- 19 Nisan 2022
- 158
- 188
- 23
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.161
detaylıda belli olur canım içini ferah tut hemen belli olmuyor öyleKızlar bugun doktor kontrolumuz vardı 17+5 olduk. Doktorum detaylı ultrason istiyorum 3 hafta sonra için dedi. Kalpte delik gördüm önemli bir şeu gibi gelmedi ama yine de detaylıda bakalım dedi. Korktum tedirgin oldum ben şimdi 3 hafta nasıl bekleyeceğim başına gelen var mı
Kilolu musunuz peki? Baya zayıf bir yapınız varsa daha kolay olmuştur belki. Doğumdan hemen sonra yürüyüşe başlayabildiniz mi? Bana sanki ilk bir ay hiçbirşey yapamicam gibi geliyor neden acabaBenim korsem vardı, ama kullanamadım, iki doğumum da yaza gelmişti ve beni bunalttı. Ama doğumdan sonra her gün yürüyüş yaptım. Göbek kalmadı
Banada oluyor ara ara 18 haftayız bizde bikaç gün önce gittim ve sorunumuz yok şükürKızlar selam 17 haftalık hamileyim dünden beri ara ara sol kasıgıma hafif sancı giriyo ama sürekli değil, 1 haftadır da hafif bel ağrım basladı kontrolüme de 1 hafta var tedirgin oldum acaba kötü birşey mi var diye bu durumu yaşayan var mı aranızda ? Normal mi sizce ? Acaba devletten sıra alıp bi kontrole mi gitsem diyorum doktoruma gitmeden önce
Kötüyü düşünüp kötüyü çağırma iyi düşün bol bol dua et bebişler o kadar güçlü ki hemencecik toparlanırlar ve bu durumda senin psikolojin cok önemli iyi hisset ve iyi olsun cnmKızlar bugun doktor kontrolumuz vardı 17+5 olduk. Doktorum detaylı ultrason istiyorum 3 hafta sonra için dedi. Kalpte delik gördüm önemli bir şeu gibi gelmedi ama yine de detaylıda bakalım dedi. Korktum tedirgin oldum ben şimdi 3 hafta nasıl bekleyeceğim başına gelen var mı
Çok sevindim çok şükürBanada oluyor ara ara 18 haftayız bizde bikaç gün önce gittim ve sorunumuz yok şükür
Ben kızımda kullandım canım Allah nasip ederse bebiste de kullancam çokta sağlam bisey ıns iade alırlarda alırsınBaktım canım bu bizimkine uyabilir, 35 cme kadar inebiliyormuş, bizim yatak da o civarda yüksekliği. Bunu iade edebilirsem onu alabilirim. Çok teşekkür ederim
HaklısınÇok sevindim çok şükürİçimi rahatlattınız bende internetten baktım şimdi normal diyor bebek geliştiktikçe oluyormus ama ilk gebelik olunca insan en ufak şeyden bile tedirgin oluyor
Evet canım kesinlikleHaklısınbenimde ikinci ama anne yüreği hepsinde aynı
Sancılar benim de arttı canım rahim genişliyor normal hep olcak bunlar. Yan yatınca çok batıyor mesela geriliyor gibi üstte kalan taraf nasıl yatıcağımı şaşırdımKızlar selam 17 haftalık hamileyim dünden beri ara ara sol kasıgıma hafif sancı giriyo ama sürekli değil, 1 haftadır da hafif bel ağrım basladı kontrolüme de 1 hafta var tedirgin oldum acaba kötü birşey mi var diye bu durumu yaşayan var mı aranızda ? Normal mi sizce ? Acaba devletten sıra alıp bi kontrole mi gitsem diyorum doktoruma gitmeden önce
Hmm tuhaf canım, ama batma gibi diyorsun ve acıtıyor da sanırım. Sanki bebek değil gibi brbek acıtmaz çünkü canını öyle bi de batma gibi olmazKızlar ya son 3 gündür yemek yedikten sonra uzanındığımda daha çok geceye doğru, karnımın sağ tarafında bir iğne batması gibi bir batma oluyor sonra tuhaf bir hani mide guruldarken bir his olur ya çoook hafif oluyor. Bu bebek hareketi mi yoksa normal gebelik ağrısı mı ayırt edemiyorum. O batma dediğim şey neredeyse yerimden sıçratacak gibi yapıyor beni. Kimisi mısır patlaması gibi tarif etmişti, acaba böyle bir patlama mı? Acemiliğim çok belli evetama yani anlayamadım. Belki de idrar yolu enfeksiyonudur diye düşünüyorum hatta, tahlilde çıkmıştı ama doktor sadece bol su iç dedi. Sizce ne
Ay evet canım gerçekten birebir aynı belirtiler özellikle dediğin gibi yan yatınca. Ben düzde yatmayı çok seviyorum ama oylede zararlıymıs. Bende bu haftalar o agrım olunca korktum da şimdi biraz içim rahatladı herkes yasıyormus demekkiSancılar benim de arttı canım rahim genişliyor normal hep olcak bunlar. Yan yatınca çok batıyor mesela geriliyor gibi üstte kalan taraf nasıl yatıcağımı şaşırdım
Evet acıtıyor ama bir saniye bişe. Ben de heveslenmiştim belki bebektir diye valla çok merak ediyorummmmHmm tuhaf canım, ama batma gibi diyorsun ve acıtıyor da sanırım. Sanki bebek değil gibi brbek acıtmaz çünkü canını öyle bi de batma gibi olmazbilemedim belki yemekten ağrı griyordur, rahatsızlık veriyorsa
Ben sırt üstü kesinlikle yatamıyorum canım çok rahatsızlık veriyor yan veya yan yüzüstü gibi bir değişik pozisyonda yatıyorumAy evet canım gerçekten birebir aynı belirtiler özellikle dediğin gibi yan yatınca. Ben düzde yatmayı çok seviyorum ama oylede zararlıymıs. Bende bu haftalar o agrım olunca korktum da şimdi biraz içim rahatladı herkes yasıyormus demekki
Aynısını yaşıyorum 3, 4 gündür canım sağ tarafımda bebekte sanırım bence bebek. Böyle orda içimi cimcikliyolar burkuyolar gibi oluyor ve bi kaç dk sürüyor. Tecrübeli tanıdıklarım bebek o diyolar bende seviniyorum valla. İdrar yolu enfeksiyonu testini yeni verdim enfeksiyon olma riskide yok, bence bebişlerimizKızlar ya son 3 gündür yemek yedikten sonra uzanındığımda daha çok geceye doğru, karnımın sağ tarafında bir iğne batması gibi bir batma oluyor sonra tuhaf bir hani mide guruldarken bir his olur ya çoook hafif oluyor. Bu bebek hareketi mi yoksa normal gebelik ağrısı mı ayırt edemiyorum. O batma dediğim şey neredeyse yerimden sıçratacak gibi yapıyor beni. Kimisi mısır patlaması gibi tarif etmişti, acaba böyle bir patlama mı? Acemiliğim çok belli evetama yani anlayamadım. Belki de idrar yolu enfeksiyonudur diye düşünüyorum hatta, tahlilde çıkmıştı ama doktor sadece bol su iç dedi. Sizce ne
Bebek yastıkları var ya göbeğime veya bel kısmıma onu koyuyorum biraz rahatlatıyor yatarken destek oluyorAy evet canım gerçekten birebir aynı belirtiler özellikle dediğin gibi yan yatınca. Ben düzde yatmayı çok seviyorum ama oylede zararlıymıs. Bende bu haftalar o agrım olunca korktum da şimdi biraz içim rahatladı herkes yasıyormus demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?