- 25 Şubat 2023
- 97
- 214
- 8
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.841
Hayirlsi olsun inşallah kuzum ya cok teşekkür ederim cevapların icinKusmam oldu bu arasa bulantım da hala devam ediyor ama haftada bir falan kusuyorum, bir de lekelenme yazmışsın kendi annem dahil erkek bebeklerde lekelenme olur dedi benımde 7-10. Hafta arası 3 kez lekelenmem oldu. Baştan çok sivilcelendim şimdi cildim düzeliyor şükür
Yaaa hoşbulduk cnm kızımlaaaBenim eşim de umay istiyor ama başka isimler de istiyor o yüzden seçmesi gerekbiz de hep bir isim o bir isim ben seçiyorum çift isimli oluyorlar
Hoşgelsin prenses annesiii
Çok sağol canım amin inşallah. Ben önceden lazere gitmiştim canım tüylerim normalde de sarı zaten sarı sarı çıkıyordu ama uzamıyordu rahatsız etmiyordu şimdi uzuyor erkek bebekde çabuk tüy çıkıyor ve uzuyormuş bence senin erkek olabilirÖncelikle basın sağ olsun canım çok ama çok geçmiş olsun Rabbım alanlarına sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin inşallah evet sağ göğsüm soldan büyük ve kenarı baya karardı ha ekstradan çok tuylendim sizlerde oldumu bilmiyorum ama bende oldu baya
Yaaaa maşallah sizeeeçok sevindim canım benim de kızım olacak
Nasılsın bu arada toparlanabildin mi biraz daha ?
Çok zor gerçekten yaşadıklarınız inşallah bir an önce toparlanırsın bebeğini düşün üzülme kilo almaya başlayacaksın inşallah bu günlerden sonra
valla karaborsaya düşmez inşallah gelinler
Burdaki kızları isteriz bizde aynı yaşta olurlarOlsun seneye kiz senesi olur zaten erkek en az bi yas buyuk olursa daha iyi
O senin güzelliğin canım benimÇok güzel bir isim
Her insanın tansiyon farklı oluyor cnm .. ben hep düşük tansiyon yaşıyorum düşünce ayaklarımı yükseğe koyup tuzlu ayran içiyorum ve bol su içince iyi geliyor .. bu arada tansiyonumun normalde 11/8 Ken düşünce 9/5 oluyor gözüm kararınca anlıyorum ki bayılma ya dogru emin adımlarla ilerliyor tansiyonum...Kızlar tansiyon kaça düşünce hastaneye gitmek gerekir?
canım https://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/shanzelize.1066306/Kızlar aranızda cinsiyet kramozom anomalisi tespit edilen oldu mu? devamında cvs yada amniyosentez filan yapılan? Fetal sonucum pozitif çıktı da. Lütfen bize dua edin. Çok ihtiyacımı var.
Sağol canımBende oluyor canım bazen suyu çok içtiğimde baskı çok hissediyorum
Çok sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımcanım başın sağ olsun, Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yaaa gerçektenmi işte bütün belirtiler var ama bakalım cinsiyetide gösterseÇok sağol canım amin inşallah. Ben önceden lazere gitmiştim canım tüylerim normalde de sarı zaten sarı sarı çıkıyordu ama uzamıyordu rahatsız etmiyordu şimdi uzuyor erkek bebekde çabuk tüy çıkıyor ve uzuyormuş bence senin erkek olabilir
evet alttan hic muane etmedi canimÜstten mi baktı canım?
Teşekkür ederim
Benim en başından beri hem ben hem esim hep erkek hissettik,tum teoriler,takvimler erkek gösterdi,belirtiler saydınız hepsi bende vardi, yuzum piril piril,kusmam sadece 2kere 7ci haftada,gogus ucu kararması,sag göğüsüm hala soldan büyük,lekelemeler 8ci haftada vs...sonuç bir kızım olacakCanım ben hamilelik ilk öğrendiğimden beri lekelenme kusma ağrı vs hiç yasamadım maşallah diyeyim çok rahat Bi hamilelik geçiriyorum sadece baş agrım oldu deprem sebebiyle halam kuzenlerim 5 yakınımı kaybettim üzüldüm baş ağrısıda ondan oldu diye düşünüyorum tek belirti olarak midem çok yandı erkek bebekde bulantı az veya olmuyor diyorlar genelde kız da daha çok yoğun oluyormuş bulantı bide bak sağ göğsün soldan büyükse hamilelikde ve göğüs kenarı çok karardıysa erkek diyorlar bende bu çok tuttu en basından beri.
Ben hamilelikten önce evde yaz kış çorap bile giymezdim ama hamilelikten sonra 8.9 haftalarda ayağım çok üşüyordu elim çok kurudu hatta arkadaşım bana kesin erkek bebek dedi onunda ayak üşümesi el kuruması olmuşBu arada midem hiç bulanmadi yüzüm eskisine oranla güzelleşti ellerimde kuruluk oluyo ayaklarım üşüyor
Bu havada millet deli demicegini bilsem askiliyla gezicem sokakda corapsiz yere basamayan ben corap goresim yok yani herkesin belirtisi bir olmuyor çin takvimi rus nublar onlar bunlar hersey kizdi hatta burdan bile ilk ultrasonu alttigimda kesin kiz diyenler oldu ama sonuc erkekBen hamilelikten önce evde yaz kış çorap bile giymezdim ama hamilelikten sonra 8.9 haftalarda ayağım çok üşüyordu elim çok kurudu hatta arkadaşım bana kesin erkek bebek dedi onunda ayak üşümesi el kuruması olmuş
Bendeki bütün belirtiler sizinki gibi o halde ama bakalım sonuç ne olcakBen hamilelikten önce evde yaz kış çorap bile giymezdim ama hamilelikten sonra 8.9 haftalarda ayağım çok üşüyordu elim çok kurudu hatta arkadaşım bana kesin erkek bebek dedi onunda ayak üşümesi el kuruması olmuş
Canım kişiden kişiye de değişiyor net sonuç değil tabi etraftan veya gözlemkediklerimiz kadarıyla zatenBenim en başından beri hem ben hem esim hep erkek hissettik,tum teoriler,takvimler erkek gösterdi,belirtiler saydınız hepsi bende vardi, yuzum piril piril,kusmam sadece 2kere 7ci haftada,gogus ucu kararması,sag göğüsüm hala soldan büyük vs...sonuç bir kızım olacak
Canım ayak üşümesi basta oldu bende de 7.8 haftalarda suan bende evde askılı tişört giyerek geziyorum normalde çok üşüyen biri değilim ates basıyor aşırı sıcak oluyorumBu havada millet deli demicegini bilsem askiliyla gezicem sokakda corapsiz yere basamayan ben corap goresim yok yani herkesin belirtisi bir olmuyor çin takvimi rus nublar onlar bunlar hersey kizdi hatta burdan bile ilk ultrasonu alttigimda kesin kiz diyenler oldu ama sonuc erkek
Aaa bende ellerim neden kuruyor ayaklarım neden hep soğuk diyorumBen hamilelikten önce evde yaz kış çorap bile giymezdim ama hamilelikten sonra 8.9 haftalarda ayağım çok üşüyordu elim çok kurudu hatta arkadaşım bana kesin erkek bebek dedi onunda ayak üşümesi el kuruması olmuş
Kızın varmış sanırım inşallah buda erkek olur annesi hayırlısı olsun Rabbim sağlık versin inşallahBendeki bütün belirtiler sizinki gibi o halde ama bakalım sonuç ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?