2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sizden aldığım gazla içmeye karar verdim zaten o biyetteydim şimdi keyifle içtim bi tane sağ olun

Ben günde Bir bardak kahve bir iki çay bardağı da çay içiyorum. Ama tam Bi kahve bağımlısı olduğum için yetmiyor çözümü kafeinsiz kahvede buldum canım isterse ondan yapıyorum tadı aynı Türk kahvesiyle günde öyle 2 3 içiyorum artık migros ve carrefoursa marketlerde de var

Kızlar çay kahve ile aranız nasıl her gün düzenli içen var mı?
Benim canım bu aralar çok istiyor her ikisini de her gün içsem bişey olur mu acaba ya ikisinden birini
turk kahvesi cok severdim hamile kaldim kalali icemiyorum. 2 3 kez anca icmisimdir 5. aydayim cnm. ama çayda normalde sabah icerim baska aramazdim cay hastasi oldum ince belli bardakta günde 4 bazen 5 bardak iciyorum cok mu bilmiyorum

Benim de 15. Haftada bulantılarım olmuştu canım bence ara ara yokluyor benim ber sbh akşam 10.30da düzenli midem bulanıyor

Kahveyi çok nadir içiyorum çayı da günde iki çay bardağı içiyorum . Kahve içtiğim gün çay içmiyorum

Çok çok katılıyorum başkasına bakıp karar vermek doğru bir karar değil kesinlikle.. Gercekten guvenebilecegiz bir doktor bulup onun sizin isteginizden farklı bir doğum şekli kararı olduğu taktirde doktora bilime güvenmemiz lazım diye düşünüyorum

kizlar ben bisi farkettim. her ay regl gunlerimde karin agrim oluyodu hamilelikte anliyodumki o dönemdeyim. ama bu regl donemi disinda regl bittikten 2 hafta snra baslayan yumurtlama günlerinde de cok hafif agrim oluyor ve yumurtlama günlermde acayip akintimda artış oluyor. son 2 3 gundur gene artti normal zamana göre. baktim takvimimden yumurtlama haftasindaymisim. hamile kalmadan oncede bu haftada akinti artardi bende.Akintisi belli zamanda cogalan arkadaslarm vardir belki habernz olsn.

Bazen hayati risk dese bile doktor, anne adayı normal istiyorum diyor ben de o tarz şeyler de okudum onları anlamaya çalışıyorum. Öyle bir algı var çünkü toplumda ister istemez normal doğum sezaryenden iyidir algisi

turk kahvesi cok severdim hamile kaldim kalali icemiyorum. 2 3 kez anca icmisimdir 5. aydayim cnm. ama çayda normalde sabah icerim baska aramazdim cay hastasi oldum ince belli bardakta günde 4 bazen 5 bardak iciyorum cok mu bilmiyorum
Yaa ben de senin gibiyim çay cayy diye dolaşıyorum bütün gün vallahi önceden de hiç icmezdim kahvaltıdan kalvaltiya 1 bardakti anca şimdi damacanayla icebilcek potansiyeldeyim

Aynısını ben yaptım. Önce kadin dogumdan randevu aliyorsunuz onlar sizi detayli ultrason icin randevu yerine yonlendiriyor. Detayli ultrason icin randevuyu o sekilde alabiliyorsunuz. 14 nisana verildi bana. Ama bende kontrollerimi ozelde yaptiriyordum devket hastanesinde bu kadin dogum randevusu sonrasi memnun kalmadim acikcasi. 10mart ta kendi doktorumda randevum var. Onun yonlendirmesine gore ilerleyecegim. Devletteku detayli randevumu da buyuk ihtimal iptal ederim.

Maşallah canım benimde çok hayalimdi 2 ikiz kızım olmas ıisimleri ne koycan
çok teşekkür ederiz doktor yüzde yüz dedi ama farklı bir süpriz olmazsa :) Elisa ile Almina düşünüyoruz şu anlık Allah sağlık versin hepsine kızı da erkeği de yerleri çok ayrıdır
bende hemde gebeliğimi ilk öğrendiğimde bir sürü kafeinsiz kahve aldım ama kahveden tiksindim şimdi de çay içiyorum vallahi bazen abarttığımda oluyor can bu napalım

Kızlar çay kahve ile aranız nasıl her gün düzenli içen var mı?
Benim canım bu aralar çok istiyor her ikisini de her gün içsem bişey olur mu acaba ya ikisinden birini
Doktorum ilk gidisimde kahve 1 tane cay da 2-3 tane acik icebilirsin demisti. Cay sevmem ama kahveyi her gun iciyorum

Yaa ben de senin gibiyim çay cayy diye dolaşıyorum bütün gün vallahi önceden de hiç icmezdim kahvaltıdan kalvaltiya 1 bardakti anca şimdi damacanayla icebilcek potansiyeldeyim
Aynen eşimde şaşırıyor bu kadar çay içmeme kahvenin yerini onunla dolduruyoruz napalim
bende hemde gebeliğimi ilk öğrendiğimde bir sürü kafeinsiz kahve aldım ama kahveden tiksindim şimdi de çay içiyorum vallahi bazen abarttığımda oluyor can bu napalım
aynen canim sonucta antioksidan

Yaaaa bu fikir bana o kadar iyi geldi kiiii bi fincan kahve asla yetmiyo aksam keyifle bi tane daha icmek istiyodum kafeinsiz zararsizsa hemen alip aksam iciyorum

çok teşekkür ederiz doktor yüzde yüz dedi ama farklı bir süpriz olmazsa :) Elisa ile Almina düşünüyoruz şu anlık Allah sağlık versin hepsine kızı da erkeği de yerleri çok ayrıdır
Sağlıkla gelsinler canım. İsimlerde çok uyumlu çok beğendim hayırlı evlat olsun prensesler inşallah aynen canım kız erkek yeri ayrı tabi benimde içimde vardı ikiz kız ama eşim ve benim sülalemde ikiz yok hiç ihtimal çok düşüktü benimde oğluşum olcak hayırlısı buymuş inşallah ikinci bebişim kız olur çok istiyorum Rabbim herşeyin hayırlısını versin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…