2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Maalesef bende de aynı Durum var dediğin gibi tam 3 hafta oldu en az hafta bir gün boyunca ağrıyor bazen uyandığım gibi bazen aksam üzeri başlıyor . Özellikle ayağa kalkınca yürürken zonkluyor benımde alnım şakaklarım genelde bazen de ensem şakaklarım hormonal sanıyorum ama benım kontrolüm cuma günü mutlaka soracağım. Ben artık vitaminlerden mi diy düşünmeye başladım çünkü doktorum bana hem multivitamin verdi içinde xaten kalsiyum magnezyum var bir de ekstra sadece kalsiyum magnezyum verdi omeg verdi onlar mı ağır geliyor bilmiyorum bende senin gibi endişeliyim acaba beynım de mi bir şey var veya tansiyon mu diyorum ama sadece bir kere tansiyonum 14-9 çıktı onun haricinde 12-8 13-8 şeklinde seyrediyor

Günlük hayat kalitem inanılmaz düşüyor sanki hep moralim bozuk canım sıkkın gibi geziyorum . Seni çok iyi anlıyorum. Bi sor bakalım beni de bilgilendir . Ona göre bende randevumu one çekeyim olmazsa

İnşallah tez zamanda geçer. Ben de çok muzdaribim
Bugün devlet hastanesine gittim. Dr idrar tahlili istedi. İdrar yolu enfeksiyonu olabilirmiş. Tahlil sonuçlarından sonra konuşalım dedi

Kızlar selam,
Ben bugün cinsiyeti öğrendim. Oğluşum olacakmış:)
Devlet hastanesine gitmiştim, eşimi içeri almadılar. Eşim çok üzüldü. Bebişi de bana sadece bir sn gösterdiler yine de çok mutluyum. İnşallah öğrenemeyenler de tez zamanda öğrenir:)

Günlük hayat kalitem inanılmaz düşüyor sanki hep moralim bozuk canım sıkkın gibi geziyorum . Seni çok iyi anlıyorum. Bi sor bakalım beni de bilgilendir . Ona göre bende randevumu one çekeyim olmazsa
Benımde öyle yataktan çıkasım yok hasta gibiyim. Ama sanırım gerçekten vitaminlerden çünkü mesela ilk kullandığımın içinde diğerlerinden yüzde 200 olmasına rağmen son verdiği vitaminde de aynı şekilde yüzde 200 daha yükleme yapıyor bugün hiçbirini içmedim gayet iyiyim birkaç gün deneyeceğim eğer gerçekten sebebi vitaminlerse muhtemelen hem doktorumu hem vitaminleri değiştiririm :)

Kızlar ben de özelde doğum yapmaya karar verdim. Devlet hastanesinde yaparım diye düşünüyordum ama izlediğim normal doğumlardan sonra bir korku geldi. Nasıl bir muamele ile karşılaşırım bilemedim. Rutin muayenelerde bile doktorum hemşireler çok suratsız ve gudubetler. Yaşadığım şehirde 2 özel hastane var, birinde karar kıldım. Normal doğum 2000 euro, sezaryen 3000 euro Bu hastane suda doğum da yaptırıyor, onun hakkında da bilgi alıcam. Geçen yıl eşimin kuzeni suda doğum yapmak istemişti, duyunca biraz dalga geçmiştim içimden suda doğum mu olur diye, şimdi bütün laflarımı yuttum Bi kaç tane su doğumu izledim, hemen kalkıp yürüyorlar doğumdan sonra. Daha az yırtılma oluyormuş. Ben zaten ufak tefeğim eşim benden kalıplı, çok yırtılırım gibime geliyor bebek iri olursa

Bende sabah 7 de kalkıyorum akşam 11 12 yi buluyor. Bazen 9 da yattığımda oluyor ama baş ağrısı yine oluyor . Gün içinde uykum geliyor uyuyamayincada mi oluyor acaba diyorum .iş yerinde bilgisayara bakarken kafamı tutamadığımi bilirim ben aspirin decavit demir ve d vitamini kullanıyorum. Sen hangilerini kullanıyorsun

Canım benım vitaminlerim özel hiç devletin verdiği bir şey vermedi kendi muynenesindne alıyoruz o yüzden birazda kar amaçlı diye düşünmeye başladım bu ikisi bir de omega 3 kullanıyorum Kİ ben kefir vs fazla fazla tüketen biriyim içerikleri de aynı

Eklentiler

• AAC04CCE-E954-4ACF-B766-5803D5AD9F3A.webp
    74,4 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…