- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.941
Kizlar beni simdi saglik ocagindaki ebe aradi. 3 takibede gelmemissiniz dedi gitmem gerekiyormus ama bana kimse bisi demediogleden sonra gitcem kalp atisi duyulcakmis tansiyon felan bakilcakms ay saglik ocagnda kalp.atisi nasil duyuluyor makinesi mi var hic bilmiyodum
anladim canim vitaminlerim bitince doktora gitmeme gerek yok o zmn doguma.kdr kullancan dedi zaten saglik ocagi yazabiliyorsa yazdirayim.bidaha hastaneye gitmeyeyimBeni de daha sağlık ocağından hiç aramadılar, bundan 1 önceki düşük ile sonuçlanan gebeliğimde aramışlardı aslında sistemlerine otomatik düşünüyormuş hamilelik bilgimiz bunda bakalım 4 aya geldik ne zaman düşecek
Kızım zamanı sağlık ocağına ayda 1 randevum olurdu, vitaminlerimi verip birde bele kemer gibi takılan bir Cihaz ile sadece kalp atışı var mı diye takip ederdi (öyle ekran monitör falan düşünmeyin sadece bele takılan bir cihaz dışarı ses veriyordu hatırlamıyorum ama kalp atışını görüyordu o kadar)
anladim canim vitaminlerim bitince doktora gitmeme gerek yok o zmn doguma.kdr kullancan dedi zaten saglik ocagi yazabiliyorsa yazdirayim.bidaha hastaneye gitmeyeyim
magnesie calcinee saba içebilirsin sanırım hamilelikte de kullanılabiliyor diye biliyorum ben Aksan içtim sabah direkt sökmüştüSlm kizlar. Bugun randevum vardi, fakat doktorum hastaymis iptal edildi. Sorun şu ki, kabizligim hat safhada. Dupalacmis, kayisiymis filan uzun suredir tik yok. Arayan hemsireye cok sikintili durumdayim lavman isteyecektim dedim. Hemoroid icin mi dedi, cok kabizim dedim. Proctolog alabilirsin dedi. Simdi nette baktigimda hemoroid icin diyor ama bana bagirsaklarimi bosaltmak icin lavman lazim. Sali gunu saglik ocaginda soyledigimde doktoruna danisirsan daha iyi olur demislerdi. Dr. yarinda yokmus. Pztsi benim dersim var. Saliya kadar dayanabilmem mumkun degil. Icinizde lavman kullanan oldu mu, ne tavsiye edersiniz. Eczaneden istesem gebe oldugum icin bisey tavsiye ederler mi acaba.
Bence kizMerhabalar canlar ..bugün Dr kontrolune gittim. Hala bulantı kusma var halsizim kendimi toparlayamadim hiç. Psikolojik olarak da çökmüş gibiyim sürekli ağlıyorum. Bebeğim çok iyi 14+2 görünüyor dedi ama cinsiyeti belli değil dedi. Siz de yok mu teori falan bisiler deyiverin hele
Ben de aynı durumdayım canım korkuyorum hep hissetmiyorum diyeBenim oğluşum ne gece ne gündüz yok hiç atmıyor çok moralim bozuluyor 18+2 bi de
Bana da doktor balık yağı verdi ama kusarım diye hiç bir ilaca başlayamıyorum ne d vitamini ne demir ilacı ne de decavit multivitamin bu korkuyu nasıl yeneceğiz bilmiyorumBen balik yağ,folik asit hamileliğimin en basindan içiyorum ozaman gevitamax kompleksi verdi(icinde1kutu sert kapsul mineraller vardi,1kutu yumusak omega3,balik yag)13cu haftaya kadar onu kullandım,sonra innatale balik yag yazdirdi,feramat demir hapi ve folik asite devam...fakat bana hic d vit vermedi,sadece transferden once iki hafta arayla Devit 3 birer ampul ictim okadar... Bi sormam lazım ihtiyacım yok mu
Iste benimkide öyle bir gun göbeğim var bir gun yok,anlamadim gitti,elim hep karnimda hissederim diye,ama yokYa dimi bende sorun var sanıyorum büyümüyor mu bir şey mi oldu diye kafayı yicem evde üç haftadır görmedim bide daha iki hafta var. Hissetmeye başlamadım göbeğim bir gün büyük bir küçük
Teyanozu bizim saglikocagi 20. Haftada yapacak sekeri sağlık ocagimi yapıyor sizinkizlar saglik ocagina gittim. ebe cagirmisti sabah.burda bi arkadasin dedigi gibi dijital bi aletle karnimi dinledi kalp atisini dinledi. tansiyon ölcüldü son yaptirdgm tahlilleri kontrol etti. vitaminleri aksatmadan kullanmami soyledi özellikle kan ilacini.Tetanozlarin toplatilmasini sordum yeni sürümler geldi dedi 1 dozda olsa yapalim yapilmamasi daha riskli dedi. (Doktorumda olmam gerektigini söylemisti) 24. haftada gel dedi hem tetanoz vurulcam.hem de seker yuklemesi yaptiracagim 24de
Kontrole gitmeden tok gidin birde çikolata şeker gibi seyler yiyin o zaman güzel gösteriyorlarMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum depremlerden dolayı pazartesi muayene olmaya gittim bebek 16+3 dü ama hala cinsiyeti göstermedi Bi tahminde bulunabilir misiniz benim gibi hala öğrenmeyenler var mı
Eki Görüntüle 3212344
Bu koku olayı bitirmişti beni balık yağı iğrenç kokuyor hamileyken daha irite oluyorsun. Banada verdi kullandım zoraki ama yine verince dediğini almadım aynı içerikte farklı markanın aldım hem draje küçük hem buzdolabında saklıyorum kokusu minimum içerken hiç yok öncesinde tatlıdır meyvedir ağzıma atıyorum hemen peşine içiyorum valla rahat ettim.Bana da doktor balık yağı verdi ama kusarım diye hiç bir ilaca başlayamıyorum ne d vitamini ne demir ilacı ne de decavit multivitamin bu korkuyu nasıl yeneceğiz bilmiyorum
Beni bugun aradı sağlık ocağı, tetanoz için. 17. Haftamdaym erken mi acabaTeyanozu bizim saglikocagi 20. Haftada yapacak sekeri sağlık ocagimi yapıyor sizin
20. Haftadan sonra cağırıyor canım sağlık ocağı bana da 20. Hafta gel dedilerBeni bugun aradı sağlık ocağı, tetanoz için. 17. Haftamdaym erken mi acaba
Banada 12ci haftada 18 haftada gelirsin tetanoz aşısı yapıcaz dedi,aramadilar daha...Beni bugun aradı sağlık ocağı, tetanoz için. 17. Haftamdaym erken mi acaba
Kahvaltı yaptım özellikle iki çikolatada yedim hastaneye girmeden ama göremedi doktorKontrole gitmeden tok gidin birde çikolata şeker gibi seyler yiyin o zaman güzel gösteriyorlar
Benim nazlı bebis 19 haftalık oldu hala göstermiyor doktor bu yüzden kiza benziyo diyo sizede öyle yorum yapildimiMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum depremlerden dolayı pazartesi muayene olmaya gittim bebek 16+3 dü ama hala cinsiyeti göstermedi Bi tahminde bulunabilir misiniz benim gibi hala öğrenmeyenler var mı
Eki Görüntüle 3212344
Yok haftaya tekrar çağırdı valla çok merak ediyorumBenim nazlı bebeğim 19 ha
Benim nazlı bebis 19 haftalık oldu hala göstermiyor doktor bu yüzden kiza benziyo diyo sizede öyle yorum yapildimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?