- 18 Eylül 2022
- 577
- 1.903
- 28
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.201
Bu yoruma inanin agladim. Birbirimizin icin duyunca hemen haber veriyoruz ya. Duygusallaştım. Ayy iyi ki varsinizKızlar bugün tahlil test yaptırdım idrar tahlilimde kristallerim yüksek çıktı doktor bu kasık ağrısı yapar bol su iç dedi. Enfeksiyon mu dedim değil su ile düzelir dedi kasık ağrısı yaşayan arkadaşlarımız belki o yüzdendir ağrımız bilgi veriyim istedim
Benimde bu 2-3 gündür kasik ağrılarım var,karnim içi bi gergin hissediyorum,su zorla tamamlamaya çalışıyorum,her içtiğimde midem bulanıyor...demek az geliyorKızlar bugün tahlil test yaptırdım idrar tahlilimde kristallerim yüksek çıktı doktor bu kasık ağrısı yapar bol su iç dedi. Enfeksiyon mu dedim değil su ile düzelir dedi kasık ağrısı yaşayan arkadaşlarımız belki o yüzdendir ağrımız bilgi veriyim istedim
Geçmiş olsun canım benimde kasık ağrım cokKızlar bugün tahlil test yaptırdım idrar tahlilimde kristallerim yüksek çıktı doktor bu kasık ağrısı yapar bol su iç dedi. Enfeksiyon mu dedim değil su ile düzelir dedi kasık ağrısı yaşayan arkadaşlarımız belki o yüzdendir ağrımız bilgi veriyim istedim
Ben varımKızlar bulantisi devam eden varmıacaba hala 17+3 haftalık prilam almayınca çok kötüyüm kusuyorum benim gibi olan varmı sanırsam hiç geçmeyecek
Canım sen tüp bebek ilaçlarına devam ediyor musun bıraktın mı?Ben varımbana prılam da fayda etmiyor sürekli kusuyorum
Napicaz hayatla bağlantım kesildi gerçekten çok kötüyümBen varımbana prılam da fayda etmiyor sürekli kusuyorum
Evet evet ilk gebeliğim canım. annemde çok erken haftalarda hissetmiş beni bir de iç karın dar olması diye bir şey gerçekten varsa benimkinin dar olduğunu düşünüyorum baya göbeğim çıktı ilk gebeliğe göre ondan da acaba hissediyom mu dedim de aman 1 ay sonra hissedeyim bu bağ gerilmesi olsun yeter ki bebeğim sağlıklı olsunKuzum ortalama 1 ay daha sık dişini, ondan sonra bile bebek aslında karnımızda sürekli hareket edecek ama biz onu bile bazen hissedeceğiz bazen hiç hissetmeyip acaba birşey mi oldu diye doktora mı gitsek diyeceğizsenin ilk gebelik miydi? Bunu şundan sordum ilk gebelikte hissetme daha da geç olabiliyor.
Benim başından beri ablam gebeliği mi biliyordu, geçenlerde diyor ki 4 olmadın mı daha ne kadar uzun sürüyor senin gebelik hiç mi zaman geçmezcidden daha yeni 4 olduk 9 ay dolmasına ne kadar çok var gibi geliyor
Canım selam ..Bende kürtaj olmuştum, doktor 1 ay sonra parça falan kaldımı diye muayeneye çağırmıştı ve sonrasında bence hiç bekleme dedi ama ben kendim beklemek istemiştim
Benim bu zaten 5.gebeliğim tek kızım var 3 tane kürtajım oldu (2si kalp atışları durdu, 1 tanesi mol gebelik oldu hepsinde kürtaj yaptılar) genetik testler herşey normal çıktı, doktor tesadüf dedi sağlıksız gebelik olacağına vücudun onu yok ediyor dedi ama sayı olarak bence tesadüf değil bir sıkıntı var ama tespit edilemedi şimdi yüzde 60 kız dedi doktorum gelecek muayene de kesinleşir dedi ama Perinatoloji uzmanı dediği için kızdır diye düşünüyorum benim dileğim Allah biliyor 2 kız 1 erkek olsun; çünkü benim de ablam var insanın ablası olmasının ne güzel duygu oldugunu biliyorum kızıma da aynen benim ablam gibi abla kardeş olacak diye umuyorum inşallah rabbim nasip eder
Benimki birde hiç anlaşılmadi ya ultursonda şaka gibi...Kuzum ben mol gebelik geçirdim, mol gebelik kesesi görüntüsünü sen bile görsen anlarsın bir anormallik oldugunu, (üzüm salkımı gibi birden fazla kese birbirine yapışmış gibi bir görsel oluyor)
Benim doktor 6.haftaya gelmeden bebeği falan görmeden hemen mol gebelik dedi, kürtaj oldum sonrasında da tekrarlama ihtimaline karşı 1 yıl hamile kalmam yasaklandı doktor tarafından Yani demem o ki öyle bir durumdan doktor şüphelense hemen işlem yapıyorlar,sen bebeğini görmüşsün doktor şüpheli bir durum dememiş sıkıntı yapma gebeliğin keyfini çıkar
Canım selam ..Merhaba ben mol gebelikte kalp atışı duyulmuyor diye biliyorum . Kısmı mol gebelik geçiren iki kardeş kuzenim vardi. Ama doktorunuz şüphelense hemen bakardı diye düşünüyorum çünkü basit bir durum değil. Kese oluşumu görünce yani 5. Haftadan sonra hemen hemen kimse beta baktirmaya gerek duymuyor. Belki bizlerde de fazla artış mevcuttur bilemeyiz . Aklınıza kötüyü getirmeyin
Aa senin bulantın yoktu canım yeni mi başladıBenimde bu 2-3 gündür kasik ağrılarım var,karnim içi bi gergin hissediyorum,su zorla tamamlamaya çalışıyorum,her içtiğimde midem bulanıyor...demek az geliyor
Okurken gözlerimin dolmasıı analık duygusallığı yüklenmiş bizeBu yoruma inanin agladim. Birbirimizin icin duyunca hemen haber veriyoruz ya. Duygusallaştım. Ayy iyi ki varsiniz
İkiz annelerinin kaderi sanırsamKızlar bulantisi devam eden varmıacaba hala 17+3 haftalık prilam almayınca çok kötüyüm kusuyorum benim gibi olan varmı sanırsam hiç geçmeyecek
Belkide olabilir inan benimde su içerken midem çok bulanıyo bazen suyun içine elma kabuğu atmıştım o da iyi gelmişti. Elmayı direkt attığımda doktor asit yapar mideni tetikler dedi reflüm var belki sizde de işe yararBenimde bu 2-3 gündür kasik ağrılarım var,karnim içi bi gergin hissediyorum,su zorla tamamlamaya çalışıyorum,her içtiğimde midem bulanıyor...demek az geliyor
Ben varımbana prılam da fayda etmiyor sürekli kusuyorum
Çok geçmiş olsun canım. Tedbir amaçlı beta 6 ay bazen de 1 yıla kadar takip ediliyor diye biliyorum . Betan hemen sıfırlanmayabilir betan sıfırlanana kadar takip etmen ve hamile kalmaman lazım. Neyse ki kötü huylu birsey yokmus inşallah en kısa sürede betan sıfırlanırCanım selam ..
Bende mol gebelik gecirmisim geçen hafta Kürtaj oldum.. patalojiye gidince mol gebelik ortaya çıktı..
Kanser hücresi değilmiş çok şükür..
Ama beta verdim hala.yuksek ya delircem..
2354 çıkmış.. haftaya yine kan vercem sürekli bakılacakmis..
Evet doktorun bir sene takip edecegiz dedi..Çok geçmiş olsun canım. Tedbir amaçlı beta 6 ay bazen de 1 yıla kadar takip ediliyor diye biliyorum . Betan hemen sıfırlanmayabilir betan sıfırlanana kadar takip etmen ve hamile kalmaman lazım. Neyse ki kötü huylu birsey yokmus inşallah en kısa sürede betan sıfırlanır
Kuuzm aslında hep mutfakdayim prilam almak istemedim böyle oldu kusma sayısı 3 e çıktıOkurken gözlerimin dolmasıı analık duygusallığı yüklenmiş bizeiyiki hepimiz birbirimizi bulduk acemiliğimizi nasıl atardık kaygılarımızı nasıl yürütürdük
İkiz annelerinin kaderi sanırsambenimde aynı canım sadece istifra sayım azaldı haftada 3-4e indi bugün ilk kez mutfağa girdim 4-5 ay sonra artık geçmicek sanırım diye kabullenip hayatıma dönmeye çalışıyorum çok iyi geldi sende bazı şeylere zorla istersen kendini
Belkide olabilir inan benimde su içerken midem çok bulanıyo bazen suyun içine elma kabuğu atmıştım o da iyi gelmişti. Elmayı direkt attığımda doktor asit yapar mideni tetikler dedi reflüm var belki sizde de işe yarar
İnşallah sondur bu talihsizlikEvet doktorun bir sene takip edecegiz dedi..
Hamile.kalmak da yasak .
Şuan sadece sağlıkla atlatmayı istiyorum ya psikolojim bozuldu..
Kimyasal,dış gebelik,mol gebelik..
Allahim son olsun..
Sağlıkli gebelikler,bebekler versin hepimize
Ben belki hamile yogasına başlarım ama emin değilim işe yarar mı yoksa gereksiz mi. Çünkü benim sorduklarım haftada bir gel dedi. Haftada bir ne işe yarayacak kiİnşallah hepimizin göbeği gider fit anneler oluruzKilolu değilim canım, ama aşırı zayıf da sayılmam, dogumdan 2 gün sonra başladım yanlış hatırlamıyorsam, ama gebelikte de hep yürüdüm. Son aylar özellikle normal dogurabilmek icin kedi deve seklinde egzersiz, bacak egzersizleri filan da yapmıştım belki onların faydasını gördüm
Evet bunu okumuştum ama gene de insan merak ediyor işte. Umarım öyledir.Organlarimiz bebeğin gelişimine göre yer değiştirip sıkışacakmış, yani kaçınılmaz bir ağrı gibi bildiğim kadarıyla tehlikeli değil dediğim kaburganin tam bitiminde
Benim üst kısımda tam meme altı sadece sağ tarafBenımde sol kaburgamda batma var canım neden diye sormadım tam kaburganın bitiş yeri batıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?