2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
23 ağustos 'tan sonra basak burcu oluyor canım

Kızlar bende yaklaşık 3 haftadır baş ağrısı var inceden inceden sızlıyor şakaklarim. Bazen sabah uyandığımda bile ağrıdığını hissediyorum .agri kesici de almiyorum nerdeyse oglenden gece yatincaya kadar devam ediyor.doktor kontrolüne de daha var .endiselenilmesi gereken bir şey mi .

Evladın tam bir anacıymış şimdi nasıl?
Emzik beni geriyor ya bağımlılık ya bir nevi sonrada bıraktırmakta zor. Ben sigarayı bırakamıyorum bak bana benzerse 20 yaşına kadar emzikle gezebilir
Tabii tercih senin her bebeğin huyu da farklı belki çok akıllı uyumlu olur emer yatar uyur 4-5 saat deliksiz bilemeyiz
Hala daha öyle canım benim kızım, hala odasını ayıramadım 4,5 yaşında. Yatak odamızda kendi yatağı var onda bile zorla uyutabilyorum. Ama bir o kadar da girgin sıcakkanlı bir çocuk, kreşe falan daha 3. Gününde alıştı hiç ağlamadı maşallah o yönden de şanslıyım. Babaannede falan kalma konusunda da daha son 1-2 aydır çok istekli kendisi bana söylüyor artık ben babaanemlerde kalayım bu cumartesi diye önceden ağlamacayla gidrdi mecbur kaldığımızda.

Hdhhsjs ağzından bal damladı öyle olcak tabi ya bunlar işin şakası tabi biz ne düşünürsek düşünelim onlarda bir birey kendi planları istekleri olacak bakalım fındıkkuşum nasıl olacak çok merak ediyorum nasıl bir insan olucak ay maşallah 41 kere

Doğumgünün kutlu olsun canım inşallah kızınla beraber sağlıklı yaşlar geçirmek nasip olur en güzel hediyen geliyor hazır ol
Benim de tam 27 senelik en yakın arkadaşım 20 şubat doğumlu senden 1 yaş büyük. Onun da kızı oldu 31. Yaşında benzettim sizi

bende nasipse 22. haftamda istanbulda girecegim ayrintiliya canim. organlari iyice olussun diye 23. haftaya yakin olan gunde hatta

Evet hepsi bambaşka karakterler doğana kadar insan çatlıyor meraktan yüzü nasıl olcak kime benzicek, karakteri huyu suyu nasıl olucak.. vee bambaşka bi karışım olup çıkıveriyorlar herkesten bişeyler kapıp

caniiim cok tesekkur ederiiim ne guzel 27 yil arkadas dost olabilmek ne mutlu..amin insallah canimmm

Ay çok güzel ya, çok mucizevi sonra ben ağustos ne zaman gelicek diye günde 40 deda sorunca kocam bey geriliyor şimdi ben haksız mıyım peki

tansiyon durumunuz nasil takip ediyor musunuz hic. tansiyon yuksekligide bazen bas agrisi yapabiliyor. ama hamilelikte bas agrisi normal diye biliyorum ben herkesin belirtisi farkli olabiliyor. kimisi kabiz kimisi bas agrisi kimisi bulanti halsizlik kimisi tansiyon problemi vs cok farkli sorunlar ortaya cikabiliyor

Ay çok güzel ya, çok mucizevi sonra ben ağustos ne zaman gelicek diye günde 40 deda sorunca kocam bey geriliyor şimdi ben haksız mıyım peki
Gelicek gelicek çok iyi anlıyorum sabırsızlanmanı ama su gibi geçti diceksin sonrasında durup düşünmeye vaktin olduğunda, çünkü karnında geçirdiğin zaman da gerçekten ayrı bir güzel, doğuyor ya böyle bakıyorsun yüzüne ayy seni ben mi doğurdum sen benim karnımda mıydınn diye seviyorsun bi tuhaf oluyor insan inanamıyor

Bende arada yaşıyorum,her gun olmasada oluyor,ama ben kan akışı arttı için diye düşünüyorum

Tansiyonum özellikle başım ağrıdığında olcmedim ama doktor kontrollerinde hep aynı iyi çıkıyor yani .aman kötü bisey olmasın da .Google gebelik zehirlenmesi fln yazıyor hemen kapattım .muhakkak yaşayan vardır benim gibi

Ben ayın 17de aldimo gun 20 haftalık olucak bebişim

Canım yeterli su içiyor musun?

Kan sulandırıcı kullanıyormusun?

Arkadaşlar ne alaka diyeceksiniz ama bana bi düzleştirici gerekiyor.memnun olan , tavsiye vermek isteyen olursa çok sevinirim.Gaza gelip saçlarımı kestirdim ama asla şekil almıyor

Canım bende de vardı agrı şuan geçti çok şükür kaç haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…