2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar mesaneye baskı hissediyorum, yaşayan var mı? Bugün oldu, yatarken bile rahatsız hissediyorum

Aa göstermemeside kötü alışveriş yapamıyorsundur. Bebek büyüdükçe zaten göstermemeye başlıyormuş canm

Bende erkek annesiyim ve hiç baş ağrım olmadı ama cildim güzelleşti baya gören herkes aynısını söylüyor. Sivilcelerin gittiyse kesin erkektir demedi deme
Bence sivilce ile alakası yok canım benim hamilelikten önce hiç sivilcem yoktu. Hamilelikten sonra sırtım yüzüm hep sivilce oldu minik minik cinsiyet erkek

Yaaaa peki başka n

Yaaa ciddenmi pEki başka ne belirtileriniz var acaba erkwk bebis belirtisi
Canım ben hamilelik ilk öğrendiğimden beri lekelenme kusma ağrı vs hiç yasamadım maşallah diyeyim çok rahat Bi hamilelik geçiriyorum sadece baş agrım oldu deprem sebebiyle halam kuzenlerim 5 yakınımı kaybettim üzüldüm baş ağrısıda ondan oldu diye düşünüyorum tek belirti olarak midem çok yandı erkek bebekde bulantı az veya olmuyor diyorlar genelde kız da daha çok yoğun oluyormuş bulantı bide bak sağ göğsün soldan büyükse hamilelikde ve göğüs kenarı çok karardıysa erkek diyorlar bende bu çok tuttu en basından beri.

Öncelikle basın sağ olsun canım çok ama çok geçmiş olsun Rabbım alanlarına sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin inşallah evet sağ göğsüm soldan büyük ve kenarı baya karardı ha ekstradan çok tuylendim sizlerde oldumu bilmiyorum ama bende oldu baya

Bu arada midem hiç bulanmadi yüzüm eskisine oranla güzelleşti ellerimde kuruluk oluyo ayaklarım üşüyor

Kizlar bu sorum olcak ya çok baş ağrısı yaşayan annelerin bebisi erkek oluyormuş doğrumu erkek annis lerine sesleniyorum
Benım çok baş ağrım oluyor büyük ihtimalle erkek dedi bende aynısını duydum canım cuma günü kesinleşecek

canım başın sağ olsun, Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ayyy hadi hayirlsi olsun inşallah kuzum öğrenirsen yaz bizede benim daha ayin 14 û detaylı ultrason
Kusmam oldu bu arasa bulantım da hala devam ediyor ama haftada bir falan kusuyorum, bir de lekelenme yazmışsın kendi annem dahil erkek bebeklerde lekelenme olur dedi benımde 7-10. Hafta arası 3 kez lekelenmem oldu. Baştan çok sivilcelendim şimdi cildim düzeliyor şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…