2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu yoruma inanin agladim. Birbirimizin icin duyunca hemen haber veriyoruz ya. Duygusallaştım. Ayy iyi ki varsiniz

Benimde bu 2-3 gündür kasik ağrılarım var,karnim içi bi gergin hissediyorum,su zorla tamamlamaya çalışıyorum,her içtiğimde midem bulanıyor...demek az geliyor

Geçmiş olsun canım benimde kasık ağrım cok

Evet evet ilk gebeliğim canım. annemde çok erken haftalarda hissetmiş beni bir de iç karın dar olması diye bir şey gerçekten varsa benimkinin dar olduğunu düşünüyorum baya göbeğim çıktı ilk gebeliğe göre ondan da acaba hissediyom mu dedim de aman 1 ay sonra hissedeyim bu bağ gerilmesi olsun yeter ki bebeğim sağlıklı olsun bu vesileyle bende göbek atim bari buraya 3 hafta önce çekmiştim

Eklentiler

• IMG_20230304_154150.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar sürekli baş ağrısından bahsediyordum ya doktorumu aradım. Üniversite de prof kendisi . Hemen üniversiteye kadın doğum polikliniğine gitmemi söyledi. Yaklaşık 2 haftayı geçti istisnasız her gün ağrı oluyor. Normal olmadığını söyledi. İş çıkışı gidicem inşallah kötü bir şey yoktur .çok korktum

Canım selam ..
Bende mol gebelik gecirmisim geçen hafta Kürtaj oldum.. patalojiye gidince mol gebelik ortaya çıktı..
Kanser hücresi değilmiş çok şükür..
Ama beta verdim hala.yuksek ya delircem..
2354 çıkmış.. haftaya yine kan vercem sürekli bakılacakmis..
Senin nasıl ilerledi kan değerin kaçtı?nezaman düştü

Benimki birde hiç anlaşılmadi ya ultursonda şaka gibi...
Betam düşer inşallah ya 2354 çıktı geçen hafta kürtaj oldum
Haftaya yine kan vercem, senin çok uzun sürdü mu beta düşmesi...

Canım selam ..
Bende mol gebelik gecirmisim geçen hafta Kürtaj oldum.. patalojiye gidince mol gebelik ortaya çıktı..
Kanser hücresi değilmiş çok şükür..
Ama beta verdim hala.yuksek ya delircem..
2354 çıkmış.. haftaya yine kan vercem sürekli bakılacakmis..

Bu yoruma inanin agladim. Birbirimizin icin duyunca hemen haber veriyoruz ya. Duygusallaştım. Ayy iyi ki varsiniz
Okurken gözlerimin dolmasıı analık duygusallığı yüklenmiş bize iyiki hepimiz birbirimizi bulduk acemiliğimizi nasıl atardık kaygılarımızı nasıl yürütürdük
Kızlar bulantisi devam eden varmı acaba hala 17+3 haftalık prilam almayınca çok kötüyüm kusuyorum benim gibi olan varmı sanırsam hiç geçmeyecek
İkiz annelerinin kaderi sanırsam benimde aynı canım sadece istifra sayım azaldı haftada 3-4e indi bugün ilk kez mutfağa girdim 4-5 ay sonra artık geçmicek sanırım diye kabullenip hayatıma dönmeye çalışıyorum çok iyi geldi sende bazı şeylere zorla istersen kendini
Benimde bu 2-3 gündür kasik ağrılarım var,karnim içi bi gergin hissediyorum,su zorla tamamlamaya çalışıyorum,her içtiğimde midem bulanıyor...demek az geliyor
Belkide olabilir inan benimde su içerken midem çok bulanıyo bazen suyun içine elma kabuğu atmıştım o da iyi gelmişti. Elmayı direkt attığımda doktor asit yapar mideni tetikler dedi reflüm var belki sizde de işe yarar
Ben varım bana prılam da fayda etmiyor sürekli kusuyorum

Çok geçmiş olsun canım. Tedbir amaçlı beta 6 ay bazen de 1 yıla kadar takip ediliyor diye biliyorum . Betan hemen sıfırlanmayabilir betan sıfırlanana kadar takip etmen ve hamile kalmaman lazım. Neyse ki kötü huylu birsey yokmus inşallah en kısa sürede betan sıfırlanır

Evet doktorun bir sene takip edecegiz dedi..
Hamile.kalmak da yasak .
Şuan sadece sağlıkla atlatmayı istiyorum ya psikolojim bozuldu..
Kimyasal,dış gebelik,mol gebelik..
Allahim son olsun..
Sağlıkli gebelikler,bebekler versin hepimize

Kuuzm aslında hep mutfakdayim prilam almak istemedim böyle oldu kusma sayısı 3 e çıktı

İnşallah sondur bu talihsizlik en yakın zamanda sağlıkla alırsın kucağına umuyorum ki.. hamile kalabiliyosun kendi sağlığa dikkat et gerisi gelecek

Ben belki hamile yogasına başlarım ama emin değilim işe yarar mı yoksa gereksiz mi. Çünkü benim sorduklarım haftada bir gel dedi. Haftada bir ne işe yarayacak ki
Organlarimiz bebeğin gelişimine göre yer değiştirip sıkışacakmış, yani kaçınılmaz bir ağrı gibi bildiğim kadarıyla tehlikeli değil dediğim kaburganin tam bitiminde
Evet bunu okumuştum ama gene de insan merak ediyor işte. Umarım öyledir.
Benımde sol kaburgamda batma var canım neden diye sormadım tam kaburganın bitiş yeri batıyor sanki
Benim üst kısımda tam meme altı sadece sağ taraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…