2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bebek arabası almadım hâlâ araştırıyorum kabin boy mu yoksa taravel sistem bebek arabası mı daha kullanışlı oluyor
İkisinin de kendince avantajları var ama çok fazla okudum travel alanların hepsi sonradan Kabine geçince baştan keşke bunu alsaydık yazmışlar. O yuzden ben kesinlikle doğumdan itibaren kullanılan kabin boy alacağım

Canım öncelikle çok geçmiş olsun, ben tabirleri pek bilmiyorum o nedenle komple mol muydu değil miydi onu bilemiyorum ama benim 7 hafta gibi ultrasonda doktor fark etti ki bana da ekranı döndürünce farkedilmeyecek gibi değildi bir sürü yan yana kese var gibi bir görüntü varsa ultrasond, ondan dolayı zaten mol üzüm gebelik deniyormuş üzüm salkımı gibi yan yana bir sürü kese görüntüsü düşün (hatta ilk bakarken AA ikiz mi yok dedi üçüz beşiz bu anca mol olabilir dedi)
Sonra ben farklı 3 doktora daha gittim, birisi bekle bakalım dedi güven vermedi bana diğerler 2 doktor da doktorum ile aynı görüşü bildirdi ve çok iyi kazımamız lazım yoksa tekrar ürer demişti hemen kürtaj oldum, çok şükür ay ay yavaş yavaş düştü sonra da tedbir amaçlı 1 yıl hamile kalmadım

Senin beta değerin yükselmeye devam mı ediyor, az da olsa düşüş devam mı?

Bende ona takıldım zaten travel alanlar hep satıyor kabine dönüş yapıyor arastırdığın aklına olan marka model varmı canım kabin boy

Kızlar bebek arabası almadım hâlâ araştırıyorum kabin boy mu yoksa taravel sistem bebek arabası mı daha kullanışlı oluyor
Ben çok baktım bebek arabasına bi ara cybexe kafayı taktım 360 ya da cybex gb pockit harika birer seçenek bence ama çok pahalı geldi ve bebek arabasına o kadar para vermek istemedim. Herkes kabin boy önerdi ama o da benim içime sinmedi güvenli olduğunu düşünmedim o yüzden travel sistem aldım büyüdüğünde satar kabin alırım dedim. Joie versatrax aldım bnm çok içine sindi.

Çok sağol canım benim
İnan benim kese sadece yamuktu ,salkım gibi değildi iki doktor da anlayamadı..
Kürtaj oldum gece hafta, vakum ile..
Pataloji sonucu bı geldi uzum gebelik , kanserli hücre değil dedi..
Ama kanamam var şuan beta verdim değerim 2354..
Haftaya cumartesi yine kan vericem, inşallah düşer diye dua ediyorum,düşmez ise kemoterapi iğnesi var metotraksate ondan yapacak değer düşsün diye .
Bir sene gebe kalmak yasak..
Onları geçtim artık kendimi düşünüyorum
İnşallah kemoterapi vs gerek kalmadan atlatırim çok ağladım sabah ,çok üzüldüm...
Tüp bebekti, dört senedir bekliyoruz..
Bir kimyasal,bir dış gebelik birde bu oldu..
İnşallah son olur

Ben de cybex istiyorum ama aynen o kadar para verilir mi bilmiyorum

Tamam canım çok sağol bakayım Bi bende çok kararsız kaldım

Geçmiş olsun canım sanırım vücudun bağışıklığı düştüğü İçin enfeksiyona daha açık hale geliyor. Benimde mikroskobik bakteri + epitel hücre 7.18 çıkmış 1 küsür olması gerekirken sanırım bu enfeksiyon demek oluyor bir de idrar da glukoz çıkmış umarım gebelik diyabeti değildir pzt göstereceğim sonuçları.. bu ara da benımde çzeldeki doktorum bunların hiçbirine bakmadı tıp fakültesinde bakıldı özellerden soğumaya başladım

Cok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm sana Allah'tan acıl şifa diliyorum,insallah iğneye gerek kalmaz,inşallah bir daha ki sefer sağlıklı bebeğe kavuşursun iki sene once bir diş gebelik yaşamıştım,kurtaj sonrasi benimde degerlerim düşmüyordu hastahaneye yatırdılar,metotreksat iğne vurdular bir hafta boyunca takip edildim yinede yükselmeye devam etti,ikinci doz vuruldum,ikinci ile zor düşmeye başladı cok ağırı yapan bir iğne vurulduktan sonra belden aşağa hissetmiyordum resmen

Canım cidden çok zor bir sınav, rabbim yardımcın olsun inşallah haftaya düşürmeye başladı diye bize de bilgi verirsin

Allah razı olsun canım
Aminnnnnn..
Bende Mayıs ayında dış gebelikte metotraksate olmuştum değerimi düşürdü sorun yaşamamıştım, ama tabi bazen düşmeyebiliyor..
Bakalım neler olacak inşallah kendiliğinden dususe gecer, ya da metotraksate ile

Çok geçmiş olsun canım benim rabbim ilk önce şifanı versin ardından da sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…