2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok geçmiş olsun canım
Rabbim önce sağlık sonra da sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah

Size de çok geçmiş olsun. İnşallah gebelik şekeriniz çıkmaz. Devlet hastanesi diyoruz ama gerçekten orası çok daha geniş kapsamlı araştırıyor. Hatta genitalde enfeksiyon var mı diye alttan da muayene ettiler.. kaç aydır en iyi özellere gidiyorum.. onlar bu kadar kapsamlı bakmadı. Şimdi kafamda deli sorular car

Bu arada enfeksiyonları atlatmak için şekerden olabildiğince uzak durmak lazımmış. Ama başka ne yapılabilir bilmiyorum

Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun bir de bol su içmeye çalışın mümkünse çamaşırlarınızı ütğmeleye çalışın sizin de bakteri ve epitel tarzı şeyler mi yazıyor

Ben de cybex istiyorum ama aynen o kadar para verilir mi bilmiyorum
Ben baya baktım arabaları denedim cybex gerçekten farklı ama tecrübeli annelere sorduğum zaman onlar da önermedi. Bence ne istediğinizi anlamanız lazım tutma kolu uzayan sağlam hissettiren bile arıyosanız joie versatrax süper daha hafif bişe bakıyosanız bagi çok güzel bi seçenek taşıması kolay arıyosanız chicconun modellerine bakın derim biraz gezmeniz bakmanız lazım. Bir yandan da cybex gibi markalar artık çok lüks oldu başka bişeylere ayrılabilir o bütçe diye düşünüyorum. Bu arada cybexi almanyadan getirip satanlar var ikinci el satan sitelerde, onlara baktınız mı? Cybex 25.000 ikinci el gibi satanlarda 13.000 falan ikinci el değil ama almanyadan getirip satıyor bu şekilde insanlar. Benim tercih etmememin sebebi şubat indiriminden 5.800e aldım versatraxı.

Haklısınız verdiğiniz bilgiler de çok işime yarayacak çok teşekkürler

Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun bir de bol su içmeye çalışın mümkünse çamaşırlarınızı ütğmeleye çalışın sizin de bakteri ve epitel tarzı şeyler mi yazıyor
Çok teşekkürler. Evet bende de bakteri ve epitel yazıyor bunu atlatmak için elimden geleni yapacağım

Benim doktorum radyoloji kliniğine yönlendirdi perinatologa git demedi 19. Haftada gidicem ben de
Doğrudur radyoloji dr da çeker,bizim burda dolu onlar hic randevu bulunmuyor,bana direk bir kac dr nr ve bir kac hastane isimi verdi nerde yapılıyor,özelde bulabildim randevu....seninkine az kaldihangi gün gidiyorsun?

Çok geçmiş olsun. Benm 4.ayım ve 3 kere monurol kullandım enfeksiyon için bende de epitel ve bakteri bol yazıyordu. Doktorum ciddi bişey olmadığını söyledi ama sizleri okuyunca endişelendim…

Çok geçmiş olsun. Benm 4.ayım ve 3 kere monurol kullandım enfeksiyon için bende de epitel ve bakteri bol yazıyordu. Doktorum ciddi bişey olmadığını söyledi ama sizleri okuyunca endişelendim…
Canım gebelikte sanırım idrar yolu enfeksiyonu sık sık olabiliyor daha önce de duymuştum bunu, beni idrardaki glukoz endişelendiriyor açıkçası h1ab tarzı bir değer var o daha çıkmadı onu bekliyorum

Kızlar benim gibi myomu olup gebe olan var mı ya da tanıdığı
Benim ama küçük dedi doktor. Çok da bilgi vermedi. Nerde bilmiyorum. Ama miyomlarla ilgili araştırdığımda, yeri ve büyüklüğü hamile kalmada önemli diyordu. Hamile kaldıktan sonra da hormonlardan dolayı çıkabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…