- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.921
Allah yardiminiz olsun canim en kisa surede duzenini kurarsin insallah.Günaydın kızlar nasılsınız bakalım, pazartesiden beri işe geliyorum. Çocuklar da benle geliyorlar. Arkadaşlarla beraber bir müstakilde kalıyoruz, Yani süper gidiyor diyemem biraz zorluyor beni ama geçecek inşallah. Salı günü eşyalarımız bir depoya taşınacak. Sonrasını inanın ben de bilmiyorum. Dün de Sağlık ocagı kan-idrar tahlili istedi. sorun çıkmadı şükür. 11 inde kontrole gitmeyi düşünüyorum. Sizde durumlar nasıl ?
ayy cok tatliGünaydın kızlar 17+3ten bildiriyoruzartık herkes kaç aylıksın diye soruyorlar işyeri halimi gördükçe yeni personel alımını hızlandırmaya başladı bu hafta bulantım azaldı gibi 2 kere istifra ettim bulantılar gün içinde daha az vurmaya başladı ama gerçekten kıyafet konusunda zorlanmaya başladım ve yürürken yoruluyorum birde 2 gündür hissetmiyorum miniklerimi endişe yükleniyor
canim 20den sonra Allahin izniyle hissetcen artik her halukarda sıkma.caniniBenim oğluşum ne gece ne gündüz yok hiç atmıyor çok moralim bozuluyor 18+2 bi de
Bende hep tuvaletteyimKizlar günaydiiingece lavabo ihtiyaclari yuzunden deliksiz uyuyamiyorum yarim yamalak 3 4 kere kalkiyorum sonra bidaha zorla daliyorum. vucut simdiden annelige hazirliyor bizi uykusuz gecelere ne dersiniz bide benim kız gundüz degil gece pit pit atiyor hep. gunduz o kdr bekliyorum gece kuşuunu
Benimki sık bakmıyor anca kanama falan ekstrem olunca kabul ediyorGünaydın canım sağlıkla gelsinlerhissetmiyorsan doktoruna git gör bebişleri canım ne olur ne olmaz aklın kalmış kendini strese sokma
Taytlar tam kurtarıcı değil mii bende evde sürekli onlarla geziyorum ay ne güzel kotların oluyorsaaAllah yardiminiz olsun canim en kisa surede duzenini kurarsin insallah.
ayy cok tatlimasallah kuzucuklara. calisan biri icin kiyafet cidden sikinti ben evde oldugum icin esofman felan idare ediyorum disari cikarkende kot veya tayt giyiyorum kotum azcik sıkıyor ama giyebiliyorym daha alamadm
Bende de çok arttı canım sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum yarın doktora gidince sorcam benim birde kokulu otururken burnuma geliyor çok rahatsız edicikizlar 2. trimesterde bende beyaz akinti olayi artti. sizde de var mi??
Canim bende 2 3 gün hissetmedim bi panik oldum ama internetten arastirinca normal oldgnu anladm. bazen biz ayaktayken pit pit atabilirler o an biz hissedemeyiz canim yada derin uykudayken biz onlar uyanik olabilir o zamanda hissedilmezmis. uykumuzdan uyandircak tekmeleri 20. haftalardan biraz sonra net duyarmisiz. bende vesveseden kurtuldm dusundum mantikli zamanlamayi tutturamiyoruzdur sıkma canini. her gün bende hissedemiyorum denk gelmek meseleBende hep tuvaletteyimüzücü oluyor uykum bölününce,gitmezsem de çok ağrı yapıyor ben bu ara bi hissedemiyorum sanki oğluşu.neden acaba
ben gunde 3 kez degismek zorunda kaliyorum gunluk pedler bende enfeksiyon yapar diye kullanmiyorum dr da onermedi o yuzden mecbur sık sık degiscemBende de çok arttı canım sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum yarın doktora gidince sorcam benim birde kokulu otururken burnuma geliyor çok rahatsız edici
Nasıl oluyor ya yapamadım sizinkileri de görmüyorumHoşgeldin hayırlı olsun, alt kısımda yer alan gebelik takvimini aktif hale getirirsen kaçıncı hafta da oldugunu görürüz sende bizimkileri görürsün
Anladım canım sabırsız kuş29. Haftadan beri bebişi zor tutuyoruz canım :) bütün ciğer geliştiricileri falan yapıldı. İlaçla durdu yani bu zamana kadar :) 2 aydır sürekli kuru sancı çekiyorum zaten. Yüzdüm yüzdüm şimdi başka doktora gitmek istemiyorum en fazla bir hafta daha durur zaten kendi sancımla gelir. İlaçları yeni kestik işte fitille de doğumu başlatalım dedi doktorum.
Ben geçen hafta aynı durumdaydım.. ılık su içmeye çalıştım sürekli. 1 hafta çıkmamıştım WC ye. Hemoroid oldum artık ikinmaktan . Zeytin yağı sürdüm bölgeye krem . Bı de fitil vardı basur için onu kullandımSlm kizlar. Bugun randevum vardi, fakat doktorum hastaymis iptal edildi. Sorun şu ki, kabizligim hat safhada. Dupalacmis, kayisiymis filan uzun suredir tik yok. Arayan hemsireye cok sikintili durumdayim lavman isteyecektim dedim. Hemoroid icin mi dedi, cok kabizim dedim. Proctolog alabilirsin dedi. Simdi nette baktigimda hemoroid icin diyor ama bana bagirsaklarimi bosaltmak icin lavman lazim. Sali gunu saglik ocaginda soyledigimde doktoruna danisirsan daha iyi olur demislerdi. Dr. yarinda yokmus. Pztsi benim dersim var. Saliya kadar dayanabilmem mumkun degil. Icinizde lavman kullanan oldu mu, ne tavsiye edersiniz. Eczaneden istesem gebe oldugum icin bisey tavsiye ederler mi acaba.
Gecmis olsun cnm, peki kullandigin fitil wcye cikmani sagladi mi? Proctolog hem fitil hem kremi varmis. Mesela fitilden once bagirsaklari bosaltin, fitilden 1 saat sonra bagirsak hareketi olmasin yaziyor. Bana bosaltmak icin bisey lazim zaten.Ben geçen hafta aynı durumdaydım.. ılık su içmeye çalıştım sürekli. 1 hafta çıkmamıştım WC ye. Hemoroid oldum artık ikinmaktan . Zeytin yağı sürdüm bölgeye krem . Bı de fitil vardı basur için onu kullandım
benimde aynısı baya arttı ama koku olmadı günlük pede doktorum yanaşmadı enfeksiyonu arttırır dedi mecburen sürekli değiştiriyorum doktordan sonra bizi de bilgilendirir misinnBende de çok arttı canım sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum yarın doktora gidince sorcam benim birde kokulu otururken burnuma geliyor çok rahatsız edici
maalesef jilet. özellikle son zamanlarda ağdayı önermiyorlarmış kendimizi kasıyoruz diye ben baya önceden lazere gitmiştim çok şükür koltuk altı bacak çıkmıyorda genitale çare yok göbeğimden eğilemiyorumda nasıl gitcek artık bilmiyorumAy kızlar ya epilasyon meselesini nasıl hallediyosunuz? Ben hamilelikten önce lazere gidiyodum doktor bırakmam gerektiğini söyledi. Az önce ağda yapıyım dedim öyle kanadı ki derim çok incelmiş çok moralim bozuldu
Ya dimi bende sorun var sanıyorum büyümüyor mu bir şey mi oldu diye kafayı yicem evde üç haftadır görmedim bide daha iki hafta var. Hissetmeye başlamadım göbeğim bir gün büyük bir küçükÇok azcık canimyani atletleyken hafif beli oluyor ama tişört giydim mi hic anlaşılmıyor,etrafima kimseye söylemedim hamileligim,ve hic kimse daha gelip demedi sen degistin hamilemisin falan kilo da 1-1,5oynuyor, ki normalde cok cabuk kg alırım,kilo almak da istemiyorum ama göbeğim artik ciksin istiyorum,sonuçta 4cu ayi bitiriyoruz bir havamız olsun
Canım zeytinyağı içmeyi dene o da işe yarıyorBen geçen hafta aynı durumdaydım.. ılık su içmeye çalıştım sürekli. 1 hafta çıkmamıştım WC ye. Hemoroid oldum artık ikinmaktan . Zeytin yağı sürdüm bölgeye krem . Bı de fitil vardı basur için onu kullandım
Yaaa gerçekten tek korktuğum kabızlık şu an. Çünkü hemoroid ve hemoroide bağlı çatlak oluşmuştu gebeliğin başında. Çok tedirginim o yüzden.Canim daha az önce demir ilacinin önemiyle ilgili yazi okudum. Demir ilaci kilo yapar olayi yanlismis. asil yanlis olan kan yapsin diye pekmez vs kan sekerini alt ust eden seyler yememiz. Demiri vucudumuz üretmedigi icin disardan takviye almamjz sart. Ben afedersn kabizliktan agliyordum ilk 3 ay. wc bana zulümdü. kan ilaci kesin yapcak dedim ve sonuc ne oldu bliyomusun masallah tam tersi etkisi oldu kabizlik olayi bitti acayip rahatim. ilacin etkisimi bilmiyorum bende kabizlik yapmadi 1 hafta oldu kullanali. bebise kan akışı icin önemli canim belli haftadan sonra zaten degerlerin düsecek belirtilerden anlayacaksin ihtiyacinin oldugunu.
Hayır ben bosaltmadim çaresizlikten öyle yaptım mecbur. Seni çok iyi anlıyorum. Yürüyüş de iyi gelirGecmis olsun cnm, peki kullandigin fitil wcye cikmani sagladi mi? Proctolog hem fitil hem kremi varmis. Mesela fitilden once bagirsaklari bosaltin, fitilden 1 saat sonra bagirsak hareketi olmasin yaziyor. Bana bosaltmak icin bisey lazim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?