2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Beni de daha sağlık ocağından hiç aramadılar, bundan 1 önceki düşük ile sonuçlanan gebeliğimde aramışlardı aslında sistemlerine otomatik düşünüyormuş hamilelik bilgimiz bunda bakalım 4 aya geldik ne zaman düşecek
Kızım zamanı sağlık ocağına ayda 1 randevum olurdu, vitaminlerimi verip birde bele kemer gibi takılan bir Cihaz ile sadece kalp atışı var mı diye takip ederdi (öyle ekran monitör falan düşünmeyin sadece bele takılan bir cihaz dışarı ses veriyordu hatırlamıyorum ama kalp atışını görüyordu o kadar)

anladim canim vitaminlerim bitince doktora gitmeme gerek yok o zmn doguma.kdr kullancan dedi zaten saglik ocagi yazabiliyorsa yazdirayim.bidaha hastaneye gitmeyeyim

anladim canim vitaminlerim bitince doktora gitmeme gerek yok o zmn doguma.kdr kullancan dedi zaten saglik ocagi yazabiliyorsa yazdirayim.bidaha hastaneye gitmeyeyim

Tabi sistem değişmedi ise hatta ilk 3 aydan 6 aya kadar decavit diye bir vitamin vardı, bana her gidişimde kendileri vermişti ama 6 yıl öncesinden bahsediyorum şimdi hayatta parasız vereceklerini sanmam ama normal doktorlar nasıl ilaç yazıyor bu gidişinde sor ben kan sulandırıcı iğneyi falan hep sağlık ocağına yazdırıyordum

Magnee
magnesie calcinee saba içebilirsin sanırım hamilelikte de kullanılabiliyor diye biliyorum ben Aksan içtim sabah direkt sökmüştü

Bence kiztamamen his,maşallah sağlıkla büyüsün inşallah

kizlar saglik ocagina gittim. ebe cagirmisti sabah.burda bi arkadasin dedigi gibi dijital bi aletle karnimi dinledi kalp atisini dinledi. tansiyon ölcüldü son yaptirdgm tahlilleri kontrol etti. vitaminleri aksatmadan kullanmami soyledi özellikle kan ilacini.Tetanozlarin toplatilmasini sordum yeni sürümler geldi dedi 1 dozda olsa yapalim yapilmamasi daha riskli dedi. (Doktorumda olmam gerektigini söylemisti) 24. haftada gel dedi hem tetanoz vurulcam.hem de seker yuklemesi yaptiracagim 24de

Bana da doktor balık yağı verdi ama kusarım diye hiç bir ilaca başlayamıyorum ne d vitamini ne demir ilacı ne de decavit multivitamin bu korkuyu nasıl yeneceğiz bilmiyorum

Ya dimi bende sorun var sanıyorum büyümüyor mu bir şey mi oldu diye kafayı yicem evde üç haftadır görmedim bide daha iki hafta var. Hissetmeye başlamadım göbeğim bir gün büyük bir küçük
Iste benimkide öyle bir gun göbeğim var bir gun yok,anlamadim gitti,elim hep karnimda hissederim diye,ama yokdetaylı ultrasonum 17nde,zor sabrediyorum

Teyanozu bizim saglikocagi 20. Haftada yapacak sekeri sağlık ocagimi yapıyor sizin

Kontrole gitmeden tok gidin birde çikolata şeker gibi seyler yiyin o zaman güzel gösteriyorlar

Bana da doktor balık yağı verdi ama kusarım diye hiç bir ilaca başlayamıyorum ne d vitamini ne demir ilacı ne de decavit multivitamin bu korkuyu nasıl yeneceğiz bilmiyorum
Bu koku olayı bitirmişti beni balık yağı iğrenç kokuyor hamileyken daha irite oluyorsun. Banada verdi kullandım zoraki ama yine verince dediğini almadım aynı içerikte farklı markanın aldım hem draje küçük hem buzdolabında saklıyorum kokusu minimum içerken hiç yok öncesinde tatlıdır meyvedir ağzıma atıyorum hemen peşine içiyorum valla rahat ettim.

Benim nazlı bebeğim 19 ha
Benim nazlı bebis 19 haftalık oldu hala göstermiyor doktor bu yüzden kiza benziyo diyo sizede öyle yorum yapildimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…