2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gidelim olur ben kendime ev ararken festiye de bakayim
aa izmirdesin ev arıyodun dimi ben de bakayım senin için özelden yazsana hangi semtlerde en fazla ne kadarlık bi bütçeyle arıyosun, ben bornova tarafındayım buralardan bakabilirim en son 5 bin civarıydı depremden sonra uçurmadılarsa

İzmir ucuz kalmış vallahi şaştım şuan bursadayım ben 5000 2yıl öncesinde kaldı

İzmir ucuz kalmış vallahi şaştım şuan bursadayım ben 5000 2yıl öncesinde kaldı
yerine ve evin içine göre artıyo tabi biz eşimle evlendiğimizde 2bine 3+1 tuttuk geçen sene, sonra birden ikiye üçe katlandı fiyatlar, şimdi de yasal sınır 2500 yaptık tek temennim tefe tüfe uçmasın da bizim ev sahibi seneye 10 bin yapar yoksa

Ay inşallah olmaz arkadaşım ya asgari ücrete bakıyorum birde kiralara napsın bu insanlar ayıptır ya

Bornovanin neresindesin ki ben evlenmeden önce çamdibinde oturuyordum gene ya o taraftan ya suan esrefpasadayim burdan bakiyorum

Jsjsjj zorla kendimi aldırmadığım kaldı birtek
en iyisi sen bizi ekle sağlık ocağına gidip kan vericem doktorumu değiştirdim ve çok ilgili biri hastane sonuçlarını umursamadı gel ben bi bakayım dedi, öğleden sonra daaa yavruşumun cinsiyeti kesinleşecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…