- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.081
Aynen öyle canım. Zaten bu bir seçim değil benceKimse sezaryeni kötülemedi ki. Bizim kızdığımız normal doğurmak isteyen ve doğurabilecek kadınları korkutarak sezaryene yönlendirmeleri. Daha kadın 4 aylık hamile şimdiden sen normal doğuramazsın diyor, böyle doktorlara kızıyoruz biz. Yoksa isteyen istediği şekilde doğum yapar, kimseye laf düşmez. Ama normal isteyen de teşvik edilmeli korkutulmamalı boş yere.
Sağol canım benimCanım tüp bebek olmasıyla doğurmanın hbir alakası yok o konuda için rahat olsun. Tüp bebek erken doğar dediler kızım 41+1de normal doğumla çatır çatır doğdu
korkulcak birşey de yok artık epidural diye birşey de var çoğu kadın onu tercih ediyor doğumda. Rahat ol korkma canım. Tüp bebekle hamile kaldık tamam ama belli bi süreden sonra herşey normal gebeliklerdeki gibi ilerliyor sadece hamile kalma aşamasında destek alıyoruz yoksa başka bşr fark söz konusu olmuyor ileriki aşamalarında hamileliğin
Evet inşallah canım aminn allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah bebişlerineSağol canım benimvalla sağlıkla gelsin de gerisi hiç önemli değil
Benim gözümde derken de okudğum kadarıyla edindiğim bilgiler ışığında söyledim canlar yanlış anlaşılmasını istememTabiiki de öyle, sadece normal doğumun tutulmasındaki amaç benim gözümde bebek ve anne açısından daha sağlıklı olması, çünkü bebek doğduğu anda vajinal yoldan geçerken, dünyaya geldğinde maruz kalıcağı mikroplara karşı koruma altında bir kalkanla çıkıyor. Doğum kendiliğinden başladığı için annenin sütü de daha kolay geliyor.
Yoksa doğumun her türlüsü kutsal
Bi arkadaşımız güzel belirtmiş, doğum şu şu tarihte sezeryanla olucak diye önceden ayarlanmamalı bence de, doğum bebek istediğinde başlayıp herhangi bir sorun olması halinde sezeryanla ilerler olmazsa da normal ile. Fakat ne yazık ki bu türkiye de bir seçim haline getirilmiş
Ben dün gece hareketine uykudan kalktımBen de yeni yeni hissediyorum belli saatlerde. Gün içinde ses yok. Sabah işe hazırlanırken ve akşam çayında başlıyor:) Kız olduğundan mı daha sakin acaba oğullarım kuduruktu
Ben her gün ikisini de içiyorum.Çayı daha çok içiyorum kahve de hergün bi fincan.Doktorunuz çok mu kısıtladıKızlar çay kahve ile aranız nasılher gün düzenli içen var mı?
Benim canım bu aralar çok istiyor her ikisini de her gün içsem bişey olur mu acaba ya ikisinden birini
Ben ara sıra çay içiyorum o da haftada bir falan. Kahveye henüz başlayamadım mide bulantısından. Ama benim hemşirem bana günde bir fincan içebilirsin dedi.Kızlar çay kahve ile aranız nasılher gün düzenli içen var mı?
Benim canım bu aralar çok istiyor her ikisini de her gün içsem bişey olur mu acaba ya ikisinden birini
Çok teşekkür ederim:)Evet e devletten "şahsi ödemeler" yazdığınızda da ibanınızı kayıt edebilirsiniz pttden almak durumunda kalmazsınız. Ödemeler ay sonunu biraz geçiyor sistemden onaylanıyor daha sonra devlet yatırıyor tutarı ilk ödeme biraz gecikir sonrası ile arasında 1er ay olur zaten
Yok canım bu konu hakkında hiç birşey söylemedi, ben kendim çekiniyorum. Bir de zsten uyumakta güçlük çekiyorum içince uykum kaçar diye daha çok ki kaçıyor ama bi zararı yok diyorsan içicem ya dayanamıyorumBen her gün ikisini de içiyorum.Çayı daha çok içiyorum kahve de hergün bi fincan.Doktorunuz çok mu kısıtladı
Ben hic birini içemiyorum dr en basindan yasakladıKızlar çay kahve ile aranız nasılher gün düzenli içen var mı?
Ay ben bi zararını görmedim ,benim doktorum da bi kısıtlama yapmadı.bi fincan kahve ve 2 kupa çay içiyorum nerdeyse bazen daha çokYok canım bu konu hakkında hiç birşey söylemedi, ben kendim çekiniyorum. Bir de zsten uyumakta güçlük çekiyorum içince uykum kaçar diye daha çok ki kaçıyor ama bi zararı yok diyorsan içicem ya dayanamıyorum
Anladım canım bana bişey demedler ben de sormadım ama bu ara csnım artık her gün istiyor. Arada bir içiyordum şimdi her gün içesim varBen hic birini içemiyorum dr en basindan yasakladı
Belirli bir kafein miktarı varmış günlük aşılmaması gereken. Miktarı hatırlamıyorum da bir fincan sert kahveye denk geliyor denmişti.Ay ben bi zararını görmedim ,benim doktorum da bi kısıtlama yapmadı.bi fincan kahve ve 2 kupa çay içiyorum nerdeyse bazen daha çokbu kadar da abartmamak lazım ama birer bardaktan bişey olmaz gibi geliyor
Teşekkür ederim canım bence de öyleAy ben bi zararını görmedim ,benim doktorum da bi kısıtlama yapmadı.bi fincan kahve ve 2 kupa çay içiyorum nerdeyse bazen daha çokbu kadar da abartmamak lazım ama birer bardaktan bişey olmaz gibi geliyor
Maşallah canım benimde çok hayalimdi 2 ikiz kızım olması@pozitifbiri miz bizi de güncellermisin 2 kızçe
Aa böyle üç çizgi çıkınca kız oluyor canım benimki erkek mesela iki çizgi vardımerhaba hanımlardevletteki doktorumuz 11 haftada erkek demişti kendisi gösterdi ultrasondan 3 top var erkek diye , dün ozelde kontrole gittim 13+6 doktor göstermedi ama kıza benziyor dedi , ben şok , haftaya cuma bida gideceğiz ama sizin yorumunuzu ve tahmininizi de merak ediyorum.
Canım ben çayı 3 bardak kadar içiyorum kahve de bazen günde bir bardak içiyorum hiç de sıkıntı olmadı aslında herşeyden kısıtlamamak gerektiğini düşünüyorum sakınan göze çöp batar fazlaya kaçmadan içiyorumKızlar çay kahve ile aranız nasılher gün düzenli içen var mı?
Günde bir iki fincan kahve içebilirsin hiçbir şey olmaz demişti ben ilk iki ay sabah akşam Türk kahvesi içtim bulantılar başlayınca içemedim şimdi haftada bir içiyorum sabahları da çay içiyorum bir bardak bazen o kadar.Kızlar çay kahve ile aranız nasılher gün düzenli içen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?