- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.241
İkisinin de kendince avantajları var ama çok fazla okudum travel alanların hepsi sonradan Kabine geçince baştan keşke bunu alsaydık yazmışlar. O yuzden ben kesinlikle doğumdan itibaren kullanılan kabin boy alacağımKızlar bebek arabası almadım hâlâ araştırıyorum kabin boy mu yoksa taravel sistem bebek arabası mı daha kullanışlı oluyor
Bende çok kararsız kaldım sen hangi marka aldın canım
Canım selam ..
Bende mol gebelik gecirmisim geçen hafta Kürtaj oldum.. patalojiye gidince mol gebelik ortaya çıktı..
Kanser hücresi değilmiş çok şükür..
Ama beta verdim hala.yuksek ya delircem..
2354 çıkmış.. haftaya yine kan vercem sürekli bakılacakmis..
Bende ona takıldım zaten travel alanlar hep satıyor kabine dönüş yapıyor arastırdığın aklına olan marka model varmı canım kabin boyİkisinin de kendince avantajları var ama çok fazla okudum travel alanların hepsi sonradan Kabine geçince baştan keşke bunu alsaydık yazmışlar. O yuzden ben kesinlikle doğumdan itibaren kullanılan kabin boy alacağım
Tamam canım teşekkür ederim bakayım ona daCanim kesinlikle maddiyat ve imkan varsa joie chrome bebek arabasıni öneririm aşırı sağlam kaliteli ve ergonomik
20. Haftadan 22-23 haftaya kadar olan sürede yapılıyor diye biliyorum cnm
Tesekkur ederimm kızlar20 ile 24 haftanın arası en guzel gösterir diye internette okudum
Ben çok baktım bebek arabasına bi ara cybexe kafayı taktım 360 ya da cybex gb pockit harika birer seçenek bence ama çok pahalı geldi ve bebek arabasına o kadar para vermek istemedim. Herkes kabin boy önerdi ama o da benim içime sinmedi güvenli olduğunu düşünmedim o yüzden travel sistem aldım büyüdüğünde satar kabin alırım dedim. Joie versatrax aldım bnm çok içine sindi.Kızlar bebek arabası almadım hâlâ araştırıyorum kabin boy mu yoksa taravel sistem bebek arabası mı daha kullanışlı oluyor
Çok sağol canım benimCanım öncelikle çok geçmiş olsun, ben tabirleri pek bilmiyorum o nedenle komple mol muydu değil miydi onu bilemiyorum ama benim 7 hafta gibi ultrasonda doktor fark etti ki bana da ekranı döndürünce farkedilmeyecek gibi değildi bir sürü yan yana kese var gibi bir görüntü varsa ultrasond, ondan dolayı zaten mol üzüm gebelik deniyormuş üzüm salkımı gibi yan yana bir sürü kese görüntüsü düşün (hatta ilk bakarken AA ikiz mi yok dedi üçüz beşiz bu anca mol olabilir dedi)
Sonra ben farklı 3 doktora daha gittim, birisi bekle bakalım dedi güven vermedi bana diğerler 2 doktor da doktorum ile aynı görüşü bildirdi ve çok iyi kazımamız lazım yoksa tekrar ürer demişti hemen kürtaj oldum, çok şükür ay ay yavaş yavaş düştü sonra da tedbir amaçlı 1 yıl hamile kalmadım
Senin beta değerin yükselmeye devam mı ediyor, az da olsa düşüş devam mı?
Ben de cybex istiyorum ama aynen o kadar para verilir mi bilmiyorumBen çok baktım bebek arabasına bi ara cybexe kafayı taktım 360 ya da cybex gb pockit harika birer seçenek bence ama çok pahalı geldi ve bebek arabasına o kadar para vermek istemedim. Herkes kabin boy önerdi ama o da benim içime sinmedi güvenli olduğunu düşünmedim o yüzden travel sistem aldım büyüdüğünde satar kabin alırım dedim. Joie versatrax aldım bnm çok içine sindi.
Ama simdiden araştırmaya başlasan iyi edersin,iyi bir perinatologa sıra zor alınıyorTesekkur ederimm kızlarsuan 16+5 teyiim , daha zamanım var demekki
Tamam canım çok sağol bakayım Bi bende çok kararsız kaldımBen çok baktım bebek arabasına bi ara cybexe kafayı taktım 360 ya da cybex gb pockit harika birer seçenek bence ama çok pahalı geldi ve bebek arabasına o kadar para vermek istemedim. Herkes kabin boy önerdi ama o da benim içime sinmedi güvenli olduğunu düşünmedim o yüzden travel sistem aldım büyüdüğünde satar kabin alırım dedim. Joie versatrax aldım bnm çok içine sindi.
Geçmiş olsun canım sanırım vücudun bağışıklığı düştüğü İçin enfeksiyona daha açık hale geliyor. Benimde mikroskobik bakteri + epitel hücre 7.18 çıkmış 1 küsür olması gerekirken sanırım bu enfeksiyon demek oluyorKızlar merhabaaa,
Benim cinsel ilişkiden sonra şiddetli genital ağrım ve yeşil akıntım vardı. Test yaptık. İdrar yolu enfeksiyonum çıktı. Dr bol su iç dedi ve tek kullanımlık ilaç verdi. Ben hamilelikten önce zaten bu ilacı hamilelik öncesi kullanmıştım. Şimdi faydası olmayacak diye endişe ediyorum
Bir de yemekten sonra ciddi şişliğim ve ağrım oluyor şu içemeyecek dereceye geliyorum.
Kendi doktoruma hamilelik başında şikayetlerimi söylemiştim. Dr um pek önemsemediben 4 aydır enfeksiyonluymuşum.
Benim gibi hamilelik önce enfeksiyonu olup hamilelikte bu durumu atlatan var mıdır? Neler yaptınız?
Cok geçmiş olsun canım,çok üzüldümÇok sağol canım benim
İnan benim kese sadece yamuktu ,salkım gibi değildi iki doktor da anlayamadı..
Kürtaj oldum gece hafta, vakum ile..
Pataloji sonucu bı geldi uzum gebelik , kanserli hücre değil dedi..
Ama kanamam var şuan beta verdim değerim 2354..
Haftaya cumartesi yine kan vericem, inşallah düşer diye dua ediyorum,düşmez ise kemoterapi iğnesi var metotraksate ondan yapacak değer düşsün diye .
Bir sene gebe kalmak yasak..
Onları geçtim artık kendimi düşünüyorum
İnşallah kemoterapi vs gerek kalmadan atlatırim çok ağladım sabah ,çok üzüldüm...
Tüp bebekti, dört senedir bekliyoruz..
Bir kimyasal,bir dış gebelik birde bu oldu..
İnşallah son olur
Çok sağol canım benim
İnan benim kese sadece yamuktu ,salkım gibi değildi iki doktor da anlayamadı..
Kürtaj oldum gece hafta, vakum ile..
Pataloji sonucu bı geldi uzum gebelik , kanserli hücre değil dedi..
Ama kanamam var şuan beta verdim değerim 2354..
Haftaya cumartesi yine kan vericem, inşallah düşer diye dua ediyorum,düşmez ise kemoterapi iğnesi var metotraksate ondan yapacak değer düşsün diye .
Bir sene gebe kalmak yasak..
Onları geçtim artık kendimi düşünüyorum
İnşallah kemoterapi vs gerek kalmadan atlatırim çok ağladım sabah ,çok üzüldüm...
Tüp bebekti, dört senedir bekliyoruz..
Bir kimyasal,bir dış gebelik birde bu oldu..
İnşallah son olur
Sağ alt canımKarnın sağ tarafı derken sağ üst bölge sağ alt bölge mi
Benim doktorum radyoloji kliniğine yönlendirdi perinatologa git demedi 19. Haftada gidicem ben deAma simdiden araştırmaya başlasan iyi edersin,iyi bir perinatologa sıra zor alınıyor
Allah razı olsun canımCok geçmiş olsun canım,çok üzüldümsana Allah'tan acıl şifa diliyorum,insallah iğneye gerek kalmaz,inşallah bir daha ki sefer sağlıklı bebeğe kavuşursun iki sene once bir diş gebelik yaşamıştım,kurtaj sonrasi benimde degerlerim düşmüyordu hastahaneye yatırdılar,metotreksat iğne vurdular bir hafta boyunca takip edildim yinede yükselmeye devam etti,ikinci doz vuruldum,ikinci ile zor düşmeye başladı cok ağırı yapan bir iğne vurulduktan sonra belden aşağa hissetmiyordum resmen
Özel hastanede de detaylı ultrasona girebilirim değilmi? Bu konuda hiçbir fikrim yok, yarın bi hitmek istediğim hastaneyi arayayım bilgi alayım canımAma simdiden araştırmaya başlasan iyi edersin,iyi bir perinatologa sıra zor alınıyor
Çok geçmiş olsun canım benimAllah razı olsun canım
Aminnnnnn..
Bende Mayıs ayında dış gebelikte metotraksate olmuştum değerimi düşürdü sorun yaşamamıştım, ama tabi bazen düşmeyebiliyor..
Bakalım neler olacak inşallah kendiliğinden dususe gecer, ya da metotraksate ile
Çok sağol canım benimCanım cidden çok zor bir sınav, rabbim yardımcın olsun inşallah haftaya düşürmeye başladı diye bize de bilgi verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?