- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.901
Benimde dualarım seninle canımEvet var. Hep yapan firma hep doktor hatalı pozitif çok oluyor bu hastalıkta dedi. Benim de yek umudum o. Dualarınızı eksik etmeyin
sagol canim anlik hissiyatla yazdim öyleTesekkurler baharbu arada duruma koydugun söze bayıldım
Canim daha az önce demir ilacinin önemiyle ilgili yazi okudum. Demir ilaci kilo yapar olayi yanlismis. asil yanlis olan kan yapsin diye pekmez vs kan sekerini alt ust eden seyler yememiz. Demiri vucudumuz üretmedigi icin disardan takviye almamjz sart. Ben afedersn kabizliktan agliyordum ilk 3 ay. wc bana zulümdü. kan ilaci kesin yapcak dedim ve sonuc ne oldu bliyomusun masallah tam tersi etkisi oldu kabizlik olayi bitti acayip rahatim. ilacin etkisimi bilmiyorum bende kabizlik yapmadi 1 hafta oldu kullanali. bebise kan akışı icin önemli canim belli haftadan sonra zaten degerlerin düsecek belirtilerden anlayacaksin ihtiyacinin oldugunu.Arkadaşlar, ben kansızlıktan öcü gibi korkuyorum çünkü beni bazılarınız biliyor gebeliğimin başından beri sindirim sistemi organlarımla aram pek çabuk bozuluyor.Demir ilacının da bir kere kabız yaptığını duymuş oluverdim, artık kabuslarımda demir ilacı içtiğimi görüyorum. Zaten bel ağrısından doğru düzgün uyuyamıyorum da, pöf. Şimdiii hepinizin önerilerine ihtiyacım var, kan değerim düşmesin diye neler yiyebilirim? Arada bi ekmeğime pekmez sürüyorum ama böyle rutin haline getirip yiyebileceğim bir şeyler var mı bildiğiniz?
Benim oğluşum ne gece ne gündüz yok hiç atmıyor çok moralim bozuluyor 18+2 bi deKizlar günaydiiingece lavabo ihtiyaclari yuzunden deliksiz uyuyamiyorum yarim yamalak 3 4 kere kalkiyorum sonra bidaha zorla daliyorum. vucut simdiden annelige hazirliyor bizi uykusuz gecelere ne dersiniz bide benim kız gundüz degil gece pit pit atiyor hep. gunduz o kdr bekliyorum gece kuşuunu
Hiç net değil, göremiyorum çocuğumu1 hafta önce kardeşimin eşi de doğum yaptı orada biraz inceleme fırsatım oldu. Sezaryen doğum oldu ilgi alaka çok güzeldi çok memnun kaldılar ameliyati ve sonrasıda çok rahat geçti. Hatta ben sezaryene çok yuksegim o nedenleama ben hastane odalarini biraz küçük buldum. Bu benim için problem değil ama başka birisi tercih etmeyebilir. Ultrason cihazından neden memnun değilsiniz?
Haftaya perşembe belli olacak inşallah. Çok baş ağrısı yaşıyorum bende . Doktor 15 gün önce erkeğe benziyor demişti bakalım değişir mi sürpriz olur muKizlar bu sorum olcak ya çok baş ağrısı yaşayan annelerin bebisi erkek oluyormuş doğrumu erkek annis lerine sesleniyorum
29. Haftadan beri bebişi zor tutuyoruz canım :) bütün ciğer geliştiricileri falan yapıldı. İlaçla durdu yani bu zamana kadar :) 2 aydır sürekli kuru sancı çekiyorum zaten. Yüzdüm yüzdüm şimdi başka doktora gitmek istemiyorum en fazla bir hafta daha durur zaten kendi sancımla gelir. İlaçları yeni kestik işte fitille de doğumu başlatalım dedi doktorum.Canım 37. Haftanın içinde olduğun yazıyor. Karışmak gibi olmasın da erken değil mi doğumu başlatmak için? Doktorun gidiyor diye bebeği sancıyla erkenden doğurtmak neden anlamadımyanlış anlama sakın canım ama doğru bulmadım
Yaaa kusma hiç yaşamadim kızımda ölüyordum ama bu hamileligimde hiç kusmadim
Sancıdan korkmuyorum açıkçası çünkü ilk gebeliğimde 24 saat sancıyla düşük yaptım ikinci gebeliğimi de normal doğum yaptım bakalım bu nasıl olacak. Erken doğum riskim vardı iğneler ilaçlar bu zamana kadar erteledik. Bu süreç çok yorduğu için bende artık doğsun istiyorum. Gelişim olarak da bi sorunumuz yok Allah’a şükür şuan 3300gr 50cm zaten. Pazartesiye kadar da 200gr alsa oldu 3,5kg :) şişlerini sayma 3kg olur heralde. Büyük kızım da öyle doğmuştu hemde 39 haftalıktı.Merhaba sağlıkla kavuşun inşallahkendi sancınızla doğumu karşılamak her zaman daha iyi, fitil bir nevi suni sancı, benim ilk doğumumda olduğu için zorlandım. Normalde bilirsiniz 8 cm den sonra 2 dk bir sancı gelirken, suni sancında dakikada geliyordu, dr söyleyince kas gevşetici iğne yaptılar kalçadan ve 2 dk bire düştü yaklaşık 8-9 saatlik sürede doğumum oldu. Ama sizin durumunuza baktığımda ikinci doğum olacak. İkinci doğumlar çok daha kolay ve hızlı oluyor. Hatta 7 cm e kadar zorlanmadım diyebilirim. Aktif sancı yarım saat filandir. Çünkü rahim ağzı daha esnek, çatı daha geniş yol daha açık. O yüzden gözünüzü korkutmayın hic.
Yaa bende de takvimler hep kiz diyordu, bebegim sol tarafima tutunmuştu o zaman da kiz olur diyorlar. Ama hicbiri tutmadi yaa bosa heveslendik kiz icinBenim de oğlum olacak inşallah, başım 1 kere falan hafif ağrımıştır zaten bende bu cinsiyet şeylerinin hiç biri tutmadıçin takvimi rus takvimi falan kız diyordu hep
cinsiyet kromozom anomalisiymiş. X0 da mozaik görüntüsü görülmüş. Ona da Turner sendromu deniyormuş..Canım peki hangi anomali cikti testte trizomi 21 mi? Biz de ona gore bilip arastiralim istersen. Kendi test yaptirdigimiz laboratuvara da danisabiliriz hata payını. Allahimm üzmücek insallah bizi geceden beri aklimdasin
İnşallah bizde de öyle olur Allah'ım.. doktorları bir gezip karar verelim işleme sonrasında beklemek gerekiyor. En zor kısmı da o olacakBenimde dualarım seninle canımhayırlı haberlerle geleceksin Allahın izniyle happymomda forumda bi kadında da görmüştüm fetal dna yanılmış amniyosentez de hiçbi sorun cıkmamıs.
Vala genelde erkek annis lerine baş ağrısı yaşıyormuş burdada onayladıkHaftaya perşembe belli olacak inşallah. Çok baş ağrısı yaşıyorum bende . Doktor 15 gün önce erkeğe benziyor demişti bakalım değişir mi sürpriz olur mu
Benimde cin Rus hiçbiri tutmadı ama bakalım cinsiyet tam belli değilYaa bende de takvimler hep kiz diyordu, bebegim sol tarafima tutunmuştu o zaman da kiz olur diyorlar. Ama hicbiri tutmadi yaa bosa heveslendik kiz icin
Sizinki çok ama çok değişik olmuş valaha ya evet bütün belirtiler kizben kusmaktan hayata devam edemiyordumkanlı kusma mı dersiniz, serumlar mı dersiniz hepsi oldu, başım 2 kere ağrıdı ama gözlerim bozuk başım genelde daha çok ağrır hamileyken çok az oldu diyebilirim. Alnımı gögsümü sivilceler bastı, aşırı kustum, hep ekşi şeyler yemek istiyorum ve oğlum olacak :) Ayrıca ilaçlarımı almazsam hala deliler gibi bulantı ve kusma yaşıyorum, 16.haftadayım. Bunları pek ciddiye almayın yani, bendeki belirtilere bakılırsa kesin kızımın olması lazımdı.
Sık kalkmamak için uyumadan 3 saat önce sıvı alımını kesiyorum resmenKizlar günaydiiingece lavabo ihtiyaclari yuzunden deliksiz uyuyamiyorum yarim yamalak 3 4 kere kalkiyorum sonra bidaha zorla daliyorum. vucut simdiden annelige hazirliyor bizi uykusuz gecelere ne dersiniz bide benim kız gundüz degil gece pit pit atiyor hep. gunduz o kdr bekliyorum gece kuşuunu
Günaydın canım sağlıkla gelsinlerGünaydın kızlar 17+3ten bildiriyoruzartık herkes kaç aylıksın diye soruyorlar işyeri halimi gördükçe yeni personel alımını hızlandırmaya başladı bu hafta bulantım azaldı gibi 2 kere istifra ettim bulantılar gün içinde daha az vurmaya başladı ama gerçekten kıyafet konusunda zorlanmaya başladım ve yürürken yoruluyorum birde 2 gündür hissetmiyorum miniklerimi endişe yükleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?