2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet var. Hep yapan firma hep doktor hatalı pozitif çok oluyor bu hastalıkta dedi. Benim de yek umudum o. Dualarınızı eksik etmeyin
Benimde dualarım seninle canım hayırlı haberlerle geleceksin Allahın izniyle happymomda forumda bi kadında da görmüştüm fetal dna yanılmış amniyosentez de hiçbi sorun cıkmamıs.

Canim daha az önce demir ilacinin önemiyle ilgili yazi okudum. Demir ilaci kilo yapar olayi yanlismis. asil yanlis olan kan yapsin diye pekmez vs kan sekerini alt ust eden seyler yememiz. Demiri vucudumuz üretmedigi icin disardan takviye almamjz sart. Ben afedersn kabizliktan agliyordum ilk 3 ay. wc bana zulümdü. kan ilaci kesin yapcak dedim ve sonuc ne oldu bliyomusun masallah tam tersi etkisi oldu kabizlik olayi bitti acayip rahatim. ilacin etkisimi bilmiyorum bende kabizlik yapmadi 1 hafta oldu kullanali. bebise kan akışı icin önemli canim belli haftadan sonra zaten degerlerin düsecek belirtilerden anlayacaksin ihtiyacinin oldugunu.

Kizlar günaydiiin gece lavabo ihtiyaclari yuzunden deliksiz uyuyamiyorum yarim yamalak 3 4 kere kalkiyorum sonra bidaha zorla daliyorum. vucut simdiden annelige hazirliyor bizi uykusuz gecelere ne dersiniz bide benim kız gundüz degil gece pit pit atiyor hep. gunduz o kdr bekliyorum gece kuşuunu

Benim oğluşum ne gece ne gündüz yok hiç atmıyor çok moralim bozuluyor 18+2 bi de

Hiç net değil, göremiyorum çocuğumu

29. Haftadan beri bebişi zor tutuyoruz canım :) bütün ciğer geliştiricileri falan yapıldı. İlaçla durdu yani bu zamana kadar :) 2 aydır sürekli kuru sancı çekiyorum zaten. Yüzdüm yüzdüm şimdi başka doktora gitmek istemiyorum en fazla bir hafta daha durur zaten kendi sancımla gelir. İlaçları yeni kestik işte fitille de doğumu başlatalım dedi doktorum.

Yaaa kusma hiç yaşamadim kızımda ölüyordum ama bu hamileligimde hiç kusmadim

ben kusmaktan hayata devam edemiyordum kanlı kusma mı dersiniz, serumlar mı dersiniz hepsi oldu, başım 2 kere ağrıdı ama gözlerim bozuk başım genelde daha çok ağrır hamileyken çok az oldu diyebilirim. Alnımı gögsümü sivilceler bastı, aşırı kustum, hep ekşi şeyler yemek istiyorum ve oğlum olacak :) Ayrıca ilaçlarımı almazsam hala deliler gibi bulantı ve kusma yaşıyorum, 16.haftadayım. Bunları pek ciddiye almayın yani, bendeki belirtilere bakılırsa kesin kızımın olması lazımdı.

Sancıdan korkmuyorum açıkçası çünkü ilk gebeliğimde 24 saat sancıyla düşük yaptım ikinci gebeliğimi de normal doğum yaptım bakalım bu nasıl olacak. Erken doğum riskim vardı iğneler ilaçlar bu zamana kadar erteledik. Bu süreç çok yorduğu için bende artık doğsun istiyorum. Gelişim olarak da bi sorunumuz yok Allah’a şükür şuan 3300gr 50cm zaten. Pazartesiye kadar da 200gr alsa oldu 3,5kg :) şişlerini sayma 3kg olur heralde. Büyük kızım da öyle doğmuştu hemde 39 haftalıktı.

Benim de oğlum olacak inşallah, başım 1 kere falan hafif ağrımıştır zaten bende bu cinsiyet şeylerinin hiç biri tutmadı çin takvimi rus takvimi falan kız diyordu hep
Yaa bende de takvimler hep kiz diyordu, bebegim sol tarafima tutunmuştu o zaman da kiz olur diyorlar. Ama hicbiri tutmadi yaa bosa heveslendik kiz icin

Canım peki hangi anomali cikti testte trizomi 21 mi? Biz de ona gore bilip arastiralim istersen. Kendi test yaptirdigimiz laboratuvara da danisabiliriz hata payını. Allahimm üzmücek insallah bizi geceden beri aklimdasin
cinsiyet kromozom anomalisiymiş. X0 da mozaik görüntüsü görülmüş. Ona da Turner sendromu deniyormuş..

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım, pazartesiden beri işe geliyorum. Çocuklar da benle geliyorlar. Arkadaşlarla beraber bir müstakilde kalıyoruz, Yani süper gidiyor diyemem biraz zorluyor beni ama geçecek inşallah. Salı günü eşyalarımız bir depoya taşınacak. Sonrasını inanın ben de bilmiyorum. Dün de Sağlık ocagı kan-idrar tahlili istedi. sorun çıkmadı şükür. 11 inde kontrole gitmeyi düşünüyorum. Sizde durumlar nasıl ?

Benimde dualarım seninle canım hayırlı haberlerle geleceksin Allahın izniyle happymomda forumda bi kadında da görmüştüm fetal dna yanılmış amniyosentez de hiçbi sorun cıkmamıs.
İnşallah bizde de öyle olur Allah'ım.. doktorları bir gezip karar verelim işleme sonrasında beklemek gerekiyor. En zor kısmı da o olacak

Sizinki çok ama çok değişik olmuş valaha ya evet bütün belirtiler kiz

Günaydın kızlar 17+3ten bildiriyoruz artık herkes kaç aylıksın diye soruyorlar işyeri halimi gördükçe yeni personel alımını hızlandırmaya başladı bu hafta bulantım azaldı gibi 2 kere istifra ettim bulantılar gün içinde daha az vurmaya başladı ama gerçekten kıyafet konusunda zorlanmaya başladım ve yürürken yoruluyorum birde 2 gündür hissetmiyorum miniklerimi endişe yükleniyor

Eklentiler

• 5F8ED948-4BB2-4C55-AACD-BB4CBF66C44D.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 111
Sık kalkmamak için uyumadan 3 saat önce sıvı alımını kesiyorum resmen

Günaydın canım sağlıkla gelsinler hissetmiyorsan doktoruna git gör bebişleri canım ne olur ne olmaz aklın kalmış kendini strese sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…