2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Allah yardiminiz olsun canim en kisa surede duzenini kurarsin insallah.
ayy cok tatli masallah kuzucuklara. calisan biri icin kiyafet cidden sikinti ben evde oldugum icin esofman felan idare ediyorum disari cikarkende kot veya tayt giyiyorum kotum azcik sıkıyor ama giyebiliyorym daha alamadm

Kizlar beni simdi saglik ocagindaki ebe aradi. 3 takibede gelmemissiniz dedi gitmem gerekiyormus ama bana kimse bisi demedi ogleden sonra gitcem kalp atisi duyulcakmis tansiyon felan bakilcakms ay saglik ocagnda kalp.atisi nasil duyuluyor makinesi mi var hic bilmiyodum

Bende hep tuvaletteyim üzücü oluyor uykum bölününce,gitmezsem de çok ağrı yapıyor ben bu ara bi hissedemiyorum sanki oğluşu.neden acaba

Günaydın canım sağlıkla gelsinler hissetmiyorsan doktoruna git gör bebişleri canım ne olur ne olmaz aklın kalmış kendini strese sokma
Benimki sık bakmıyor anca kanama falan ekstrem olunca kabul ediyor haftasonuna kadar beklicem bakalım olmadı vın acile
Taytlar tam kurtarıcı değil mii bende evde sürekli onlarla geziyorum ay ne güzel kotların oluyorsaa

kizlar 2. trimesterde bende beyaz akinti olayi artti. sizde de var mi??
Bende de çok arttı canım sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum yarın doktora gidince sorcam benim birde kokulu otururken burnuma geliyor çok rahatsız edici

Bende hep tuvaletteyim üzücü oluyor uykum bölününce,gitmezsem de çok ağrı yapıyor ben bu ara bi hissedemiyorum sanki oğluşu.neden acaba
Canim bende 2 3 gün hissetmedim bi panik oldum ama internetten arastirinca normal oldgnu anladm. bazen biz ayaktayken pit pit atabilirler o an biz hissedemeyiz canim yada derin uykudayken biz onlar uyanik olabilir o zamanda hissedilmezmis. uykumuzdan uyandircak tekmeleri 20. haftalardan biraz sonra net duyarmisiz. bende vesveseden kurtuldm dusundum mantikli zamanlamayi tutturamiyoruzdur sıkma canini. her gün bende hissedemiyorum denk gelmek mesele

Bende de çok arttı canım sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum yarın doktora gidince sorcam benim birde kokulu otururken burnuma geliyor çok rahatsız edici
ben gunde 3 kez degismek zorunda kaliyorum gunluk pedler bende enfeksiyon yapar diye kullanmiyorum dr da onermedi o yuzden mecbur sık sık degiscem

Hoşgeldin hayırlı olsun, alt kısımda yer alan gebelik takvimini aktif hale getirirsen kaçıncı hafta da oldugunu görürüz sende bizimkileri görürsün
Nasıl oluyor ya yapamadım sizinkileri de görmüyorum

Anladım canım sabırsız kuş hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah kuzun canım benim

Merhabalar canlar ..bugün Dr kontrolune gittim. Hala bulantı kusma var halsizim kendimi toparlayamadim hiç. Psikolojik olarak da çökmüş gibiyim sürekli ağlıyorum. Bebeğim çok iyi 14+2 görünüyor dedi ama cinsiyeti belli değil dedi. Siz de yok mu teori falan bisiler deyiverin hele

Eklentiler

• IMG_20230302_095637.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_20230302_095626.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 82
Slm kizlar. Bugun randevum vardi, fakat doktorum hastaymis iptal edildi. Sorun şu ki, kabizligim hat safhada. Dupalacmis, kayisiymis filan uzun suredir tik yok. Arayan hemsireye cok sikintili durumdayim lavman isteyecektim dedim. Hemoroid icin mi dedi, cok kabizim dedim. Proctolog alabilirsin dedi. Simdi nette baktigimda hemoroid icin diyor ama bana bagirsaklarimi bosaltmak icin lavman lazim. Sali gunu saglik ocaginda soyledigimde doktoruna danisirsan daha iyi olur demislerdi. Dr. yarinda yokmus. Pztsi benim dersim var. Saliya kadar dayanabilmem mumkun degil. Icinizde lavman kullanan oldu mu, ne tavsiye edersiniz. Eczaneden istesem gebe oldugum icin bisey tavsiye ederler mi acaba.

Ben geçen hafta aynı durumdaydım.. ılık su içmeye çalıştım sürekli. 1 hafta çıkmamıştım WC ye. Hemoroid oldum artık ikinmaktan . Zeytin yağı sürdüm bölgeye krem . Bı de fitil vardı basur için onu kullandım

Gecmis olsun cnm, peki kullandigin fitil wcye cikmani sagladi mi? Proctolog hem fitil hem kremi varmis. Mesela fitilden once bagirsaklari bosaltin, fitilden 1 saat sonra bagirsak hareketi olmasin yaziyor. Bana bosaltmak icin bisey lazim zaten.

benimde aynısı baya arttı ama koku olmadı günlük pede doktorum yanaşmadı enfeksiyonu arttırır dedi mecburen sürekli değiştiriyorum doktordan sonra bizi de bilgilendirir misinn
maalesef jilet. özellikle son zamanlarda ağdayı önermiyorlarmış kendimizi kasıyoruz diye ben baya önceden lazere gitmiştim çok şükür koltuk altı bacak çıkmıyorda genitale çare yok göbeğimden eğilemiyorumda nasıl gitcek artık bilmiyorum

Ya dimi bende sorun var sanıyorum büyümüyor mu bir şey mi oldu diye kafayı yicem evde üç haftadır görmedim bide daha iki hafta var. Hissetmeye başlamadım göbeğim bir gün büyük bir küçük

Yaaa gerçekten tek korktuğum kabızlık şu an. Çünkü hemoroid ve hemoroide bağlı çatlak oluşmuştu gebeliğin başında. Çok tedirginim o yüzden.

Gecmis olsun cnm, peki kullandigin fitil wcye cikmani sagladi mi? Proctolog hem fitil hem kremi varmis. Mesela fitilden once bagirsaklari bosaltin, fitilden 1 saat sonra bagirsak hareketi olmasin yaziyor. Bana bosaltmak icin bisey lazim zaten.
Hayır ben bosaltmadim çaresizlikten öyle yaptım mecbur. Seni çok iyi anlıyorum. Yürüyüş de iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…