- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.981
Perinatoloji 'den randevu alman gerek.Devlet hastanesinden biraz zor bulursun,şimdiden bak...ben bulamadım, özelden aldim,her dr detayli ultrason yapmiyor,iyi bir prof.dr olmasi lazım. Bana dr bir kagit verdi orda birkaç dr.isimi tlfn numaralar,ama internetten de öğrenebilirsin en iyi perinatolog dr,yorumları falan16+4ten herkese merhaba1 ay sonunda tekrar bugün bebeğimi gördüm haftasiyla uyumluymus cinsiyete direk erkek dedi en başından beri erkek hissediyordum zaten gece ruyamda zaten bir suru mavi bebek battaniyesi görmüştüm.
Detayli ultrason nasil olacak? İkili uclu yapmadim detayli yapmam gerek. Randevu nasil aliniyor mhrs den alsam olur mu yoksa doktorun sevk etmesi mi gerekiyor? Ve hangi bolumden almam gerek?
Mhrsden bir hastaneden alirken uyari verdi once kadin doguma gitmem gerektigi hakkinda. Universite hastanesine kendi sayfasindan randevuya baktim onda direk çıktı alabiliyordum uyari vermedi ordan alsam olur mu ki?Perinatoloji 'den randevu alman gerek.Devlet hastanesinden biraz zor bulursun,şimdiden bak...ben bulamadım, özelden aldim,her dr detayli ultrason yapmiyor,iyi bir prof.dr olmasi lazım. Bana dr bir kagit verdi orda birkaç dr.isimi tlfn numaralar,ama internetten de öğrenebilirsin en iyi perinatolog dr,yorumları falan
Teşekkür ederim canımBen dün gittim muayeneye 16+1 di bakti. 6 cm cikti. Karindan bakti, simdiye kadar hic alttan bakmadi bana doktor
Belli içten geldiğisagol canim anlik hissiyatla yazdim öyle
Alabilirsin tabi,hata orada fiyati daha uygun olabilir,ben bulamamıştım ne üniversitede ne araştırmada o yuzden mecbur özelden aldimMhrsden bir hastaneden alirken uyari verdi once kadin doguma gitmem gerektigi hakkinda. Universite hastanesine kendi sayfasindan randevuya baktim onda direk çıktı alabiliyordum uyari vermedi ordan alsam olur mu ki?
Kendi takip hastanem ilcede mecbur merkezden farkli hastaneye bakıyorum.
Aa kızlar benimde öyle hatta bugün gözüme küçük göründü göbeğim oturup üzüldüm acaba bebiş büyümüyor mu diyeIste benimkide öyle bir gun göbeğim var bir gun yok,anlamadim gitti,elim hep karnimda hissederim diye,ama yokdetaylı ultrasonum 17nde,zor sabrediyorum
Geçen randevudan once,15 haftalikken,cok endişeliydim acaba bebeğim büyümüyor mu,cok yiyemiyorum diye,ama cok şükür ki bebis 1hafta önden gidiyormuş,128gr çıkmıştı....arada 2hafta geçti ve ben yine basladim ayni korku ayni telaşAa kızlar benimde öyle hatta bugün gözüme küçük göründü göbeğim oturup üzüldüm acaba bebiş büyümüyor mu diye
Merhabalar özel sektörde çalışıyorsanız ik ile görüşüp doğum rapor paranızı her ay sonu onaylatıp alabilirsinizBiz aslinda suan normal bi durumdayiz. Idare ederiz ama yuklu bi kredimiz var ve dogum izninde 4 ay sonradan maas oduyorlar ya birazda kesinti yapilarak hatta. O sebeple o siralar cok sikisacagiz. Biraz kenara atabilirsem ona yarar diye dusunerek kendimi sikiyorum. Ama dogum ne kadar onemliyse buda o kadar onemli. O sekilde bana ekran bile gostermedikleri bi ortamda olacagimi dusunmemistim. Pis falan olabilir dedim hemen dusa girerim vs demistim ama durum daha kotuymus acikcasi. Devlet bole bi hastane yapiyor kocaman inanilir gibi degil o kadar hemsire o kadar doktor var. Ama bu denli pislik bu denli ilgisizlik dusunmemistim. Zorlamaksa zorlamak olucak artik. Umarim bigun ozelden alacagimiz aliyoruz dedigimiz hizmeti devletimizden de aliriz..
Aaaa ciddi misiniz ?? Boyle tek ay bazinda odeme ile 4 ay sonrasinda toplu olarak alacagim odeme arasinda aylik bazda fark var mi peki ? Inanilmaz isime yaradi bu bilgi cok tesekkurler.Merhabalar özel sektörde çalışıyorsanız ik ile görüşüp doğum rapor paranızı her ay sonu onaylatıp alabilirsiniz
Rica ederim hayır fark olmuyor ben ikda çalışıyorum doğum raporunda olan tüm çalışanlarımız öyle istiyor her ayın son günü onaylıyoruz aynı şekilde bende öyle yaptıracağımAaaa ciddi misiniz ?? Boyle tek ay bazinda odeme ile 4 ay sonrasinda toplu olarak alacagim odeme arasinda aylik bazda fark var mi peki ? Inanilmaz isime yaradi bu bilgi cok tesekkurler.
o tamamen yapıyla alakalı canım annemin 7. ayda hamile gibi gözükmeye başlamış düşün kardeşim de 3700 falan doğmuş :)Aa kızlar benimde öyle hatta bugün gözüme küçük göründü göbeğim oturup üzüldüm acaba bebiş büyümüyor mu diye
Bünye ve fiziksel yapıyla alakalı canım bence sevinmelisin iç karnın geniştir. Benimde öyle belli değil hiç ben seviniyorum hala kıyafetlerim oluyor diyeAa kızlar benimde öyle hatta bugün gözüme küçük göründü göbeğim oturup üzüldüm acaba bebiş büyümüyor mu diye
Yemekten sonra mı değişik bir doktora görün istersenCanım benim tansiyonum normalde 12/8dir hep. Hamile kaldığımdan beri küçük 7ye çıkmadı, büyük 10larda hep. O mesajı yazmadan önceki gece küçük tansiyonum 4e düşmüştü, çok fenalaştım. Tekrar olmadı ama korkuttu beni. Benim tansiyonum yemek yedikten sonra düşüyor birdenbire.
Kızlar hepinize hayırlı akşamlar paylaşımları okuyorum ama pek yorum yapamıyorum malum iki çocuk okul ew derken bi tarafta, sızıp kalıyorumbugün doktora gittik aşkolar oğluşumuz gayet iyi sağlıklı hatta iki hafta önden gidiyormuş tontiş bi paşanız olucak sanırım dedi doktorumuz ama tek o değil şişko olan bende şişko olmuşum tam 10 kilo almılım ve doktor acil diyet yapman gerek dedi bu şekilde normal doğuramazsı. Dedi ama ben ikisini de normal doğourdum dedim tabi o bn senin için söylüyorum falan dedi acaba bunu özeller özelliklemi söylüyor hani sezeryan için düşündüm bende sizlerede böyle söyliyen doktorlar oldumu bu arada 68 kiloydum şuan 77 olmuşum bebiş de 160 gr boyuda 17 cm sata göre 15+4ama ultrason da 17 haftalık aşkoşum
Benide 17. Haftada normal kontrole çağırdılar tetanoz 20 de yapacaklar diger gebeligimde de o sekildeydiBeni bugun aradı sağlık ocağı, tetanoz için. 17. Haftamdaym erken mi acaba
Nazlıymış annesi bir dahakine inşallahKahvaltı yaptım özellikle iki çikolatada yedim hastaneye girmeden ama göremedi doktor
Bana niye iki doz vuruyor ki acaba ben 2021 de gebeyim 2 doz vurundum yine mi 2 doz ya bu aşı cok agrı yapıyoryapacagiz dedi cnm sekeri. tetanozda tek doz vurulacagim icin 24 uygun olur dedi. iki doz vurulcaklar genelde 20. hafta birinci doz. bir ay sonrada ikinci dozu vuruluyor. yani normal tarihler sizinki
Kızlar hepinize hayırlı akşamlar paylaşımları okuyorum ama pek yorum yapamıyorum malum iki çocuk okul ew derken bi tarafta, sızıp kalıyorumbugün doktora gittik aşkolar oğluşumuz gayet iyi sağlıklı hatta iki hafta önden gidiyormuş tontiş bi paşanız olucak sanırım dedi doktorumuz ama tek o değil şişko olan bende şişko olmuşum tam 10 kilo almılım ve doktor acil diyet yapman gerek dedi bu şekilde normal doğuramazsı. Dedi ama ben ikisini de normal doğourdum dedim tabi o bn senin için söylüyorum falan dedi acaba bunu özeller özelliklemi söylüyor hani sezeryan için düşündüm bende sizlerede böyle söyliyen doktorlar oldumu bu arada 68 kiloydum şuan 77 olmuşum bebiş de 160 gr boyuda 17 cm sata göre 15+4ama ultrason da 17 haftalık aşkoşum
Valla benim doktorum için bana doktoru bilen birisi dedi ki o doktor hep sezaryen doğurtuyor. Son anda bebek dönmedi deyip sezaryene alıyor dedi. İnanırım çünkü adam biraz paracıl ve hastanenin ortağı gibi bişe. Ben de şimdi harıl harıl doktor bakıyorum ama özeldeki doktorlara bu laflardan sonra güvenemiyorum. Keşke sezaryenin fiyatı farklı olmasaydı da böyle kurnazlıklar peşinde koşmasaydı doktorlarTabii ki çok kilo almak iyi değil ama bu normal doğuramazsın demek doktorların korkutma taktiği bence. 30 kilo alıp çatır çatır normal doğuran var. Türkiye’de zaten çok gereksiz sezaryen yapılıyor, doktorlar risk almamak için normal doğurabilecek kadını sezaryene alıyorlar. Avrupa’da sezaryen birincisiyiz. Kilona sağlığın ve doğum sonrası için dikkat et ama doktorun söylediğini kafaya takma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?