- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #18.261
Çok teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun canım benimrabbim ilk önce şifanı versin ardından da sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canımÇok sağol canım benim
İnan benim kese sadece yamuktu ,salkım gibi değildi iki doktor da anlayamadı..
Kürtaj oldum gece hafta, vakum ile..
Pataloji sonucu bı geldi uzum gebelik , kanserli hücre değil dedi..
Ama kanamam var şuan beta verdim değerim 2354..
Haftaya cumartesi yine kan vericem, inşallah düşer diye dua ediyorum,düşmez ise kemoterapi iğnesi var metotraksate ondan yapacak değer düşsün diye .
Bir sene gebe kalmak yasak..
Onları geçtim artık kendimi düşünüyorum
İnşallah kemoterapi vs gerek kalmadan atlatırim çok ağladım sabah ,çok üzüldüm...
Tüp bebekti, dört senedir bekliyoruz..
Bir kimyasal,bir dış gebelik birde bu oldu..
İnşallah son olur
Size de çok geçmiş olsun. İnşallah gebelik şekeriniz çıkmaz. Devlet hastanesi diyoruz ama gerçekten orası çok daha geniş kapsamlı araştırıyor. Hatta genitalde enfeksiyon var mı diye alttan da muayene ettiler.. kaç aydır en iyi özellere gidiyorum.. onlar bu kadar kapsamlı bakmadı. Şimdi kafamda deli sorular carGeçmiş olsun canım sanırım vücudun bağışıklığı düştüğü İçin enfeksiyona daha açık hale geliyor. Benimde mikroskobik bakteri + epitel hücre 7.18 çıkmış 1 küsür olması gerekirken sanırım bu enfeksiyon demek oluyorbir de idrar da glukoz çıkmış umarım gebelik diyabeti değildir pzt göstereceğim sonuçları.. bu ara da benımde çzeldeki doktorum bunların hiçbirine bakmadı tıp fakültesinde bakıldı özellerden soğumaya başladım
Aminnnn canım çok sağolÇok geçmiş olsun canım
Rabbim önce sağlık sonra da sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah
Kraft Q77 alacağım gibi görünüyor bir değişiklik olmazsaBende ona takıldım zaten travel alanlar hep satıyor kabine dönüş yapıyor arastırdığın aklına olan marka model varmı canım kabin boy
Bak kuzum ama kızımda kullandım aşırı memnunum şimdi bebiste yeni aldım digerini yigen lerim kullandı ve hala sağlam 3 çocuk büyüttü yaniTamam canım teşekkür ederim bakayım ona da
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun bir de bol su içmeye çalışın mümkünse çamaşırlarınızı ütğmeleye çalışınSize de çok geçmiş olsun. İnşallah gebelik şekeriniz çıkmaz. Devlet hastanesi diyoruz ama gerçekten orası çok daha geniş kapsamlı araştırıyor. Hatta genitalde enfeksiyon var mı diye alttan da muayene ettiler.. kaç aydır en iyi özellere gidiyorum.. onlar bu kadar kapsamlı bakmadı. Şimdi kafamda deli sorular car
Bu arada enfeksiyonları atlatmak için şekerden olabildiğince uzak durmak lazımmış. Ama başka ne yapılabilir bilmiyorum
Ben baya baktım arabaları denedim cybex gerçekten farklı ama tecrübeli annelere sorduğum zaman onlar da önermedi. Bence ne istediğinizi anlamanız lazım tutma kolu uzayan sağlam hissettiren bile arıyosanız joie versatrax süper daha hafif bişe bakıyosanız bagi çok güzel bi seçenek taşıması kolay arıyosanız chicconun modellerine bakın derim biraz gezmeniz bakmanız lazım. Bir yandan da cybex gibi markalar artık çok lüks oldu başka bişeylere ayrılabilir o bütçe diye düşünüyorum. Bu arada cybexi almanyadan getirip satanlar var ikinci el satan sitelerde, onlara baktınız mı? Cybex 25.000 ikinci el gibi satanlarda 13.000 falan ikinci el değil ama almanyadan getirip satıyor bu şekilde insanlar. Benim tercih etmememin sebebi şubat indiriminden 5.800e aldım versatraxı.Ben de cybex istiyorum ama aynen o kadar para verilir mi bilmiyorum
Beeenn :)Kızlar benim gibi myomu olup gebe olan var mı ya da tanıdığı
HaklısınızBen baya baktım arabaları denedim cybex gerçekten farklı ama tecrübeli annelere sorduğum zaman onlar da önermedi. Bence ne istediğinizi anlamanız lazım tutma kolu uzayan sağlam hissettiren bile arıyosanız joie versatrax süper daha hafif bişe bakıyosanız bagi çok güzel bi seçenek taşıması kolay arıyosanız chicconun modellerine bakın derim biraz gezmeniz bakmanız lazım. Bir yandan da cybex gibi markalar artık çok lüks oldu başka bişeylere ayrılabilir o bütçe diye düşünüyorum
Çok teşekkürler. Evet bende de bakteri ve epitel yazıyorÇok teşekkür ederim size de geçmiş olsun bir de bol su içmeye çalışın mümkünse çamaşırlarınızı ütğmeleye çalışınsizin de bakteri ve epitel tarzı şeyler mi yazıyor
Doğrudur radyoloji dr da çeker,bizim burda dolu onlar hic randevu bulunmuyor,bana direk bir kac dr nr ve bir kac hastane isimi verdi nerde yapılıyor,özelde bulabildim randevu....seninkine az kaldiBenim doktorum radyoloji kliniğine yönlendirdi perinatologa git demedi 19. Haftada gidicem ben de
Çok geçmiş olsun canım bende pzt sonuçları göstericem bıl su içip atlatalım inşallahÇok teşekkürler. Evet bende de bakteri ve epitel yazıyorbunu atlatmak için elimden geleni yapacağım
Sizinle dogum tarihimiz ayni görünüyor biz 4 nisana aldik randevuyuKızlarrr merhaba detaylı ultrasona kaçıncı haftada girceksinizzzbenim doktorla aram bozulunca hala net bi doktorum yok o yüzden kaçıncı haftada detaylıya giricem bilemedim.
Çok geçmiş olsun. Benm 4.ayım ve 3 kere monurol kullandım enfeksiyon için bende de epitel ve bakteri bol yazıyordu. Doktorum ciddi bişey olmadığını söyledi ama sizleri okuyunca endişelendim…Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun bir de bol su içmeye çalışın mümkünse çamaşırlarınızı ütğmeleye çalışınsizin de bakteri ve epitel tarzı şeyler mi yazıyor
Canım gebelikte sanırım idrar yolu enfeksiyonu sık sık olabiliyor daha önce de duymuştum bunu, beni idrardaki glukoz endişelendiriyor açıkçasıÇok geçmiş olsun. Benm 4.ayım ve 3 kere monurol kullandım enfeksiyon için bende de epitel ve bakteri bol yazıyordu. Doktorum ciddi bişey olmadığını söyledi ama sizleri okuyunca endişelendim…
Senin nerede ve ne kadar myomun acabaBeeenn :)
Benim ama küçük dedi doktor. Çok da bilgi vermedi. Nerde bilmiyorum. Ama miyomlarla ilgili araştırdığımda, yeri ve büyüklüğü hamile kalmada önemli diyordu. Hamile kaldıktan sonra da hormonlardan dolayı çıkabiliyormuş.Kızlar benim gibi myomu olup gebe olan var mı ya da tanıdığı
Benim iş yerinde arkadaşım var, doğum da yaptı sağlıkla büyüdü bile kızıKızlar benim gibi myomu olup gebe olan var mı ya da tanıdığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?