2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Medipol Pendik Nergiz Kılıç çok tatlı bi kadın istersen birlikte bile gideriz lütfen içini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun
Merhaba, bende Pendik Medipol de canan hanıma gidiyorum. Bu hastanenin kadın dogumcularinin hepsinden herkes memnun galiba, siz de memnun musunuz?

Merhaba, bende Pendik Medipol de canan hanıma gidiyorum. Bu hastanenin kadın dogumcularinin hepsinden herkes memnun galiba, siz de memnun musunuz?
merhaba benim ilk doktorum medikal park maltepede mehmet akif hoca idi ancak muayene ücretleri cok arttı özel sağlığımda da doğum kapsam dışı olduğu için daha uygun bir yer bakıyordum arkadaşlarımın önerisiyle nergiz hocaya başladım ve çok sevdim. Hastanenin ultrason cihazı hiç iyi değil o beni şu ara rahatsIz ediyor bir de odaları hiç görmedim en yakın zamanda oda görmek isteyeceğim. Doğumda önemli olur diye düşünüyorum. Öğrendiğim kadarıyla ameliyat ekibi de iyiymiş

1 hafta önce kardeşimin eşi de doğum yaptı orada biraz inceleme fırsatım oldu. Sezaryen doğum oldu ilgi alaka çok güzeldi çok memnun kaldılar ameliyati ve sonrasıda çok rahat geçti. Hatta ben sezaryene çok yuksegim o nedenle ama ben hastane odalarini biraz küçük buldum. Bu benim için problem değil ama başka birisi tercih etmeyebilir. Ultrason cihazından neden memnun değilsiniz?

Kızlar aranızda cinsiyet kramozom anomalisi tespit edilen oldu mu? devamında cvs yada amniyosentez filan yapılan? Fetal sonucum pozitif çıktı da. Lütfen bize dua edin. Çok ihtiyacımı var.
Yanlış cikma ihtimali var mi acaba insallah yanlış pozitiftir canim yaa Allah hayırlısını versin dualarimiz seninle

Her türlü doktor önerisine açığım valla. Tek doktorla karar verilir mi ınu da bilemiyorum zaten
Kendi doktorumu onerebilirim. Hem prof hem de perinataloji uzmani yuksek riskli gebelere de bakiyo cok iyi alaninda bi arastirin isterseniz özlem pata bakirkoy acibadem hastanesinde. Insallah sagliklidir bebek ama ultrasonda ense kalinligi ve burun olcusu iyi ciktiysa nifty yaniliyodur insallah

Canım doktorum ilk 3 ay yapma, ondan sonra da organik boya ile boyayabilirsin demişti. Ben de öyle yaptım. Şuan organik boyayla boyuyorum.
kizlar 2. trimesterde bende beyaz akinti olayi artti. sizde de var mi??
Ayyyy tam ben soracaktım. Artık delirmek üzereyim. İsterse sürekli değiştireyim gene de her açtığımda bembeyaz akıntı olmuş oluyor. Bazen de ıslaklıktan rahatsız oluyorum artık. O derece! Hormonlardan diye okudum. Günlük ped de almak istemiyorum. Sürekli ped rahatsız eder ve sağlıklı gelmiyor bana. Mecbur beklemedeyim belki son üç ay azalır diye.
Doktor gen testi doğruluğu %99 dedi bana. O yüzden detaylı yapmayacak. Şimdi içime kurt düştü siz kesin değil deyince. İnternette negatifse kesine yakın doğrudur fakat pozitifse yalancı pozitif olma ihtimali var diyor. Belkş öyledir

Detaylıda fetal dna ile bakılamayacak şeylere de bakılıyor ama fiziksel anomalilere organlara vs.

Kızlar günaydın dünden beri boğazımda yanma var, galiba grip oluyorum hasta olmaktanda cok korkuyorum hamileyken.. nasıl ilerlemedenn geçirdiniz hastalıklarınızıı

Evet var. Hep yapan firma hep doktor hatalı pozitif çok oluyor bu hastalıkta dedi. Benim de yek umudum o. Dualarınızı eksik etmeyin
Canım peki hangi anomali cikti testte trizomi 21 mi? Biz de ona gore bilip arastiralim istersen. Kendi test yaptirdigimiz laboratuvara da danisabiliriz hata payını. Allahimm üzmücek insallah bizi geceden beri aklimdasin

Kızlar günaydın dünden beri boğazımda yanma var, galiba grip oluyorum hasta olmaktanda cok korkuyorum hamileyken.. nasıl ilerlemedenn geçirdiniz hastalıklarınızıı
Canım ben kış basladigindan beri hep ılık su ictim, oda sicakligindaki suyu bile icmedim diyebilirim. Çünkü bogazim hassastir benim dondurma bile yiyemem yazın ve azicik hasta olacagimdan şüphelensem ilik suya bal limon ve karabiber katıp içtim. Cok şükür bu kışı ilk defa hasta olmadan atlattim, bebegimin şansına belki de burun akintisiyla basa cikarsin da bogazin ilerlemesin yeter ki

Tesekkur ederim canım ya bi anda oldu bende anlamadım bi yumru var sanki boğazımda, şimdi doktorun söylediği c vitaminli suda eritilen şeyden içtim, ama benide bi tuttumu o kadar kötü tutuyor ki ilaç içmeden haftalar sürüyor. Hamileliğin basında olmuştm cnku grip ılık suya bal karabiber yapayım öğle yemeğine çıktığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…