- 25 Temmuz 2018
- 1.026
- 1.709
- 133
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.601
Sag yumuetalik tup alindi sezeryan oldum canli canki kestiler uyusturup epidural yani. Agrim var simdi eve geldik bu da gecti sukurGeçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur girdin mi ultrasona
Yaa ne bilelim böyle yapacağınıKeske gitseydim pesinden
Benim de dis gebelik oldu ameliyat oldumSeni korkutmak istemem ama 6 haftalik gebe icin beta 23bin cok fazla,benim bu sekilde olmustu bi kere ve dış gebelikti maalesef
Geçmiş doğum günün kutlu olsunnn ailenle musmutlu yaşların olsunnGünaydınn kizlarrr kaynana konusunu kacirdigima bende pisman oldum neyse. bidakine artikay bende baliğim.ne cok balik varmis grupta 20 subatti benimkide. 30. yasimin hediyesi olcak insallah guzel kizim bu arada sizlere sorum olcak kahvalti sonrasi veya sabah kalktgmda kalp carpintim.oluyor oglen aksam hicbiseyim yok. kahvalti sonrasi ozellikle carpinti gecsn diye bekliyorum acaba kan pompalama arttigi icin mi bebegede besin gidiyor diye kardiyoloji gorsun dedi doktor surekli olursa diye ama surekli olmuyor iste. sizler yasiyor musunuz?
Bende eylül annelerinden yazıyorum canım. 12 deyim şuan. 9. haftada bir başladı 3 haftadır kötüyüm ne yakıyor onu da anlamadımSalçalı yemeklerden baharattan uzak dur cnm ben cok cektim cokk iki yastikla uyu soğuk sut iyi geliyordu bana bak atayim kızımın ilk dogdugu gunu bak saçlara bana patates yemegi cok kötü gelirdi yanardi sabaha kadar
Çok geçmiş olsunBenim de dis gebelik oldu ameliyat oldum
Sindi evdeyiz
Merhabalar çıktı mı sonucunuz, sağlıklıdır inş. 15inde vermiştiniz dimi? BEnde 21.de verdim de ne zmaan çıkacak diye takipteyim.Oğlum olcakmışşşşşş beniiiiimmmmmm
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm hayırlısı olsun artıkSag yumuetalik tup alindi sezeryan oldum canli canki kestiler uyusturup epidural yani. Agrim var simdi eve geldik bu da gecti sukur
Bende iki hafta önce yaşamamıştım ama nedenini bilmiyorumHanımlar merhaba 14+6 dayım ama özel bölgem çok ağrıyor yürürken böyle bir durum yaşayan var mı ağrım çok fazla oluyor
Benimde oğlum olacak.Tebrikler canım, sağlıkla doğsun inşallahbi tane daha müstakbel kaynanamız oldu ffestinalente B baharr0035 Dexter
Çok geçmiş olsunBenim de dis gebelik oldu ameliyat oldum
Sindi evdeyiz
Erkek anneleri çogunlukta ya erkek senesi bu seneBenimde oğlum olacak.
Vallahi ben yenidoğan birkaç tane tulum zıbın alt falan aldım genelde 3 ay aldım çabuk büyüdükleri için tabi doğuma yakın minnak olduğunu söylerse dr çoğaltılabilir herkes büyük al diyor genelde amaMerhabalar ilk yenidoğan olarak kıyafet ne almayı düşünüyoruz ya da nasıl bir şey hiç fikrim yok yardı olan oabilirmi 5 li 10 lu tekli nasıl almamız gerekiyor ağustos doğum 40 çıkana kadar uzun kollu giydireceksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?