2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
kız epidural iğnesinden ne olacak bence genel isteme bebeğinle ilk anı neden kaçırasın ki ay benim bebişim gurul gurul hareketleniyo bu saatte uyumamayı doğunca sorucam ona

Ne bileyim herkes en cok ondan korkuyor bu kadar insan korkuyosa vardir biseyi diyerek benimki de bugun kontrolde uyuyordu uyanmadi bi turlu ama suan hareket halinde

Yaa maşallahh ben daha o kadar hissedip ayrımına varamıyorum

Yaa maşallahh ben daha o kadar hissedip ayrımına varamıyorum
ben de anlamıyordum 14ten beri hissediyormuşum, göbek deliğinin ortasından dikey bi çizgi düşün ortada guruldama titreşim gibi bir şey oluyo o bebişlerimizin hareketi pıt pıt kalp atışını da elini koyunca derinden hissedebilirsin benimki solda mesela bazen hissediyorum

İyi ki variz Gercekten mi o zaman dogum gunun kutlu olsun bebisinle uzun saglikli cok mutlu yillariniz olsun insallah
teşekkür ederim canım hepimizin inşallah, şu an dua ediyorum yakışıklı bebelerimiz huzurlu sağlıklı bi hayatımız olsun Allaha şükür bu günleri gösterdi

3 gün önce bir pır pır hissettim tam tarif ettiğin yerde hatta eşimin eli karnımdaydı aynı anda hissettik böyle kelebek kanat çırptı sanki nasıl narin ama bir o kadarda güçlü ama tabi %100 emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…