- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.881
Deniyeyim en kısa zamanda, belki o şekilde kaparım vitaminin köşesinden.Izgara tarzı aslında hafif olur hem saglikli
Evet camım erkek bencede em basından beri öyle hissediyorum ama bakalımErkek gelebilir annesi kontrol cuma günümüydü canım senin
Merhaba, bende Pendik Medipol de canan hanıma gidiyorum. Bu hastanenin kadın dogumcularinin hepsinden herkes memnun galiba, siz de memnun musunuz?Medipol Pendik Nergiz Kılıç çok tatlı bi kadın istersen birlikte bile gideriz lütfen içini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun
Bunu aldım 2 yönlü sallanabiliyor , sırtı kademeli kalkıyo rahatça benim beklentimi karşıladı açıkçasıGüle güle kullanın ana kucağı hangi marka aldınız
merhaba benim ilk doktorum medikal park maltepede mehmet akif hoca idi ancak muayene ücretleri cok arttı özel sağlığımda da doğum kapsam dışı olduğu için daha uygun bir yer bakıyordum arkadaşlarımın önerisiyle nergiz hocaya başladım ve çok sevdim. Hastanenin ultrason cihazı hiç iyi değil o beni şu ara rahatsIz ediyor bir de odaları hiç görmedim en yakın zamanda oda görmek isteyeceğim. Doğumda önemli olur diye düşünüyorum. Öğrendiğim kadarıyla ameliyat ekibi de iyiymişMerhaba, bende Pendik Medipol de canan hanıma gidiyorum. Bu hastanenin kadın dogumcularinin hepsinden herkes memnun galiba, siz de memnun musunuz?
1 hafta önce kardeşimin eşi de doğum yaptı orada biraz inceleme fırsatım oldu. Sezaryen doğum oldu ilgi alaka çok güzeldi çok memnun kaldılar ameliyati ve sonrasıda çok rahat geçti. Hatta ben sezaryene çok yuksegim o nedenlemerhaba benim ilk doktorum medikal park maltepede mehmet akif hoca idi ancak muayene ücretleri cok arttı özel sağlığımda da doğum kapsam dışı olduğu için daha uygun bir yer bakıyordum arkadaşlarımın önerisiyle nergiz hocaya başladım ve çok sevdim. Hastanenin ultrason cihazı hiç iyi değil o beni şu ara rahatsIz ediyor bir de odaları hiç görmedim en yakın zamanda oda görmek isteyeceğim. Doğumda önemli olur diye düşünüyorum. Öğrendiğim kadarıyla ameliyat ekibi de iyiymiş
Yanlış cikma ihtimali var mi acabaKızlar aranızda cinsiyet kramozom anomalisi tespit edilen oldu mu? devamında cvs yada amniyosentez filan yapılan? Fetal sonucum pozitif çıktı da. Lütfen bize dua edin. Çok ihtiyacımı var.
Ben dün gittim muayeneye 16+1 di bakti. 6 cm cikti. Karindan bakti, simdiye kadar hic alttan bakmadi bana doktorÜstten mi baktı canım?
Teşekkür ederim
Kendi doktorumu onerebilirim. Hem prof hem de perinataloji uzmani yuksek riskli gebelere de bakiyo cok iyi alaninda bi arastirin isterseniz özlem pata bakirkoy acibadem hastanesinde. Insallah sagliklidir bebek ama ultrasonda ense kalinligi ve burun olcusu iyi ciktiysa nifty yaniliyodur insallahHer türlü doktor önerisine açığım valla. Tek doktorla karar verilir mi ınu da bilemiyorum zaten
Benim oglum olacak ve hic basim agrimadi hamilelik boyunca diyebilirimKizlar bu sorum olcak ya çok baş ağrısı yaşayan annelerin bebisi erkek oluyormuş doğrumu erkek annis lerine sesleniyorum
Bende de aksam kasik ve bel agrisi basladi sonra baski hissetmeye basladim doguruyorum sandim ama cok azaldiKızlar mesaneye baskı hissediyorum, yaşayan var mı? Bugün oldu, yatarken bile rahatsız hissediyorum
Canım doktorum ilk 3 ay yapma, ondan sonra da organik boya ile boyayabilirsin demişti. Ben de öyle yaptım. Şuan organik boyayla boyuyorum.Ilk 3 ay dayandim acikcasi. Ondan oncede 1 aydir falan boyatmiyordum. Toplam 5 ay gecmis oldu. Kestirdim omuz hizasinda dedim belki boydan boya beyazli kahveli (kendi sacim kahverengi) olursa bisiye benzer dedim. Ama daha ancak yari boya geldi beyazlar. Ancak 4 5 aya boyadan boya ya gelecek. Igrenc bir goruntu vardi. Apartmanin altinda kuafor zaten boyattim suan sacimda boyayla eve ciktim.en azindan acik pencerem oturuyorum evde. 20 dk sonra inicem asagi yikatmaya. Vala daha gormeden iyi geldi. Iyi hissettim
Ayyyy tam ben soracaktım. Artık delirmek üzereyim. İsterse sürekli değiştireyim gene de her açtığımda bembeyaz akıntı olmuş oluyor. Bazen de ıslaklıktan rahatsız oluyorum artık. O derece! Hormonlardan diye okudum. Günlük ped de almak istemiyorum. Sürekli ped rahatsız eder ve sağlıklı gelmiyor bana. Mecbur beklemedeyim belki son üç ay azalır diye.kizlar 2. trimesterde bende beyaz akinti olayi artti. sizde de var mi??
Doktor gen testi doğruluğu %99 dedi bana. O yüzden detaylı yapmayacak. Şimdi içime kurt düştü siz kesin değil deyince. İnternette negatifse kesine yakın doğrudur fakat pozitifse yalancı pozitif olma ihtimali var diyor. Belkş öyledirCanım ben fetal DNA testi yaptırmak istediğimde doktorum da bölge temsilciside temel paket olanı yaptirmami önerdi bölge temsilcisi daha pahalı testi niye satmak istemesin ki diye özellikle sordum. 3 paket var temel paket ABD ye orta paket Kore'ye en üst paket Güney Kıbrıs'a gönderiliyor oradan sonuçlar geliyor dedi. Ancak paket ne kadar üst düzey inceleme içeriyorsa doğruluk oranı düşüyor dedi en üst paket %65 doğruluk oranı var dedi. İsterseniz bunu bir araştırın ve bu konuda uzman perinatologlardan testinizi de göstererek bir fikir alın. Fetal DNA kesinlikle doğru diye bişey yok illaki bir yüzde oranı bırakılıyor ihtimale. Herşey esas 20-25 hafta arasında yapılan detaylı ultrasonda belli olacak. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklıdir bebeğiniz
Detaylıda fetal dna ile bakılamayacak şeylere de bakılıyor ama fiziksel anomalilere organlara vs.Doktor gen testi doğruluğu %99 dedi bana. O yüzden detaylı yapmayacak. Şimdi içime kurt düştü siz kesin değil deyince. İnternette negatifse kesine yakın doğrudur fakat pozitifse yalancı pozitif olma ihtimali var diyor. Belkş öyledir
Evet hiç bu yönden düşünmemiştim,mantıklı.Detaylıda fetal dna ile bakılamayacak şeylere de bakılıyor ama fiziksel anomalilere organlara vs.
Evet var. Hep yapan firma hep doktor hatalı pozitif çok oluyor bu hastalıkta dedi. Benim de yek umudum o. Dualarınızı eksik etmeyinYanlış cikma ihtimali var mi acabainsallah yanlış pozitiftir canim yaa Allah hayırlısını versin dualarimiz seninle
Canım peki hangi anomali cikti testte trizomi 21 mi? Biz de ona gore bilip arastiralim istersen. Kendi test yaptirdigimiz laboratuvara da danisabiliriz hata payını. Allahimm üzmücek insallah bizi geceden beri aklimdasinEvet var. Hep yapan firma hep doktor hatalı pozitif çok oluyor bu hastalıkta dedi. Benim de yek umudum o. Dualarınızı eksik etmeyin
Canım ben kış basladigindan beri hep ılık su ictim, oda sicakligindaki suyu bile icmedim diyebilirim. Çünkü bogazim hassastir benim dondurma bile yiyemem yazınKızlar günaydındünden beri boğazımda yanma var, galiba grip oluyorum hasta olmaktanda cok korkuyorum hamileyken.. nasıl ilerlemedenn geçirdiniz hastalıklarınızıı
Benim de oğlum olacak inşallah, başım 1 kere falan hafif ağrımıştır zaten bende bu cinsiyet şeylerinin hiç biri tutmadıBenim oglum olacak ve hic basim agrimadi hamilelik boyunca diyebilirim
Tesekkur ederim canımCanım ben kış basladigindan beri hep ılık su ictim, oda sicakligindaki suyu bile icmedim diyebilirim. Çünkü bogazim hassastir benim dondurma bile yiyemem yazınve azicik hasta olacagimdan şüphelensem ilik suya bal limon ve karabiber katıp içtim. Cok şükür bu kışı ilk defa hasta olmadan atlattim, bebegimin şansına belki de burun akintisiyla basa cikarsin da bogazin ilerlemesin yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?