- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.181
Bende küçük bir yastıgım var sırt kısmıma koyuyorumBebek yastıkları var ya göbeğime veya bel kısmıma onu koyuyorum biraz rahatlatıyor yatarken destek oluyor
O batmaları ben de yaşıyorum bağların gerilmesinden oluyormuş bebeği yeni yeni hissetmeye başladım aynı gaz gibi ama pırr yapıp geçiyor asla batma hissi gibi değil karnın gurulduyor gibi ama rahim kısmında oluyor genelde ben çok hareket edince hissediyorumAynısını yaşıyorum 3, 4 gündür canım sağ tarafımda bebekte sanırım bence bebek. Böyle orda içimi cimcikliyolar burkuyolar gibi oluyor ve bi kaç dk sürüyor. Tecrübeli tanıdıklarım bebek o diyolar bende seviniyorum valla. İdrar yolu enfeksiyonu testini yeni verdim enfeksiyon olma riskide yok, bence bebişlerimiz
Korkma canım içimizde bir canlı büyüyor seni kıvrandıran bir ağrı olmadıktan sonra normal ufak tefek batmalar ağrılarBende küçük bir yastıgım var sırt kısmıma koyuyorumRahatlığı unuttum valla bu ara sıra agrılar olunca korkudan
Aynısını yaşıyorum 3, 4 gündür canım sağ tarafımda bebekte sanırım bence bebek. Böyle orda içimi cimcikliyolar burkuyolar gibi oluyor ve bi kaç dk sürüyor. Tecrübeli tanıdıklarım bebek o diyolar bende seviniyorum valla. İdrar yolu enfeksiyonu testini yeni verdim enfeksiyon olma riskide yok, bence bebişlerimiz
Ay böyle 30sn 1 dkya yakın sürüyo bazen 10sn bazen 5 sn bi kaç dk yazmışım ama mesela bugün hiç olmadı ve hep aynı yerde ve çevresinde olması bebek olduğunu göstermez mi ya heveslenmiştimCanım, bebek diyenler gelecek aylar için konuşmuştır bu haftada daha bebek anca 200gram gibi birşey iken bebek hareketini cimcikleme yada diğer arkadaşın dediği yerinden fırlayacak gibi hissetsen bebek 3 kilo üzerine çıkınca dayak yer gibi hissetmemiz lazımo nedenle bu ayda anca içinde karıncalanma gibi yada kelebek kanadı dediğimiz küçük küçük pır pır hareket gibi hissedebilirsiniz
Zaten esas hareketlerini hissetmeye başlayınca demek istediğimi anlayacaksın
Aynısını yaşıyorum 3, 4 gündür canım sağ tarafımda bebekte sanırım bence bebek. Böyle orda içimi cimcikliyolar burkuyolar gibi oluyor ve bi kaç dk sürüyor. Tecrübeli tanıdıklarım bebek o diyolar bende seviniyorum valla. İdrar yolu enfeksiyonu testini yeni verdim enfeksiyon olma riskide yok, bence bebişlerimiz
valla o zaman bebek değil bu. Ne karıncalanma var ne kelebek kanadı. Annem de dedi ki anca 6. Ayda hissedilir bebrk, şuan küçücük neyi hissedeceksin vs. Ben de üstünden yıllar geçtiği için unuttu diye yordum ama sizin dediğiniz de mantıklı.Canım, bebek diyenler gelecek aylar için konuşmuştır bu haftada daha bebek anca 200gram gibi birşey iken bebek hareketini cimcikleme yada diğer arkadaşın dediği yerinden fırlayacak gibi hissetsen bebek 3 kilo üzerine çıkınca dayak yer gibi hissetmemiz lazımo nedenle bu ayda anca içinde karıncalanma gibi yada kelebek kanadı dediğimiz küçük küçük pır pır hareket gibi hissedebilirsiniz
Zaten esas hareketlerini hissetmeye başlayınca demek istediğimi anlayacaksın
Evet ya ben de heveslenmiştim. Bağ gerilmesi nasıl iğne batması gibi oluyor ama ya. Bilmiyorum, güvenmek gerek tecrübeli annelere tabii. Neyse bir ay daha dişimizi sıkalım az kaldıAy böyle 30sn 1 dkya yakın sürüyo bazen 10sn bazen 5 sn bi kaç dk yazmışım ama mesela bugün hiç olmadı ve hep aynı yerde ve çevresinde olması bebek olduğunu göstermez mi ya heveslenmiştim
Yok canım çok şükür ara ara oluyo kasıgıma bide aşagıya dogru vuruyo bazen ama şükür kıvrandırmıyoKorkma canım içimizde bir canlı büyüyor seni kıvrandıran bir ağrı olmadıktan sonra normal ufak tefek batmalar ağrılar
Evet aşağıda benim dediğim ağrı. Bu kaburga batması bende de var ama emin değilim tam sağ mememin altında derin nefes alırsam ya da dönerken vs çok fena bir ağrı oluşuyor. Doktora soracaktım ama daha randevum gelmediği için bekliyordum. Tehlikeli birşey mi peki bu kaburga ağrısı? Daha ilerleme kötüleşme ihtimali var mı acaba? Bilginiz var mı?_PinaColada_ aynı ağrı bende de var doktora sordum canım iç karın alanım az olduğu için kaburgaların batabilecegini söyledi. Senin kast ettiğin daha aşağı sağda bir ağrı ise gerilme vs olabilir .
Canım üst sağda oluşan batma şeklinde ağrı genellikle gaz sancısı oluyor bağırsaktaki gaz sıkışması ordan belirti verirmiş benim çok olmuştu öyle söyledi doktorlarEvet aşağıda benim dediğim ağrı. Bu kaburga batması bende de var ama emin değilim tam sağ mememin altında derin nefes alırsam ya da dönerken vs çok fena bir ağrı oluşuyor. Doktora soracaktım ama daha randevum gelmediği için bekliyordum. Tehlikeli birşey mi peki bu kaburga ağrısı? Daha ilerleme kötüleşme ihtimali var mı acaba? Bilginiz var mı?
Çok ilginç. Ama devamlı birşey bu. Karın boşluğunda da değil kaburga ağrısı. Doktora sorayım bari, yazarım buraya da. Haftaiçi zaten randevumCanım üst sağda oluşan batma şeklinde ağrı genellikle gaz sancısı oluyor bağırsaktaki gaz sıkışması ordan belirti verirmiş benim çok olmuştu öyle söyledi doktorlar
İnşallah hepimizin göbeği gider fit anneler oluruzKilolu musunuz peki? Baya zayıf bir yapınız varsa daha kolay olmuştur belki. Doğumdan hemen sonra yürüyüşe başlayabildiniz mi? Bana sanki ilk bir ay hiçbirşey yapamicam gibi geliyor neden acababelki de bilmediğimden. İki güne kalkıp ev işi yapan da duydum. Umarım hepimize nasip olur
Organlarimiz bebeğin gelişimine göre yer değiştirip sıkışacakmış, yani kaçınılmaz bir ağrı gibi bildiğim kadarıyla tehlikeli değil dediğim kaburganin tam bitimindeEvet aşağıda benim dediğim ağrı. Bu kaburga batması bende de var ama emin değilim tam sağ mememin altında derin nefes alırsam ya da dönerken vs çok fena bir ağrı oluşuyor. Doktora soracaktım ama daha randevum gelmediği için bekliyordum. Tehlikeli birşey mi peki bu kaburga ağrısı? Daha ilerleme kötüleşme ihtimali var mı acaba? Bilginiz var mı?
Bir de ilk zamanki yürüme dediğim bir market filan yani 5 dk, 10 dk filan, sonra sonra yarım saate çıkmıştı. Aslında kilo için değil psikolojik olarak yürümek bana çok iyi gelmiştiİnşallah hepimizin göbeği gider fit anneler oluruzKilolu değilim canım, ama aşırı zayıf da sayılmam, dogumdan 2 gün sonra başladım yanlış hatırlamıyorsam, ama gebelikte de hep yürüdüm. Son aylar özellikle normal dogurabilmek icin kedi deve seklinde egzersiz, bacak egzersizleri filan da yapmıştım belki onların faydasını gördüm
Benımde sol kaburgamda batma var canım neden diye sormadım tam kaburganın bitiş yeri batıyor sankiÇok ilginç. Ama devamlı birşey bu. Karın boşluğunda da değil kaburga ağrısı. Doktora sorayım bari, yazarım buraya da. Haftaiçi zaten randevum
Ay böyle 30sn 1 dkya yakın sürüyo bazen 10sn bazen 5 sn bi kaç dk yazmışım ama mesela bugün hiç olmadı ve hep aynı yerde ve çevresinde olması bebek olduğunu göstermez mi ya heveslenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?