- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.221
Amin canimm benimİnşallah sondur bu talihsizliken yakın zamanda sağlıkla alırsın kucağına umuyorum ki.. hamile kalabiliyosun kendi sağlığa dikkat et gerisi gelecek
Canım ben mutfakta birşeyler yaptığım zaman midem bulanıyo mutfağa giremiyorum hiçKuuzm aslında hep mutfakdayim prilam almak istemedim böyle oldu kusma sayısı 3 e çıktı
Benim bulantim hic yoktu,13cu haftadan sonra başladı,kusmam hic yok ama bazi günleri butun gun devamli bir bulantim var,bazen arada bir yokluyor sadeceAa senin bulantın yoktu canım yeni mi başladı
Teşekkür ederim kuuzm çok sağolCanım ben mutfakta birşeyler yaptığım zaman midem bulanıyo mutfağa giremiyorum hiç
Bence biraz mutfaktan uzak durmaya çalış
Benim ondan sonra bulantılarım azaldı biraz
Mutfağı gördüğüm an midem bulanıyo
Karnın sağ tarafı derken sağ üst bölge sağ alt bölge miKızlar ya son 3 gündür yemek yedikten sonra uzanındığımda daha çok geceye doğru, karnımın sağ tarafında bir iğne batması gibi bir batma oluyor sonra tuhaf bir hani mide guruldarken bir his olur ya çoook hafif oluyor. Bu bebek hareketi mi yoksa normal gebelik ağrısı mı ayırt edemiyorum. O batma dediğim şey neredeyse yerimden sıçratacak gibi yapıyor beni. Kimisi mısır patlaması gibi tarif etmişti, acaba böyle bir patlama mı? Acemiliğim çok belli evetama yani anlayamadım. Belki de idrar yolu enfeksiyonudur diye düşünüyorum hatta, tahlilde çıkmıştı ama doktor sadece bol su iç dedi. Sizce ne
20. Haftadan 22-23 haftaya kadar olan sürede yapılıyor diye biliyorum cnmKızlarrr merhaba detaylı ultrasona kaçıncı haftada girceksinizzzbenim doktorla aram bozulunca hala net bi doktorum yok o yüzden kaçıncı haftada detaylıya giricem bilemedim.
Bende geçti kalkmadı maşallah hiç bulantı.. ben ilk gebeliğimde cok zorlanmıştım 7aylık olana kadar kusmuştum. Allah yardımcın olsun cnmKızlar bulantisi devam eden varmıacaba hala 17+3 haftalık prilam almayınca çok kötüyüm kusuyorum benim gibi olan varmı sanırsam hiç geçmeyecek
Yoga olayını hiç bilmiyorum desemBen belki hamile yogasına başlarım ama emin değilim işe yarar mı yoksa gereksiz mi. Çünkü benim sorduklarım haftada bir gel dedi. Haftada bir ne işe yarayacak ki
Evet bunu okumuştum ama gene de insan merak ediyor işte. Umarım öyledir.
Benim üst kısımda tam meme altı sadece sağ taraf
Bende öyleyim valla cesaretim yok bırakmayaBen varımbana prılam da fayda etmiyor sürekli kusuyorum
Allah razı olsun canım benimBende geçti kalkmadı maşallah hiç bulantı.. ben ilk gebeliğimde cok zorlanmıştım 7aylık olana kadar kusmuştum. Allah yardımcın olsun cnm
20 ile 24 haftanın arası en guzel gösterir diye internette okudumKızlarrr merhaba detaylı ultrasona kaçıncı haftada girceksinizzzbenim doktorla aram bozulunca hala net bi doktorum yok o yüzden kaçıncı haftada detaylıya giricem bilemedim.
Canım kabin boyu ilk zamanlar kullanabilir misin bilmiyorum biz bugün travel sistem aldıkKızlar bebek arabası almadım hâlâ araştırıyorum kabin boy mu yoksa taravel sistem bebek arabası mı daha kullanışlı oluyor
Bende çok kararsız kaldım sen hangi marka aldın canımCanım kabin boyu ilk zamanlar kullanabilir misin bilmiyorum biz bugün travel sistem aldık
Evet kuzum benim de öyle azıcık yürüyünce de hemen başlıyor ağrıKızlar bel ağrınız oluyor mu ya ben bugün yattığım yerden kalkerken bile zorlanıyorum
Herhalde bebiş büyüdüğü İçin canım en son adet olurken böyle belim ağrırdıEvet kuzum benim de öyle azıcık yürüyünce de hemen başlıyor ağrı
Olabilir kuzum hatta benim her ay regl günlerimde sancım da oluyorHerhalde bebiş büyüdüğü İçin canım en son adet olurken böyle belim ağrırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?