- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.801
stres yapma en zarar veren şey o, çok şükür bir şey görünmemiş bak ultrasondaYok onları yaptırmadım direk fetal yaptık. Şimdi de artık cvs mi amniyo mu ona karar verecğiz bakalım
Teşekkürler canım ultrason kağıdında öyle bişi görünmüyor ama 10 gün sonra randevum var sorarım artıküstten bakabiliyo, sanırım ultrason kağıdında D ile gösterilen değerdi ben de dün sordum iyi dedi
Dogruluk payi %99 nifty testin, ben de yaptirdim. Arkadasin adina uzuldum tabikibendeki fetal broşüründe de mesela kesin tanı testi değildir yazıyo, sadece ikili üçlüye göre daha güvenilir, onları yaptırmış mıydın?
Merhaba canım 22 şubatta serklaj oldum 18+5 civarındaydım. Hala hastanede yatıyorum. Doktor mümkünse hiç ayağa kalkma dedi. Trabzon hurması, maydanoz yemeyeceksin dedi. Sonuna kadar çalışmak yasak. Bundan sonra ki gebeliklerinde de çalışmayacaksın dedi. Eve gitmek istersen heyet raporuyla eve göndereyim seni dedi ama her defasında erteliyor. Eve gitme kal hastanede diyor. Kontrol altında tutmak istiyor sağolsun. Anladığım kadarıyla ben biraz geç kaldım serklaj için. Başında 40 gün çalışmamıştım ama sonra bir aydan fazla çalıştım. Bilsem çalış azdkm tabiki de. Ha bide progestan 2x200 mg kullanıyordum 3x200mg yaptı. Enfeksiyon vardı onun için krem yazdı. Öyle yatacaksın evde wc yemek hariç kalkmak yok dedi. Benim bildiklerim bundan ibaretKızlar aranızda serklaj olan var mı? Varsa eğer işlem sonrası nelere dikkat ettiniz?
Geçmiş olsun canım inş sağlıkla kucağına alırsın bebişiniMerhaba canım 22 şubatta serklaj oldum 18+5 civarındaydım. Hala hastanede yatıyorum. Doktor mümkünse hiç ayağa kalkma dedi. Trabzon hurması, maydanoz yemeyeceksin dedi. Sonuna kadar çalışmak yasak. Bundan sonra ki gebeliklerinde de çalışmayacaksın dedi. Eve gitmek istersen heyet raporuyla eve göndereyim seni dedi ama her defasında erteliyor. Eve gitme kal hastanede diyor. Kontrol altında tutmak istiyor sağolsun. Anladığım kadarıyla ben biraz geç kaldım serklaj için. Başında 40 gün çalışmamıştım ama sonra bir aydan fazla çalıştım. Bilsem çalış azdkm tabiki de. Ha bide progestan 2x200 mg kullanıyordum 3x200mg yaptı. Enfeksiyon vardı onun için krem yazdı. Öyle yatacaksın evde wc yemek hariç kalkmak yok dedi. Benim bildiklerim bundan ibaret
Teşekkğr ederim. İnşaAllah. Önce ki gebeliğim 20+2de düşmüştü. Bu defa sağ tarafıma kramp girdiği için acile gittim. Tesadüfen öğrendik konileşme olduğunu ve servikal uzunluğun kısaldığını.Geçmiş olsun canım inş sağlıkla kucağına alırsın bebişiniherhangi bir belirtin şikayetin var mıydı öncesinde?
Ya şöyle bende normalde sevmiyorum etraftan herkes lcw de çok çeşit var dedi, cidden de var ama çok kötü oluyorlar. Yine H&M den bakılabilir onda da hamile kıyafetleri her mağazada yokordan almam ya ben diğer ürünlerini de beğenmiyorum ama ben daha çok iş yerinde giyebileceğim pantolonlar arıyorum kurumsal bir firmada çalışıyorum takım elbise zorunlu bizde
Her türlü doktor önerisine açığım valla. Tek doktorla karar verilir mi ınu da bilemiyorum zatenBol bol dua edip güzel enerjiler yolluyoruz size, lütfen hızlıca bir doktor bulun dilerseniz doktoruma sorarım anadolu yakasındayım ben de
Bende var canım bir de idrar da koku varkizlar 2. trimesterde bende beyaz akinti olayi artti. sizde de var mi??
Aynen canım boşver böylesi en güzeli.. benim şuan sanki son aylarmış gibi kilo alma hızım.Çok azcık canimyani atletleyken hafif beli oluyor ama tişört giydim mi hic anlaşılmıyor,etrafima kimseye söylemedim hamileligim,ve hic kimse daha gelip demedi sen degistin hamilemisin falan kilo da 1-1,5oynuyor, ki normalde cok cabuk kg alırım,kilo almak da istemiyorum ama göbeğim artik ciksin istiyorum,sonuçta 4cu ayi bitiriyoruz bir havamız olsun
Benim çok başım ağrıdı canım cinsiyet erkek belki doğru olabilir hâlâ da ara ara ağrı geliyor. Ama ben stres, üzüntü, deprem vs kötü olaylardan diye düşünüyorum etkileniyor insan çünkü.Kizlar bu sorum olcak ya çok baş ağrısı yaşayan annelerin bebisi erkek oluyormuş doğrumu erkek annis lerine sesleniyorum
Hic bas agrim olmadi desem yeri var aksine cok kusuyodum herkes kesin dedi ama masallah tisun gibi oglusum geliyorKizlar bu sorum olcak ya çok baş ağrısı yaşayan annelerin bebisi erkek oluyormuş doğrumu erkek annis lerine sesleniyorum
Öyle canım herseyi üst üste yaşamakta etkili tabikide işte bizde cinsiyeti öğrenme yöntemleri deniyoruz kendimizce malum 19 haftalık olduk hala oturuyor benim bebis ne oğlum ne kızım diyemiyorum detaylı da bile göstermez diye düşünüyorum artikBenim çok başım ağrıdı canım cinsiyet erkek belki doğru olabilir hâlâ da ara ara ağrı geliyor. Ama ben stres, üzüntü, deprem vs kötü olaylardan diye düşünüyorum etkileniyor insan çünkü.
İstisnalar kaideyi bozmaz derler bende ilk kizimin aksine bu hamisligim çok farklı ne kusma var ne bisey üstelik hamislik ten önce sivilce tarlası gibi olan yüzüm ay gibi parlıyor ayaklarım üşüyor karnım sivri sadece tuzlu aseriyorum ama işte kıza benzetti doktorlarHic bas agrim olmadi desem yeri var aksine cok kusuyodum herkes kesin dedi ama masallah tisun gibi oglusum geliyor
valla belirtiye hiç bakmıyo o işBu arada bende bütün erkek bebis belirtileri var ama doktorlar bebeğin cinsiyetini görmeden kıza benzetiyorlar bebisim göstermiyor oturuyor sadece
Bende erkek annesiyim ve hiç baş ağrım olmadı ama cildim güzelleşti baya gören herkes aynısını söylüyor. Sivilcelerin gittiyse kesin erkektir demedi demeİstisnalar kaideyi bozmaz derler bende ilk kizimin aksine bu hamisligim çok farklı ne kusma var ne bisey üstelik hamislik ten önce sivilce tarlası gibi olan yüzüm ay gibi parlıyor ayaklarım üşüyor karnım sivri sadece tuzlu aseriyorum ama işte kıza benzetti doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?