- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.501
yaa canım benim teşekkür ederim hepimiz inşallah eşimizle tosuncuklarımızla sağlıklı bi hayat yaşarızMutluu yıllar dexterbebişinle, eşinle mutlu sağlıklı nice senelere arkadaşım
hahaha kız böyle argüman mı olurNe bileyim herkes en cok ondan korkuyor bu kadar insan korkuyosa vardir biseyi diyerekbenimki de bugun kontrolde uyuyordu uyanmadi bi turlu ama suan hareket halinde
İyi ki varizondan ısındım sana o zaman, balıklar güzeldir bugün doğum günümdü seneye yavruşumla mumu ben üflicem kavgası yapıcaz
kız epidural iğnesinden ne olacakbence genel isteme bebeğinle ilk anı neden kaçırasın ki ay benim bebişim gurul gurul hareketleniyo bu saatte uyumamayı doğunca sorucam ona
Ne bileyim herkes en cok ondan korkuyor bu kadar insan korkuyosa vardir biseyi diyerekbenimki de bugun kontrolde uyuyordu uyanmadi bi turlu ama suan hareket halinde
Senin ne zamaaanİyi ki varizGercekten mi o zaman dogum gunun kutlu olsun bebisinle uzun saglikli cok mutlu yillariniz olsun insallah
Ya deger tabi de o an gelene kadar boyle ikilemde kalmaya devam edicem gibihahaha kız böyle argüman mı olurbelden yapılıyo acıyodur tabi ama bebişle ilk tanışma anına değer bence
ben de anlamıyordum 14ten beri hissediyormuşum, göbek deliğinin ortasından dikey bi çizgi düşün ortada guruldama titreşim gibi bir şey oluyo o bebişlerimizin hareketiYaa maşallahhben daha o kadar hissedip ayrımına varamıyorum
hahaha kız böyle argüman mı olurbelden yapılıyo acıyodur tabi ama bebişle ilk tanışma anına değer bence
Ya deger tabi de o an gelene kadar boyle ikilemde kalmaya devam edicem gibi
Benimde cok minik minik ya dahaYaa maşallahhben daha o kadar hissedip ayrımına varamıyorum
18 Mart benim deSenin ne zamaaan
teşekkür ederim canım hepimizin inşallah, şu an dua ediyorum yakışıklı bebelerimiz huzurlu sağlıklı bi hayatımız olsun Allaha şükür bu günleri gösterdiİyi ki varizGercekten mi o zaman dogum gunun kutlu olsun bebisinle uzun saglikli cok mutlu yillariniz olsun insallah
3 gün önce bir pır pır hissettim tam tarif ettiğin yerde hatta eşimin eli karnımdaydı aynı anda hissettik böyle kelebek kanat çırptı sanki nasıl narin ama bir o kadarda güçlü ama tabi %100 emin olamadımben de anlamıyordum 14ten beri hissediyormuşum, göbek deliğinin ortasından dikey bi çizgi düşün ortada guruldama titreşim gibi bir şey oluyo o bebişlerimizin hareketipıt pıt kalp atışını da elini koyunca derinden hissedebilirsin benimki solda mesela bazen hissediyorum
Hahaha nereye sensiz olmaz aşk olsun daha dur gelinleri cekistircezBu arada ikinizde izmirde yaşıyorsunuz sanırım hshshjj sizin ortak noktanız çok bacılar ben aranızdan çekileyim en iyisi
aaa öyle miBu arada ikinizde izmirde yaşıyorsunuz sanırım hshshjj sizin ortak noktanız çok bacılar ben aranızdan çekileyim en iyisi
Korkuyorum ki gelinlerde bizi çekiştirirse ne malzemeler çıkarHahaha nereye sensiz olmaz aşk olsun daha dur gelinleri cekistircez
Hdhdjjj bencede bensiz olmaz izmir bu saatten sonraaaa öyle mibahar yarın gel tınaza gidelim festi sen de hemen izmire taşınıyosun
o sizin minik yavruşunuz işte3 gün önce bir pır pır hissettim tam tarif ettiğin yerde hatta eşimin eli karnımdaydı aynı anda hissettik böyle kelebek kanat çırptı sanki nasıl narin ama bir o kadarda güçlü ama tabi %100 emin olamadım
çekiştirirlerse biz de yeni gelin bakarızKorkuyorum ki gelinlerde bizi çekiştirirse ne malzemeler çıkar
Çok şükür saglikla kucagimiza da alalim insallahteşekkür ederim canım hepimizin inşallah, şu an dua ediyorum yakışıklı bebelerimiz huzurlu sağlıklı bi hayatımız olsun Allaha şükür bu günleri gösterdi
Bence de ne münasebet gelemem öyle şeylereçekiştirirlerse biz de yeni gelin bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?