- 25 Şubat 2023
- 97
- 214
- 8
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.961
Yok haftaya tekrar çağırdı valla çok merak ediyorumsizin daha uzun ya inşallah bizimki gösterir haftaya
Öğrenin bizede haber edin bakalımVala ben detayliyi bekliyorum artık ordada göstermezse artık doğumda supriz gelsin bende ortak renk alirim
Kızlar selam. Dün devlet hastanesine gittim. (Daha önce soylemistik detayli organ taramasi icin once kadin dogumun yonlendirmesi lazimmis o sebeple extra devletten randevu aldim.) Tavirlari kotu degildi ama ekrani bana dondurmedi. Bebisi hic goremedim. Bi cikti da vermedi. Ne boyunu ne kilosunu soyledi. Hatta cinsiyet buyuk olasilik kiz denilmisti daha once ama onu da soylemedi. Bende sormayi unutmusum. Cunku odaya girdigimde catal mi deniyor o aletin oturma yerinde kanli et parcali bi pecete vardi sok oldum. Odadan hemen cikmak istedim acikcasi cok gerildimultrason sonrasi ne pecete verdiler ne bisi. Ya gercekten eziyet gibi oldu. Sert sozleri yoktu ama ben bisi sormadim etmedim zaten o sebepledir. Detayli ultrasondan randevu verdiler. Ama gitmeyi dusunmuyorum. Internetten direk hastanenin detayli ultrason yorumlarina baktim. Siyah beyazmis ve foto vs vermiyolarmis. Sadece olcumleri yazip sisteme giriyolarmis. O sekilde yorum coktu Iptal edip ozelden alacagim.
yapacagiz dedi cnm sekeri. tetanozda tek doz vurulacagim icin 24 uygun olur dedi. iki doz vurulcaklar genelde 20. hafta birinci doz. bir ay sonrada ikinci dozu vuruluyor. yani normal tarihler sizinkiTeyanozu bizim saglikocagi 20. Haftada yapacak sekeri sağlık ocagimi yapıyor sizin
saka gibi gercekten!!!! Neyse korkulcak durumun olmadigina sevindim cnmKızlar ben bugün özel hastanede tekrar test verdim ve değerim normal çıktı
Devlet hastanesi yanlış ölçmüş
Boşuna korkuttular beni yani şaka gibi nasıl böyle bir yanlışlık yaparlar anlayamıyorum
Biz aslinda suan normal bi durumdayiz. Idare ederiz ama yuklu bi kredimiz var ve dogum izninde 4 ay sonradan maas oduyorlar ya birazda kesinti yapilarak hatta. O sebeple o siralar cok sikisacagiz. Biraz kenara atabilirsem ona yarar diye dusunerek kendimi sikiyorum. Ama dogum ne kadar onemliyse buda o kadar onemli. O sekilde bana ekran bile gostermedikleri bi ortamda olacagimi dusunmemistim. Pis falan olabilir dedim hemen dusa girerim vs demistim ama durum daha kotuymus acikcasi. Devlet bole bi hastane yapiyor kocaman inanilir gibi degil o kadar hemsire o kadar doktor var. Ama bu denli pislik bu denli ilgisizlik dusunmemistim. Zorlamaksa zorlamak olucak artik. Umarim bigun ozelden alacagimiz aliyoruz dedigimiz hizmeti devletimizden de aliriz..Kuzum hep devlet hastanesine giden biri olarak durumunu zorlamayacak ise özele git derim detaylı ultrason için, benim gittiğim Haseki hastanesindeki Perinatolog dan memnun kaldım ben ama çogu kişi memnun kalmıyor dediğin gibi öyle ayrıntı çok verilmiyor (burda arkadaşlar parmak saydık derken doktor bana bırak parmak saymayı elini ayağını Bile göstermedi, şuan maddi anlamda biraz sıkışığız o anlamda ben gidemiyorum ama normale dönsem hiç düşünmem özele giderim)
Aynen canım boşuna iğne ilaç başlatacaklardısaka gibi gercekten!!!! Neyse korkulcak durumun olmadigina sevindim cnm
Selam canım, detaylı ultrason özelde de siyah beyaz ama annenin bebeği görmesi için drlar renkli usgyi açıyor, taramaların hepsi siyah beyaz.Kızlar selam. Dün devlet hastanesine gittim. (Daha önce soylemistik detayli organ taramasi icin once kadin dogumun yonlendirmesi lazimmis o sebeple extra devletten randevu aldim.) Tavirlari kotu degildi ama ekrani bana dondurmedi. Bebisi hic goremedim. Bi cikti da vermedi. Ne boyunu ne kilosunu soyledi. Hatta cinsiyet buyuk olasilik kiz denilmisti daha once ama onu da soylemedi. Bende sormayi unutmusum. Cunku odaya girdigimde catal mi deniyor o aletin oturma yerinde kanli et parcali bi pecete vardi sok oldum. Odadan hemen cikmak istedim acikcasi cok gerildimultrason sonrasi ne pecete verdiler ne bisi. Ya gercekten eziyet gibi oldu. Sert sozleri yoktu ama ben bisi sormadim etmedim zaten o sebepledir. Detayli ultrasondan randevu verdiler. Ama gitmeyi dusunmuyorum. Internetten direk hastanenin detayli ultrason yorumlarina baktim. Siyah beyazmis ve foto vs vermiyolarmis. Sadece olcumleri yazip sisteme giriyolarmis. O sekilde yorum coktu Iptal edip ozelden alacagim.
Özele gitme durumun varsa iyi bir perinatologa gitmeni öneririm canım16+4ten herkese merhaba1 ay sonunda tekrar bugün bebeğimi gördüm haftasiyla uyumluymus cinsiyete direk erkek dedi en başından beri erkek hissediyordum zaten gece ruyamda zaten bir suru mavi bebek battaniyesi görmüştüm.
Detayli ultrason nasil olacak? İkili uclu yapmadim detayli yapmam gerek. Randevu nasil aliniyor mhrs den alsam olur mu yoksa doktorun sevk etmesi mi gerekiyor? Ve hangi bolumden almam gerek?
Hangi bolume almam lazim?Özele gitme durumun varsa iyi bir perinatologa gitmeni öneririm canım
Yoksa da devletten şimdiden randevu al sıra bulunmuyor zaten
Hayırlısı sağlıklı olsundaVala ben detayliyi bekliyorum artık ordada göstermezse artık doğumda supriz gelsin bende ortak renk alirim
Canım benımde arkadasıma göstermediği için 17.18.haftalarda kız dedi üç farklı doktora gitti hepsı göstermedi diye kız dedi şuan 24.hafta kesinleşti erkekmişBenim nazlı bebeğim 19 ha
Benim nazlı bebis 19 haftalık oldu hala göstermiyor doktor bu yüzden kiza benziyo diyo sizede öyle yorum yapildimi
Cok cok gecmis olsun oncelikle. Insallah simdikini saglikla sihhatle kucaginiza alirsiniz. Evet dedigim gibi bana kotu yaklasimlari yoktu belki dondurur musunuz ekrani desem de dondururdu gunahini almayayim. Ama sedyede normalde kafa gelen yere ayaklarin gelsin ters yat dedi. Zaten kafa gelen yere kafa gelse ekrani gorecektim. Ters yatirdiklari icin goremiyorum tam arkasinda kaliyorum ekranin. Zaten kanli seyi gormusum direk yatmisim. Hicbirsey soramadim dilim tutuldu. Sormayinca da dediginiz gini cevap alamamis oldum. Umarim sistemimiz guzellesir. Negatiflige odaklanmayalim. Benim gibi dusunup acaba devlette isimi cozebilir miyim diyen olursa fikir olmasi acisindan da yazmak istedim.Selam canım, detaylı ultrason özelde de siyah beyaz ama annenin bebeği görmesi için drlar renkli usgyi açıyor, taramaların hepsi siyah beyaz.
Benim ilk bebeğimin kalbi durmuştu. Kürtaj olmam gerekiyordu ve senin gördüğün o tabloyu ben de gördüm. Üstelik devlette genel anestezi ile kürtaj da yapmıyorlardı. Baya gözüm korkmuştu. Genel anestezi aldım, ama sonrası parça kaldığı için bu sefer uyutmadan dr ikincisine almıştı.
Maalesef devlet hastanesi bazı konularda duyarlı değil ama sen bilirsen ve sorarsan cevap veriyolar, ben de devamlı peşini bırakmadığım için hep cevap aldım usg görüntüsü de ekran paylaşımı da. Ama istemek ve talep etmek gerek.
Umarım gönlüne göre bir yer bulursun detaylı için.
Pek kibar geldi banaResim yükle işti yüklenmemiş o nedenle tekrar atayım, benim de mübarek secde eden yavruma teorilerden yorum yapabilecek var mı acaba cinsiyet konusunda
Pek kibar geldi bana,ben kız diyorum sağlıklı büyüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?