- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.481
Ksjsjj ya ben hep söylüyorum ben şehzade mustafaya ağıt yaktım 3 gün yas ilan ettim evde aklıma geldikçe ağladım sonra yetinmedim tüm osmanlı şehzadelerinin ölümünü izledim. Daha önce izlememiş olmam ve o dönem ve o koşullar için kardeş katlini garip bulmuyor olmam dışında bir sorun yokkız bu annelik nasıl bir şey okuyunca gözlerim doldu, sürekli ağlıyorum eşim noldu diyo canım istedi diyorumsenin vicdan yapmana gerek yok ki ilk 1 yıl yanında olacakmışsın zaten bırak o zaman düşün bunları. ben bir de dolaptan bi tane fotoğraf makinesi almak istiyorum bebişimizin yüzüne sürekli radyasyonlu telefon doğrultmamak için. of çok masraf var Allahtan bebek arabasını anneme iteledim
ben iki türlüsünde de epidural yaptırıcam hamile kaldığımdan beri ağrıya çok dayanıksızım eşim dürtünce bile canım yanıyo. normal doğum kesisiz olacağı önceden belliyse düşünebilirim ama diğer türlü kesinlikle sezeryanDuuurrr blokaj koymadoğum farklı daha önce yaşamadığımız bir duygu ve bir olay ama biz en güzel şekilde layığıyla sağlıkla mutlulukla kolaylıkla üstesinden geleceğizz
Ben sezaryandan korkuyorum yaben iki türlüsünde de epidural yaptırıcam hamile kaldığımdan beri ağrıya çok dayanıksızım eşim dürtünce bile canım yanıyo. normal doğum kesisiz olacağı önceden belliyse düşünebilirim ama diğer türlü kesinlikle sezeryan
Ya sorma isin sonunu kestiremiyorum artik ne kadar kazanirsak onun kat kat fazlasi gidiyor ve hani nereye nasil gidiyor bilmiyorum takip edemiyorum artik dedigin gibi eskiden harcardik ederdik ustune kalirdi ve biriktirirdik simdi kira elektrik dogalgaz su faturalar market alisverisini yaptik mi tamam diyoruzArkadaşım hayat inanılmaz pahalı artık gerçekten ben ilk işe girdiğin zamanı hatırlıyorum alım gücüm inanılmaz yüksekti herşeyi alırdım yine bile param kalırdı birikim yapardım şimdi onun 10 katı kazanıyorum ama asla o konforum yok. Nereye gidecek bunun sonu hiç bilmiyorum.
Neden çıkartıyor? Lütfen yüksekten başkalarına verecek deme
yok ben o kadar mazoşist değilimKsjsjj ya ben hep söylüyorum ben şehzade mustafaya ağıt yaktım 3 gün yas ilan ettim evde aklıma geldikçe ağladım sonra yetinmedim tüm osmanlı şehzadelerinin ölümünü izledim. Daha önce izlememiş olmam ve o dönem ve o koşullar için kardeş katlini garip bulmuyor olmam dışında bir sorun yoko yüzden analık değşşik birşey ama güzel birşey olucak inşallah keyifle içimizden geldiği gibi yaşayalım hjdjs dester tma diyorum tamam bir seviye daha yükseltiyorsun arkadaşım ya
ben ikisinden de korkuyorum ve ikinciyi yapmayı düşünüyorumBen sezaryandan korkuyorum yaendometriosiztim 2017 de ameliyat oldum ben travmamı oluştu ne oldu bilmiyorum kistimi çıkartabilmek için tam sezaryen yerinden 1 prmak kadar kesim var aslında kapalı operasyondu ama bende ameliyattan çıkınca öğrendim böyle bir halt yediklerini o sebeple emin olamıyorum ama normalinde farklı korkutucu yönleri var bilemedim. Hangisiyle hayırlı olan o olsun
Ya sorma isin sonunu kestiremiyorum artik ne kadar kazanirsak onun kat kat fazlasi gidiyor ve hani nereye nasil gidiyor bilmiyorum takip edemiyorum artik dedigin gibi eskiden harcardik ederdik ustune kalirdi ve biriktirirdik simdi kira elektrik dogalgaz su faturalar market alisverisini yaptik mi tamam diyoruz
Yok baskasi aldi evi alanlarda kendisi oturcak onlarda komsum onlarda kirada oturuyor maalesef olan bana oldu cikmak zorundayim
Yok sozlesmem temmuzda bitiyor ihtarda cektirdi o da temmuzda bitiyor herseyi yasal yoldan yaptik bakalimevet canım bi sürü ne olduğu belirsiz insan eve alamazsın bi de şimdi tırnakla uğraşman mideni de bulandırabilir. ev sahiplerinden nefret ediyorum bizim ruh hastası da yasal zam sınırını komik bulmuştu ama 20 senedir eve çivi çakmamış pencereler bile eski tek camlardan ev ısınmıyo. kontrat süreniz bitti mi? en az 6 ay süre vermek zorunda ve çıkarma bahanesi kendim oturucam oğlum gelecek falansa öyle yapmak zorunda yoksa 1 yıllık kira bedelini size tazminat olarak ödemek zorunda.
Jdjdjj ben mazoşist miyim dexter aşkolsunyok ben o kadar mazoşist değilimeşim bağlama çalar türkü söyler bebeğimiz artık duyuyo hadi söyle diyorum ilk kelimede ağlayıp sus diyorum sen istedin diyo her kontrolde kalbini duyunca hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, her hafta bebeğin o haftaki gelişimini ağlayarak okuyorum, eşimle tv izliyoruz reklam çıkıyo benim içimden ağlamak geldi deyip çeşmeleri açıyorum adam da ne yapacağını şaşırdı artık önceden susturmaya çalışıyodu şimdi tamam ağla ama gel deyip sadece sarılıyo zırlamam bitene kadar
İnsallah dedigin gibi olur cunku bu aralar tek kabusum epidural ruyalarimda hemsireler igneyle kosturuyor pesimdenDuuurrr blokaj koymadoğum farklı daha önce yaşamadığımız bir duygu ve bir olay ama biz en güzel şekilde layığıyla sağlıkla mutlulukla kolaylıkla üstesinden geleceğizz
İnsallah dedigin gibi olur cunku bu aralar tek kabusum epidural ruyalarimda hemsireler igneyle kosturuyor pesimden
normalde duygusalım tam bi balığımJdjdjj ben mazoşist miyim dexter aşkolsunyoutube un halt yemesi karşıma çıkarttı merakıma yenildim bu kadar etkileneceğimi düşünmedim ne bileyim meğersem duygusal bir kelebek olmuşum ben hdhdhj normalde de böyle miydin peki yoksa hamilelikten mi oldu tğm bunlar
Yani eskiden pahali olan kalitelidir algisi vardi simdi o kalmadi neyi nerden alirsan al pahali insallah hersey duzelir degisirYa hakkı olmayan şeylere fahiş fiyatlarla ulaşıyoruz bu insanı üzüyor. O kadar para veriyoruz ama yine de en kalitelisi olmuyor ki ona da kuruluyorum bari pahalı ama kaliteli diyebilsek oda yok. Ah canım ya gerçekten kötü bir zamanlama olmuş. Ama dur bakalım gün doğmadan neler doğr, minikkuş kısmetiyle gelir
Valla bilmiyorum bazen genel anestesi istemiyor degilim oglusumu uyaninca gorebilcem oyle olursa ama genede o igne beni cok korkutuyor igneden korktugumdan degil sadece epiduralden korkuyorumiyice bilinçaltımız mahvoldu yaaa. Canım olay basit merdiven çıkıyorsun, yürüyüş yapıyorsun, yapabiliyorsan bağdaş kurup oturuyorsun. Böylece kaslarını güçlendiriyorsun. Varsa imkan zaman mecal pilates yoksa yürüyüş. Karın kasları önemli senin kesin sezeryan olacağı için bence bunlar yeter sana. Bakma sen şimdi tedirgin oluyoruz ama o annelik içgüdüsüyle insana bir kuvvet gelir. Düşünsene 5 dk sonra oğluşunu kucağına vereceklerini ayy biran önce ağustos olsun ya dayanamicam
Ayy balik misin bende baligimmnormalde duygusalım tam bi balığımama son yıllarda insanların nankörlüğü, yüzsüzlüğü, hadsizliği çok katılaştırmıştı beni. şimdi de bebeğim dışında hala öyleyim aslında benim durum şu yönden farklı bizim ailede ben dahil çoğu çocuk tedaviyle olmuş benim de pcos, kilo vs. var hep zor olacağını ya da hiç olmayacağını düşünürdüm eşimle ilk yumurtlama takibi yaptığımız ay Allah bize bi evlat nasip etti onun şokunu hala üstümden atamıyorum hala hayal gibi geliyo. bi de benim iştah dışında hiç belirtim olmadı 2 kez test yapmıştım negatifti bi gün eşime hep sensiz yaptım gel beraber yapalım öğren deyip test yaptım ve ikinci çizgi hayatımın şokuydu çıldırmıştık. ay yine ağlıcam ve evet mazoşistsin
Ay yeminle ben yazdım herhaldenormalde duygusalım tam bi balığımama son yıllarda insanların nankörlüğü, yüzsüzlüğü, hadsizliği çok katılaştırmıştı beni. şimdi de bebeğim dışında hala öyleyim aslında benim durum şu yönden farklı bizim ailede ben dahil çoğu çocuk tedaviyle olmuş benim de pcos, kilo vs. var hep zor olacağını ya da hiç olmayacağını düşünürdüm eşimle ilk yumurtlama takibi yaptığımız ay Allah bize bi evlat nasip etti onun şokunu hala üstümden atamıyorum hala hayal gibi geliyo. bi de benim iştah dışında hiç belirtim olmadı 2 kez test yapmıştım negatifti bi gün eşime hep sensiz yaptım gel beraber yapalım öğren deyip test yaptım ve ikinci çizgi hayatımın şokuydu çıldırmıştık. ay yine ağlıcam ve evet mazoşistsin
kız epidural iğnesinden ne olacakValla bilmiyorum bazen genel anestesi istemiyor degilim oglusumu uyaninca gorebilcem oyle olursa ama genede o igne beni cok korkutuyor igneden korktugumdan degil sadece epiduralden korkuyorum
ondan ısındım sana o zaman, balıklar güzeldir bugün doğum günümdü seneye yavruşumla mumu ben üflicem kavgası yapıcazAyy balik misin bende baligimmne guzel olmus iste cok guzel bi ani
Mutluu yıllar dexterondan ısındım sana o zaman, balıklar güzeldir bugün doğum günümdü seneye yavruşumla mumu ben üflicem kavgası yapıcaz
Ne bileyim herkes en cok ondan korkuyor bu kadar insan korkuyosa vardir biseyi diyerekkız epidural iğnesinden ne olacakbence genel isteme bebeğinle ilk anı neden kaçırasın ki ay benim bebişim gurul gurul hareketleniyo bu saatte uyumamayı doğunca sorucam ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?