29 temmuzda dogurmus olursun diyip durdugu icin buralardayim. Seninde tam ayin ortalarindaymis yaaHdhdjj sen direkt buraya çekilmişsin arkadaşım ne güzelbenimde 18 ağustos nasipse
off yediğim turşunun haddi hesabı yok kurarız nolcakTursulari bile guzel olur diyerek konuyu daha da ogluna asik anne moduna sokmak istemiyorum yaa
Benim 25 temmuz dogum nasipse ve ben bi kere bile temmuz annelerine girip bakmadim
Hdhdjj sen direkt buraya çekilmişsin arkadaşım ne güzelbenimde 18 ağustos nasipse
öyle valla ben aşırı detaycı ve duygusalım çalışıyo olsaydım da istifa ederdim muhtemelen, yanında olmadığımda vicdan yapardım öyle bi kafa benimkiZıt kutuplar birbirini çekermutluysan yöneldiğin bu alanda ne mutlu hem bebişinle daha fazla zaman geçirebilirsin müthiş birşey bence bu
Ben protez tirnak uzmaniyim ama 3 aydir calismiyorum bulantilar falan yogunlasinca biraktim dogumdan sonra insallah devam edicemöyle valla buraya daha bi ısındım gece gündüz burda olmamdan anlamışsınızdırbu arada sizin mesleklerinizi merak ettim bu kadar uyumluysak muhtemelen benzer şeylerle uğraşıyoruzdur
Aynen ben kesin ağustos annesiyim ruhum buraya ait ama belli oluyordurNormal dogum zamanima yada ultrason zamanima bakarsak agustos anasiyim ama doktorum 25 bilemedin 29 temmuzda dogurmus olursun diyip durdugu icin buralardayim. Seninde tam ayin ortalarindaymis yaa
seninki de bebekle kolay götüreceğin bi iş, bütün gün kafa ya da beden yorgunluğu yaşanan işlerde akşam gelince insan hemen uyumak istiyoBen protez tirnak uzmaniyim ama 3 aydir calismiyorum bulantilar falan yogunlasinca biraktim dogumdan sonra insallah devam edicem
Valla çok ortada kalmışKızlar benim 30 Ağustos görünüyor doğum, Eylül annesi olma ihtimalim var mı sizce
Tam haftasini doldurursa belki bi gunle iki gunle olabilirsin normal dogum olursa sezeryan falan olursa 30 agustosa bile kalcagini sanmam benim normalde 3 agustos gorunuyor ama benim sezeryan olcagi icin 25-29 temmuz arasi dogum olucak muhtemelenKızlar benim 30 Ağustos görünüyor doğum, Eylül annesi olma ihtimalim var mı sizce
İşte o bahtsız bedevide ben oluyorumseninki de bebekle kolay götüreceğin bi iş, bütün gün kafa ya da beden yorgunluğu yaşanan işlerde akşam gelince insan hemen uyumak istiyo
İnşallah canımcığım senin gelin şanslı yalnız güzel bir meslekBen protez tirnak uzmaniyim ama 3 aydir calismiyorum bulantilar falan yogunlasinca biraktim dogumdan sonra insallah devam edicem
Evet belli zamanlar harici cok da yorucu bi iş degil Benim niyetim de dogum sonrasi kendi yerimi acip bi yandan da cocugumu yanimda buyutmekseninki de bebekle kolay götüreceğin bi iş, bütün gün kafa ya da beden yorgunluğu yaşanan işlerde akşam gelince insan hemen uyumak istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?