2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnş canım ya demezsem fikrimi paylaşıcam bence bebeklerimiz uyumlu ve yaşıtlarının ilerisinde olacağı için koyduğumuz gibi uyucaklar
Ben o konuda çok çektim benimki kucağımdan başka bir yerde durmuyordu. Günü max 1 saat uykuyla o da parça parça kapattığımı çok fazla bilirim
Bu sefer ki umudum, derler ya beş parmağın beşi bir opmaz tam da buna sığındım dua ediyorum uyuyan bir bebem olsun diye

Her yerde başka başka uygulamalar var demek ki canım ya keşke standart olsa
Evet böyle insan korkuyor şuan tetanoz aşısını çok mantıklı buldum ben sorucam onu. Ama bir de şöyle bişey var burda bu aşı ğaraşı olduğu için vurdurmak istiyorum deyip gidip her hangi bi zamanda da vurdurabiliyorsun. Ama hamilelere vuruluyor mu bilmiyorum sorucam

Olcak olcak sen hiç merak etme o tecrüben ilk bebeğine özeldi öğreneceğin şey her ne ise bu durumdan kolaylıkla öğrenmiş olduğunu ve bundan sonrasında bu döngüden çıkman için dua edeceğim zira bir arkadaşımda senin gibiydi neler çekti biliyorum çok kötüydü hepimizi baştan aşağıya boyardı sinirinden psikolojisi iyice gitmişti. Tahmin edebiliyorum seni inşallah bu sefer kolaylıkla rahat uyuyan, yeterli emebilen sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alacağız

Ay hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorumm iyi doktor ilgili doktor çok önemli ya hepimizin karşısına öyleleri çıksın inşallah

Günaydınn kizlarrr kaynana konusunu kacirdigima bende pisman oldum neyse. bidakine artik ay bende baliğim.ne cok balik varmis grupta 20 subatti benimkide. 30. yasimin hediyesi olcak insallah guzel kizim bu arada sizlere sorum olcak kahvalti sonrasi veya sabah kalktgmda kalp carpintim.oluyor oglen aksam hicbiseyim yok. kahvalti sonrasi ozellikle carpinti gecsn diye bekliyorum acaba kan pompalama arttigi icin mi bebegede besin gidiyor diye kardiyoloji gorsun dedi doktor surekli olursa diye ama surekli olmuyor iste. sizler yasiyor musunuz?

Catlak yagi geldi baslicam bugun bakalim insallah faydasi olur. gobek kaşintısindan ziyade goguslerim acayip kaşıniyor benim 200 ml ni 150ye aldim hepsiburada saticisiydi orjinal urun. normalde biooil satiscisnda 200u daha pahaliydi. saatlik kampanyayla kaptim

Eklentiler

• 1677572959337-722868261.webp
    42 KB · Görüntüleme: 46
Canım kesi normal doğumda düşünülecek en son şey, hissetmiyorsun bile ve o bölge hemen iyileşen bir bölge, belki kesiye gerek bile kalmaz, son aylar buğday yağı ile perine masajı ve kegel egzersizi ile çözersin bu işi, bir de bebeğin kaka yapması, bebeğin iyilik hali devam ediyorsa doğum sırasında sıkıntı oluşturmuyor. Zaten doğumda da nst ye bağlı oluyorsun. Yani bebek devamlı izleniyor. O da dert değil içinizi karartmayin şimdiden

Benim de kahvaltıdan sonra çarpıntım oluyor canım önce progestandan oluyor sanmıştım ama almayınca da oluyor, bir de sbh ve aksam 10.30da midem bulanıyor saatli

Geçmiş doğum günün ama olsun Mutlu yıllar bebişinle sevdiklerinle
Ben yaşamıyorum düzenli olarak arada oluyor çok yorulursam vs

Kızlar ayrıntılı ultrason için kim hangi tarihe randevu aldı, ben perinatalog dan bugün ayın 16sına aldım ama geçe yada erkene almak istemem ona göre sistemi takip edip ileri tarihe de bakabilirim (aynı doktor tam 14.hafta olunca ikili test yapmamıştı geç kalmışsın diye bende dedim devlet hastanesi anca randevu bulabildim )

Aminn canım allah razı olsun aynen insan bitik oluyor inanılmaz.. hem sinir küpüydüm hem de çok mutluydum hoşuma da gidiyordu bir yandan benimle olması emmesi falan. İki ucu bklu değnek hihi

Aminn canım allah razı olsun aynen insan bitik oluyor inanılmaz.. hem sinir küpüydüm hem de çok mutluydum hoşuma da gidiyordu bir yandan benimle olması emmesi falan. İki ucu bklu değnek hihi

Ay aynı arkadaşımda öyle diyodu. Sonra baktı olmayacak uyku eğitimleri bilmem neler yöntemler buldu yine tam olmadı ama en azından gündüz yakasından indi rahat uyudu gece hala bile sıkıntılı 3 saat uyuyunca uyudum sayıyor canım benim analık işte mantık aranmaz

Benim 22. Haftama verdiler kendileri ayarladı haftamı

Aynen hiç bişey işe yaramamıştı bende, zaten çok deneme yanılma yöntemlerine vakit de olmuyor ki o da ayrı bir sabır.. uyumuyorsa uyumuyor biliyorsun memede uyuyor ona göre hareket ediyorsum napiyim bir de bişey öğretmeye uğraşamazdım valla
Ama birşey çok kurtarıcı bence bu konuda o da emzik, ne yapın ne edin oluyorsa emziğe alıştırın derim geceleri büyük kurtarıcı olur, benim kız onu da almıyordu biberondan kendi sütümü bile içmiyordu ya gıcık

Kızlar merhaba birşey soracağım size
Ben bugün kan tahlili yaptırdım trombosit yani Plt değeri 650 çıktı
Doktor kan pıhtılaşması dedi dahiliyeye gönderdi
Başına böyle bir durum gelen var mı ?

Evladın tam bir anacıymış şimdi nasıl?
Emzik beni geriyor ya bağımlılık ya bir nevi sonrada bıraktırmakta zor. Ben sigarayı bırakamıyorum bak bana benzerse 20 yaşına kadar emzikle gezebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…