2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Her türlü doktor önerisine açığım valla. Tek doktorla karar verilir mi ınu da bilemiyorum zaten
Medipol Pendik Nergiz Kılıç çok tatlı bi kadın istersen birlikte bile gideriz lütfen içini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun

Güle güle kullanın ana kucağı hangi marka aldınız

Evet canım gittim direk perinatologa yönlendirdi. O da kontrol etti ultrasonda sorun yok çok şükür. Amniyo yada cvs ile kesin tanı koncak. Onun için de genetik birimine gideceğiz yarın bakalım onlar ne diyecek..
Canım ben fetal DNA testi yaptırmak istediğimde doktorum da bölge temsilciside temel paket olanı yaptirmami önerdi bölge temsilcisi daha pahalı testi niye satmak istemesin ki diye özellikle sordum. 3 paket var temel paket ABD ye orta paket Kore'ye en üst paket Güney Kıbrıs'a gönderiliyor oradan sonuçlar geliyor dedi. Ancak paket ne kadar üst düzey inceleme içeriyorsa doğruluk oranı düşüyor dedi en üst paket %65 doğruluk oranı var dedi. İsterseniz bunu bir araştırın ve bu konuda uzman perinatologlardan testinizi de göstererek bir fikir alın. Fetal DNA kesinlikle doğru diye bişey yok illaki bir yüzde oranı bırakılıyor ihtimale. Herşey esas 20-25 hafta arasında yapılan detaylı ultrasonda belli olacak. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklıdir bebeğiniz

Canım benim tansiyonum normalde 12/8dir hep. Hamile kaldığımdan beri küçük 7ye çıkmadı, büyük 10larda hep. O mesajı yazmadan önceki gece küçük tansiyonum 4e düşmüştü, çok fenalaştım. Tekrar olmadı ama korkuttu beni. Benim tansiyonum yemek yedikten sonra düşüyor birdenbire.

Ben de yeni yaptırdım sonuç bekliyorum hiç böyle paket içerik bir şey demediler
Üstelik ayaküstü gelip kan alıp beslenme çantası gibi bir şeye koyup gittiler

aa evet bunu burda da defalarca yazdılar, bir de firmalardan da seçmek önemli hepsinin gönderdiği yer farklı. benim de içime öyle doğdu nedense ihtimal vermedim inşallah sağlıkla kucağına alır

Arkadaşlar, ben kansızlıktan öcü gibi korkuyorum çünkü beni bazılarınız biliyor gebeliğimin başından beri sindirim sistemi organlarımla aram pek çabuk bozuluyor. Demir ilacının da bir kere kabız yaptığını duymuş oluverdim, artık kabuslarımda demir ilacı içtiğimi görüyorum. Zaten bel ağrısından doğru düzgün uyuyamıyorum da, pöf. Şimdiii hepinizin önerilerine ihtiyacım var, kan değerim düşmesin diye neler yiyebilirim? Arada bi ekmeğime pekmez sürüyorum ama böyle rutin haline getirip yiyebileceğim bir şeyler var mı bildiğiniz?

Demir içeren gıdalar ile c vitamini tuketirsen demir vücuda daha iyi tutunuyor. asla önce ve sonrasında calsiyumlu gıdalar tuketme çünkü demirin bağlanmasını azaltiyor. Pekmez ve koyu yeşil yaprakli gıdalar tuket en iyisi bu tabi et tüketimi de olmalı dengeli bir biçimde. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar

Sağol canım. Evet bu hastalıkta fetal dnanın doğruluk oranı düşükmüş. Biz de inşallah yanlıştır diye umuyoruz. Amniyosentez yada cvs ye karar verilecek bakalı onlarla kesin sonuç alacağız. Lütfen bize dua edin

Et fazla yiyemiyorum ya, anca kıymalı bir şey yapılırsa. Diğer dediklerinizi tüketiyorum ama arttırayım bari teşekkürler

Dualarımızdasin canım inşallah temiz çıkacak sonuçlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…