- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.581
Aman remingtondan uzak dur canımArkadaşlar ne alaka diyeceksiniz ama bana bi düzleştirici gerekiyor.memnun olan , tavsiye vermek isteyen olursa çok sevinirim.Gaza gelip saçlarımı kestirdim ama asla şekil almıyor
Maalesef bende de aynı Durum var dediğin gibi tam 3 hafta oldu en az hafta bir gün boyunca ağrıyor bazen uyandığım gibi bazen aksam üzeri başlıyor . Özellikle ayağa kalkınca yürürken zonkluyor benımde alnım şakaklarım genelde bazen de ensem şakaklarım hormonal sanıyorum ama benım kontrolüm cuma günü mutlaka soracağım. Ben artık vitaminlerden mi diy düşünmeye başladım çünkü doktorum bana hem multivitamin verdi içinde xaten kalsiyum magnezyum var bir de ekstra sadece kalsiyum magnezyum verdi omeg verdi onlar mı ağır geliyor bilmiyorumKızlar bende yaklaşık 3 haftadır baş ağrısı var inceden inceden sızlıyor şakaklarim. Bazen sabah uyandığımda bile ağrıdığını hissediyorum .agri kesici de almiyorum nerdeyse oglenden gece yatincaya kadar devam ediyor.doktor kontrolüne de daha var .endiselenilmesi gereken bir şey mi .
Günlük hayat kalitem inanılmaz düşüyor sanki hep moralim bozuk canım sıkkın gibi geziyorum . Seni çok iyi anlıyorum. Bi sor bakalım beni de bilgilendir . Ona göre bende randevumu one çekeyim olmazsaMaalesef bende de aynı Durum var dediğin gibi tam 3 hafta oldu en az hafta bir gün boyunca ağrıyor bazen uyandığım gibi bazen aksam üzeri başlıyor . Özellikle ayağa kalkınca yürürken zonkluyor benımde alnım şakaklarım genelde bazen de ensem şakaklarım hormonal sanıyorum ama benım kontrolüm cuma günü mutlaka soracağım. Ben artık vitaminlerden mi diy düşünmeye başladım çünkü doktorum bana hem multivitamin verdi içinde xaten kalsiyum magnezyum var bir de ekstra sadece kalsiyum magnezyum verdi omeg verdi onlar mı ağır geliyor bilmiyorumbende senin gibi endişeliyim acaba beynım de mi bir şey var veya tansiyon mu diyorum ama sadece bir kere tansiyonum 14-9 çıktı onun haricinde 12-8 13-8 şeklinde seyrediyor
14+4 teyim canım. Sen kaç haftaliksin nasıl geçtiği hakkında fikrin var mıCanım bende de vardı agrı şuan geçti çok şükür kaç haftalıksın
İnşallah tez zamanda geçer. Ben de çok muzdaribimCok sevinirim cnm. Pek dinlenmeyle de gecen bisey degil benimkisi. Bikini bolgesi mi desem ön tarafta yani agrim. Biraz yuruyus yapiyim dedim, kagni arabasi formunda 2bin adim anca atmisimdir, lime lime dokuluyor yine. Internette hormonlara bagli olarak baglarin gevsemesi seklinde aciklaniyor ama gecsin artik cok kotu ya.
Tebrikler canım, sağlıkla doğsun inşallahOğlum olcakmışşşşşş beniiiiimmmmmm
Sağlıkla gelsiiinOğlum olcakmışşşşşş beniiiiimmmmmm
HdhdhjjTebrikler canım, sağlıkla doğsun inşallahbi tane daha müstakbel kaynanamız oldu ffestinalente B baharr0035 Dexter
Benımde öyle yataktan çıkasım yok hasta gibiyim. Ama sanırım gerçekten vitaminlerden çünkü mesela ilk kullandığımın içinde diğerlerinden yüzde 200 olmasına rağmen son verdiği vitaminde de aynı şekilde yüzde 200 daha yükleme yapıyor bugün hiçbirini içmedim gayet iyiyim birkaç gün deneyeceğim eğer gerçekten sebebi vitaminlerse muhtemelen hem doktorumu hem vitaminleri değiştiririm :)Günlük hayat kalitem inanılmaz düşüyor sanki hep moralim bozuk canım sıkkın gibi geziyorum . Seni çok iyi anlıyorum. Bi sor bakalım beni de bilgilendir . Ona göre bende randevumu one çekeyim olmazsa
Canım bugun bende 14+4 üm aynı gidiyoruz seninle ben at kestanesi sürdüm ve ılık duş aldım bir hafta sürdü baş agrım aralıklı şuan iyiyim ama ağrımıyor14+4 teyim canım. Sen kaç haftaliksin nasıl geçtiği hakkında fikrin var mı
Bende sabah 7 de kalkıyorum akşam 11 12 yi buluyor. Bazen 9 da yattığımda oluyor ama baş ağrısı yine oluyor . Gün içinde uykum geliyor uyuyamayincada mi oluyor acaba diyorum .iş yerinde bilgisayara bakarken kafamı tutamadığımi bilirimBenımde öyle yataktan çıkasım yok hasta gibiyim. Ama sanırım gerçekten vitaminlerden çünkü mesela ilk kullandığımın içinde diğerlerinden yüzde 200 olmasına rağmen son verdiği vitaminde de aynı şekilde yüzde 200 daha yükleme yapıyor bugün hiçbirini içmedim gayet iyiyim birkaç gün deneyeceğim eğer gerçekten sebebi vitaminlerse muhtemelen hem doktorumu hem vitaminleri değiştiririm :)
Kaynanalar grubumuz hiz kesmeden büyüyorrTebrikler canım, sağlıkla doğsun inşallahbi tane daha müstakbel kaynanamız oldu ffestinalente B baharr0035 Dexter
Keske gitseydim pesinden
Çok içiyorum canım 2.5 ltCanım yeterli su içiyor musun?
Canım benım vitaminlerim özel hiç devletin verdiği bir şey vermedi kendi muynenesindne alıyoruz o yüzden birazda kar amaçlı diye düşünmeye başladım bu ikisi bir de omega 3 kullanıyorum Kİ ben kefir vs fazla fazla tüketen biriyim içerikleri de aynıBende sabah 7 de kalkıyorum akşam 11 12 yi buluyor. Bazen 9 da yattığımda oluyor ama baş ağrısı yine oluyor . Gün içinde uykum geliyor uyuyamayincada mi oluyor acaba diyorum .iş yerinde bilgisayara bakarken kafamı tutamadığımi bilirimben aspirin decavit demir ve d vitamini kullanıyorum. Sen hangilerini kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?