2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tam haftasini doldurursa belki bi gunle iki gunle olabilirsin normal dogum olursa sezeryan falan olursa 30 agustosa bile kalcagini sanmam benim normalde 3 agustos gorunuyor ama benim sezeryan olcagi icin 25-29 temmuz arasi dogum olucak muhtemelen
Valla çok ortada kalmış
Normal olacak yani öyle başlayacak. Normal için beklenen doğum tarihinde doğum başlamazsa çağırırlar herhalde, öncesinde değil. Yani Eylüle sarkabilir. Biri aslan biri başak hiç de anlamıyorum burçlardan

Sezaryene neden karar verdin bu kadar erkenden?

öyle valla ben aşırı detaycı ve duygusalım çalışıyo olsaydım da istifa ederdim muhtemelen, yanında olmadığımda vicdan yapardım öyle bi kafa benimki
Ay bak işte mesleklerimiz farklı olsa da huylarımız benzer bende üzülüyorum biraz ama iznimi maksimumda kullanacağım o bana yetecektir iyi gelecektir. Tamamen çalışmamak beni yorar dolayısıyla kocamı da gerer mazallah aile birliğimiz zedelenir

Arkadasim suan 40+2 de bugun gitti kontrole herseyi normal oldugu icin doktor bekletiyor mesela onun bi de bebegi kiz yani 2 gune baslamazsa kendisi dogumun suni sanciyla denicekler olmazda sezeryana alcaklarmis
Bende kan pihtilasmasi var igne hap kullaniyorum benim bu 3. Gebeligim 2 kaybim var bu doktorum istersen normal de yapabilirsin ama tehlikeye atmaya gerek yok dedi bende itiraz etmedim zaten istegim de sezeryandi

Umarım kendiliğinden başlar suni sancı almak hiç istemiyorum…

Çok üzüldüm canım kaybın için, tıbbi gereklilik varsa sezaryen olsun tabii ki, inşallah sağlıkla kucağına alırsın Bu arada sormamın sebebi sezaryen kararı normalde bu kadar erken mi veriliyor bilmediğim için.

çocuğuna daha iyi bi gelecek sunacaksın onun huzuru olur içinde. biz mesela nornal çalışma gibi maaş almadığım için kıt kanaat götürüyoruz. evin büyük odası kışın çok ısınmıyo diye giyim odası yaptığımız yeri oturma odası yaptık koltuk aldık halı perde alınacak 3 ay taksit sonra bebişin eksikleri, doğumu özelde yapıcam nikahta takılan altınlar gidecek of dertlendim işe mi girsem

Kolaylıkla, sağlıkla, huzurla, mutlulukla, heyecanla gelsin bebişimiz

canım başın sağ olsun, kayıpların üstüne şimdi bi tosun olacağına sevindim. ben de normali beklersem kakasını yapar diye korkuyorum bir de smear yaptırmadım enfeksiyon olabilir diye sezeryan istiyorum diğer türlü beklersem strese giricem

bazı durumlarda bel fıtığı, enfeksiyon vs. varsa baştan belli oluyo sezeryan olacağı. bazen de son haftalarda doktor beklemek yerine almak istiyo, belli durumlarda bebek strese giriyormuş

Bundan 3 yıl önceki festi olsa kesinlikle böyle düşünür kariyerini düşünür bebeği için zaten elinden geleni yaptığını düşünür ve keyifle işe koşardı. Ama gerçekçi olmam gerekirse artık böyle düşünmüyorum evet şuan çok şükür rahatız ama gel gör ki bebeğime sorsak bu rahatı mı ister annesini devamlı yanında mı ister. Benim 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz izin hakkım olucak 1 ayda izinlerim birikicek 11 ay kullanıcam belki 1 ayda rapor alırım ilk doğum gününden sonra dönerim. En azından elimden geleni maksimumda yapayım. Ben yapım gereği çok evde duramam sararım kendime eşime gerek yok yönetemiyorum ben evde olma halimi ama bebek olunca değişebilir bilmiyorum beni ne bekliyor. Sadece masraflar için işe girme bence fındıkkuşunun sana daha çok ihtiyacı olucak

Amin hepimiz insallah saglikla kavusalim bebeklerimize Benim iste birazda mecbur gibi oldugu icin doğum ucretini falan sordugum zaman doktorum soyledi tarih olarak

Ya beni ev sahibim evden cikariyor ve ortalikta ev yok kiralar inanilmaz yuksek ve suan tek esim calisiyor 2 ise gitmesine ragmen zorlaniyoruz bazen bende isime evden mi devam etsem diyorum ama herkesi evime alamam onun icin idare ediyoruz

kız bu annelik nasıl bir şey okuyunca gözlerim doldu, sürekli ağlıyorum eşim noldu diyo canım istedi diyorum senin vicdan yapmana gerek yok ki ilk 1 yıl yanında olacakmışsın zaten bırak o zaman düşün bunları. ben bir de dolaptan bi tane fotoğraf makinesi almak istiyorum bebişimizin yüzüne sürekli radyasyonlu telefon doğrultmamak için. of çok masraf var Allahtan bebek arabasını anneme iteledim

Ya beni ev sahibim evden cikariyor ve ortalikta ev yok kiralar inanilmaz yuksek ve suan tek esim calisiyor 2 ise gitmesine ragmen zorlaniyoruz bazen bende isime evden mi devam etsem diyorum ama herkesi evime alamam onun icin idare ediyoruz
Arkadaşım hayat inanılmaz pahalı artık gerçekten ben ilk işe girdiğin zamanı hatırlıyorum alım gücüm inanılmaz yüksekti herşeyi alırdım yine bile param kalırdı birikim yapardım şimdi onun 10 katı kazanıyorum ama asla o konforum yok. Nereye gidecek bunun sonu hiç bilmiyorum.

Neden çıkartıyor? Lütfen yüksekten başkalarına verecek deme

Sagol kuzum yani doktorunla konusup en uygun hangisiyse ona karar ver bence dogumun iki turlusu de zor Allah hepimizin yardimcisi olsun

evet canım bi sürü ne olduğu belirsiz insan eve alamazsın bi de şimdi tırnakla uğraşman mideni de bulandırabilir. ev sahiplerinden nefret ediyorum bizim ruh hastası da yasal zam sınırını komik bulmuştu ama 20 senedir eve çivi çakmamış pencereler bile eski tek camlardan ev ısınmıyo. kontrat süreniz bitti mi? en az 6 ay süre vermek zorunda ve çıkarma bahanesi kendim oturucam oğlum gelecek falansa öyle yapmak zorunda yoksa 1 yıllık kira bedelini size tazminat olarak ödemek zorunda.

Sagol kuzum yani doktorunla konusup en uygun hangisiyse ona karar ver bence dogumun iki turlusu de zor Allah hepimizin yardimcisi olsun
Duuurrr blokaj koyma doğum farklı daha önce yaşamadığımız bir duygu ve bir olay ama biz en güzel şekilde layığıyla sağlıkla mutlulukla kolaylıkla üstesinden geleceğizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…