2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet canım bende farkettim bu durumu arkadaşımda söyledi onunda öyle oluyormuş benimde öyle adet günü karın ağrım oluyor yumurtalama günü akıntı fazla oluyor

Kızlar bebiş erkek 107 gr olmuş ikili taramamızda da bir sıkıntı çıkmadı . Baş ağrısıyla ilgili şuan vücudun komple değişiyor kan hacmi artıyor ondan dedi
Evett anne hissiyatı yine yanılmadı maşallah sağlıkla gelsin oğluşunuz ayy bende korkuyordum şu baş ağrısından. Sıkıntı olmamasına sevindim canım

Tatlım bu tarz yorumlar dediğin yorumu nerde okudun bilmiyorum ama hiç kimse sezaryene karşıt bir görüş bildirmedi. Lütfen bir konu hakkında karşıt fikir verirken iyice anlayın ne söylenmek istemiş. Yoksa sanki ortada tartışma var gibi oluyor. Daha önce yazılmış ama tekrar yazayım, normal doğum isteyen ve aslında yapabilecek olan annenin çeşitli sebeplerle sezaryene yönlendirilmesi eleştirildi. Ben istatistiklere inanırım. Ülkemde sezaryen doğum oranı diğerlerine göre aşırı fazla ise demek ki bir tuhaflık var ve buna denk gelmek istemeyiz, söylediğimiz buydu. Yoksa kimsenin doktor riskleri anlatmasına rağmen bebeğini riske atıp hayır ben normal doğurcam diyeceğini sanmam. İçgüdüler izin vermez zaten. O hastanede karar kılan kişi zaten oraya güveniyordur ama bizim konuştuğumuz şey de işte güvenilecek yer bulabilmek. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Kızlar çay kahve ile aranız nasıl her gün düzenli içen var mı?
Benim canım bu aralar çok istiyor her ikisini de her gün içsem bişey olur mu acaba ya ikisinden birini
Doktor kahve içme hiç dedi. Yapamam deyince, günde 1 fincan türk kahvesi içebilirsin dedi. İlk 3 ay dişimi sıktım ama bu hafta başladım, günde 1 fincan içiyorum.

iade seçeneğini denemeden bi çözüm bulmaya çalıştım. Yatağın yerleştiği kısımdaki demirler ayarlanabiliyordu, bir üste aldım demirleri böylece yatak kısmı yükselmiş oldu. Neredeyse anne yanıyla aynı hizaya geldi, hala anne yanı biraz daha yüksek. Arada biraz boşluk kaldı. O kısma uyacak bir ek yapacağım süngerden ve aynı hizaya belki biraz daha yüksek ayarlayacağım. Sizce güvenli olur mu bu şekilde ?
Resim ekledim

Eklentiler

• CD99317A-B8BB-476F-B324-9F8A25AAC402.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 97
  • F1EDB5DA-2A3E-4AEF-B2E5-F42D2A5A961C.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 89
Normal kontrollerim ve dogumum ozelde kendi doktorumda olacak fakat detayli ultrasonu onceki hamileligimde yine ozelde ayni hastanede yaptirip memnun kalmamistim yeterince ilgilenmemisti o yuzden devlette yaptiricam bu sefer

Ben de ilk aylarda içmiştim hep

Benim de yatağım aynı böyle şimdi başka eve taşınıyoruz odaya sığmıyor diye annemden düz baza alıp bunu ona vericem. Beşik kısmını da görmüş oldum :))

Benim de yatağım aynı böyle şimdi başka eve taşınıyoruz odaya sığmıyor diye annemden düz baza alıp bunu ona vericem. Beşik kısmını da görmüş oldum :))
İlk kez baza almadığıma pişman oldum canım bu anne yanı yüzünden :) güvenli olmadığına karar verirsek ya yeni anne yanı ya baza alacağız... sence güvenli olur mu araya bi ek konunca

İlk kez baza almadığıma pişman oldum canım bu anne yanı yüzünden :) güvenli olmadığına karar verirsek ya yeni anne yanı ya baza alacağız... sence güvenli olur mu araya bi ek konunca
Canım zaten anne yanı beşiğine yattığı zamanlarda hareket halinde olmayacak. Sen de zaten sürekli tetikte olcaksın ben bi sorun olcağını düşünmüyorum olmadı o kenarını açmazsın yani çok gerek olmuyor açmaya

Ben sorun olacağını düşünmüyorum canım yumuşak bir şeylerle desteklersin korkma ben olsam ben de öyle yapıcaktım

Canım bu park beşik dedikleri mi oluyor? Ben de şuan beşik bakıyorum kafam karıştı. Mobilya olanlara baktım ama bizim taşınma durumumuz var. Satan kişi park beşik alın, büyüyüp odasını yapınca mobilyaya geçersiniz dedi. Bir de dedi ki, zaten bir tane salonda bir tane yatak odasında beşik lazım, mobilya olanları hareket ettiremezsiniz vs. Gerçekten iki ayrı beşik mi almamız gerekli? Salonda illa yatacağı ayrı bir yer mi gerekli? Kafamda deli sorular

Ben sorun olacağını düşünmüyorum canım yumuşak bir şeylerle desteklersin korkma ben olsam ben de öyle yapıcaktım

Eşim de böyle diyor kızlar da ben aşırı stres yaptım bu konuyu ikna olamadım bi türlü. Ama şimdi biraz rahatladım :) teşekkür ederim :)

Park yataklar daha büyük sanırım canım, anne yanına konuyor mu onlar bilmiyorum. Bu anne yanı diye geçiyor. Bu terimlerle aram pek iyi değil.

Sen bebeğini nasıl yatırmak istiyorsun ona bağlı bence ayrı yatak alıp almamak. Ben beşik almayacağım, sadece anne yanı aldım. Beşiğe gerçekten ihtiyaç duyarsam alırım ama sorduğum arkadaşlarım bebek hiç beşikte uyumadı dediler. Ben de beraber yatmak istiyorum zaten belli bir yaşa kadar. O yüzden ben beşik almayacağım büyük ihtimalle.

Yaaa cok iyibizde bugun 18w olduk keske benide cagirsa da,duysamdayanamıyorum offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…