- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.692
- 448
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.821
Aa göstermemeside kötü alışveriş yapamıyorsundur. Bebek büyüdükçe zaten göstermemeye başlıyormuş canmÖyle canım herseyi üst üste yaşamakta etkili tabikide işte bizde cinsiyeti öğrenme yöntemleri deniyoruz kendimizce malum 19 haftalık olduk hala oturuyor benim bebis ne oğlum ne kızım diyemiyorum detaylı da bile göstermez diye düşünüyorum artik
Bence sivilce ile alakası yok canım benim hamilelikten önce hiç sivilcem yoktu. Hamilelikten sonra sırtım yüzüm hep sivilce oldu minik minik cinsiyet erkekBende erkek annesiyim ve hiç baş ağrım olmadı ama cildim güzelleşti baya gören herkes aynısını söylüyor. Sivilcelerin gittiyse kesin erkektir demedi deme
Yaaa kusma hiç yaşamadim kızımda ölüyordum ama bu hamileligimde hiç kusmadimvalla belirtiye hiç bakmıyo o işhem kız hem erkek belirtileri yaşadım sadece bulantım kusmam olmadı erkekte olmuyo diye okumuştum nub teorisi vs. hepsi yalan
Bende oluyor canım bazen suyu çok içtiğimde baskı çok hissediyorumKızlar mesaneye baskı hissediyorum, yaşayan var mı? Bugün oldu, yatarken bile rahatsız hissediyorum
Gitti baya ya normalde yüzüm baya lekeliydi şimdi bildiğin beyaz pembe pürüzsüz oldumBende erkek annesiyim ve hiç baş ağrım olmadı ama cildim güzelleşti baya gören herkes aynısını söylüyor. Sivilcelerin gittiyse kesin erkektir demedi deme
Kesin erkek sende koalisyonumuza girersin yakındaGitti baya ya normalde yüzüm baya lekeliydi şimdi bildiğin beyaz pembe pürüzsüz oldum
Yaaa ciddenmi pEki başka ne belirtileriniz var acaba erkwk bebis belirtisiBence sivilce ile alakası yok canım benim hamilelikten önce hiç sivilcem yoktu. Hamilelikten sonra sırtım yüzüm hep sivilce oldu minik minik cinsiyet erkek
Bi gösterse haylaz bebisimKesin erkek sende koalisyonumuza girersin yakında
Gösterir inşallah tez zamanda anne böyle merakta bırakılmaz ki canımBi gösterse haylaz bebisim
Alamiyom ya o kadar cici şeylere minnak kıyafetlere bakıyorum ama ne kiz ne erkek hiç bisey Alamiyom tek aldığım beyaz zibinAa göstermemeside kötü alışveriş yapamıyorsundur. Bebek büyüdükçe zaten göstermemeye başlıyormuş canm
Bırakıyor Vala kizim 7 ay göstermediGösterir inşallah tez zamanda anne böyle merakta bırakılmaz ki canım
Ama kızımda hissediyordum kiz diye yada çok kız istediğim için öyle geçiyordu içimdenGösterir inşallah tez zamanda anne böyle merakta bırakılmaz ki canım
Canım ben hamilelik ilk öğrendiğimden beri lekelenme kusma ağrı vs hiç yasamadım maşallah diyeyim çok rahat Bi hamilelik geçiriyorum sadece baş agrım oldu deprem sebebiyle halam kuzenlerim 5 yakınımı kaybettim üzüldüm baş ağrısıda ondan oldu diye düşünüyorum tek belirti olarak midem çok yandı erkek bebekde bulantı az veya olmuyor diyorlar genelde kız da daha çok yoğun oluyormuş bulantı bide bak sağ göğsün soldan büyükse hamilelikde ve göğüs kenarı çok karardıysa erkek diyorlar bende bu çok tuttu en basından beri.Yaaaa peki başka n
Yaaa ciddenmi pEki başka ne belirtileriniz var acaba erkwk bebis belirtisi
Öncelikle basın sağ olsun canım çok ama çok geçmiş olsun Rabbım alanlarına sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin inşallah evet sağ göğsüm soldan büyük ve kenarı baya karardı ha ekstradan çok tuylendim sizlerde oldumu bilmiyorum ama bende oldu bayaCanım ben hamilelik ilk öğrendiğimden beri lekelenme kusma ağrı vs hiç yasamadım maşallah diyeyim çok rahat Bi hamilelik geçiriyorum sadece baş agrım oldu deprem sebebiyle halam kuzenlerim 5 yakınımı kaybettim üzüldüm baş ağrısıda ondan oldu diye düşünüyorum tek belirti olarak midem çok yandı erkek bebekde bulantı az veya olmuyor diyorlar genelde kız da daha çok yoğun oluyormuş bulantı bide bak sağ göğsün soldan büyükse hamilelikde ve göğüs kenarı çok karardıysa erkek diyorlar bende bu çok tuttu en basından beri.
Bu arada midem hiç bulanmadi yüzüm eskisine oranla güzelleşti ellerimde kuruluk oluyo ayaklarım üşüyorCanım ben hamilelik ilk öğrendiğimden beri lekelenme kusma ağrı vs hiç yasamadım maşallah diyeyim çok rahat Bi hamilelik geçiriyorum sadece baş agrım oldu deprem sebebiyle halam kuzenlerim 5 yakınımı kaybettim üzüldüm baş ağrısıda ondan oldu diye düşünüyorum tek belirti olarak midem çok yandı erkek bebekde bulantı az veya olmuyor diyorlar genelde kız da daha çok yoğun oluyormuş bulantı bide bak sağ göğsün soldan büyükse hamilelikde ve göğüs kenarı çok karardıysa erkek diyorlar bende bu çok tuttu en basından beri.
Benım çok baş ağrım oluyor büyük ihtimalle erkek dedi bende aynısını duydum canım cuma günü kesinleşecekKizlar bu sorum olcak ya çok baş ağrısı yaşayan annelerin bebisi erkek oluyormuş doğrumu erkek annis lerine sesleniyorum
canım başın sağ olsun, Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım ben hamilelik ilk öğrendiğimden beri lekelenme kusma ağrı vs hiç yasamadım maşallah diyeyim çok rahat Bi hamilelik geçiriyorum sadece baş agrım oldu deprem sebebiyle halam kuzenlerim 5 yakınımı kaybettim üzüldüm baş ağrısıda ondan oldu diye düşünüyorum tek belirti olarak midem çok yandı erkek bebekde bulantı az veya olmuyor diyorlar genelde kız da daha çok yoğun oluyormuş bulantı bide bak sağ göğsün soldan büyükse hamilelikde ve göğüs kenarı çok karardıysa erkek diyorlar bende bu çok tuttu en basından beri.
Ayyy hadi hayirlsi olsun inşallah kuzum öğrenirsen yaz bizede benim daha ayin 14 û detaylı ultrasonBenım çok baş ağrım oluyor büyük ihtimalle erkek dedi bende aynısını duydum canım cuma günü kesinleşecek
Kusmam oldu bu arasa bulantım da hala devam ediyor ama haftada bir falan kusuyorum, bir de lekelenme yazmışsın kendi annem dahil erkek bebeklerde lekelenme olur dedi benımde 7-10. Hafta arası 3 kez lekelenmem oldu. Baştan çok sivilcelendim şimdi cildim düzeliyor şükürAyyy hadi hayirlsi olsun inşallah kuzum öğrenirsen yaz bizede benim daha ayin 14 û detaylı ultrason
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?