- 8 Kasım 2022
- 408
- 887
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.521
Gidelim oluraaa öyle mibahar yarın gel tınaza gidelim festi sen de hemen izmire taşınıyosun
of doktor yarın kız derse kahkahalarımı ordan duyarsınKorkuyorum ki gelinlerde bizi çekiştirirse ne malzemeler çıkar
O da illa ki olacak bisey ben hazirlikliyim buna yeter ki kulagima gelmesinKorkuyorum ki gelinlerde bizi çekiştirirse ne malzemeler çıkar
Tabii kız hazır arıcan zaten bulaşım şöyle güzel biryerGidelim olurben kendime ev ararken festiye de bakayim
aa izmirdesin ev arıyodun dimi ben de bakayım senin için özelden yazsana hangi semtlerde en fazla ne kadarlık bi bütçeyle arıyosun, ben bornova tarafındayım buralardan bakabilirim en son 5 bin civarıydı depremden sonra uçurmadılarsaGidelim olurben kendime ev ararken festiye de bakayim
Dur kiz eskisinden kurtaralim ogluslarimizi daçekiştirirlerse biz de yeni gelin bakarız
İzmir ucuz kalmış vallahi şaştım şuan bursadayım ben 5000 2yıl öncesinde kaldıaa izmirdesin ev arıyodun dimi ben de bakayım senin için özelden yazsana hangi semtlerde en fazla ne kadarlık bi bütçeyle arıyosun, ben bornova tarafındayım buralardan bakabilirim en son 5 bin civarıydı depremden sonra uçurmadılarsa
Hayir doktor o pipiyi gostercek yarin kiz yok kiz bi sonrakiof doktor yarın kız derse kahkahalarımı ordan duyarsın
Özellikle haberi bekliyorum 14.30 daof doktor yarın kız derse kahkahalarımı ordan duyarsın
yerine ve evin içine göre artıyo tabi biz eşimle evlendiğimizde 2bine 3+1 tuttuk geçen sene, sonra birden ikiye üçe katlandı fiyatlar, şimdi de yasal sınır 2500 yaptık tek temennim tefe tüfe uçmasın da bizim ev sahibi seneye 10 bin yapar yoksaİzmir ucuz kalmış vallahi şaştım şuan bursadayım ben 5000 2yıl öncesinde kaldı
En guzelini bulurum sen yeter ki gel bu tarafaTabii kız hazır arıcan zaten bulaşım şöyle güzel biryer
Ay inşallah olmaz arkadaşım ya asgari ücrete bakıyorum birde kiralara napsın bu insanlar ayıptır yayerine ve evin içine göre artıyo tabi biz eşimle evlendiğimizde 2bine 3+1 tuttuk geçen sene, sonra birden ikiye üçe katlandı fiyatlar, şimdi de yasal sınır 2500 yaptık tek temennim tefe tüfe uçmasın da bizim ev sahibi seneye 10 bin yapar yoksa
Bornovanin neresindesin ki ben evlenmeden önce çamdibinde oturuyordum gene ya o taraftan ya suan esrefpasadayim burdan bakiyorumaa izmirdesin ev arıyodun dimi ben de bakayım senin için özelden yazsana hangi semtlerde en fazla ne kadarlık bi bütçeyle arıyosun, ben bornova tarafındayım buralardan bakabilirim en son 5 bin civarıydı depremden sonra uçurmadılarsa
canım mesaj attım sana, sen de atmışsın aynı andaBornovanin neresindesin ki ben evlenmeden önce çamdibinde oturuyordum gene ya o taraftan ya suan esrefpasadayim burdan bakiyorum
Gel alalim senide
Jsjsjj zorla kendimi aldırmadığım kaldı birtekGel alalim senide
kız mesajı attığım an baktım konuşmaya kişi ekleniyomuş nerden olduğunu bulamadımJsjsjj zorla kendimi aldırmadığım kaldı birtek
Bende baktim kisi eklemeyi bi türlü bulamadim buldugum an ordasinJsjsjj zorla kendimi aldırmadığım kaldı birtek
en iyisi sen bizi ekleJsjsjj zorla kendimi aldırmadığım kaldı birtek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?