2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kuuzm aslında hep mutfakdayim prilam almak istemedim böyle oldu kusma sayısı 3 e çıktı
Canım ben mutfakta birşeyler yaptığım zaman midem bulanıyo mutfağa giremiyorum hiç
Bence biraz mutfaktan uzak durmaya çalış
Benim ondan sonra bulantılarım azaldı biraz
Mutfağı gördüğüm an midem bulanıyo

Karnın sağ tarafı derken sağ üst bölge sağ alt bölge mi

Kızlar bulantisi devam eden varmı acaba hala 17+3 haftalık prilam almayınca çok kötüyüm kusuyorum benim gibi olan varmı sanırsam hiç geçmeyecek
Bende geçti kalkmadı maşallah hiç bulantı.. ben ilk gebeliğimde cok zorlanmıştım 7aylık olana kadar kusmuştum. Allah yardımcın olsun cnm

Yoga olayını hiç bilmiyorum desem

Kızlarrr merhaba detaylı ultrasona kaçıncı haftada girceksinizzz benim doktorla aram bozulunca hala net bi doktorum yok o yüzden kaçıncı haftada detaylıya giricem bilemedim.
20 ile 24 haftanın arası en guzel gösterir diye internette okudum

Kızlar bebek arabası almadım hâlâ araştırıyorum kabin boy mu yoksa taravel sistem bebek arabası mı daha kullanışlı oluyor
Canım kabin boyu ilk zamanlar kullanabilir misin bilmiyorum biz bugün travel sistem aldık

Kızlar merhabaaa,
Benim cinsel ilişkiden sonra şiddetli genital ağrım ve yeşil akıntım vardı. Test yaptık. İdrar yolu enfeksiyonum çıktı. Dr bol su iç dedi ve tek kullanımlık ilaç verdi. Ben hamilelikten önce zaten bu ilacı hamilelik öncesi kullanmıştım. Şimdi faydası olmayacak diye endişe ediyorum
Bir de yemekten sonra ciddi şişliğim ve ağrım oluyor şu içemeyecek dereceye geliyorum.

Kendi doktoruma hamilelik başında şikayetlerimi söylemiştim. Dr um pek önemsemedi ben 4 aydır enfeksiyonluymuşum.
Benim gibi hamilelik önce enfeksiyonu olup hamilelikte bu durumu atlatan var mıdır? Neler yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…