2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Geçmiş doğum günün kutlu olsunnn ailenle musmutlu yaşların olsunn

Salçalı yemeklerden baharattan uzak dur cnm ben cok cektim cokk iki yastikla uyu soğuk sut iyi geliyordu bana bak atayim kızımın ilk dogdugu gunu bak saçlara bana patates yemegi cok kötü gelirdi yanardi sabaha kadar
Bende eylül annelerinden yazıyorum canım. 12 deyim şuan. 9. haftada bir başladı 3 haftadır kötüyüm ne yakıyor onu da anlamadım

Merhabalar ilk yenidoğan olarak kıyafet ne almayı düşünüyoruz ya da nasıl bir şey hiç fikrim yok yardı olan oabilirmi 5 li 10 lu tekli nasıl almamız gerekiyor ağustos doğum 40 çıkana kadar uzun kollu giydireceksin dedi

Benim de dis gebelik oldu ameliyat oldum
Sindi evdeyiz
Çok geçmiş olsunne çektiğini cok iyi anlıyorum daha once 4kere dış gebelik yaşadım,2kere acik ameliyat,1 laparoskopi,ve 1 en son ki ilaç ile düşürdüler 18gun hastanede kaldim temizlenene kadar. Inşallah bir daha tekrarlanmaz,acil şifalar diliyorum

Kızlar selamlar. Detayli ultrason icin burada gecen fiyatlari gorunce normalde ozel hastanede doktoruma devam ediyorum ama ultrasonu devlette yaptirsam diye dusundum. Ama direk ultrason randevusu alamiyormusum. Aslinda perinatoloji klinigi var devlette ama once kadin dogum randevusu almami onlarin yonlendirmesinin yapilcagini soylediler. Bende kadin dogum aldim rastgele. Ve az once farkettim ki yarina vermisler randevuyu 1 mart demisti kadin ben sanki 1 ay sonrasi gibi nisan gibi dusunmusum. Eee yarin bebisi ekstradan gormus olcam bi heycan sardi beni bugun 16 + 0 im. Yarin verirse 1 ay sonrasi 20. Hafta icin perinatolojiden de aliveririm randevuyu. Daha onceden devlette yaptiran var mi bunu ? Normal muayeneleri bazen dandirikten yapiyorlar biliyorsunuz bunu da ole yapmazlar degil mi amac organ taramasi dandik cihazla dandik sekilde yapmazlar degil mi emin de olamiyorum ama bi danismak istedim size.. bu arada ben de 6 yas erkek annesiyim gene o grubunuza girerim. Simdiki kiz dediler yarin onu da doktor net soyler heralde. O da kesinlessin cinsiyeti kiz olarak girelim. Degistiyse bende buna gulerim heycanlandim ya beklemedigim anda yarin bebisi gorcek oluverdim bi anda.

Vallahi ben yenidoğan birkaç tane tulum zıbın alt falan aldım genelde 3 ay aldım çabuk büyüdükleri için tabi doğuma yakın minnak olduğunu söylerse dr çoğaltılabilir herkes büyük al diyor genelde ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…