- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.861
Erkek gelebilir annesi kontrol cuma günümüydü canım seninAaa bende ellerim neden kuruyor ayaklarım neden hep soğuk diyorum
Medipol Pendik Nergiz Kılıç çok tatlı bi kadın istersen birlikte bile gideriz lütfen içini ferah tut iyi düşünelim iyi olsunHer türlü doktor önerisine açığım valla. Tek doktorla karar verilir mi ınu da bilemiyorum zaten
Sağlıkla gelsin öncelikle ama insan iki meyvedende istemiyo degil yani kuzum çok ama çok teşekkür ederim güzel dileğin içinKızın varmış sanırım inşallah buda erkek olur annesi hayırlısı olsun Rabbim sağlık versin inşallah
Sağlıkla gelsin öncelikle ama insan iki meyvedende istemiyo degil yani kuzum çok ama çok teşekkür ederim güzel dileğin içinKızın varmış sanırım inşallah buda erkek olur annesi hayırlısı olsun Rabbim sağlık versin inşallah
Rica ederim canımSağlıkla gelsin öncelikle ama insan iki meyvedende istemiyo degil yani kuzum çok ama çok teşekkür ederim güzel dileğin için
Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayınGebelik haftasını aktifleştirme nereden yapılıyor
Güle güle kullanın ana kucağı hangi marka aldınızBüyük eşyaların çoğunu aldım canım bebek arabası, anne yanı park beşik, ana kucağı falan aldım 3,4 takım aldım banyo setini, ateş ölçeri, emziklerini birkaç tane de ağız mendili falan aldım. Tabi sağolsun bazıları hediye büyüklerimiz, akrabalarımız olmasa bu fiyatlarla çok çok zorlanırdık gerçekten.
Canım ben fetal DNA testi yaptırmak istediğimde doktorum da bölge temsilciside temel paket olanı yaptirmami önerdi bölge temsilcisi daha pahalı testi niye satmak istemesin ki diye özellikle sordum. 3 paket var temel paket ABD ye orta paket Kore'ye en üst paket Güney Kıbrıs'a gönderiliyor oradan sonuçlar geliyor dedi. Ancak paket ne kadar üst düzey inceleme içeriyorsa doğruluk oranı düşüyor dedi en üst paket %65 doğruluk oranı var dedi. İsterseniz bunu bir araştırın ve bu konuda uzman perinatologlardan testinizi de göstererek bir fikir alın. Fetal DNA kesinlikle doğru diye bişey yok illaki bir yüzde oranı bırakılıyor ihtimale. Herşey esas 20-25 hafta arasında yapılan detaylı ultrasonda belli olacak. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklıdir bebeğinizEvet canım gittim direk perinatologa yönlendirdi. O da kontrol etti ultrasonda sorun yok çok şükür. Amniyo yada cvs ile kesin tanı koncak. Onun için de genetik birimine gideceğiz yarın bakalım onlar ne diyecek..
Her insanın tansiyon farklı oluyor cnm .. ben hep düşük tansiyon yaşıyorum düşünce ayaklarımı yükseğe koyup tuzlu ayran içiyorum ve bol su içince iyi geliyor .. bu arada tansiyonumun normalde 11/8 Ken düşünce 9/5 oluyor gözüm kararınca anlıyorum ki bayılma ya dogru emin adımlarla ilerliyor tansiyonum...
Ben de yeni yaptırdım sonuç bekliyorum hiç böyle paket içerik bir şey demedilerCanım ben fetal DNA testi yaptırmak istediğimde doktorum da bölge temsilciside temel paket olanı yaptirmami önerdi bölge temsilcisi daha pahalı testi niye satmak istemesin ki diye özellikle sordum. 3 paket var temel paket ABD ye orta paket Kore'ye en üst paket Güney Kıbrıs'a gönderiliyor oradan sonuçlar geliyor dedi. Ancak paket ne kadar üst düzey inceleme içeriyorsa doğruluk oranı düşüyor dedi en üst paket %65 doğruluk oranı var dedi. İsterseniz bunu bir araştırın ve bu konuda uzman perinatologlardan testinizi de göstererek bir fikir alın. Fetal DNA kesinlikle doğru diye bişey yok illaki bir yüzde oranı bırakılıyor ihtimale. Herşey esas 20-25 hafta arasında yapılan detaylı ultrasonda belli olacak. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklıdir bebeğiniz
Tesekkurler baharevet alttan hic muane etmedi canim
aa evet bunu burda da defalarca yazdılar, bir de firmalardan da seçmek önemli hepsinin gönderdiği yer farklı. benim de içime öyle doğdu nedense ihtimal vermedim inşallah sağlıkla kucağına alırCanım ben fetal DNA testi yaptırmak istediğimde doktorum da bölge temsilciside temel paket olanı yaptirmami önerdi bölge temsilcisi daha pahalı testi niye satmak istemesin ki diye özellikle sordum. 3 paket var temel paket ABD ye orta paket Kore'ye en üst paket Güney Kıbrıs'a gönderiliyor oradan sonuçlar geliyor dedi. Ancak paket ne kadar üst düzey inceleme içeriyorsa doğruluk oranı düşüyor dedi en üst paket %65 doğruluk oranı var dedi. İsterseniz bunu bir araştırın ve bu konuda uzman perinatologlardan testinizi de göstererek bir fikir alın. Fetal DNA kesinlikle doğru diye bişey yok illaki bir yüzde oranı bırakılıyor ihtimale. Herşey esas 20-25 hafta arasında yapılan detaylı ultrasonda belli olacak. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklıdir bebeğiniz
Demir içeren gıdalar ile c vitamini tuketirsen demir vücuda daha iyi tutunuyor. asla önce ve sonrasında calsiyumlu gıdalar tuketme çünkü demirin bağlanmasını azaltiyor. Pekmez ve koyu yeşil yaprakli gıdalar tuket en iyisi bu tabi et tüketimi de olmalı dengeli bir biçimde. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlarArkadaşlar, ben kansızlıktan öcü gibi korkuyorum çünkü beni bazılarınız biliyor gebeliğimin başından beri sindirim sistemi organlarımla aram pek çabuk bozuluyor.Demir ilacının da bir kere kabız yaptığını duymuş oluverdim, artık kabuslarımda demir ilacı içtiğimi görüyorum. Zaten bel ağrısından doğru düzgün uyuyamıyorum da, pöf. Şimdiii hepinizin önerilerine ihtiyacım var, kan değerim düşmesin diye neler yiyebilirim? Arada bi ekmeğime pekmez sürüyorum ama böyle rutin haline getirip yiyebileceğim bir şeyler var mı bildiğiniz?
Sağol canım. Evet bu hastalıkta fetal dnanın doğruluk oranı düşükmüş. Biz de inşallah yanlıştır diye umuyoruz. Amniyosentez yada cvs ye karar verilecek bakalı onlarla kesin sonuç alacağız. Lütfen bize dua edinCanım ben fetal DNA testi yaptırmak istediğimde doktorum da bölge temsilciside temel paket olanı yaptirmami önerdi bölge temsilcisi daha pahalı testi niye satmak istemesin ki diye özellikle sordum. 3 paket var temel paket ABD ye orta paket Kore'ye en üst paket Güney Kıbrıs'a gönderiliyor oradan sonuçlar geliyor dedi. Ancak paket ne kadar üst düzey inceleme içeriyorsa doğruluk oranı düşüyor dedi en üst paket %65 doğruluk oranı var dedi. İsterseniz bunu bir araştırın ve bu konuda uzman perinatologlardan testinizi de göstererek bir fikir alın. Fetal DNA kesinlikle doğru diye bişey yok illaki bir yüzde oranı bırakılıyor ihtimale. Herşey esas 20-25 hafta arasında yapılan detaylı ultrasonda belli olacak. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklıdir bebeğiniz
Et fazla yiyemiyorum ya, anca kıymalı bir şey yapılırsa.Demir içeren gıdalar ile c vitamini tuketirsen demir vücuda daha iyi tutunuyor. asla önce ve sonrasında calsiyumlu gıdalar tuketme çünkü demirin bağlanmasını azaltiyor. Pekmez ve koyu yeşil yaprakli gıdalar tuket en iyisi bu tabi et tüketimi de olmalı dengeli bir biçimde. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar
Izgara tarzı aslında hafif olur hem saglikliEt fazla yiyemiyorum ya, anca kıymalı bir şey yapılırsa.Diğer dediklerinizi tüketiyorum ama arttırayım bari teşekkürler
Dualarımızdasin canım inşallah temiz çıkacak sonuçlarinSağol canım. Evet bu hastalıkta fetal dnanın doğruluk oranı düşükmüş. Biz de inşallah yanlıştır diye umuyoruz. Amniyosentez yada cvs ye karar verilecek bakalı onlarla kesin sonuç alacağız. Lütfen bize dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?